ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Η 1η πρόβα!

Στη σκηνή η Pernilla από τη Φινλανδία, αλλαγμένη με το μαλλί βαμμένο κόκκινο, πετρόλ κοντή φούστα με ουρά, μαύρη μπλούζα…κάπως περίεργο ντύσιμο θα έλεγα. Mαζί της ένας βιολοντσελίστας, ενώ ανεμιστήρας φυσάει τα μαλλιά της!

Τα χρώματα που επικρατουν είναι σκοτεινα και στα γραφικά διακρίνουμε ροή νερού ανάλογα με το σκοπό του τραγουδιού. Κάποιες στιγμές πετάγονται πίδακες, ενώ στην τελευταία εκτέλεση του τραγουδιου, η σκηνή ντύθηκε με ριπές από πράσινων και πορτοκαλί προβολέων.

Φωνητικά πολύ καλή, αλλά σε ένα τραγούδι που εδώ μάλλον περνάει απαρητήρητο. Δύσκολα, πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη Φινλανδία φέτος.

[youtube id=”vhlGccVKdy0″ width=”600″ height=”350″]

 

Κώστας Ζήσης

videophotosource – eurovisiontv

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Asxeto alla edw i apodeixi einai oti apo ta video ayta den boroume na diakrinoume an tragoudane swsta i oxi!Akougetai xalia enw den einai etsi!Kata t’alla kai emena m’aresei alla den nomizw na perasei..

  2. apo ta kalitera tragoudia tou prwtou imitelikou (kai genika tou fetinou diagwnismou) pou apo’ti fenete tha perasi ston teliko (ka8olou diskolo den einai)
    emena m’aresei poli to olo skiniko

  3. Δεν ξέρω τι τύχη θα έχει τελικά αυτό το τραγούδι, αλλά εμένα μου άρεσε εξαρχής και συνεχίζει να μου αρέσει…

  4. απιστευτα μονοτονο και αχρωμο..
    επισης η φατσα της με εκνευριζει παρα πολυ!δεν ξερω γιατι μου εχει καθησει τοσο ασχημα…
    ειναι μια ευκαιρια στον ημιτελικο να παω να ετοιμασω κατι να φαει η παρεα μου!

  5. ΜΕΤΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΒΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ(ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ SAFURA TO 2010)

  6. Μου άρεσε πολύ απο τις 25 Φλεβάρη που βγήκε στη Φινλανδία!Όμορφο και ωραία φωνή απο την ερμηνεύτρια!Πολύ όμορφη μπαλάντα και μυστηριακή!Η φωνή της κοπέλας απλά καταπληκτική!Μου θυμίζει ένα συννεφιασμένο χειμωνιάτικο απόγευμα σε βουνό!

  7. To υπεραγαπω αυτο το τραγουδι! 🙂 Αυτα τα γραφικα τα σκεφτηκαν πολυ οι Αζεροι? Ολα ιδια ειναι! Και μου θυμιζουν screensavers των παλιων Windows! 😛 Οπως και να χει,καλη επιτυχια στην Φινλανδια!

  8. Συμπαθητικό αλλά αδιάφορο. Κι αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η προφορά της στα σουηδικά (μάλλον ανήκει στους σουηδόφωνους φινλανδούς που ίσως μιλάνε έτσι). Μου θυμίζει αγγλική προφορά ενίοτε ελλήνων καλλιτεχνών

  9. para para poli metrio to tragoudi ws adiaforo tha elega…. kai akoma poio adiadora ta rouxa tis thimizoun eurovision 1990. Xerei kapoios ti wra einai i prova tis kyprou aurio??

  10. Για την Κυπρο ελπίζω,στο σημείο που ακουγουνται χτυπήματα απο τυμπανα,να παιξουν Live επι σκηνής!Καλή Τυχη

  11. Κώστα Ζήση, τώρα που τέλειωσε η πρώτη μέρα των προβών θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την τόσο καλή και άμεση ενημέρωση. Πρόσεξα ότι έβαζες λεπτά αμέσως μετά την πρόβα ενα δικό σας βιντεάκι για να έχουμε μια εικόνα και μετα το αντικαθιστούσες με το επίσημο της EUROVISION TV. Ήσουν άψογος και έκανες ότι μπορούσες για να μας δώσεις το καλύτερο όσο πιο γρήγορα. Ήσασταν οι πιο γρήγοροι απο όλα τα site σήμερα. Μπράβο στον Ogae Greece, μπράβο σε σένα Κώστα Ζήση.

    • Eυχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Τα μπράβο ανήκουν σε όλη την ομάδα του OGAE GREECE, που εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούμε πάντα για την καλύτερη ενημέρωση όλων για όσα συμβαίνουν στην αρένα, στην καρδιά της Eurovision. Κάθε χρ’ονο ε’ιμαστε 12 ώρες κάθε μέρα στο press για αυτό το σκοπό. Οι ευχές σας μας εμψυχώνουν να συνεχίσουμε. Να είστε καλά!
      Κώστας Ζήσης
      Πρόεδρος OGAE GREECE

  12. Μα καλα μονο αυτοι οι 2 θα ειναι πανω στην σκηνη; Η κοπελιτσα που χορευε που ειναι;Αρχιζει να μην μου πολυαρεσει δεν ξερω κατι με χαλασε.

  13. Εξαιρετικό! Πολύ σωστά εξαφανίστηκε η άσχετη χορεύτρια! Έχει πολλές ελπίδες να περάσει στον τελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ