Η 2η πρόβα!

Η Ελευθερία στη σκηνή για τη δεύτερη πρόβα.  Γαλαζιο φόντο για την Ελλάδα μας με χρυσές αχιβάδες, κολώνες , κοχύλια και κινούμενα νερά.

Η Ελευθερία δροσερή όπως πάντα  χόρεψε και τραγούδησε το Aphrodisiac μας με ιδιαίτερο κέφι.

Όλη η ομάδα έδειξε ιδιαίτερα δεμένη, έγιναν κάποιες διορθώσεις  και πραγματικά η χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου καταφέρνει να μεταδόσει το κέφι και την αισιοδοξία της φετινής Ελληνικής συμμετοχής.

Στο πρωτο ρεφραίν,  η κεντρική αχιβάδα των γραφικών ανοίγει, και αποκαλύπτεται ένα μαργαριτάρι..

Η Ελευθερία ντυμένη με μπλε μπλουζάκι και κοραλλί σορτσάκι, τα κορίτσια μας με γαλάζια σορτσάκια και σκουρα μπλε μπλουζάκια, τα αγόρια λευκές μπλόυζες και μπλέ φόρμες, μας υποψιάζουν για τα ρούχα της τελικής βραδιάς μιας και δεν τα έχουμε δει ακόμα.

Σε γενικές γραμμές, το team της Ελλάδας έκανε μια πολύ καλή πρόβα, και πραγματικά έκανε πιο σίγουρη την επιτυχία της Ελλάδας και στο φετινό διαγωνισμό.

Μπράβο παιδιά!

[youtube id=”A9AQQf3XGFI” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”kJNuedYUocA” width=”600″ height=”350″]

 

Κώστας Ζήσης

 

 

154 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντεεε να δούμε το βίντεοο…δεν ξέρωω, αλλά ψηλοτρόμαξα απο την περιγραφήη ! Ελπίζω, το φόντο να έχει αλλάξει προς το καλύτερο όπως και να γίνουν κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στην χορογραφία !

  2. Μια χαρά θα είναι ρε παιδιά!
    Επίσης να σας πώ κάτι? Καλύτερα να παρουσιάσεις κάτι “κακό” παρά κάτι αδιάφορο.
    Το ξέρω ότι οι περισσότεροι διαφωνείτε μ αυτή μου την άποψη, αλλά πάντα στη Γιουροβίζιον “χρειάζεσαι” κάτι να σε θυμούνται για να σε ψηφίσουν. Όλα καλά θα είναι, θέλω να πιστεύω.

  3. H χορογραφία έχει αλλάξει σε κάποια σημεία και έχει γίνει πιο “ανθρώπινη”, η φωνή της Ελευθερίας εξακολουθεί να είναι ασταθής, το σκηνικό έγινε ακόμα πιο κιτς και χαοτικό από πριν (αυτό ήταν πραγματικό κατόρθωμα). Πραγματικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την πρόκριση φέτος.

  4. Φωνητικα η Ελευθερια ειναι πολυ καλυτερη,πιο σταθερη…παρ’ολα αυτα δεν σωζει την χορογραφια που παραμενει κουλη.Μονο στο ρεφραιν μ’αρεσει η κινηση των χεριων που λεει ‘dance dance’ και στο κλεισιμο…οσο για το background…στατικο και χωρις χρωμα!Εχω αρχισει να ανυσηχω λεμεεεεε!!!!Ελπιζω το βραδυ του ημιτελικου τα επαγγελματικα πλανα και ο φωτισμος να το ‘σωσουν’ καπως…οπως και να χει καλη μας επιτυχια!!!!

    • πια ελευθερια βρεε και πιος toji! εδω εχουμε τον Guetta με το fly to the sea και θα ασχολουμαστε με αυτην!!!!!!!!!!!!????

    • WXWXWX Laurindaki exeis faei omadikh epi8esh apo Andonia,Andonia1,Migas kai pollous allous!!!!!
      Pwpwpw kahmenoula m,se exoun stoxo, alla mhn ptoeisai!
      Emeis eipame, Bergen 2013:P

      • Χαχαχα,ναι ρε συ,αλλα τι να κανουμε,ετσι κανουν σε αυτους που εχουν τα κοτσια να τους πουν τη γνωμη τους καταμουτρα χωρις να κρυβονται σαν κοτουλες πισω απο 10000 διαφορετικα nicknames…!Αλλα αυτο που μου τη σπαει περισσοτερο ειναι οτι οι διαχειριστες του site δεν κανουν κατι για τα προσβλητικα σχολια που δεχονται πολλοι χρηστες εδω μεσα…
        ΝΑΙΙΙΙ,BERGEN 2013!!!!!! 😀 😀

  5. ELEOS POIA EDO MESA ME OLES ……DEN ANIXE TO MATI…DEN KOUNISE TO XERI….EPREPE NA SIKOSI TO PODI 5 EK. PERISOTERO…..POS KANETE MORE ETSI POIA….XALAROSTE….NOMIZETE OTI THA TA PROSEXOUN OLA AYTA….MONO KATI ISTERIKOI EUROFAN POU DEN EXOUN NA KANOUN TIPOTA STIN ZOH TOUS……..MIA XARA EINAI OLA …..AXIOPRPEPESTATI EMFANISI KALODOULEMENI …EMENA M ARESEI POLI KAI PISTEUO OTI THA PAME KALA FETOS PAROLO TA XALIA MAS SAN XORA….

  6. Να κλείσουν πάραυτα οι οθόνες όταν θα διαγωνιστεί η ελληνική συμμετοχή!!! Χίλιες φορές μαύρο πίσω παρά αυτή η κακογουστιά. Μα ποιός τα διαλέγει τέλος πάντων?

  7. ΠΟΛΥ καλή και βελτιωμένη!!!!! Μπράβο ελευθερία!!!!
    Τώρα όσον αφορά κάποιους από εσάς με τον ορο “κιτς” αποφασίστε τι θέλετε… Με τίποτα όμως δεν είστε ευχαριστημένοι…έλεοςςςςς!!!!!
    Μύρισε Ελλάδα!!!!! Πάμε δυνατάααααα!!!!

      • Τα γραφικά γενικά όλης της Eurovision είναι τραγικά. Θέλουν γερό φτύσιμο οι Αζέροι. Πριν ένα μήνα μας υποσχέθηκαν ότι θα δούμε την καλύτερη Eurovision ever και σήμερα 17/5 σχεδόν μια βδομάδα πριν τον πρώτο ημιτελικό βλέπουμε ένα background που ΝΑΙ είναι κιτς ! Δεν φταίει όπως η Ελλάδα! Ξεκολίστε. Η σκηνή είναι απαράδεκτη. Πραγματικά, νομίζω ότι φέτος τα σκάτωσαν ! Όσον αφορά την Ελλάδα, εξαιρετική η δεύτερη πρόβα, ικανοποιητική η φωνή της Elle (δεν είμαι στο Αζερμπαϊτζάν για κάποιους) και τα γραφικά αν και τράτζικ ταιριάζουν απόλυτα στο κομμάτι. Γενικά, είναι κατά 80% ολοκληρωμένη η συμμετοχή. Λύπει αυτό το 20% που το βλέπουμε στην βραδυά του ημιτελικού. Πιστεύω και τουλάχιστον ελπίζω να το έχουμε! Καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ελλάδααα !

  8. XRISTE MOU ANATRIXIASA… TO LEME KALITERO AFTO ..????????
    afto einai i apotheosi tou kits kai tou esxous..
    10000 fores xirotera apo prin..
    i pliris apogoitefsi..:((((((( oso gia tin foni… OUDEN SXOLIO…. re paidia ma ti kanei o rigo… MA TI ERASITEXNIKO STISIMO EINAI AFTO ELEOS… Oso gia tis othones piso to apolito kitsario… xalia xalia xalia… sorry alla oso thetikos kai an eimai afti einai i alithia.

    • SIGA MORI KOUROSAVA ESI….EIXES KAI STO XORIO SOU TO PROTOKLASATO KAI TORA SE XALAEI TO SKINIKO….ELEOS AGORI MOU(O THEOS NA SE KANEI) STIN EUROVISION EISAI ….OLOKLIRI H EUROVISION EINAI KITS…GI AYTO KAI TIN AGAPAME….ESENA TO SKINIKO SE XALASE….KOUNA LIGO TO KEFALI SOU

  9. Καλα ρε παιδια το background ειναι πολυ καλυτερο! Μπορει να ειναι λιγο κιτς αλλα σημασια εχει οτι δεν ”πνιγει” τη χορογραφια και δεν ζαλιζει τον τηλεθεατη! Πιστευω πως με τα σωστα πλανα της Ελευθεριας και ενα ωραιο φορεμα την 10αδα την πιανουμε ανετα!

  10. Πραγματικα μυρησε Ελλαδα! πολυ καλυτερη απο τν 1η προβα..! SOYPER!…νομιζω πως θα τα παμε πολυ καλα φετος!!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

  11. η χορογραφία όντως έχει βελτιωθεί σε ορισμένα σημεία και δείχνει συγχρονισμένη, όμως το backround είναι η αποθέωση τους κιτς!!!!!! πιο κακό κι απ το προηγούμενο!!! τουλάχιστον ας επαναφέρουν στον ημιτελικό αυτό της πρώτης πρόβας!!!!! κι η Ελευθερία μου φάνηκε λίγο στατική…

  12. ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ

  13. Τελειαααααααααααα!!!!! Μπραβο τους!!!!! Οσο για το background ειστε ελεος!!! (εννοω εσας παιδια που σχολιαζετε!) Το ενα σας βρομαει το αλλο σασ ξινιζει!! σκεφτειτε οτι τα πλανα αυτα δεν ειναι τα τελικα!! το βραδυ του ημιτελικου θα δειξουν! Τωρα απλα βλεπουμε!! Η χορογραφια διορθωθηκε!!! Εχουμε πολυ ζωντανια απο την κοριτσαρα μας!!! Ενα πραγματικα αφροδισιακο κοματι!!! Σιγουρα παμε τελικο!!! Μπραβο Ελευθερια μου!!!!

  14. i xorografia allakse poli kai twra einai safws pio veltiomeni… i eleftheria den exase toses notes oses stin prwti prova alla xriazete kai alli veltiwsi (ektos an fteei i erasitexniki camera)…. to background to ekanan xirotero, ti kits pragma itan auto? epigontws allagi giati sto telos vlepw tin eleftheria ntimeni bob sfouggaraki?
    oi azeroi snobaroun tin elliniki simmetoxi kai prospathoun na tin katastrepsoun me ta grafika tous?
    elpizw stis 22 maiou na einai kalitera ta grafika

    • Μενελαε δεν ξερω αν το εχω παρατηρησει μονο εγω,αλλα τα γραφικα ολων των συμμετοχων που εχουμε δει μεχρι τωρα ειναι το ενα χειροτερο απ’το αλλο!Ολα σε κατι καφε/πορτοκαλι αποχρωσεις εμπνευσμενες απο το φετινο λογοτυπο των Αζερων ‘light your fire’ Μας πεισατε οτι ειστε η χωρα της φωτιας οπως λετε! ΦΤΑΝΕΙ! 😛

      • η χωρα της φωτιας αλλα καμια συμμετοχη δεν εχει φωτια στη σκηνη! ουτε καν ενα μικρο πυροτεχνημα! τιποτα! ετσι για τα γουσταρουμε λιγακι!!

      • ki egw to kserw Laurinda mou pws ta grafika fetos einai ta xirotera… apla exw paratirisi oti auta pou evalan stin Ellada einai ta xirotera… i elliniki simmetoxi panta exei ta kalitera grafika… fetos giati ta ekanan etsi?? ntropi stous azerous me tetoies othones na vazoun tetia background

      • ααα δεν το ειχα προσεξει!! αλλα και αυτα κατι ψοφια!!!!! θελω και σε εμας στο κλεισιμο!! 😛 φαινεται εχουν και εκει κριση και κανουν οικονομια!! 😀

      • Παναγιωτη νομιζω τα πυροτεχνικα ειναι εξοδο της καθε αποστολης,οποτε λογικο ειναι η Ελλαδα να μην μπορει να ξοδεψει σε τετοια…και μπορει και αλλες συμμετοχες να εχουν,αλλα εμεις να μην τα εχουμε δει στις προβες που ανεβαζουν στο ιντερνετ 🙂

      • σωστο και αυτο! δεν ξερω τινος εξοδα ειναι παντος αν ειναι να πληρωσουμε για αυτα καλυτερα να χρησιμοποιηθουν μονο στον ημιτελικο και τελικο! εκτος αν ειναι τοσο ακριβα οποτε και καθολου δεν πειραζει!

  15. ποποποπο ρηγος θα επρεπε να βλεπει και τι λεμε εδω στον ogae για να ολοκληρωθει η προβα και να ξερει περιπου τι να βαλει για φοντο ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ

  16. Για να είμαστε ρεαλιστές..η Ελευθερία φωνητικά ήταν καλή..(τουλάχιστον καλύτερη από την προηγούμενη φορά..)..το σκηνικό είναι καρακιτς..(μη βρεθεί ο Ρήγος μπροστά μου..τον πήρε και τον σήκωσε..)η χορογραφία λίγο πιο βελτιωμένη…Τι να πω τώρα..?!?!.Καλή μας επιτυχία…ή μάλλον καλή μας τύχη…!!

    • Sorry αλλα θελω να κανω μια μικρη επισημανση.Το καλη επιτυχια ειναι το ιδιο πραγμα με την καλή τύχη.Η διαφορα είναι οτι το πρωτο ειναι πλεονασμος ( η επιτυχια ειναι πάντα καλή-δεν χρειάζεται το καλή) οπότε θα έπρεπε να είναι σου εύχομαι επιτυχία (σκέτο).Επομένως το καλή τύχη συνεπάγεται με επιτυχία (οι λέξεις ειναι απο την ίδια οικογένεια). 😛

      Οχι δεν πάω θεωρητική κατεύθυνση και δεν είμαι τοσο φυτό όσο δείχνω,απλά ξέρω ελληνικά.
      Τεσπα,μην απελπίζεστε-χαλαρώστε για να ευχαριστηθείτε την στιγμή και τη βραδιά του (ημι)τελικού!Αν σας χαλάει τόσο πολύ η εικόνα τότε γυρίστε την πλάτη σας στην τηλεόραση το βράδυ της τρίτης και μόνο ακούστε.

      • synonomate kaneis lathos
        i tyxi den einai to idio me tin epityxia
        o tyxeros den einai to idio me to epityximenos
        luck kai success den simainoun to idio

      • Είπα οτι η φραση “καλη επιτυχια” ειναι ίδια με την φραση “καλή τύχη”,όχι οτι η επιτυχια ειναι συνωνυμη της τυχης.Τοτε δεν θα ηξερα και πολυ καλα ελληνικά 😛 Απλα είπα οτι ειναι συγγενικες λέξεις,οχι οτι σημαίνουν το ίδιο.

  17. Πολύ καλή και η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας. Το χορευτικό αρκετά καλό, το background λίγο στατικό αλλά αυτό ίσως εξυπηρετεί τα πλάνα. η Ελευθερία φωνητικά άψογη. Όλα μια χαρά. Άντε να δούμε τη Δευτέρα το τελικό στήσιμο.

  18. Diavazo me ria sxolia kai pragmatika dierotoume… entaksi einai i xora mas. entaksi na eimaste thetikoi.. entaksi na theloume na thimizi kati apo ellada.. alla afto pia pai para poli… oles oi axivades kai i xantres (xriste mou ti kitsario) mou thimizoun tampela psarotavernas stin touristiki mikono…as vazame kai kamia garida kai kanena xtapodaki kai dipla na grafi ouzo…eleos. idios i fasi pou anigi i axivada einai ti na po… asta na pane..
    AN DIAVAZI O RIGOS TA SXOLIA MAS…ENA EXO NA TOU PO… O erasitexnismos se olo tou to megalio… Mou aresi pou meriki vlepoun kai protia.. xaxaxaxa..

  19. Να ρωτήσω κάτι?? Έχουμε άλλη πρόβα πριν τον ημιτελικό ή αυτή ήταν η τελευταία μας??

    • ειναι η προβα με τα ρουχα που απομενει που θα φορεθουν το βραδυ αλλα δεν δημοσιευεται τιποτα! γινεται χωρις κοσμο μεσα! Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειναι και η στιγμη που ψηφιζουν οι επιτροπες!

    • Και αν δεν κανω λαθος γινονται 3 τετοιες προβες,2 την Δευτερα και 1 την Τριτη το μεσημερι…αν δεν γινεται ετσι ας με διορθωσει οποιος ξερει

      • Παραδοσιακα ετσι γινεται! Την Τριτη το πρωι ξεκιναει μια προβα generale η οποια ειναι ακριβως το σου που θα δουμε το βραδυ! Με ρουχα, με παρουσιαστες, με προκρισεις (τυχαιες παντα) και σε αυτη ψηφιζουν οι επιτροπες που νομιζω οτι βρισκονται ηδη στο σταδιο!

  20. Και μέχρι να τελειώσει το τραγούδι αναρωτιόμουνα, θα ανοίξει το κοχύλι να προβάλει η Αφροδίτη του Μποτιτσέλι μπας κι έχει κάποιο σασπενς το πράμα; Αλλά ατύχησα.
    Ευτυχώς τα πλάνα ήταν μακρινά και δεν φαινόταν τόσο η χορογραφία. Ελπίζω είτε σε κοντινά πλάνα της Ελευθερίας είτε σε μακρινάααα. Φωνητικά δεν μου αρέσει αλλά αφού δεν την ακούσαμε ζωντανά στον ελληνικό τελικό καλά να πάθουμε. ΚΑτά τα άλλα είναι μια γλυκύτατη παρουσία που ξέρει να γράφει στη κάμερα

  21. Moλις εμαθα απο ατομα της ελληνικης αποστολης οτι το φοντο θα εχει καποιες βελιτωσεις οσονν αφορα στις κολονες και τα κοχυλια!! Κατα τ’αλλα βλεπω να εχουμε ενα πολυ καλο τηλεοπτικο αποτελεσμα!! Με την σωστη αμφιεση νομιζω πως η Ελλαδα θα κρατησει το ρεκορ της και θα μπει αλλη μια φορα στην 10αδα!!

    • Αρκετά καλύτερο από το πρώτο. Βρε εμείς συμφωνούμε! Να το γιορτάσουμε! Το φόντο κακόγουστο αλλά ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από το κακόγουστα απαρατήρητο πρώτο φόντο. Η χορογραφία βελτιώθηκε, η φωνή επίσης (Βικτώρια Χαλκίτη είναι αυτή!!!!)

    • Η Ελευθερία εξαιρετικά φωτογενής και σέξυ στις κάμερες σώζει όλο το παιχνίδι και κερδίζει τις εντυπώσεις και τις ψήφους των τηλεθεατών. Σταμάτησα να φοβάμαι, η Ελλάδα θα περάσει άνετα και πιθανότατα θα είμαστε δεκάδα πάλι στον τελικό

  22. παιδια, η ελευθερια το σκιζει το κομμάτι. πραγματικά.. χορευει πολυ καλυτερα και απο παπαριζου και απο καλομοίρα.. δεν το περιμενα.. ειληκρινα.. στην γεφυρα του κομματιού βγαζει οτι πιο σεξυ εχει μεσα της και αυτο ειναι που θα κερδισει τους ευρωπαιους ειμαι σιγουρος.. οσο για την προβα, σκαλες ανώτερη απο την προηγουμενη. Το background με την πρωτη ματια σου μενει. αφήστε που με τα επαγγελματικα πλανα όλα θα δειξουν διαφορετικα.. (αν καποιος γνωριζει αν μπορουμε να παρακολουθήσουμε τα πλανα του σκηνοθετη απο τις προβες παρακαλω να με ενημερωσει) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

  23. To performance itan apsogo!Pragmatika orismenoi den xerw ti perimenete!Tragoudise safws kalitera xorepsan poli kalitera kai ston imiteliko apo ta plana tha fainetai kai kalitera.twra oso gia to fodo an eleipan i axivada tha ta pio wraio.Etsi opws einai twra den mou aresei alla to thewrw kalitero gt den se zalizei opws to proigoumeno pou allaze 3000 xrwmata to deyterolepto…

  24. Παρα πολυ καλη προβα και σαφως καλυτερη απο την προηγουμενη.Η χορογραφια πολυ καλυτερη και βελτιωμενη η φωνη της Ελευθεριας μια χαρα και το background οκ απλα καλο παντως καλυτερο απο το προηγουμενο.Τελεια!Πιστευω θα περασουμε τελικο και θα μπουμε και 10αδα!Καλη επιτυχια Ελλαδαραααα!!!!!!!!!!!!

  25. Auto pou oloi ginane eidikoi kai sxoliazoun arnitika ta panta mono kompleksismos legetai k tpt parapanw…opoios exei ta a…. as anevei na tragoudisei autos k na xorepsei kalutera!eleos dld edw mesa!to ena sas ksinizei to allo sas vrwmaei!alla etsi einai oi Ellines an den petaksoun tin kotsana tous tha pathoun…kathe xrono ta idia k ta idia k perusi ta idia k propersu ta idia…xalarwste ligaki….mia xara einai i kopela kai th ata paei polu kalutera apoti perimenete…
    alla auto pou mou tin dinei einai oti prwta thavete k meta otan paei kala amesws mpravo itan teleio klp…
    eleos!!!!

  26. Πράγματι, η φωνή της Ελευθερίας δεν είναι πολύ σταθερή…Η χορογραφία φανερά βελτιωμένη, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ειδικά το σημείο όπου οι χορευτές κυλιούνται πάνω στη σκηνή, λες και είναι ερωτευμένα σχολιαρόπαιδα σε καταπράσινο λιβάδι, είναι ό,τι να ‘ναι! Επίσης, σε μερικά σημεία εξακολουθούν να κάνουν ο καθένας τα δικά του. Όσο για το background, είναι καλύτερο από αυτό της πρώτης πρόβας, αλλά είναι κάπως παράξενο και δεν έχει σχεδόν καμία εναλλαγή σύμφωνα με το ρυθμό του τραγουδιού-είναι συνέχεια το ίδιο. Τη δεύτερη πρόβα θα την αξιολογούσα ως μέτρια προς καλή. Καλή μας επιτυχία!!!

  27. Τα δευτερα φωνητικα ειναι ανυπαρκτα.Κανω paste αποσπασμα απο κατι που ειχα ποσταρει στις 13 Μαρτιου (μια μερα μετα τον ελληνικο τελικο στο αντιστοιχο ποστ):

    “Στο live (αν οι χορευτες δεν τραγουδανε οπως ειδαμε χτες) πρεπει οι χορευτες να μεινουν 3 ωστε να δωθουν 2 θεσεις female backing vocals (Χαλκιτη κτλ). Αλλιως αυτα τα «oh oh oh OHHhhooHhhh» κτλ σε κακη ‘bare’ live εκδοση ειναι απο μονα τους ικανα να οδηγησουν μια συμμετοχη αυτου του στυλ μεχρι και στον αποκλεισμο”

    Νομιζω οτι πλεον ειναι κατανοητο το γιατι…

  28. SOS!!!!! Παιδιά, αν κάποιος από εσάς είναι στο Μπακού ας πει στην Ελληνική αποστολή, ότι υπάρχει πρόβλημα με την φωνή. Κάτι γίνεται….η Χαλκίτη είναι σα να μην υπάρχει και σε κάποιες στιγμές ξεφεύγουν νότες της Ελευθερίας, που ακούγεται λες και τραγουδά μόνη της. Στην πρώτη πρόβα νόμιζα ότι οι παραφωνίες ήταν θέμα της ερασιτεχινικής λήψης, όμως διαβάζω και στα ξένα blogs και sites από άτομα που είναι στο Μπακού ότι δεν είναι σταθερή στις νότες της. Αν υπάρχει κίνδυνος παραφωνιών, καλύτερα μην την πατήσει και να μειώσει ο Ρήγος την χορογραφία της! Κατα τ’άλλα ήταν σαφώς καλύτερη πρόβα από την πρώτη από ολες τις απόψεις, όμως μην υποτιμούμε το θέμα της φωνής, γιατί όλοι θυμόμαστε τι έπαθε η Γαλλία περσυ!

  29. To background θα ξαναλλαξει λιγο..αλλα θα το δουμε στις 22/5 και οχι πιο νωρις…ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

  30. φτανω στο σημειο να λεω οτι τελικα το πρωτο γραφικο ηταν χιλιες φορες καλυτερο!! Τι ειναι αυτο το πραγμα πισω με ενα ακινητο κοχυλι;;;;;;;;;; Τι παιδικο χαζο και ανοητο σκηνικο;;;;; Δε σωζεται εμ τιποτα τελικα το φετινο…! Και σταματηστε οσοι εισαστε εκει να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ολα ειναι καλα κι ωραια, ματια εχουμε και βλεπουμε. Αν τα κοχυλια ηταν σε τραγουδι αλλης χωρας, τωρα θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι!

  31. kati ligo i xorografia k to stul sto skiniko kai kati ligo apo paparizou episis sti xografia exei ginei to song!dld kati apo ligo!!!kamia empnefsi!!!tespa elpizw na paroume mia aksioprepi thesi!!!

  32. Μερικοι να μαθετε να διαβαζετε διαφορετικες γνωμες και μαλλον οι διαφορετικες γνωμες φετος ειναι περισσοτερες απο αλλες φορες…!!!
    Απο αυτα τα ερασιτεχνικα βιντεο δεν μπορει να εισαι και απολυτος…!!!
    Εγω ποτε δεν ειπα η Ελευθερια δεν ειναι καλη….ισως λιγο φωνητικα δεν συγχρονιζεται με την Χαλκιτη παντως λαμπει κινειται ανετα πανω σε 15αρα γοβα…ειναι σεξυ
    ΑΛΛΑ….
    η χορογραφια θεωρω οτι εχει μονο 2-3 καλες στιγμες και ολη η αλλη ειναι εντελως γελοια
    (επειδη λει το τραγουδι “χορευω σαν μανιακος” εχει βαλει τους χορευτες και χορευουν σαν σπαστικα λες και ολοι οι τηλεθεατες θα καταλαβουν τον συνδυασμο στοιχου εικονας….!).Τελικα η χορογραφια αυτη ειναι ειτε αρεσε ειτε οχι(μαλλον η χειροτερη των τελευταιων ετων).
    Τωρα τα γραφικα πισω ειναι λιγο καλυτερα αλλα και παλι μπρος σε φοβερες επιλογες που ειχε….μετρια!
    Οτι σωζεται απο αυτη την εμφανιση ειναι η Ελευθερια που ειναι ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ….αν τα καταφερει το κοριτσι θα τα καταφερει απο μονη της ΤΕΛΙΚΑ δεν εχει κατι που να την σπρωξει περα απο τις δικες της δυναμεις.
    Μαθετε να σεβεστε τις γνωμες των αλλων….!

  33. Πολυ καλυτερη απο την αλλη…..Αν και η αλλη εμενα προσωπικα μου αρεσεε.Αυτα τα συγκεκριμενα κοχυλια πισω ειναι αφροδισιακα γι αυτο επελεξαν και κατι τετοιο πολυ εξυπνη επιλογη…Το ενα σας ξυνιζει και το αλλο σας βρομαει..Ελεοςςςς…..Παμε ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ….!!!!!!Καλυ επιτυχιαα Ελλεεε!!!:)

  34. Paidia na rwrisw kati…alles xronies mporousame na doume ta plana tou skinotheti….fetos den mporoume na doume tis proves opws tis travane me tis epaggelmatikes cameres? Ekei tha ksedialynoun ola pistevw….

    • παντα απαγορευοταν να βλεπουμε προβες απο πλανα του σκηνοθετη! Μια φορα το Star τα εδειξε παρανομα απο τις οθονες (νομιζω το 2009) και αποκλειστηκε η εισοδος του καναλιου σε σταδιο eurovision για 3 χρονια + ενα προστιμο που πληρωσε το καναλι!

  35. Τσαμπα τα λεφτα. Χορογραφια για μπουρδελο στην Καρδιτσα και το Αγρινιο. {Δεν εχω τιποτα με τις 2 πολεις και τους κατοικους τους}.

  36. Τωρα για το background…το πρωτο ηταν πολυ κουραστικο,εμοιαζε με τα γραφικα του windows media player…αυτο το concept εδω με το κοχυλι ειναι ισως πιο ευστοχο σχετικα με τον τιτλο του κομματιου κτλ αλλα το προβλημα ειναι οτι μοιαζει να σχεδιαστηκε το 1993 με Amiga 500…

  37. ap oti fainetai 9a yparxei mia megalh ekplhksh ston hmiteliko pou 9a mas xarisei thn prwth 9esh kai ston teliko 9a ypar3ei kati apisteuto pou dn 9a to perimenoume………..<>

  38. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές πήγε καλά η πρόβα, έχοντας καλές και κακές στιγμές. Η δικιά μου εντύπωση είναι ότι η Ελευθερία το βγάζει το τραγούδι. Να μη μας διαφεύγει ότι η κίνηση αναπόφευκτα θα περιορίσει τη σταθερότητα της φωνητικής απόδοσης, ειδικά σε μία σχετικά νέα τραγουδίστρια που ακόμα της λείπει εμπειρία. Εγώ πιστεύω ότι η ίδια στέκεται καλά. Η χορογραφία τώρα είναι κάπως περίεργη σε κάποια σημεία (το χειρότερο μου είναι με το χέρι που πηγαίνει “ρομποτικά” στο ο-ο-ο), αλλά σε κάποια άλλα είναι καλή. Νομίζω ότι το πώς θα φανεί, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το πώς θα την πιάσει ο σκηνοθέτης. Το φόντο μας, τώρα, δεν ξέρω… Μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα… Το βρίσκω κάπως too much, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης, τα οποία θα αξιοποιηθούν… Ελπίζω μόνο να μη μας έρθει κάνα ξαφνικό με τα ρούχα… Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζω να πιστεύω ότι λογικά δε θα έχουμε πρόβλημα πρόκρισης στον τελικό, αλλά τη 10άδα τη βλέπω πολύ δύσκολη φέτος.

  39. as euxhthoume kalh tuxh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! panta etsi ginete kai ekeinh thn hmera tou hmitelikou koitame kai thaumazoume!!!

  40. Επίσης, ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω δηλώσεις τύπου “όλη η Eurovision είναι κιτς, γι’αυτό την αγαπάμε”. Αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη, που εμένα π.χ. δε με εκφράζει καθόλου. Από το να εκφράζουμε τη γνώμη μας, που είναι απόλυτο δικαίωμα μας, μέχρι να την ανάγουμε σε αξίωμα, υπάρχει μία διαφορά, νομίζω…

  41. PEDIA EINAI OTI POIO KITS EXW DEI TOSA XRONIA P PARAKOLOUTHW EUROVISION ENNOITE OTI THA EINAI I XIROTERI MAS XRONIA FETOS EGW DEN ANTE3A NA DW OLO TO VIDEO ZALISTIKA… ANTE KAI TOU XRONOU!

  42. […] Πηγή Tweet(function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js&#039;; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })();Διαβάστε επίσης :Ελευθερία Ελευθερίου: Δείτε την εμφάνιση της στην Τουρκία!Tο video-clip για το τραγούδι “Aphrodisiac”Η πρώτη πρόβα της Ελευθερίας Ελευθερίου στη σκηνή της Eurovision!OGAE POLL: Στην 3η θέση ανέβηκε η Ελλάδα! Eurovision 2012: Σε ποια θέση θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στον ημιτελικό; Δείτε όλη τη λίσταΕλευθερία Ελευθερίου: Έχει γενέθλια! Πόσο χρονών γίνεται η sexy τραγουδίστρια;Eurovision 2012: Στοιχήματα 29/03/12Eurovision 2012: Δείτε τη σκηνή στην οποία θα εμφανιστούν η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου!Άποψη: "Eurovision 2012: Ένας τελικός… για τον ΚασσιόΠΕΟ"Eurovision: Στοιχήματα 21/03/12 – Σταθερή άνοδος της Κύπρου Category: Music News Tag: 2η Πρόβα, Aphrodisiac, Eurovision, Ελευθερία Ελευθερίου, Ελλάδα May 17, 2012 at 12:48 pm No comments Giannis Leave a Comment or Cancel reply […]

  43. Η κοχύλα της Αφροδίτης είναι λίγο κιτσ ή μου φαίνεται; πολύ ακίνητο είναι το σκηνικό ας αλλάζει ίγο χρώμα δεν ξέρω τι να πω… μακάρι να αλλάξει

  44. Το μαργαριτάρι της Αφροδίτης είναι η έκπληξη? Θα μου άρεσε άσπρο αλλά και το χρυσό καλούτσικο είναι ¨) 🙂

  45. Λοιπόν η δεύτερη πρόβα πολύ βελτιωμένη και σε εικόνα και σε φωνή πιστεύω δε ότι με τα κοντινά πλάνα που δεν έχουμε δει ακόμα της Ελευθέριας που έχει αυτό το απίστευτο βλέμμα το τραγούδι μας θα πάει παρά μα παρά πολύ καλά. Τώρα για το Background εγώ προτιμώ το δεύτερο γιατί δεν έχει τόση πολυχρωμία και έχει ένα κονσεπτ, το πρώτο ήταν ένα μπερδεμένο πράγμα, αυτό έχει το βυθό της θάλασσας.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΑΑ!!!!

    Φιλιά
    Χριστίνα

  46. SOS!!!!! Παιδιά, αν κάποιος από εσάς είναι στο Μπακού ας πει στην Ελληνική αποστολή, ότι υπάρχει πρόβλημα με την φωνή. Κάτι γίνεται….η Χαλκίτη είναι σα να μην υπάρχει και σε κάποιες στιγμές ξεφεύγουν νότες της Ελευθερίας, που ακούγεται λες και τραγουδά μόνη της. Στην πρώτη πρόβα νόμιζα ότι οι παραφωνίες ήταν θέμα της ερασιτεχινικής λήψης, όμως διαβάζω και στα ξένα blogs και sites από άτομα που είναι στο Μπακού ότι δεν είναι σταθερή στις νότες της. Αν υπάρχει κίνδυνος παραφωνιών, καλύτερα μην την πατήσει και να μειώσει ο Ρήγος την χορογραφία της! Κατα τ’άλλα ήταν σαφώς καλύτερη πρόβα από την πρώτη από ολες τις απόψεις, όμως μην υποτιμούμε το θέμα της φωνής, γιατί όλοι θυμόμαστε τι έπαθε η Γαλλία περσυ!

  47. η Ελευθερια θα φοραει φορεμα με (ΜΠΛΕ-ΚΟΡΑΛΙ) οπως και οι χορευτριες! Ενω οι χορευτες θα φορανε (ΜΠΛΕ-ΑΣΠΡΟ)

    • Έτσι αν έχεις λεπτομέρειες εσύ ή κανείς άλλος δώστε παρακαλώ θα είναι τέλεια η συμμετοχή της ΕΛΛΆΔΑΣ φέτος! φτου να μην τη ματιάσω

  48. twra eida tin prova kai ena exw na pw! Παμε Ελλαδάρααααααααααααααααα !!!! πολύ καλή πρόβα, καλή η Ελευθερία φωνητικά αν και με κάποια λαθάκια στο backround epesa mesa pou elega oti tha exoun Koxuli- tha to protimousa leuko!!! M aresei i eikona mas kai xwris amfivolia axizoume gia alli mia xronia thesi ston teliko!

  49. marese olo to skiniko apo piso me ta koxilia kai t lipa polu wraia xromata sto xoreutiko uparxoun alages pame pros to kalitero makari n iparxoun kai alla p dn exoume di kai n pame akoma kalitera mono kt asimades arges kinisis pros to telos m tin dinoun alla dn sxoliazo afou ftiaxtika ola ta upolipa mia xara tha t pame bravo telika poli kalo.

  50. kaliterh fwnitika m akustike….i xorografia telika mia xara eine kai to skiniko thimizei ellada kai exei monadikotita…bravooo ante elpizw ston imiteliko na skisei….

  51. θα ξαναπω το εξης..φτασαμε στο σημειο να θεωρουμαι το Α και το Ω τι φοντο και τι γραφικα θα εχουν οι συμμετοχες..σε καθε τραγουδι σχολιαζουμε (κι εγω) τα backround και λεμε καλη η ασχημη συμμετοχη αναλογα με το τι γραφικα εχουν..ειληκρινα καλυτερα μια σκηνη σαν το 2010..
    περιμενα κατι πολυ διαφορετικο για μας..κατι αντιστοιχο με της ισλανδιας..δηλαδη τοπια σε digital μορφη οπως ουρανος,θαλασσα,ηλιοβασιλεμα,νησια εν κινηση!δεν θα μιλισω για κιτς γιατι πολυ ευκολα το χρησιμοποιουν μερικοι..αμφιβαλω αν ξερουν τον ορο κιτς..
    πρωτοτυπηστε λιγο..τα ιδια λεγατε και περσυ..παθατε υστερια κι εσεις και τα καναλια οταν ειδατε τους κιονες και το ολο στησιμο του Watch My Dance..και μετα λεγατε αλλα..
    η εμφανιση της συμμετοχης μας,ο συνδιασμος γραφικων,χορευτικου και ελευθεριας ειναι μετριο προς καλο..και ξαναλεω πως αν ειχαμε κανενα συγκλονιστικο backround κανεις απο σας δεν θα σχολιαζε το χορευτικο η την φωνη της ελευθεριου..

  52. Safos kaliteri prova i xorografia!? dixnei pio demeni to sikoma as poume apo ta gonata mou arese gelasa paaaaaaaaara poli me ti kalipsi apokrispi ton apokrifon kai kala tis Elle (aftos o MpotiSteli megali zimia mas exei kanei) kai to backdrop….poli magas i Suidia!

  53. Πιστευω πως η χορογραφια πλεον ειναι σχεδον αψογη…..Εχω ομως μια μικρη παρατηρηση. Μετα τη γεφυρα του κομματιου, η Ελευθερια ειναι λες και της κολλησαν τα τακουνια στη σκηνη!!!!! Δεν κουνιεται καθολου, παρατηρειστε το!!!!!! Αυτο θα φανει πολυ ασχημα αν δεν διορθωθει…..η Ελευθερια πρεπει τη βραδυα εκεινη ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΑΝ Μ-Α-Ν-Ι-Α-Κ-Η!!!!!!!!!! Γι’αυτο κιολας η γνωμη μου ειναι πως στη γεφυρα του τραγουδιου πρεπει να κανει αυτο που εκανε και στον ελληνικο τελικο….Να γονατισει κατω…Ειναι πολυ σεξυ και πρεπει να το δειξει αυτο! Και οσον αφορα τα γραφικα απο πισω της, θεωρω οτι η αρχη της προηγουμενης προβας με τα αστερια και τον γαλαξια ηταν τρομερη οποτε δεν επρεπε να αλλαξει, αλλα ταυτοχρονα η ιδεα του μαργαριταριου ειναι εκπληκτικη και πρωτοτυπη….Αλλα τα τωρινα γραφικα, δεν ειναι λιγο “ακινητα”;

  54. ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΙΞΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΕΤΟΣ!

  55. Ναι ρε παιδιά ΟΚ η κοπέλα να χορέψει σαν μ-α-ν-ι-α-κ-ή και να γονατίσει κάτω και να χτυπιέται σαν τον ελληνικό τελικό..Αλλά μετά ΠΩΣ θα τραγουδάει ζωντανά???Για μένα ήδη και πάρα πολλά κάνει..Το έχει πάρει όλο πάνω της!!!Για μένα χορεύει πιο πολύ από την Καλομοίρα ας πούμε..
    Για να δούμε τι ρούχο θα φορέσει..Αγωνία και για αυτό τώρα.. 🙂

  56. Ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο η Αγγλία λυσομανά από φτώχια και κάνει και Ολυμπια΄κούς, η Ισπανία χειρότερα, και η Αμερική καμιά σχέση τρισ χειρότερα χρέος μέχρι τΗΝ Πάρνηθα απ την Ελλάδα πάλι μόνο η Ελλάδα έχει fanincial crisis? ΕΛΕΟΣ ολη η Ευρωπη ειναι χειροτερα / μαρέσει πολύ η παρουσία και οι δημοσιογράφοι της Βρετανίας!

  57. Όλα πολύ καλά βρε παιδιά. Μόνο που η Ελευθερία είναι πολύ αδύναμη στα φωνητικά!

  58. Υπήρξα υπερβολική πιο πάνω αστεία το σχολίασα, απλά δεν το πιάσατε το κοχύλι ήταν υπέροχο της Αφροδίτης συμφωνώ & με όλους τους παραπάνω !! Με όποια χορογραφία και σκηνικά πάμε θα σκίσουμε φέτος

  59. ree pate katholou kala? einai dinaton na krazete tin idia sas tin xwra re? ksupniste ligo oti mporoume prepei na kanoume gia na empsuxwsoume tin xwra mas! vlepw kati atoma pou grafoune kits kai tetoies pipes mia xara einai to olo paketo kai ama deite- paratirisete exei megali duskolia o xorografia! opws eipame to screen apo pisw einai ligo akuro alla den uparxei logos na to krazete apo tin stigmi pou eimaste stin 2i thesi tou imitelikou mas kai exoume mia tetoia mounara na mas ekprosopei voulwste to kai deite to apotelesma tin triti 🙂

    • Το σχολιο σου ειναι μεσα στην παιδεια(με την γενικοτερη εννοια της λεξης)!Πρωτον για το ‘μουναρα’ και δευτερον για το οτι υπαρχει κατι που το λενε ‘ελευθερια γνωμης’ και εχουμε δημοκρατια,εκτος και αν εχω χασει κανενα επεισοδιο…ολοι εδω αγαπανε την ελληνικη συμμετοχη και ο,τι αρνητικο πουν το λενε απο πικρα και με την ελπιδα οτι θα διορθωθει για να παρουσιασουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα!Ελεος μερικοι εδω μεσα ειστε με το φιμωτρο ανα χειρας!

  60. an nomizeis oti tin eides kapoia me ta <> sxolia pou kaneis exeis polu megalo lathos aa kai kati akoma allo to na krineis kati kai allo to na katakrineis kati 😉 giafto thewrw oti kalutera an grafame arnitika sxolia na ta grafame pio kosmia kai xwris na thigoun kanenan!

    • Την ειδα καποια λεει…χαχαχαχα,ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει εδω μεσα…!

  61. Δεν τολμάνε να γράψουν αρνητικό σχόλιο για Ελλάδα οι συντάκτες του σαητ…..μια φορά έγραψαν μέτρια κριτική για Ελλάδα , και το τι μπινελικι άκουσαν απο μια κυρία της Ερτ που ειναι και φέτος μπακού ( με την δισκογραφικη αυτη τη φορα )δεν περιγράφεται …. Οπότε σου λέει γιατι να χαλάμε τη ζαχαρενια μας; Για να μας σκυλο βρίζει η μουρλη όπου μας πετύχει ; 🙂

  62. Αααα και το background τώρα ειναι πολύ ακίνητο. Στατικό υπερβολικά. Τόσες κουστωδίες πήγαν εκει πάνω , 2 πράγματα σωστά ας αλλάξουν…

  63. Greece had lots of room for improvement from the last rehearsal. They needed to tighten
    up vocally, choreography wise and camera shots. Unfortunetly this does not seem to have
    happened today. The vocals were not really any better and were a bit pitchy.
    The dancing is still not slick enough and was at times rather messy. Some of the camera
    angles were disasterious. The thing is I love the song, I love dancing to it so I am
    sad this has not improved. However this could well still qualify as its the kind of song
    that perfection may not always be required to progress.

  64. Η Ρουμανία με χειρότερο τραγούδι και έκανε εμφάνιση πρωτιάς και η Ελλάδα με κομμάτι σουξέ ενω θα μπορούσε άνετα πεντάδα ,θα παει μέτρια λόγω χορογραφιας! Κρίμα! Η κιτσερελα όλη στο ελληνικο τραγούδι !

  65. For me this was D-Day for Greece after a very poor first rehearsal. Again Eleftheria Eleftheriou and her team are not in show costumes (I hope) but by this stage the performance and camerawork should be in place and unfortunately they are not. The vocals are very shaky and the camerawork all over the place and the choreography is slightly off time apart from the Zobra dance at the end, which is rather predictable at this stage. The only good thing about this is the lovely backdrop featuring shells. Greece has been in every Eurovision final since 2001, but that record is under threat.

  66. Θεωρώ ότι συγκριτικά με την 1η πρόβα υπάρχουν βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα ρούχα, ο σκηνοθέτης κι ελπίζω να βελτιωθεί κι άλλο το background…θέλω κι ελπίζω μέχρι την Τρίτη να δουλεύουν όλα άψογα!!!

  67. Και το 2011 το σκηνικο παλι κιτσ το εβλεπαν μερικοι στις προβες αλλα εσικσε!!!

    • Γιατί απαγορεύεται το κιτς να σκίσει?
      Σίγουρα το να χαρακτηρίζεις ένα τραγούδι κιτσ ή το σκηνικό του ειναι πολύ αρνητικό (προκειται για υποκουλτούρα) αλλά σε έναν διαγωνισμό σαν αυτόν τα κιτς έχουν προδιαγραφές για να σκίσουν,ακόμα και με την ύπαρξη των επιτροπών.

  68. Και πέρυσι την ίδια γκρίνια είχατε τι Kits που είναι οι κολόνες δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουμε θα πατώσουμε και μετά το Live και την έβδομη θέση όλοι ήσασταν εντυπωσιασμένοι ποτέ δν θα αλλάξετε όλο τα ίδια κάθε χρόνο.Εδώ να μου πεις γκρινιάζατε μέχρι και με την Παπαρίζου με την Ελευθερία δν θα γκρινιάζατε…. Έμενα μου άρεσε πάντως!Μπράβο!

    • Γιατί απαγορεύεται το κιτς να σκίσει?
      Σίγουρα το να χαρακτηρίζεις ένα τραγούδι κιτσ ή το σκηνικό του ειναι πολύ αρνητικό (προκειται για υποκουλτούρα) αλλά σε έναν διαγωνισμό σαν αυτόν τα κιτς έχουν προδιαγραφές για να σκίσουν,ακόμα και με την ύπαρξη των επιτροπών.

      Το σχολιάσα πριν λιγο αυτο και αλλου.Δεν μπορω να καταλαβω δλδ τι θεωρειτε την γιουροβιζιον τον ποιοτηκο διαγωνισμο που τα κιτσ πατωνουν και αναδεικνυονται μονο αριστουργηματα?Δεν λεω εχει γινει αυτο,με αποκορυφωση τη νορβηγια το 1995.Αλλα τα πραγματα απο τοτε εχουν αλλαξει.Κια ο Σαρμπελ ηταν κιτς και το σκηνικο του Λουκας και φέτος κτλ.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα τα παμε καλα.Οπως και

  69. ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ 21ΟΙ. 21 ΔΗΛΑΔΗ 2+1=3. ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΡΙΤΟΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΤΟ 2008 ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ 21ΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ 3ΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! ΤΟ 2003 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ 17ΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ 17ΟΙ. ΤΟ 2005 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ 19ΟΙ. 1+9=10. 1+0=1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΤΟΥ 2011 ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ 19ΟΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ. ΤΟ 2009 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ 13ΟΙ. 1+3=4. ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΕΤΑΡΤΟΙ. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

  70. kamia sxesi kai me tin proti prova kalitero backround..an kai tha itan akoma pio orea an eixe mono to korali kai epeze me to galazio xoris alli vavura,,i eleutheria kaliteri m fanike alla tin xalkiti dn tin akuo..san na min yparxei..elpizo pos auto tha allaksei..pados ok ..einai arketa kalo tora(i eleutheria einai kuklara kai kormara, auto pada to ipostiriza)…elpizo na pame kala an kai pisteuo kai dn thelo na fano kakia apla tin gnomi leo oti dn aksizei gia tis 3 protes theseis. 10 pados stadar….!!!!!

  71. ΕΣΥ που λες wake up πόσο μπιμπ πρέπει να είσαι ;;;;;;;;;;;αιαι…….καταρχάς λέμε IS not a singer και απο που πρέπει να είσαι για να βριζεις έτσι την ελε;;;άντε μη πω καμία κουβέντα εδώ μέσα να βριζουμε και εμείς την loreen την ivi την angun????ποποπο θέλω να βρισω τώρα κάποιον εδώ αλλα….

  72. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ .ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ …….Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!!!!!!!!!!!!!

  73. orea simetohi freskia efharisti poli kalo olo to paketo ektos apo ta grafika piso apo tous horeftes einai TRATZIK 🙁 elpizo kati na alaxi eki … poli statiko se shesi me to proto einai kalitero to proto nomizo … ouffff alaxteto .

  74. Με απόσταση η Ελευθερία είναι το πιο επικοινωνιακό πλάσμα του φετινού διαγωνισμού!Θα περάσει-ίσως και πρώτη-και για 9η φορά η Ελλάδα θα φιγουράρει στη δεκάδα του Τελικού!
    Καλή τύχη σε όλη την ελληνική αποστολή!

  75. πραγματικα δεν το περιμενα!! ενα τοσο μετριο τραγουδακι του σωρου με μια τοσο καλη ελευθερια!! πραγματικα πολυ γλυκια και επικοινωνιακη!! σιγουρα 10δα

  76. Egw pisteuw pws to tragoudi ths elladas fetos einai para poli wraio gt exei poli wraio rithmo pou ton thimasai kai omorfh tragoudistria exoume me poli wraia fwnh alla h xorografia einai athlia!!! den exoun kan sinxronismo oi xoreutes kai sthn telikh oi kinhseis pou kanoun den kollane me to tragoudi xalia xalia xalia
    Kalutera na pigene me thn xorografia pou ekane sth ellada h eleutheria xilies foresssssss
    Makari na prolavoun na allaksoun thn xorografia gt allios den mas blepw kala :/

  77. Λοιπόν, το σκηνικό μπορεί σε ορισμένα σημεία να είναι καλύτερο αλλά είναι λίγο κιτς και παραφορτωμένο.Και η χορογραφία αφού αναφέρεται στην Αφροδίτη δε θα μπορούσαν να έχουν πάνω στη σκηνή ένα κοχύλι και να βγαίνει από’κει η Ελευθερία? Είπαμε οικονομία αλλά η Γιουνιβερσαλ να μην νοιάζεται μόνο για την προβολή του καλλιτέχνη της, καλό είναι να σκεφτόμαστε και λίγο την Ελλάδα. Καλή επιτυχία, όπως και να’χει τους στηρίζω.

  78. wxxxxxxxxxxxxxxxxx thee m makari na allakoun thn xorografia einai xalia …..opws ksanaeipa an pane me auth pou kanane sthn ellada auth malista einai teleia kai anadikniei ta prosonta ths eleutherias alla einai kai pio kalh

  79. Paidia exw posh wra pou diavazw ta sxolia kai exw pa8ei sok!!!To backround mas to exete 8ayei!!!!Dn lew pws einai teleio alla dn einai kai frikto!!!Einai ok!Basika ti perimenate?Na fainetai e3airetiko apo erasitexnikh kamera to backround?Egw pisteuw pws tn bradia tou hmitelikou ta xrwmata 8a APOGEIW8OYN!!!!pisteuw pws me kala plana 8a einai entupwsiako….o sundiasmos tou mple me to xruso kai ashmenio ths afrodiths kanoun kati wraio kai pragmatika AFRODISIAKO!pisteuw pws 8a deixnei polu wraio tn megalh bradia tou hmitelikou kai pws 8a einai ena apo ta skhnika pou 8a kerdisei entupwseis!opote dn xreiazetai na to katakrinoume apo twra….as perimenoume prwta na to doume thn bradia tou hmitelikou kai meta leme tn gnwmh mas…e3allou eixan pei oti h eleu8eria 8a moiazei me gorgona opote ti mporei na tairia3ei kalutera? telospantwn….egw auta eixaq na pw….as uposthri3oume tn xwra mas!!!!!Pame ELLADARA!!!!SE AGAPAME!<3
    Filia!

  80. σπυρο συμφωνω μαζι σου… μονο να κρινουμε μπορουμε… στο κατω κατω εμεις ψηφισαμε κ διαλεξαμε να στειλουμε αυτο το τραγουδι… δε νομιζω η ντορα η οι velvet fire θα τα πηγαιναν καλυτερα (τυχαια παραδειγματα)… δεν ειπα βεβαια οτι παμε για πρωτια, ουτε αυτος ειναι ο σκοπος μας αλλα εχουμε μια αρκετα αξιοπρεπη εμφανιση… επισης πρεπει να δουμε την προβα με τα κανονικα ρουχα,τα κανονικα πλανα κ την κανονικη μουσικη κ μετα να σχολιασουμε τι ηταν καλο κ τι οχι…
    αν θυμαμαι καλα τα ιδια λεγαμε κ περυσι με το λουκα κ μαλιστα οτι δν θα προκριθουμε καν κ τελικα οχι μονο βγηκαμε πρωτοι στον ημιτελικο μας (που ηταν κ το αζερμπαιτζαν) αλλα φτασαμε κ στην 7η θεση…
    αυτα… 😛
    καλη επιτυχια συνονοματη!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ