EUROVISION 2012: Οι πρόβες της 2ης ημέρας!

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι πρώτες πρόβες των χωρών που συμμετέχουν στον Α’ Ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης.

Ισραήλ, Άγιος Μαρίνος, Κύπρος, Δανία, Ρωσία, Ουγγαρία, Αυστρία, Μολδαβία και Ιρλανδία ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision στο Baku.

Αύριο ξεκινούν οι πρόβες των χωρών του Β’ Ημιτελικού με τις πρώτες 8 αποστολές να δίνουν τα πρώτα δείγματα γραφής.

Το αναλυτικό αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής:

09:00 Σερβία

09:45 Π.Γ.Δ.Μ.

10:30 Ολλανδία

11:15 Μάλτα

12:55 Λευκορωσία

13:40 Πορτογαλία

14:40 Ουκρανία

15:25 Βουλγαρία

                       Ισραήλ                                Άγιος Μαρίνος                                  Κύπρος

                   Δανία                                            Ρωσία                                          Ουγγαρία

                      Αυστρία                                    Μολδαβία                                    Ιρλανδία

Λουκάς Βλαβιανός

videophotosource – eurovisiontv

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι καλυτερες ηταν η κυπρος και η δανια με διαφορα..
    ψιλοαδιαφορη μερα σημερα με εξαιρεση φυσικα τις αγαπημενες μου σερβια και πγδμ που περιμενω με ανυπομονησια να τις δω.ισως ενα ενδιαφερον εχει και η ουκρανια για να δουμε αν εμφανιστει κανενα τσιρκο τυπου 2009!

  2. Πολύ καλή σήμερα η Κύπρος! και η Ήβη κούκλα! Καλή ήταν και η Δανία και νομίζω πως Δανία&Κύπρος θα είναι το top2 του ημιτελικού! Από τις υπόλοιπες πρόβες που είδα απογοητεύτηκα λίγο από τη Μολδαβία, επειδή συνεχίζει η χορογραφία να είναι υπερβολική(όπως και στον εθνικό τους τελικό). Το Ισραήλ ΧΑΛΙΑ και τα παλαβά της Ιρλανδίας τι ειν αυτό το πράμα ακριβώς τις ίδιες κινήσεις των χεριών με πέρσι κάνουν!! Αύριο δεν υπάρχει κάποια συμμετοχή να μ αρέσει πολύ,απλά έχω περιέργεια να δω την πρόβα του Zeljko

  3. 09. Ιρλανδία(τα καμαρώσαμε πέρυσι τα παιδιά, φέτος γιατί τα έβαλαν σε επανάληψη;)
    08. Ισραήλ(αν και λυπάμαι γιατί περίμενα κάτι, έστω να ανέβει λίγο…)
    07. Άγιος Μαρίνος(πάνω που μου κόλλησε το τραγούδι…ενώ με τον χορό δεν το ‘χει, δεν φαίνεται ωραίο, τι παλεύει;)
    06. Μολδαβία(από τον εθνικό τελικό δεν άλλαξε πολλά πράγματα και είναι κρίμα γιατί για μένα είχε βλέψεις και το είχα σχετικά ψηλά)
    05. Αυστρία(μια χαρά, οκ, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο)
    04. Δανία(ενώ το αγαπώ το τραγούδι περίμενα να αλλάξουν ρούχα, πάλι αυτά τα ότι να’ναι;. Αν και στο όλο σύνολο ήταν πολύ καλή η πρόβα)
    03. Ουγγαρία(Έφτιαξαν πολύ το live τους)
    02. Ρωσία(έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν πολύ στις προτιμήσεις μου τα κουκλιά :D)
    01. Κύπρος(και είμαι πολύ αντικειμενικός, έσκισε αν και θέλουμε να φτιάξουμε λίγο φωνή και φωνητικά)

  4. Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι πρώτες πρόβες του ημιτελικού μας και έχουμε μια πλήρη άποψη διαπιστώνω πως το ευρύ κοινό δεν έχει λόγους να τον παρακολουθήσει καθώς δεν υπάρχουν καλά τραγούδια με εντυπωσιακές παρουσιάσεις. Υπάρχουν καλά τραγούδια με υποτονικές/διεκπεραιωτικές ερμηνείες (Ουγγαρία, Ελβετία), συμπαθητικά τραγούδια με προσεγμένες εμφανίσεις (Δανία, Ισλανδία), τραγούδια σουξεδάκια ή δήθεν σατιρικά με φθηνό εντυπωσιασμό (Ρωσία, Ελλάδα, Κύπρος, Μολδαβία, Ιρλανδία, Αυστρία κλπ) και ένα τραγούδι διαμάντι που όμως δύσκολα θα αγγίξει τους τηλεθεατές πέρα των ειδικών (Αλβανία). Επομένως δεν βλέπω το λόγο ο μέσος τηλεθεατής να ασχοληθεί με τον ημιτελικό μας. Το ζητούμενο από το διαγωνισμό δεν πρέπει να είναι ποιός θα διακριθεί ή ποιός θα κάνει επιτυχία (έχουν και αυτά την αξία τους βέβαια), αλλά να προσφέρει ένα δελεαστικό οπτικοακουστικό θέαμα, να παρακινήσει τον πολύ κόσμο να το παρακολουθήσει όχι κυρίως από σκωπτική άποψη αλλά για να διασκεδάσει, να ευχαριστηθεί, να σιγοτραγουδήσει. Δυστυχώς αυτό το στοίχημα το έχασε ο πρώτος ημιτελικός.

  5. Εγω δεν περιμενα με τιποτα να εντυπωσιαστω τοσο πολυ με την Ιρλανδια. Μ’αρεσαν! Πολυ προτοτυπη παρουσιαση.

  6. exoume kai leme…polu kales proves tis danias kai tis kuprou…apo ekei kai pera h ouggaria eftiakse polu to live tis se sxesi me ton ethniko tous teliko kai itan krima giati einai polu wraio kommati…oi irlandoi me tin gnwsti trela tous panw stin skini(kai ena suntrivani),h moldavia episis alli trela alla kai ta duo kommatia tha doun teliko to kathena gia diaforetikous logous…h rwssia einai mia katigoria moni tis me tis aksiagapites giagiakes kai den exeis na krineis kati…austria,san marino kai israil itan kai paremeneinan adiafores summetoxes…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ