ΒΟΣΝΙΑ – ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ: Η 1η πρόβα!

Η σειρά της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης με την Maya Sar και το Korake Ti Znam (Γνωρίζω τα βήματά σου).Στο βάθος απεικονίζονται αρχιτεκνονικές αψίδες σε βραδινό τοπίο με έναστρο ουρανό δίνοντας μία εντυπωσιακή ομολογουμένως διάσταση στην σκηνή. Η  Maya Sar είναι καθισμένη σε μαύρο πιάνο στο κέντρο της σκηνής και λούζεται με χρυσαφί φωτισμό. Στο πρώτο ρεφραίν σηκώνεται και κινείται στο μέσο της σκηνής ενώ οι φωτισμοί αλλάζουν συνεχώς σε μπλε και κόκκινο ενώ σε κάποια στιγμή το πίσω σκηνικό δίνει την εντύπωση αυγής. Σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού στο δάπεδο υπάρχει συνεχής ροή φωτισμού σαν να ρέει νερό. Φωνητικά η Maya Sar είναι πολύ σαγηνευτική αποδίδοντας απόλυτα τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του τραγουδιού, το οποίο κλείνει με αέρα να φυσάει στο πρόσωπο της τραγουδίστριας. Μία πολύ καλή και ολοκληρωμένη πρόβα ( εκτός της ενδυματολογίας) για τη Βοσνία.

[youtube id=”Popb0c2g54Y” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

videophotosource – eurovisiontv

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πενταδα η Boσνια φετος? Η πιο ωραια προβα μεχρι στιγμης!! Απολαυστικη!! Της ευχομαι οτι καλυτερο!!!

  2. Κατι καινουργιο ομως δεν θα δουμε απο τη Βοσνια φαινεται! Το τραγουδι βαρετο και μονοτονο και το σκηνικο με το πιανο το εχουμε δει χιλιαδες φορες πολυ καλυτερα εκτελεσμενο (Ιταλια 2011) Μαλλον δεν θα δει τελικο η Βοσνια φετος καθως βρισκεται σε ενα πολυ δυσκολο ημιτελικο και υπαρχουν τουλαχιστον 10 ανωτερα απ’αυτο τραγουδια στον 2ο ημιτελικο!

  3. Πολύ άκυρα τα γραφικά! Σκαλωσιές σε αψίδες!Καλή η πρόβα, πολύ βαρετό το τραγούδι

  4. Kapoios na vrei ti diafora metaxy Vosnias,Servias,Croatias kai Slovenias!Moiazoun kai ta 4 me kalytero tis Servias(isws kai logw jeliko) meta erxetai Slovenia meta Kroatia kai meta Vosnia gia mena!Telos padwn den lew wraio,wraia fwni,wraia aisthisi alla yparxoun ston idio imiteliko alla 3(pou exoun kai tin idia glwssa) kai poses alles balades…..pfff Emena opws eipa mou aresei kai mou aresei kai i idia poli alla einai vareto……Parol’ayta den tha mou proxenisei edypwsi an agapithei kai apo koino kai apo epitropes….

  5. ποτε δεν με συγκινησε αυτο το κομματι.ουτε η μελωδια ουτε η ομολογουμενως ομορφη φωνη της τραγουδιστριας..ειναι βοσνια και θα περασει κλασικα?δεν ξερω παντως δεν ειναι δυνατη συμμετοχη και σαυτον τον τελικο τιποτα δεν ειναι σιγουρο.η πορτογαλια ας πουμε ειναι κλασης ανωτερη κατα τη δικη μου αποψη.οπως φυσικα και οι αλλες βαλκανικες σερβια,πγδμ,σλοβενια αλλα και η εσθονια.
    σφαγη στον 2ο ημιτελικο!

  6. ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ

  7. Καλη προβα ειδικα φωνητικα.Ομως το τραγουδι ειναι απο μονο του αδιαφορο και αν καθεται ολη την ωρα στο πιανο το κανει πραγματικα βαρετο.Επισης τα γραφικα ειναι τελειως ακυρα.Πιστευω οτι φετος δεν πρεπει να περασει η Βοσνια.

  8. Δεν είδα την πρόβα αλλά διαβασα τι γραφεί,θα περάσει παραδοσιακά,και πιστευω θα χτυπησει μια 10αδα,αν και δεν μου πολυ αρέσει..

  9. poli orea fwnitika, poli orea grafika (to vazw sta 5 kalitera pou eida apo tin kiriaki) alla to tragoudei einai vareto…. den to vazw sta 10 kalitera gia imiteliko giati tha adikithoun alles simmetoxes tou 2ou imitelikou
    kali epitixia maya!!

  10. Ωραιο τραγουδι…πολυ ωραια φωνη αλλα κατι δεν με επεισε στην προβα κατι ΛΕΙΠΕΙ…!!!
    Δεν μου αρεσαν τα γραφικα και βαρετο το πιανο δεν ξερω νομιζω οτι οι αλλες χωρες της πρωην γιουγκοσλαβιας αξιζουν ποιο πολυ την προκριση(εκτος και αν κατι αλλαξει….).

  11. Μία απορία έχω! Θα καταστρέψει η νορβηγική αηδία τούτο το αδιάφορα κατασκεύασμα ή μήπως το αντίθετο? Πάντως και τα δύο δε χωράνε τον τελικό!!!

  12. paidia de mou arese emena kai einai kai ti 5ada mou…atixi i kaimeni…an tis to eixe stisei o Zeliko kati ginotane…moufa nomizo 8a ksana psifiso apo avrio

  13. Χαϊδεύει τα αυτιά φέτος η Βοσνία, τόσο με το τραγούδι της, όσο και με την υπέροχη φωνή της ερμηνεύτριας του. Καλό το στήσιμο σκηνικά, το φόντο δε μου άρεσε, αλλά μπορεί να φταίει η λήψη…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ