ΣΟΥΗΔΙΑ: Η 2η πρόβα!

Στη δεύτερή της πρόβα στη σκηνή του Μπακού, η εκπρόσωπος της Σουηδίας φορούσε το τελικό ρούχο με το οποίο θα διαγωνιστεί. Μακρύ φαρδύ φόρεμα τύπου κιμονό σε γήινες αποχρώσεις με μαύρα κρόσσια. Η Loreen ερμήνευσε το Euphoria σχεδόν άψογα όπως κάθε φορά, ενώ στη σημερινή πρόβα είδαμε και το εφέ με τα χιόνια που πρωτοείδαμε στο Melodifestivalen.

Η όλη εμφάνιση αποπνέει αέρα βραβείου, όμως δεν είναι το μόνο φέτος, και ας αποτελεί ήδη μεγάλο φαβορί τόσο για τους φανς όσο και τους δημοσιογράφους. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερη συμμετοχή που ασχέτως αποτελέσματος, προσφέρει πολλά στο διαγωνισμό της Eurovision.

[youtube id=”8vRQSyrN24A” width=”600″ height=”350″]

144 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ουσιαστικά το φόρεμα είναι το ίδιο με του σουηδικού τελικό, απλά έχουν βάλει κάποια κρόσια στα μανίκια. Δεν ξέρω αν προσθέτουν κάτι, είναι θέμα του πως δείχνουν στην τηλεόραση.

  2. Νομιζω κακως αλλαξαν το ρουχο,το φορτωσαν με τα κροσσια με αποτελεσμα να το κανουν πιο ‘βαρυ’ στο ματι,και η χορογραφια στο τελος που περναει πανω απ’τον χορευτη πρεπει να συγχρονιστει με το τελος του κομματιου…αλλα τι σημασια εχουν ολα αυτα,η φωνη της,το τραγουδι και ολο το performance σαν συλληψη ειναι συγκλονιστικα…Εγω ειμαι σιγουρη για τη νικη της!
    Υ.Γ. Τα δευτερα φωνητικα να πεταξουν τα καπελα τουριστριας στη Σκιαθο 😛

      • Χαιρομαι για την ανθρωπιστικη σου παιδεια…καταστασιόν απελπιστίκ…

      • Φιλε μου προς το παρον διαβαζω για πανελλαδικες,οποτε και πολλα περιθωρια να βγω εξω απ’το σπιτι δεν εχω…μαθετε μερικοι να φερεστε κοσμια και να μιλατε με ευγενεια,το οτι κρυβεστε πισω απ’την ασφαλεια ενος πληκτρολογιου δεν σας δινει το δικαιωμα να ειρωνευεστε ατομα που δεν ξερετε.Σαν να παραγνωριστηκαμε εδω μεσα!

      • Μην ειρωνεύεσαι με τις πανελλήνιες Θάνο!Κι εγώ έδινα το 2008 μαζί με τη γιουροβίζιον.Και τί να κάνεις.Να κάνεις επανάληψη το φαινόμενο του ευτροφισμού των υδάτων ή να δεις το Καλομοιράκι;Α’Ημιτελικός έκθεση,β’ημιτελικός βιολογία κια τελικός ιστορία!Laurinda σε νιώθω!Καλή επιτυχία!

    • Noμίζω ότι τα καπελάκια μπήκαν απλά για να μην φαίνονται τα φωνητικά και να δουν πως αυτό γράφει στην κάμερα. Δεν νομίζω ότι θα τα φοράνε κανονικά στον ημιτελικό.

    • χαχαχαχαχ,ρε laurinda σκότωσες τον πατέρα μερικών εδώ μέσα? μερικοί έχουν πέσει να σε φάνε! lol δηλαδή…κουλάρετε

    • ti les sto paidi more thano? tin paleuis? pos tha mini stis panelinies sinelthe eleos dld m to kathe kapritsio sas edomesa blamena ola pwwww -.-!

      • Α,παιδια thanks για την υποστηριξη,μερικοι μερικοι νομιζουν οτι τους τιμα να μπαινουν εδω μεσα και να βριζουν τον κοσμο,ξεχνωντας οτι ειναι site για τη Eurovision…!

  3. einai telio alla egw varethika na vlepw to idio kai to idio pragma kathe fora…. den tin exw kai gia sigouraki exw ipo4i m akoma 2 3 xwres!

  4. sosta ta les natasa fantasou omos na to di o kosmos proti fora apo emfanisi kai tragoudi 8a kani peripato….ta lefta mou 8elo…

  5. paidia xalarwste ligo……………to tragoudi oute san mousikh alla oute san skhnikh parousia dn exei kati idiaitero……..an aksizei auto to tragoudi vraveio tote ti na poume gia thn tromerh mousikh tou zeliko k gia thn ekplhktikh fwnh ths ekprwsopou ths alvanias……pisteuw opws pisteua k apo thn prwth stigmh pws auto to tragoudi dn 8a kerdisei!!!!!!!!!!!

  6. Λοιπόν, το τραγούδι κυριολεκτικά τα ΣΠΑΕΙ! Λίγο η σκηνική παρουσία και τα ρούχα της δεν μου αρέσουν…σαφώς ο περσινος εκπρόσωπος της Σουηδίας ήταν κυριολεκτικά Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο-Σ…(Eric Saade), αλλά και αυτή αξίζει την νίκη…Έχει φωνάρα η κοπέλα…εμένα μου αρεσει πιο πολύ απ’οτι στο Melodifestivalen…Καλή επιτυχία Σουηδία…

  7. ε ναι μωρε..τιποτα το ιδιαιτερο..νομιζω καθε χρονο βλεπουμε κατι τετοιο..η κλασικη σκηνικη παρουσια που εχουν ολα τα ποπ τραγουδια,μια απιστευτα μετρια φωνη και ενα πολυ κακο τραγουδι..λογικα δεν θα περασει στον τελικο!

    • Καλα ηρεμησε λιγο! Ουτε εμενα με ξετρελενει και συμφωνο μαζι σου σχεδον σε ολα αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα περασει τελικο! Μπορει να ειναι η γνωμη σου αλλα πιο πιθανο ειναι να νικησει ….. το Μαυροβουνιο ας πουμε….. παρα να μην περασει η Σουηδια τελικο!

  8. Προτιμούσα το περσινό,ας το πέρνε πέρυσι η Σουηδία,που για ‘μενα το άξιζε 100%,σε σχέση με το νικητήριο τραγούδι!Φέτος την θέλω καπου 5η,αλλα δεν με χαλά και 1η,αν και προτιμώ 1 εκ των Ρουμανίας,Κυπρου,Νορβηγιας.

      • η νορβηγια,η κυπρος και η ρουμανια αμφιβαλω αν μπουν στην δεκαδα..οπως επισης καποια απ αυτες μπορει να μην περασει καν τελικο!

  9. ωραίο αλλά δεν νομίζω να νικήσει…πιστεύω ότι και με την βοήθεια των επιτροπών η ιταλία θα πάρει πρωτιά…

  10. ας μιλισω τωρα σοβαρα..η εμφανιση ηταν συγκλονιστικη..φανταστειτε οτι το βλεπουμε με ερασιτεχνικη κακη ληψη..η φωνη της διαπερνα τα παντα ενω το τραγουδι και η αισθηση που προκαλει ειναι μοναδικη..για μενα το euphoria ειναι ετη φωτος μπροστα απο τις υπολοιπες συμμετοχες κι ας μαρεσουν πολυ και αλλα 4 τραγουδια..
    οσο για την περσινη συμμετοχη ε νομιζω ειναι καπως αστειο να συγκρινουμε την φωνη της lorren και το euphoria με το καλο ποπακι αλλα την πολυ κακη και αδυναμη φωνη του erik περσι..καμια σχεση.
    λογω του οτι εχουμε δει πολλα δεν θα μιλισω για σιγουρη νικη..θα πω ομως πως αν νικησει θα ειναι το καλυτερο βραβειο της συγχρονης eurovision.

    • πολύ καλή και εμπεριστατωμένη η κριτική σου φίλε. Συμφωνώ απολύτως ++++++++++++++++++++++

  11. Δεν είμαι τόσο σίγουρη για τη νίκη της Σουηδίας…
    Υπάρχουν πολλά μεγάλα φαβορί φέτος… θα δούμε.. θα έχει ενδιαφέρον. Νομίζω θα παίζονται όλα στο πόντο!

    • oses leipseis k an dw pali dn m aresei auto to tragoudi…….dn exei idiaitero oute san skhnikh parousia oute san mousikh gia na m aresei…….to mono pou vlepw einai mia maurontumenh me wraia fwnh na klaiei me 3 xoires sto plai gia fwnhtika!!!!!!!!

      • Ε δεν θα σκάσουμε κιόλας αν δεν σου αρέσει εσένα! Αρέσει σε εμάς τους περισσότερους που θα εκλέξουμε και τον νικητή!

  12. υπερεκτιμημενο..!η χορογραφια ειναι ιδια με του σουηδικου τελικου,και ο τυπος στο τελος με κανει να γελαω ετσι πως κυλιεται στο πατωμα…σε συνδυασμο με τα κροσια,νομιζω πως παραεγινε κιτς..!

    • αν δεν γνωριζεις που λογικα δεν γνωριζεις οι συμμετοχες της σουηδιας παρουσιαζουν το ιδιο με τον δικο τους τελικο.δεν αλλαζουν τιποτα.ολα τα χρονια.επισης αμφιβαλω αν γνωριζεις τον ορο κιτς..

      • Σιγουρότατα δεν γνωρίζει ότι κιτς σημαίνει κακογουστιά. Και σε έναν διαγωνσιμό που είναι τείνει να γίνει συνώνυμο της κακαγουστιάς η συμμετοχή της Σουηδίας είναι λιτή και αν και κάπως σκοτεινή για το νόημα του τραγουδιου, είναι πρωτοποριακά παρουσιασμένη!

      • Χαχαχαχαχα!! Ο κλασικός κουλτουριάρης Νεοέλληνας! Όλα τα ξέρει αλλά ποτέ δε λέει τίποτα! Για να μην ενισχύει τον ανταγωνισμό!Μόνο που στο χωριό μου κάπως αλλιώς τον λέμε!Χαχαχαχα! Όταν τα λέω όμως ”Α!Υπερβολικός!Γραφικός!Είμαι ψευτοκουλτουρέ επειδή δε συμφωνώ μαζί σου;” Εσείς που πετάγεστε και ειρωνεύεστε γιατι κάποιος άλλος δε συμφωνεί μαζί σας τί είστε; Κοιτάτε τί έχετε γράψει πριν γιατι γινεστε ψιλορόμπα! Σόρυ γκαϊς!Επιβεβαιώστε με κιάλλο φίλοι μου! Μπορείτε! Και μάθετε να παράγετε λόγο και όχι να αδειάζετε την ευστροφία σας σε ένα πληκτρολόγιο! Και κυρίως σεβαστείτε το διαφορετικό! Αμέσως να πεταχτείτε και να το παίξετε ”Μουρατίδηδες”! Λοιπόν,Μπαμπινιωτηδες,επειδή μου χουνε γίνει νταούλια με τους ποιοτικούς ορίστε μας τί είναι ποιότητα να το λέω κι εγώ στη γειτονιά να με περνάει η περιφτερού για γραμματιζούμενο!
        Αντί για τα νιαου νιαου που προανέφερα στο επόμενό σας σχόλιο ορίστε μου τις εξής έννοιες:Ποιότητα,Κιτς,Κακογουστιά! ΠΕΡΙΜΕΝΩ!ΑΝΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ!ΜΟΡΦΩΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  13. egw pistevw oti an kai to tragoudi ths serbias enai all time classic einai poly kalytero apo to sygxrono ths souhdias kai exei kai pollous symaxous

  14. mano hremise ligo…..dn exoun stoixhmatisei oloi ta kerata tous sthn souhdia san esena……….k egw an stoixhmatiza sto maurovounio etsi 8a ekana asxeta an to tragoudi tou einai gia ta mpaza!!!!!!!!!!

      • το λατιν-ποπ?με μια ωραια γκομενα και γυρω αντρες?την απομιμιση του Ai Se Eu Te Pego???συγχρονο μπορει..πρωτοτυπο η ωραιο σιγουρα οχι..

      • Εγω το θεωρώ απ’ τα καλυτερα 3 φέτος!Πολύ ανεβαστικο,συγχρονο,γεμάτο ενεργεια!Ευχομαι να μπεί στην 3αδα,και γιατι όχι η νικη,αν και είναι πολυ δύσκολο!

    • Ναι το ακούσαμε και αυτό τώρα, η ρουμανική ιμιτασιον λαμπάντα με την μετριότατη, για να μην πω ανύπαρκτη, παρουσίασησυγκρίνεται με την πρωτοποριακή εμφάνιση της Λωρήν! Από γούστο κλάφτα Χαράλαμπε….

  15. arketa alla den lei kati ayto petagete ka8e 16xronos lei tin patata tou kai meta tin kani lei (xalia) alla den exi apospi gia kati alo mono kakies

  16. sto mono pou sumfwnw mazi sou einai pws to tragoudi ths souhdias dn einai kits……………kata t alla sto diagwnismo uparxoun k alla suxrwna tragoudia opws norvhgia k cupros alla k ekplhktika mousika kommatia opws islandia k servia

  17. μεσα στα τοσα χρωματα καυ υπερβολες των προηγουμενων συμμετοχων, ερχεται ενα τραγουδι αψογο φωνητικα να κανει τη διαφορα!! φυσικα και δεν προκειται για την απολυτη τραγουδαρα αλλα ειναι ξεχωριστο οπως και να το κανουμε. Νομιζω τελικα η νικητρια της φετινης διοργανωσης!!

  18. Παιδια αγαπω Κυπρο και Ηβη αλλα πως ειναι δυνατον να πιστευετε οτι ενα ποπακι χιλιοακουσμενο μπορει να νικησει….δυσκολα θα νικησει τετοιο στυλ τραγουδιου παλι…!!!
    Η Σουηδια περσυ ηταν απαισια φωνητικα…οι στιχοι γελοιοι απλως ειχε θεαμα(καλοδουλεμενο…ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ και ωραιο αγορι) και παλι ενα ποπακι χιλιοακουσμενο…!
    Φετος η Σουηδια ειναι πολυ καλυτερη απο περσυ δεν ξερω ομως τι ηλικιες ψηφιζουν και κυριως αν ο διαγωνισμος εχει ηδη δοθει καπου(γιατι περσυ δοθηκε…ΤΕΛΟΣ).
    Η Αισθηση μου ειναι οτι θα παλεψουν Σουηδια με Ιταλια και Σερβια σιγουρα αλλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το δωσουν παλι στην Σερβια….!

  19. sumfwnw pws to persino tragoudi ths souhdias ta espage asxeta an o tupas htan afwnos………..epishs fetos pisteuw pws h italia me thn servia exoun ena provadhsma gt h eurovision prepei na epistrepsei sto noto!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. παιδιά,να σχολιάσω κατι τελείως άσχετον πρωτη φορά βλέπω σε ένα αρθρο τόσους να λένε αρνητικά σχολια για την Σουηδία,και τωρα τελευταία αρχίζω και βλέπω πολλά καινουρια ονόματα,είναι φανερό πως καπιοι/ες έχουν πολλά names εδω μέσα!

    • καλα αυτο ειναι δεδομενο..τωρα το καταλαβες?μπαινει ο καθενας με 30 nick names και διαφορετικα mail να πει τις ασυναστησιες του και δεν λεω σε οτι αφορα τη συμμετοχη της σουηδιας αλλα σε αλλα θεματα!
      απο κει και περα ειναι δεδομενο πως οι ελληνες και οι κυπριοι ειναι αυτοι που δεν πανε το τραγουδι της σουηδιας.

    • Είναι πολύ τετρεμμένη και χιλιοπαρουσιασμένη, ενώ η δική μας!! της Κύπρου!!! του Νορβηγού!!! όλες μες στην πρωτοτυπία και στην τελειότητα!!!! Αλλά αυτά σας αρέσουν μαζί με τα ρετρό παλαιομοδίτικα στημένα της Ισλανδίας, της Βρετανίας και της Ισπανίας. Μέχρι εκεί τα άλλα δεν …………….

  21. re mano…ki ego exo paiksei polla sthn souidia opos eixa paiksei kai serbia 2007 russia 2008(pou ton brizan oloi ton bilan) kai rybak 2009 . tin patisa me savoura to 2010 kai tous to edosan perisi …apo tote pou allakse o tropos psifoforias pleon to <>…thn axoneuti thn lena dld pos tin ebgalan ?? min agxonesai re file kai maloneis me tous allous afou mesa sou ksereis ki esu oti den spaei gia pollous logous i souidia…fetos….ante se kali meria

  22. elate twra rikste epitelous tis maskes……………dn 8elete na kerdisei h loreen gt einai ena tromero kommati….8eletai na kerdisei gt riksate ta kerata sas sta stoixhmata………….. k meta krazetai oti autoi pou dn uposthrizoun souhdia dn kseroun apo mousikh………..mallon eseis dn kseretai…pisteuw oti an h souhdia dn eixe apodosh 1,5/1 pou tis dinei sigourh nikh oute kan 8a prosexate auto to tragoudi………….gi auto h eurovision exei katanthsei panhguri………gt oloi koitane pws na vgaloun lefta k adiaforoun gia thn mousikh pou einai o monadikos nikhths ths eurovision!!!!!!!!!!

    • ελα ρε φιλε μη το γενικευεις τωρα..δεν παιζουν ολοι στοιχημα..μη λεμε οτι θελουμε..εγω ποτε δεν επαιξα και αδιαφορω για τις αποδοσεις..και δεν ειμαι 15 αλλα 15+15..δεν ειναι ολοι ανωριμοι εδω μεσα..
      γουστα ειναι αυτα μη χτυπιεσαι γιατι αρεσει το τραγουδι της σουηδιας..μας αρεσει τι να κανουμε..απλα σεβασου το. και σεβαστο αν εσενα οπως και αλλους δεν αρεσει..
      κι εγω αναρωτιομουν πως αρεσε της γερμανιας το 2010 γιατι επροκειτο για ενα γελοιο σαχλοτραγουδι με μια πολυ κακη φωνη αλλα τι να κανουμε κατα γενικη ομολογια αρεσε..
      ε τωρα αρεσει το euphoria που τουλαχιστον το τραγουδαει μια εξαιρετικη φωνη και αν μη τι αλλο ειναι ενα τραγουδι που δεν περνα απαρατηρητο..
      αλλα δεν χρειαζεται να μαλωνουμε..λες και γνωριζομασταν απο χθες η θα αλλαξει κατι στη ζωη μας αν νικησει η οχι η σουηδια.

      • file giannh dn eipa pote oti einai oloi anwrimoi edw mesa (pros 8eou)……oute prospa8w na epivallw thn gnwsth k sto ktw katw dn sxoliasa thn apopsh kanenos oute exw provlhma na kerdisei h souhdia…….to mono pou dn anexomai einai na mou peis enas pou stoixhmatise xrhmata sth souhdia oti einai kommata mono k mono epeidh exei kerdos apo th nikh ths

  23. a re asxetai akou 1.5/ 1 sto ipa kai prin pinis ligmena kofta sou kanoun kako i8eles kai sxolio…kakomire kita na diabasis tin deytera exis sxolio…)))

  24. h diafora mas kakomhri einai pws egw dn stoixhmatizw opws ta 16 xrona san esena……k thn deutera paliomalaka exw sxolh oxi sxoleio…..ma8e na skeftesai prin milhseis gia kapion

  25. re firebox kala sou leei o manos…ksekolla…kai se parakalo apofasise an to kommati einai tromero telika i opos eipes se allo sxolio parapano oses leipseis kai an deis den sou aresei tipota….

  26. re firebox kai mano edw vrikate na tsakothite!!protwn esy firebox eisai san kai emena exeis aganaktisei epeidei akous ena tragoudi pou den sou aresei na einai to megalo favori deyteron mano fenaite oti h eurovision gia esena shmainei mono lefta alla ase kai tous allous na milhsoun

  27. Δεν μου αρεσει τιποτα σε αυτο το τραγουδι .Και η αρουσιαση ειναι πολυ εκνευριστικη.Πολυ θα λυπηθω αν κερδισει και πολυ θα χαρω να μεινει εκτος τελικου.
    Προσωπικα αγαπω Αλβανια , Ισλανδια, Αζερμπαιτζαν,Νορβηγια, Ουκρανια…και την Κυπρο μας.Η Ελλαδα δεν μου αρεσει καθολου αλλα την υποστηριζω επειδη ειναι η Ελλαδαρα μας!

    • Ε αφού σου αρέσει η Ουκρανία πως να σου αρέσει η Σουηδική μετρότητα, μιλάμε για πολύ εκλεπτυσμένο γούστο!!!!

  28. den ekana antipara8esi me kanenan alon kai sebomai oles tis apopsis autos me apokalese paliomalaka …epidi ide to sxolio mou pou eipa kai kala ta lefta mou…

  29. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ?ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ?ΣΟΥΗΔΙΑ ΩΣ ΓΚΑΝΙΑΝ ΦΑΒΟΡΙ,Η ΜΗΠΩΣ ΙΤΑΛΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ!ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΦΑΒΟΡΙ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΣ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    • Φιλε μου συμφωνω μαζι σου για Σερβια(αν και ειναι το αγαπημενο μου φετος….).
      Η Γερμανια ειχε συμμαχιες που κερδισε??Φυσικα οχι αλλα το ειχα δει οτι θα πηγαινε πολυ καλα εως νικη(αλλα φοβομουν αυτο που ειπες…συμμαχιες…ελεγα ελα μωρε ποιος θα σηκωσει τηλεφωνο για τους Γερμανους…).Φυσικα η Αγγλια δεν ειναι τοσο “φαβορι” φετος πιστευω οτι η Ιταλια θα παει καλυτερα(φοβουντε κιολας μην τους φυγει).
      Επισης να ξερετε οτι οποιος κερδιζει τον ημιτελικο δεν σημαινει οτι θα κερδισει τις ιδιες χωρες στον τελικο(η καλομοιρα κερδισε το Μπιλαν Ντιλαν αλλα στον τελικο την κερδισε οπως και ο Λουκας περσυ κερδισε στον ημιτελικο το Αζερμπαιζαν αλλα τον κερδισαν στον τελικο).
      Μερικα πραγματα ειναι στημμενα(ειδικα με τις επιτροπες…αυτη ειναι η γνωμη μου) καλυτερα αν πονταρετε να μην βαζετε μεγαλα ποσα…σιγουρα καποια φαβορι θα πανε χειροτερα και καποια που δεν το περιμενεις θα πανε καλυτερα….!

  30. Μερικοι δεν εχετε ιδεα απο γιουροβιζιον και απορω ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ…!!!
    Η Σουηδια ειχε κανει παταγο ΠΡΙΝ κερδισει το Μελοντιφεστιβαλ(οπως ο Ρυμπακ το 2009 πριν κερδισει τον τελικο της Νορβηγιας).Η Σουηδια αρεσε απο πριν βγουν ολες οι συμμετοχες των χωρων και συμφωνω οτι αυτο δεν ειναι 100% κριτηριο νικης αλλα μην λεμε οτι επειδη εχει μικρη αποδοση στο στοιχημα(δηλαδη την βλεπουν σαν νικητη)αρεσει γιαυτο τον λογο….ΑΡΕΣΕ πολυ πριν!Δεν ξερω αν κερδισει αλλα σιγουρα θα παει ΨΗΛΑ!
    Τωρα αν περιμενετε να στοιχιματισετε απο τι θα γραψει ο καθενας η απο τι δειχνει το πολ που ειναι μεσα στο σταδιο καταστραφηκατε…!

  31. gia sou thoma….loipon file mou kathara stoiximatika yparxoun epiloges……..souidia 1 kai serbia na termatisei sthn proti 4ada an to breis se kali apodosi.

  32. re oti kai na lete i Loreen tha vgei…kai kathiste na sfaxteite eseis.kai KATHOLOU iperektimimeno gia kapoion pou exei kai alla akousmata pera apo ntirli ntirli kai OPAAAA DOSEEEEEE etc etc.i aisthitiki einai apisteuti,i sillipsi episis apisteuti,moni stin skini xoris polla polla.ta leme souidia tou xronou guys!(akou ekei “yperektimimeno”)

  33. conp simfono mazi sou…eksoagonistika iparxoun para polla ta tel.xronia…blepe russia – germania – azerbaijan…..fetos ena dinato kommati +oikonomia kali + texnognosia = niki souidia..

  34. mpainei o allos kai vlepei comments 93 souhdia 2 prova….xaxaxaxaxa sou leei po po xamos ginetai kommatara …kai briskei mpinelikia mesa kai xamo….stoix.provlepseis..kai alla….elladara re athanati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  35. ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ 2 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΙΣΚΑΔΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ?

  36. thoma stous imitelikous ginontai arketes ekplikseis….apofige ta favori….,,kalitera na paikseis roumania – iceland ston proto para russia kai denmark. ston deytero imiteliko isos bgei i souhdia alla apofige tin kalitera .

  37. Θα σταματήσετε επιτέλους να τσακόνεστε??Δεν μπορείτε να πείτε την γνώμη σας μόνο??Ανώρημοι!Βρίζεστε σε ένα αρθρο που είναι δημόσιο,που μπαινουν ξένοι και βλέπουν,και το πιο γελίο είναι ο λόγος…το αν θα νικήσει η Σουηδία η όχι!Ελεος,θα μας κάνετε να συχανόμαστε να μαθαίνουμε νέα για την Γιουροβίζιον!αα,και μην αλάζετε τα names σας συνεχώς!

  38. Καλυτερη προβα απο την προηγουμενη αλλα αυτο που φορεσε δεν μου πολυαρεσει αν και δεν νομιζω να επηρεασει αρνητικα.Φυσικα και περναει τελικο και πιθανοτατα ο φετινος νικητης…

  39. ε οχι το song ειναι απλα ξεσηκωτικο τιποτα αλλο εγω δε θα το ψηφιζα με την καμιαααααααααααα και αυτα τα σκοταδια βρε παιδι μου…….δε συγκρινεται με την ΙΤΑΛΙΑ που για μενα αυτη παει για νικη

  40. Ντάξει.Καλύτερομετά και τη δεύτερη πρόβα!Νομίζω θα περάσει αρκετά άνετα!Έχει αρκετές ελπίδες!

  41. Καλά εικοσάρια!!!!!Μα στη γιουροβίζιον ρε παιδιά κι αυτοί τις βάλανε;

  42. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι εδώ, εγώ φέτος θέλω να κερδίσει η Ισλανδία, γιατί τη θεωρώ την καλύτερη, κατά τη γνώμη μου, συμμετοχή φέτος και μία από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Ωστόσο, για να μη λέμε κι ό,τι θέλουμε, εδώ έχουμε να κάνουμε με μία φωνή που, όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Γιάννης, διαπερνά τα πάντα, ένα τραγούδι που, μπορεί μεν να μην είναι του προσωπικού μου γούστου, αλλά κατανοώ ότι για το είδος του είναι κορυφαίο και μία παρουσίαση που στα 30 μου χρόνια, δε θυμάμαι να έχουμε ξαναδεί στο διαγωνισμό. Δεν ξέρω αν θα κάνει τον περίπατο που αναμένουν ορισμένοι, δεν ξέρω αν θα κερδίσει καν (και ούτε το θέλω, για να είμαι ειλικρινής), αλλά όπως αναφέρεται και στο post, η Σουηδία φέτος τιμά το διαγωνισμό με μία εξαιρετική στο σύνολο της συμμετοχή, και τουλάχιστον αυτό, οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε, νομίζω.

    • Τόσο ωραία που επιχειρηματολογείς και να ήθελα να σου φέρω αντίρρηση δεν θα μπορούσα!

  43. Aψογη εμφανιση , υπεροχο τραγουδι
    αν περασει τελικο το εχει παρει με διαφορα!!
    Εχει ρευμα τεραστιο εδω και καιρο .
    Μονο στον ημιτελικο λιγο φοβαμαι τυχον
    παιχνιδια που μπορει να παιχτουν αλλα
    το θεωρω σχεδον απιθανο να μεινει εκτος.
    Στον τελικο απλα θα σαρωσει , ολοι σχεδον οι ΟGAE την εχουν πρωτη και της ελλαδας 3η δηλ πρωτη αφου πρωτη εχουν ελλαδα και 2η κυπρος!!
    Τυχαιο ;Δε νομιζω….
    Σουηδια esc 2013!!

  44. Μπράβο Σταυρούλα!Ψύχραιμη και αντικειμενική.Και εμένα αγαπημένη μου η Ισλανδία είναι και έχω στην δεύτερη θέση τη Σουηδία αλλα με τέτοια performer τι να πεις!Θα είναι πολυ άξια νικήτρια και θα κάνει καλό και στην φήμη του διαγωνισμού,αν και διατηρώ και κάποιες ελπίδες για Greta kai Jonsi!

    • 🙂 Σ’ευχαριστώ Δημήτρη! Κι εγώ θα πιστεύω μέχρι τέλους, που λέει και το τραγούδι! Έχουμε κάποιες τόσο σπουδαίες συμμετοχές φέτος, που μόνο περηφάνια και χαρά μπορεί να νιώσει κανείς για το διαγωνισμό, ασχέτως του ποια από όλες θα κερδίσει τελικά!

  45. stauroula eisai thea.kala ta les(diafono vevaia)alla kala ta les.psyxraima kai orea.alla re paidi mou i Loreen se kathilonei.epivlitiki.oreos ixos.anyway.

    • Σ’ευχαριστώ πολύ, και για τα καλά σου λόγια και, κυρίως, για το πολιτισμένο επίπεδο της διαφωνίας σου “DF”. Μακάρι να είχαμε πιο συχνά τέτοιες διαφωνίες εδώ μέσα. Το λέω γιατί τελευταία κάποια παιδιά, όπως η Laurinda, δέχονται πολύ άδικες και αισχρές επιθέσεις από ορισμένους και αυτό πρέπει να σταματήσει οπωσδήποτε, γιατί διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα να σχολιάζουμε και να συνδιαλεγόμαστε.

  46. Όλα πήγαν άψογα. Είναι μια παρουσία που εντυπώνεται στη μνήμη του τηλεθεατή.
    Περνάει άνετα τελικό και δεν θα εκπλαγώ με την πρωτιά. Το όλο κόνσπεπτ το βρίσκω άρτιο. Το φόντο οφείλει να είναι σκοτεινό με σκιές στο πρόσωπο της Loreen. Ακριβώς όπως το αγαπήσαμε στο Melodifestivalen. Μια συνταγή που δούλεψε δεν την αλλάζεις.

  47. Αυτό το τραγούδι και γενικά όλο το σύνολο της σουηδίας αγγίζει την τελειώτητα για μένα και για πολλούς άλλους φαντάζομαι. της αξίζει η πρωτιά και με διαφορά και πειστεύω πως θα την πάρει. μπράβο στην loreen, δίνει τα πάντα πάνω στην σκηνή,έχει πάρα πολύ ωραια παρουσία και πολύ ωραία φωνή.γενικά όλο το σύνολο είναι ότι καλύτερο για φέτος.μπράβο τους.

  48. Oύτε για μια στιγμή δεν μου άρεσε η Σουηδία.Έχει όμως μία ολοκληρωμένη εμφάνιση αυτό δεν το αμφισβήτει κανείς.Άσχετο αλλά για χορευτικό νομίζω έπρεπε κάποιος να πει της Λορεειν να έχει εκείνο το μελαχρινό αγόρι made in Brazil που είχαμε δει στο you think you can dance.το όνομα αυτού Τσιαγος ντα Σιλβα καπως έτσι.Και την caboleira(το γράφω σωστά;)ξέρει και χάρμα οφθαλμών είναι.Τουλαχιστόν για τα δικά μου ματάκια.

  49. @ Laurinda.Mην δίνεις σημασία σε ότι σου γράφουν. Συνέχισε να διαβάζεις για τις εξετάσεις σου και κάνε τα διαλειμματα σου με τον τρόπο που ξεκουράζει εσένα .Είτε είναι να βλέπεις τον Νορβηγο στη σκηνή ,είτε είναι να πηγαίνεις μια βόλτα εσύ θα κρίνεις τι σε βοηθάει περισσότερο.Κουράγιο είσαι στο τέλος της προσπάθειας σου τώρα.Ολοι έχουμε περάσει απο εκει και ξέρουμε πως είναι.Κι εγώ πέρασα στη σχολή μου με την β προσπάθεια.So ,never give up .

  50. ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΧΑΧΑΧΑ

  51. tora pou ema8a oti rotisan tin italida tragoustria an tis arese to eliniko komati apantise …oute kan to 8imame…tora einai pou den psifizo italia 8a pao loreen telika sori eimai elinas…….

    • Βρε παιδί μου άραξε και εσύ, δεν είναι υποχρεωμένη η Ιταλίδα να θυμάται την ελληνική συμμετοχή! Άσε που τέτοια τραγούδια θα τα ακούει η Νίνα Ζίλη και θα φρίττει!!!! Και εγώ έλληνας είμαι και την ψήφισα την Ελευθερίου (στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει) αλλά το τραγούδι το θεωρώ μέτριο προς κακό.

  52. To καλύτερο τραγούδι φέτος …. Σουηδία 1η στην δική μου προτίμηση, νέο άκουσμα , ατμοσφαιρική παρουσία και φωνάρα…… Οσο για την δική μας συμμετοχή φέτος ας μιλήσω καλύτερα…..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ