ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η 1η πρόβα!

Σειρά της Ουκρανίας με την Gaitana και το Be my guest. Πολύχρωμο σόου που αποτελέιται από 4 video walls όπου απεικονίζονται 4 ψηφιακές μορφές που ακολουθούν τις κινήσεις των 4 χορευτών στα ίδια έντονα χρώματα της οθόνης στο βάθος της σκηνής. Ένας ακόμα άνδρας ανοίγει το σόου με ενδυμασια Led ενώ τα video walls ανοίγουν και μετακινούνται συνεχώς. Η ίδια η Gaitana είναι ντυμένη με άσπρο φόρεμα που παραπέμπει πιο πολύ σε χιτώνα. Φωνητικά είναι πάρα πολύ καλή και δυνατή. Γενικά είναι ένα πάρα πολύ έντονο σόου και κάθε άποψη (χρώματα, κίνηση και μεταμφιέσεις) και απομένει να δούμε και την αντίδραση του τηλεοπτικού στις 24 Μαίου και εάν θα το χαναθαυμάσουμε στις 26.

[youtube id=”5KFyOHlyYLM” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

videophotosource – eurovisiontv

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λατρευω το τραγουδι της και την ιδια,αλλα δεν μ’αρεσει καθολου αυτο που ειδα!Γραφικα απλα απαισια,καρακιτς(φανταστειτε και με τα ρουχα!),με 4 video walls αλα Ani Lorak,και επισης δεν εχει τα δευτερα φωνητικα που δινουν ‘κατι’ στο τραγουδι…ελπιζω σε βελτιωση με τη 2η προβα!

  2. ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΩ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΡΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ(ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΡΜΕΝΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ)

  3. Τι τα ηθελε τα 4 video walls;Στο μονο που προσφερουν ειναι να κανουν το τραγουδι κιτς.Το χορευτικο και τα γραφικα αισχος.Το μονο που αξιζει ειναι η φωναρα της τιποτα αλλο και το τραγουδι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.Φετος δεν πρεπει να περασει η Ουκρανια τελικο με τιποτα!Και ειδικα με το παρελθον που εχει στη Eurovision (που καθε χρονο εστελνε τελεια τραγουδια).

  4. συγνωμη αλλαξαν το τραγουδι?που ειναι τα φωνητικα?και πολλα σημεια μου φανηκαν διαφορετικα..
    δεν μου αρεσε καθολου..δεν με χαλασαν τοσο οι Led οθονες οσο το ιδιο το τραγουδι και στο τελος αυτο που σου αφηνει ειναι μια βαβουρα και μια ηχορυπανση..
    δεν αξιζει για τελικο..να περασει τελικο η ουκρανια και να στερησει την προκριση απο καποια αλλη χωρα που το αξιζει?

  5. ti einai auto to mpaxalo pou molis eida exw zalistei……. pws einai etsi ntimenoi oi xoreftes?? mipos einai tsoliades??? prepi na eri3an polla lefta gia na kanoun auto to kata tin tapini m gnomi kits pragma eleos distixos omws tha perasei kai stn teliko!

  6. Eίπα και εγώ, πολύ σοβαρή μας βγήκε η φετινή Eurovision. Και μας ήρθε όλο το καρακιτς μαζεμένο στη συσκευασία του ενός. Λάθος της που δεν έχει και καμία υποστήριξει στα φωνητικά.

  7. Θα περάσει κλασικά αποκλείοντας κάποιο άλλο καλύτερο τραγούδι που αξίζει πολύ περισσότερο,καθαρά επειδή είναι η Ουκρανία!!!Κλασικά….Το ίδιο έργο!

  8. Σιγά τη βλακεία. ΑΣΕ που αυτά που έχει στην σκηνή ειναι κλεμμένη ιδέα από τους Άγγλους πέρσι. Έλεος!!!

  9. Η αρκούδα με το γύφτο πότε θα ανέβουν στην σκηνή; Στην επόμενη πρόβα σίγουρα, μαζί με τη γυναίκα που βγάζει μούσια και μεταμορφώνεται σε γορίλα! Κρίμα που είναι τόσο λιτά παρουσιασμένο, χάνει τη δυναμική του το τραγούδι! Παρακαλώ προωθήστε την πρότασή μου στους Ουκρανούς: Η αοιδός να βγει με ζουρλομανδύα και οι χορευτές στο αποκορύφωμα καθώς χτυπιούνται και τα δίνουν όλα να βγάζουν και αφρούς από το στόμα! Στο τέλος του παραληρήματος να πετούν χάπια και ενέσεις στο κοινό. Σίγουρα θα τα χρειάζονται! Καλή ανάρρωση Γαετάνα μου, θα σε τάξω στην Αγία Ελεούσα να γιάνεις!

  10. posi xoli na anteksw simera? i mousiki enonei tous anthrwpous, min milate me tetio tropo giati rixnete to epipedo sas….
    an kai mena to tragoudei mou aresei kai thelw na perasei teliko (den nomizw na mpei 10ada fetos i oukrania) den mou aresan kapies allages pou eginan…elpizw na fteei o kakos ixos apo tin erasitexniki camera giati i Gaitana einai auto pou leme DIVA
    kali epitixia oukrania me to ksesikotiko sou tragoudi!!!

    • τωρα σοβαρα κανεις αυτη την ερωτηση η ετσι να χαμε να λεγαμε?
      ηταν το αρθρο της πρωταπριλιας!

    • Καταπληκτική δουλειά τι λέμε τώρα! Τη διεκδικούν για του χρόνου ο δήμος Πατρέων για να τη στέψει βασίλισσα του Καρναβαλιού και ο δήμος Μοσχάτου φρόντισε να καπαρώσει τους χορευτές της για τη δική του παρέλαση. Αφού έχεις τόση αδυναμία στα καρναβάλια κλείσε από τώρα θέση να πας να τους θαυμάσεις από κοντά. Άααααλλλοοοοςςςςς για το τσίρκο μας;;;;;;;;;;

      • mathete epitelous na fereste swsta kai dimokratika…. thelw na dw ti tha ekanes an kapios sou elege pws to tragoudi pou sou aresei einai xalia kai mizero…. ti einai auto pou panta prepei na krinete tous allous?? pite tin gnwmi sas kai min krinete… sta tragoudia pou emena den aresoun den vazw kan sxolio h na sxoliazw me swsto tropo…. etsi den katafernis tipota allo ektos apo to na riksis to epipedo sou… sevastite ton allo pou evale comment

      • emmm ti na kanume maresun ta karnavalia….opou auta ta karnavalia tha perasun teliko….asxeto apo tin emfanish to tragudi kai i fwni tis maresun polii…exei enan dinamismo …twra an esena den sarese den me niazei pigene stis de3iwseis s….filiaa pollaa

      • Μενέλαε δεν θα έκανα και χαρακίρι αν κάποιος μου έλεγε ότι το τραγούδι που μου αρέσει είναι χάλια. Εσυ πάλι μην παρεξηγήσαι τόσο όταν κρίνουν την άποψή σου. Δεν έβρισα κανένα, την γνώμη μου είπα και μάλιστα με κόσμιο τρόπο. Βρε Θανάση δεν μου αρέσουν οι δεξιώσεις με παρεξήγησες, πεθαίνω από βαρεμάρα στις δεξιώσεις, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ξετρελαίνομαι με κάθε ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ, επειδή έχει χαρούμενη μουσική! Όλα έχουν ένα μέτρο. Παραδέχομαι βέβαια ότι η Γαετάνα είναι υπέροχη τραγουδίστρια, αλλά όλα τα υπόλοιπα στην Ουκρανική συμμετοχή (μουσική, στίχοι, παρουσίαση) τα θεωρώ σκουπίδια.Τι να κάνουμε, έχουμε διάσταση απόψεων!

  11. Υπερβολικά πολύ χρώμα,πολύ κιτς.Η γνωστή Ουκρανία δλδ.Εχει ρυθμό όμως.Θα περάσει μάλλον,εκτός και αν το κάψουν οι επιτροπές…

  12. Εμένα με εντυπωσίασε πολύ! ανέβηκε στα μάτια μου
    σκέτο ήταν απλά ένα τραγούδι που το προσπερνούσες όταν το άκουγες, δεν είχε κάτι ιδιέταιρο. τώρα όμως…

    • Τώρα όμως έχεις όλο το τσίρκο επί σκηνής, πακέτο παρέα με την τραγουδίστρια, δεν είναι και λίγο!!!!!!
      ΥΓ Μη με παρξηγήσεις και εσύ σαν τον Μενέλαο και το Θανάση, έχω ΨΥΧΩΣΗ με τα Ουκρανικά πανυγύρια!

    • Μπα! δεν νομίζω να σε καταλαβαίνει, εγώ όμως το ασπάζομαι απόλυτα αυτό που λες!

  13. o Danny απο τη Σουηδια παιρνει το αιμα του πισω και συμμετεχει ως χορευτης στη συμμετοχη της Ουκρανιας για να “μπει στο ματι” της Loreen…..!!!!! Τι τραγικο 3λεπτο ειναι αυτο που μολις ειδα;;;;;;;; Κουραστικο, μου προκαλεσε διαφορες παρενεργειες τυπου ναυτιας….!!!! Το δυστυχημα ειναι (οπως εγραψε και καποιος παραπανω) οτι θα περασει και θα στερησει μια θεση στον τελικο απο καποια καλη συμμετοχη….!!! Γρηγορα δραμαμινες!!!!!!!!!

  14. ante kai kalo sou pato oukrania …… fetos to akshzhs kai me to parapano !!!!!!!!!!! auto me ta ledakia pano sta rouxa mou exei spash ta neura …… auth h malako h saboura fteh gia olla, htan na mhn ghnh h arxh :/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. Απίστευτη εμφάνιση μιας ανόητης αμερικανιάς! Εξαιρετική τραγουδίστρια, πάντως!

  16. Φωναρα και ενα χαλια τραγουδι παιρνει καποια αξια απο την φωνη της αλλα ολα τα αλλα….ισως μια απο τις χωρες που θα χασει το ρεκορ να περναει συνεχεια στον τελικο…ΙΣΩΣ….ΠΑΝΤΩς ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ…!

  17. . Τραγικό. Καλά πληρώνουν στυλίστες και χορογράφους γι’αυτό το αποτέλεσμα; Παρακαλώ να αντικατασταθεί από τη Σβετλάνα Λόμποντα με τους 300

    • φαντασου..προτιμω χιλιες φορες παραπανω την ηχορυπανση και το τσιρκο της Παολα εε συγνωμη της σβετλανα ηθελα να πω..τουλαχιστον εκεινο ηταν η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο!

  18. Φωνάρα, δεν το συζητάμε, αλλά όπως πολύ σωστά μου είπε ένας πολύ αγαπημένος δικός μου και πολλών άλλων εδώ πέρα, μόνο εγώ κι εκείνος λείπουμε από εκεί μέσα! χαχα! εντωμεταξύ αυτό με τα ανθρωπάκια στις Led επιτρέπεται;;; Δε φαίνεται σαν να είναι 10 άτομα στη σκηνή;;;

    • Όλοι οι καλοί χωράνε Ελευθερία μου! Αφού το λέει και το τραγούδι “BE My Guest” !!!!!

  19. vre vre to gaitani megalose…olokliri Gaitana egine!
    poli oraio to concept me tis 4 o8ones krima stin ektelesi….8a perasei an perasei logo rosikis filias

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ