Λετονία : Η 1η πρόβα!

Πρώτη πρόβα για τη Anmary kai “το όμορφο τραγούδι της”!

Με τεχνικά προβλήματα ξεκίνησε η πρόβα της Αnmary καθώς δε λειτουργούσε το playback.

Το σκηνικό καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης,  γεμίζει από ένα διαρκές κινούμενο καλειδοσκόπιο χρωμάτων δημιουργώντας μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, όπως και ο τίτλος του τραγουδιού.

Άνετη επί σκηνής η Anmary συνοδεύεται από  4 τραγουδίστριες – χορεύτριες, χωρίς όμως να μας εμφανίσουν κάτι ιδιαίτερο όπως είχαμε δει στον εθνικό τελικό της χώρας τους, ίσως μας εκπλήξουν στην 2η πρόβα.

[youtube id=”fYBo62yrZz8″ width=”600″ height=”350″]

 

Γιώργος Πεσίνης

videophotosource – eurovisiontv

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή φωνητικά, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο η σκηνική παρουσία!

  2. Πολυ πολυ ωραιο μπραβο!!!Ελπιζω να μην φορεσει τιποτα παραξενα διαφορετικα θα ειναι μια χαρα.Μπραβο και παλι Λετονια ελπιζω να περασεις τελικο!

    • Ναι ναι καλα λες Laurinda οντως θυμιζει περσινη Σερβια.Και οχι μονο το background γενικα το στησιμο και η κινησεις που κανουν.

  3. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΚΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ

  4. μολονοτι μ’αρεσει η μελωδια η εμφανιση ειναι πολυ μετρια…περιμενα κατι καλυτερο!!!μακαρι να δουμε κατι περισσοτερο απ’αυτο!

  5. Δεν περίμενα να το πώ αυτό για την εκπρόσωπο και το τραγούδι της Λετονίας, ΝΑ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥ…. Αψογη η πρόβα της Ανμαρη… Δεν μου αρέσει το τραγούδι της αλλά από την πρόβα καταλάβεις πως θα τα πάει καλά στον ημιτελικό…. Μπράβο και πάλι μπράβο στην Λετονία

  6. Μου αρέσει το τραγούδι,δεν είδαι την πρόβα διοτι θέλω να μου ερθουν εκπλήξεις η σκηνικές παρουσίες,αλλά απο τις είκονες πιστευω πως θα υπάρξει μια χρωματιστη σκηνική παρουσία

  7. latreuo to tragudi tis agapimenis letonias kai ta fonitika tis itan para poli kala..xroma poli opos teriazei sto tragudi..alla kamia theatrikotita opos armozei se autop to tragudi..elpizo na einai kalitero ston imiteliko ..kalin epitixia!!!!!

  8. δεν περιμενα τιποτα απ τη λετονια γιατι πολυ απλα αδιαφορω για το συγκεκριμενο τραγουδι και δεν μου αρεσε απ την πρωτη στιγμη.
    ας εχει οτι σκηνικη παρουσια θελει..τραγουδι δεν το κανει παντως!

  9. Πολύ καλύτερη απ’ ότι περίμενα, εμφανισιακά, φωνητικά και την πρόβα της την καταδιασκέδασε! Δεν ξέρω τι θα κάνει στον ημιτελικό της αλλά στην προσωπική μου κατάταξη ανέβηκε με τη σημερινή της πρόβα…!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ