ΒΟΣΝΙΑ – ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: Η 2η πρόβα!

Δεύτερη πρόβα για τη Βοσνία με τη Maya Sar και το Korake Ti Znam (Γνωρίζω τα βήματά σου). Απλό και λιτό σκηνικό με ένα πιάνο στη μέση της σκηνής και με το φόντο στα χρώματα της αυγής. Η Maya Sar σηκώνεται από το πι’ανο και κινείται προς τα μπροστά όπου και ολοκληρώνεται η σκηνικής της παρουσίασια. Βασικό χαρακτηριστικό της 2ης πρόβας είναι το φόρεμα της τραγουδίστριας που κατά την ταπεινή μου γνώμη μου είναι αντιλειτουργικό (βαρύ και άβολο κάτι που φαίνεται τη στιγμή που σηκώνεται ηMaya Sar από το πιάνο) και αρκετά παλιομοδίτικο με τεράστιες βάτες που παραπέμπει σε περίοδο 80’ς. Φωνητικά η τραγουδίστρια είναι καταπληκτική και άνετη. Ελπίζω η ενδυματολογία να μην προκαλέσει  αρνητικό αποτελέσμα σε αυτήν την τόσο υπέροχη και ατμοσφαιρική μπαλάντα.

[youtube id=”agoIlfNRXDw” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν προκυψει αρνητικο αποτελεσμα δεν θα ειναι απο το φορεμα αλλα απ’αυτο το βαρετο τραγουδι! 😉 Τελος παντων, Θα περασει τελικο γιατι εχει μαζι της τη Σερβια, τα Σκοπια, την Κροατια, την Βουλγαρια και την Σλοβενια! Καλη επιτυχια!

    • Ξεχασες την βασικοτερη χωρα…Τουρκια!
      Ωραιο τραγουδι ηταν μεσα στα 10 καλυτερα μου μεχρι τις προβες αν και σημερα εκανε πολυ καλυτερη προβα και παλι κατι λειπει…!

  2. ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΒΑ,ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

  3. συμφωνω σαυτο που λες Billy κι εγω θα προσθεσω και τη φιλη της βοσνιας την τουρκια..οποτε εχει σιγουρο τελικο..για μενα δεν αξιζει..και να λειπει απ τον τελικο δεν θα μου λειψει καθολου..

  4. Οκ μια καλη προβα.Και καλυτερα που αλλαξαν τα γραφικα.Κατα την αποψη μου δεν περναει τελικο.

  5. Ονειρική ενορχήστρωση.Πολύ καλύτερη μπαλάντα απο την Ισπανία!Το φορέμα είναι όντως κάπως βαρύ.

  6. Τι είναι τούτο??? Θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο!!! Λες και πάρκαρε το διαστημόπλοιο απ’ έξω!!! Maya, κοριτσάκι μου, να χαρείς, μη μου στερήσεις τη χαρά να σε ξανακούσω στον τελικό, λόγω κακογουστιάς!!! Σε παρακαλώ, δηλαδή!!!

  7. Ρε παιδιά, γιατί οποιοδήποτε αργό τραγούδι το θεωρείτε βαρετό; Και οι μπαλάντες είναι τραγούδια και έχουν κι αυτές θέση στο διαγωνισμό. Και με τη μουσική εκφράζονται όλα τα συναισθήματα. Και χαρά και λύπη. Ε, στη λύπη δεν μπορείς να χορεύεις και να είσαι μες στο χαμόγελο. Θέλεις κάτι πιο αργό και ατμοσφαιρικό. Εμένα μου αρέσει πολύ (είναι στο top 10) γιατί είναι μία έντεχνη παρουσία στο διαγωνισμό

  8. Α, και παρεμπιπτώντως, το φόρεμα είναι όντως άθλιο, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο, διότι ψηφίζουμε τραγούδια. Αν θέλαμε να ψηφίσουμε φορέματα θα κάναμε μία βόλτα στα μαγαζιά και θα βαθμολογούσαμε τα καταστήματα από 1-12 χωρίς 9 και 11

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ