ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Η 2η πρόβα!

Ώρα για τη 2η πρόβα της Λευκορωσίας και τo συγκρότημα Litesound επί σκηνής. Η πρόβα κινείται στα ακριβώς ίδια πλαίσια με την αρχική μιας και ήταν πολύ ολοκληρωμένη και έτοιμη. Το χρυσαφί και το μπλέ χρώμα πλημμυρίζουν τη σκηνή και το δάπεδο ενώ οι Litesound  είναι ντυμένοι στα μαύρα με τον τραγουδιστή να φοράει αμάνικο μπλουζάκι και μεταλλικό γιλέκο. Χαρακτηριστικό αντικέιμενο της όλης σκηνικής παρουσίασης είναι τα μεταλλικά με βάση σταθερά μικρόφωνα. Πανέτοιμοι για τον ημιτελικό τους εμφανίστηκαν και πάλι οι Litesound με την πολύτιμη βοήθεια του δικού μας Άλεξ Παναγή στα φωνητικά και του Δημήτρη Κοντοπουλου στην ενορχήστρωση.

[youtube id=”r8osbFBR1Cw” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. wreo tragudi….pio prin marese perissotero perissotero….alla ok kalo eine…autos m miazei ligo san klooun….eidika sta matia…i ante miazei ligo me masturomenos haha

  2. Μπα.όσο παέι τόσο πιστεύω οτι δεν θα περάσει.Το κατέστρεψε ο Κοντόπουλος και σκηνικά δεν ξεχωρίζουν.

  3. Μια συνηθισμενη προβα.Δεν θελω να περασει τελικο ενω πριν ηθελα τωρα μετα απο αυτα τα αθλια μικροφωνα και γενικα αυτη την εμφανηση δεν θελω καθολου να περασει.

  4. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

  5. “Τώρα πάω αριστερά, μετά δεξιά… Τώρα σηκώνω το χέρι, στη συνέχεια το απλώνω… Μου είπαν πού και που να το σφίγγω και λίγο για να φαίνεται ότι και καλά το ζω… Αλλά βαριέεεεεεμαι…”

  6. Η αρχική εκτέλεση του τραγουδιού ήταν καλύτερη. Τα beat του Δ.Κ. μ’ εκνευρίζουν και μάλλον το καταστρέφουν. Να ρωτούσατε πρώτα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ