ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Η 1η πρόβα!

Σειρά της Σλοβακίας με τον  Max Jason Mai και το Don’t Close Your Eyes (Μην κλείνεις τα μάτια). O Μαχ εμφανίζεται στο κέντρο με σκουφάκι και γυαλιά ηλίου, πλαισιωμένος από τρεις κιθαρίστες στα μαύρα με κουκούλες και πίσω του ένας ντράμερ στα λευκά. Η οθόνη πίσω απεικονίζει μεταλλικές κατασκευές που κάνουν ακόμα πιο έντονο το metal στοιχέιο του τραγουδιού. Ένα πραγματικό Hard metal τραγούδι στο φετινό διαγωνισμό που αν μη τι άλλο ξεχωρίζει για τη μοναδικότητά του μέσω της οποίας θα προσπαθήσει να περάσει στον τελικό.

[youtube id=”1jDTb1hZc7w” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

videophotosource – eurovisiontv

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε καλα μου τι την θελατε την Χαλυβουργικη απο πισω,δεν καταλαβαινουμε οτι ειναι μεταλ κομματι?Εμενα η Σλοβακια ειναι απ’τα πολυ αγαπημενα μου,αλλα απογοητευτηκα λιγο…ηθελα περισσοτερη ενεργεια…μην στεκεστε σαν αγγουρια!Εκτος και αν δεν τα εδειξαν ολα,τι να πω…και συ βρε Max μου,με τις νοτες μαλωσες?Γιατι δεν δειχνεις την φωναρα σου,τι το φοβασαι? Please,better next time!

  2. o rithmos tou refain einai kalos… apo ‘kei kai pio pera den exei tipota to idietero, oute i fwni tou max, oute to stisimo (pou gia mena einai gelio, idika autoi oi dyo sto plai pou anevokatevazoun ta kefalia kath’oli tin diarkia tis provas)
    prin dw tin prova mou arese ligo to tragoudi… twra apla mou einai adiaforo..
    kali epitixia ston max kai tin slovakia

  3. Χαλια μαυρα!Καθολου ενεργεια.Σε κανει να το βαρεθεις απο το πρωτο λεπτο.Ουτε τα γραφικα μ’αρεσαν.Δεν περναει η Σλοβακια τελικο δικαια φετος γιατι περυσι ηταν πολυ αδικο που δεν περασε.

  4. ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ

  5. Προσωπικά μου αρέσει και μου άρεσε και η παρουσίαση (φωτισμοί, γραφικά, στήσιμο στη σκηνή) ΑΛΛΑ ο Μαξ δεν έχει καλή φωνή (άλλωστε στη hard rock μουσική αυτό δεν είναι και μειονέκτημα μεγάλο), δεν τον ενδιαφέρει να κερδίσει ψήφους λόγω παρουσιαστικού (σε αντίθεση με τον γλυκούλη baby-face Εσθονό που προηγείται) και γενικά τραγουδάει για πάρτη του και όχι για πρόκριση (τουλάχιστον εγώ έτσι το εκλαμβάνω). Δεν περνάει στον τελικό ούτε με σφαίρες, άλλωστε το κοινό του συγκεκριμένου μουσικού είδους ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗ EUROVISION. Και μη μου πει κανείς για τους Lordi που κέρδισαν, γιατί εκείνοι είχαν ολόκληρη σκηνοθεσία με μάσκες, πυροτεχνήματα και πιασάρικη μουσική! Ο Μάξ δεν έχει τίποτα από αυτά, και μάλλον δεν τον ενδιαφέρει κιόλας. Απορώ με τι κριτήριο στάλθηκε στο διαγωνισμό γιατί του έγινε και ανάθεση;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Εσένα φίλε ex fest έχω να σου πω δυο Λόγια διότι σε ένα άλλο θέμα αρχισες να λες κακογουστους κάποιους που λατρεύουν την τουρκία και θα σου πω να συνεχίσεις ΕΣΥ να λατρευεις την πολυσηνιθισμενη σουηδια εμάς ασε μας να ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

  7. Ένας πολύ καλός τραγουδιστής σε ένα τραγούδι διαφορετικό από τα άλλα, το οποίο όμως δεν τον βοηθά να πετύχει περισσότερα. Έχουμε ξανακούσει τραγούδια αυτού του είδους στο διαγωνισμό, τα οποία ήταν πολύ καλύτερα.

  8. Λοιπόν, μπορεί να είναι ένας χρόνος μετά, αλλά εγώ τώρα βρήκα το site και τώρα θα εκφράσω την άποψή μου.

    Η Σλοβακία ήταν η αγαπημένη μου πέρυσι.

    Ναι, το είπα.

    Ποιες κακές νότες; Ναι, το έχασε λίγο στο refrain, αλλά ήταν εξαιρετικός. Και ίσως θα μπορούσε να αποφευχθεί η απώλεια τόνου στο ρεφραίν. Γιατί μπορεί να έπιανε την λάθος νότα, αλλά τη νότα που την έπιανε, την έκανε να φαίνεται σαν να ήταν η σωστή. Έχω κάνει τα φωνητικά μου, το έχω συζητήσει και με καθηγητές το ζήτημα και θα το επαναλαμβάνω συνεχώς: Δεν ήταν καθόλου κακός φωνητικά, κάθε άλλο! Και όχι, δεν πρόκειται περί fangirling.

    Τα δε λόγια ήταν Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α.

    Οι μουσικοί τέλειοι, και στον ημιτελικό προσωπικά δεν απογοητεύτηκα. Πείτε μου λοιπόν, ένα τραγούδι τόσο μοναδικό στη Eurovision, ναι, εσείς που λέτε ότι και καλά μόνο τα ποπάδικα έχουν μείνει και ότι ο διαγωνισμός πάει από το κακό στο χειρότερο, γιατί δεν το ψηφίσατε; Ναι, ξέρω, υπάρχουν δύο κατηγορίες(φαινομενικά τουλάχιστον):

    1. Τα τραγούδια που είναι για τη Eurovision

    2. Τα τραγούδια που δεν είναι για τη Eurovision

    Χαζός σύλλογισμός, αλλά δείτε αυτό:

    Σουηδία 2012: Κατηγορία Νο. 1(αν και δεν ξετρελάθηκα)

    Σλοβενία 2010: Κατηγορία Νο. 2

    Ομως, φίλοι μου, υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία

    Τα τραγούδια που δεν είναι για την Eurovision αλλά θα μπορούσαν να είναι. Και εδώ πέφτει και ο αγαπητός μας (έστω, μου) Max με το Don’t Close Your Eyes.

    Θα μπορούσε να είναι για τη Eurovision, πολύ απλά αν υπήρχαν περισσότερες συμμετοχές σαν και αυτή.

    Αν ακουγόταν αυτό το είδος περισσότερο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό που εγώ, όπως και πολύ άλλοι άλλωστε, έχω λατρέψει, αυτή η συμμετοχή θα πέρναγε. Απλώς ο κόσμος το ζητάει το ποπάδικο. Και δεν λέω, η pop της Eurovision μου είναι πολύ πιο αρεστή από την ποπ της αμερικανικής μουσική βιομηχανίας(προσωπική μου άποψη, σόρρυ αν προσβάλω κανέναν), αλλά η ροκ μεριά της μου είναι το λιγότερο λατρευτή. Και είναι κρίμα ρε γαμώτο που τέτοια τραγούδια επισκιάζονται από άλλα, λιγότερο εντυπωσιακά(και πάλι προσωπική μου άποψη).

    Με λίγα λόγια, Σλοβακία, στείλε ξανά Max Jason Mai το 2014, και γενικότερα, Ευρώπη, ξύπνησα από τον λήθαργό σου και σταμάτα να αποκλείεις ότι δεν είναι απολύτως αρεστό στις μάζες.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ