ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η 2η πρόβα!

Τελευταία πρόβα για τους ημιτελικούς από τη Λιθουανία και το Donny Montell με το τραγούδι Love is blind. Ο Donny ξεκινάει την εμφάνιση του με καλυμμένα τα μάτια του από μία μπλε κορδέλα γεμάτη με πέτρες σβαρόφσκυ, ενώ στην αλλαγή του ρυθμού βγάζει την κορδέλα και εκτελεί μία ανάποδη τούμπα προς το πλάι. Είναι ντυμένος με μαύρο κοστούμι και άσπρο πουκάμισο, ενώ στο background απεικονίζονται εξέδρες με χορευτές σε σκίαση καθώς η σκηνή στο σύνολό της φωτίζεται με μπλε χρώμα. Οι φωνητικές επιδόσεις του τραγουδιστή αποτελούν το ατού αυτής της συμμετοχής που ευνοείται από τη θέση εμφάνισης στον 2ο ημιτελικό αλλά έχει ένα πολύ δύσκολο δρόμο προς τον τελικό.

[youtube id=”7HrHQ9gIKJ8″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καπου ειδα οτι ειμαστε 3 και 5 η Κυπρος και μας ριχνει πανω απο 30 ποντους η Ρωσσια ααλα ειμαστε ενα ποντο πισω απο Ρουμανια!!
    Στον δευτερο πεταειιιιιιι η Σουηδια με περισσοτερους ποντους και απο την Ρωσσια …νομιζω Σερβια και Τουρκια μετα που και αυτοι εχουν ποιο μεγαλους βαθμους απο τις αντιστοιχες θεσεις του πρωτου ημιτελικου!

    • Ευχαριστω γ τν ενημερωση … Αμφιβαλλω αν θα αρεσουν σε κριτικη : Ελλαδα , Ρουμανια , Ρωσια … Για Ρωσια παιζεται αλλα την πρωτια την β λεπω σε αλβανια στις κριτικες 😉

  2. Από τα λίγα κιτς φετινά κομμάτια (μαζί με Ιρλανδία, Γεωργία και Αυστρία). Όλα πάτος!!!

  3. ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

  4. Χαχα,α ρε τσαχπινη,δεν σε βλεπω και πολυ καλα…κριμα και εχεις μια απ΄τις καλυτερες αντρικες φωνες φετος

  5. Χαχα,την τουμπα τι την θες βρε αγορι μου δεν καταλαβαινεις οτι γελιοποιεις το τραγουδι σου;Τελος παντων δεν περνας φετος τελικο.

  6. Άσε μας και συ χρυσέ μου με την τυφλόμυγα σου και ακόμα να ξεπεράσω την “εξωγήινη”… Α πα πα…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ