ΙΣΡΑΗΛ: Η 1η πρόβα!

Η δεύτερη ημέρα από τις πρόβες ξεκινάει με το Ισραήλ και τους Izabo που ερμηνεύουν το Time. Η σκηνή φωτίζεται σε κόκκινο χρώμα ενώ στο πίσω φόντο οι στις οθόνες απεικονίζονται ρολόγια σε διάφορους σχηματισμούς. Οι Izabo σε παράταξη στη σκηνή στο πάνω μέρος ο τραγουδιστής με τον κιθαρίστα και τον ντράμερ και μία κοπέλα στα keyboards. Τα υπόλοιπα 2 μέλη του γρουπ (ένας άνδρας και μια κοπέλα) στο μπροστινό μέρος της σκηνής και ένα επίπεδο πιο κάτω, στα φωνητικά με κινήσεις ροκ ν ρολ προσπαθούν να δώσουν μια 60’ς χροιά στην όλη παρουσίαση. Φωνητικά είναι πολύ καλοί και δυνατοί αν και τελικά, δεν δείχνουν σε αυτήν την 1η πρόβα να μεταδίσουν την ενέργεια και τη ζωντάνια που είχαν στο βίντεο. Λίγο δύσκολα τα πράγματα για το Ισραήλ φέτος, αλλά πάντα υπάρχει καιρός για βελτιώσεις.

[youtube id=”pNCOkNId0WI” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

videophotosource – eurovisiontv

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως καταφερνουν φετος και τα πιο εκνευριστικα τραγουδια να σου κολλανε και να τα σιγοτραγουδας? 😛
    Μια χαρα μου φανηκε η προβα τους,την περιμενα χειροτερη,αλλα ολα οκ!Παιδια η ενημερωση σας ξεπερναει καθε προηγουμενο!Ειστε πιο γρηγοροι και απ’το eurovision.tv!Μπραβο και παλι μπραβο!

  2. Το τραγούδι δεν μου άρεσε, αλλά ήταν πολύ καλό αυτό που παρουσίασαν, έτσι όπως το παρουσίασαν.
    Πάντως με τέτοιες δυνατότητες γραφικών στο background, είναι πραγματικά κρίμα η Ελλάδα να μείνει στο κιτσαριό που είδαμε χθες.

    • Μαριε ειπαν οτι αυτο το background το διαλεξαν οι Αζεροι και οτι η ελληνικη συμμετοχη ειχε ζητησει αλλο,ελπιζω στην επομενη προβα να το εχουν αλλαξει!

  3. Καλημερούδια!
    Δε μ’αρέσει καθόλου το Ισραήλ φέτος, αλλά η πρόβα τους καλή ήταν… Βέβαια, τον τελικό δε νομίζω να τον δούνε…
    Επίσης, συμφωνώ με το Μάριο, ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις δυνατότητες που προσφέρει το backgroung και να βάλει κάτι που θα ταιριάζει περισσότερο στο τραγούδι, και στην ίδια τη χώρα, από αυτό που είδαμε χθες… Παρόλα αυτά, νομίζω ότι οι χθεσινές αντιδράσεις για την πρόβα μας ήταν κάπως τραβηγμένες… Εμένα, για πρώτη πρόβα, μια χαρά μου φάνηκε και δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα να περάσουμε τελικό…

  4. Εγω ανυπομωνω να δω την προβα της Κυπρου πιο Ισραηλ μου λετε εσεις?!

    • tote kostantina mou na postereis mono stin kypro kai oxi edw sto israel…ektos topou kai xronou diladi eleos!!!!!!!!!!!!!!

  5. το τραγουδι ετσι κι αλλιως ειναι κατω του μετριου οποτε τι θα πει καλη η κακη προβα..το ιδιο και το αυτο..
    το backround μονο μου αρεσε καθεται καλα στο ματι!

  6. Πολυ καλη προβα και πολυ καλο background.Προσωπικα το τραγουδι μου ψιλοαρεσει αν και δεν νομιζω οτι θα περασει τελικο τουλαχιστον θα εχει προσπαθησει γιατι απ’οτι φαινεται θα εχει μια πολυ καλη παρουσιαση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ