ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Η 1η πρόβα!

Αυλαία στις πρόβες της 57ης Eurovision, κάνει το Μαυροβούνιο με τον Rambo Amadeus και το Euro neuro. Επί σκηνής ο τραγουδιστής με το συγρότημα του αποτελούμενο από έναν κιθαρίστα και έναν ντράμερ και 3 στα φωνητικά. Το γνωστό γαιδουράκι που γνωρίσαμε στο βίντεο της συμμετοχής εμφανίζεται στο βάθος της σκηνής σε ξύλινη μορφή από όπου και εμφανίζεται ο Rambo Amadeus κινούμενος προς τα μπροστά. Η πρώτη πρόβα όπως είναι φυσικό, είναι διερευνητικής μορφής και είναι πρόβα φωνητικών. Κάλος και άνετος στην πρώτη του αυτή ερμηνεία.

[youtube id=”KnvLzFtQXjg” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

videophotosource – eurovisiontv

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα σε όλους! Καλό κουράγιο και πολλές ευχαριστίες στα παιδιά του OGAE στο Μπακού, που για άλλη μια χρονιά μεταδίδουν τον παλμό του διαγωνισμού σε όλους μας! Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!
    LIGHT YOUR FIRE EUROPE!!!

  2. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας “Δούρειος Ίππος”, σε μια πιο “γαϊδουρινή” εκδοχή… 😀

  3. Χαχαχαχα,τον αγαπω! 😛 Δεν μπορεσε να ανεβασει τον γαιδαρο στη σκηνη και εβγαλε τον δουρειο ιππο! 😛
    Ευχαριστουμε για την πληρη καλυψη που θα μας παρεχετε παιδια! 🙂

  4. Για αλλη μια χρονια ο ημιτελικος ξεκινα με Μαυροβουνιο, το οποιο για αλλη μια χρονια θα βρεθει εκτος τελικου….! Φετος βεβαια θα ειναι κατι παραπανω απο δικαιο! Αποκρουστικο και το θεαμα και ο ηχος της συμμετοχης αυτης! ΝΕΧΤ!!! Η Ελευθερια ειναι 3η στη σειρα, αρα μεσα στην επομενη μιση ωρα πρεπει να εχει κανει προβα!

  5. Πω πω, σαν τον γάμο της Λίτσας της αλλήθωρης απ’ το Κιλκίς… Ο ίδιος είναι καλέ…
    Ελα τώρα, ας σοβαρευτούμε, αυτό δεν είναι για Eurovision

  6. Παιδιά,δεν είδα την πρόβα διότι όπως είπα θέλω να υπάρχει αγωνία στον Ημιτελικό,οσο για το τραγουδί,υπαρχουν και χειρότερα ..

  7. osoi exoun paidakia na ta baloun gia ypno ekhnh thn bradia dioth ektos apo to oti mporei na pa8oun otitida, mporh na zhlepsoun to alogo kai na 8eloun ena gia to spiti kai na gkrhniazoun shnexia opote den preph me tipota na doune thn shgkekrhmenh shmetoxh me tipota !!!!!!!!!!

  8. Apla me pianEI tO greko neurO neurO M….ELEOS PIA DOSAME DOSAME.a re Mutsina tha exeis dulia se mia vdomada apo tora..panagia m kai xriste m sose me..

  9. Δεν ακούγεται καλά!Κάτι ψίθυροι μόνο.Ε,είναι και η πρώτη πρόβα.Στην επόμενη κάτι θα γίνει!

  10. Χάλι μαύρο! Σταμάτησα την παρακολούθηση της πρόβας στη μέση. Για τα μπάζα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ