OGAE INTERNATIONAL POLL: Αυτή είναι η βαθμολογία του OGAE Αλβανίας!

 

Με μία επίσης ανατρεπτική βαθμολογία να έρχεται από το 19ο Σωματείο του διεθνούς δικτύου OGAE International, η ψηφοφορία για το poll των αγαπημένων συμμετοχών της Eurovision 2012 συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του OGAE Albania να κοινοποιήσει την δεκάδα των μελών του με τα τραγούδια της φετινής διοργάνωσης που κέρδισαν τις προτμήσεις τους.

Οι οργανωμένοι fans της Αλβανίας, λοιπόν, ψηφίζουν ως εξής:

12 βαθμοί στην Ιταλία

10 βαθμοί στην Κύπρο

8 βαθμοί στη Σουηδία

7 βαθμοί στη Ρουμανία

6 βαθμοί στη Νορβηγία

5 βαθμοί στην Εσθονία

4 βαθμοί στη Σερβία

3 βαθμοί στη Ρωσία

2 βαθμοί στην Ελλάδα

1 βαθμός στην Ισλανδία

Εξετάζοντας την παραπάνω βαθμολογία σε συνάρτηση με τον συγκεντρωτικό βαθμολογικό πίνακα, βλέπουμε την Ιταλία να περνά στην θέση, αφήνοντας πίσω την μέχρι τώρα “μόνιμη κάτοικο” της, την Ισλανδία. Η Κύπρος λαμβάνει 10 βαθμούς που την κατατάσσουν στην θέση, ενώ Ρουμανία και Γερμανία ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της πρώτης δεκάδας. Η Ελλάδα αποσπά 2 βαθμούς, παραμένοντας στην 16η θέση.

Αναλυτικότερα, ο πίνακας με τη συγκεντρωτική βαθμολογία, με τις ψήφους 19 εκ των 41 Σωματείων, διαμορφώνεται ως εξής:

1.Σουηδία210
2.Ιταλία114
3.Ισλανδία106
4.Σερβία105
5.Νορβηγία85
6.Κύπρος76
7.Ισπανία75
8.Εσθονία39
9.Γαλλία30
10.Γερμανία29
Ρουμανία29
12.Ην. Βασίλειο28
13.Ολλανδία26
14.Ρωσία25
15.Δανία24
16.Ελλάδα21
17.Αλβανία15
18.Αζερμπαϊτζάν13
19.Ελβετία11
Π.Γ.Δ.Μ.11
21.Σλοβενία10
22.Βοσνία Ερζεγοβίνη5
23.Σλοβακία4
24.Άγιος Μαρίνος3
Λετονία3
Φινλανδία3
27.Ιρλανδία1
Ισραήλ1

 

Θανάσης Νάκος

32 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μενελαε θα διαφωνησω μαζι σ.Δεν υπαρχεκι σωστη η λαθος βαθμολογια,αυτες ειναι οι προσωπικες γνωμες καποιων φαν οι οποιες αθροιζονται κ εκφραζονται σε μορφη βαθμων.Δεν θα ειμαι λαθος εγω αν κανω τη λιστα μ και βαλω ισπανια,ισλαδια κ κυπρο στις τελευταιες θεσεις.Ειναι τελειως υποκειμενικο τ θεμα,π.χ
      .
      μπορει να σας αρεσει η κυπρος σε ολους,αλλα εγω να τη βαλω πιο χαμηλα γτ ειναι τ πιο φθηνο τραγουδι..τα κριτηρια διαφερουν.τεσπα,αυτα ηθελα να πω,εξαλου ομως το 10αρι.στην ιταλια αποτελει diaspora voting,οποτε ετσι κ αλλιως δεν ειν “τοσο σωστη“.

  1. Χαίρομαι που βλέπω την Ιταλία να “κλέβει” τα λίγα δωδεκάρια που ξέφυγαν από την Loreen 😛

  2. Ρε παιδιά το έχω απορία, κανένας έως τώρα δεν μας έδωσε από 8 και πάνω! με το ζόρι 1 ή 2 βαθμούς. Προσωπικά περίμενα η Αλβανία να μας έδινε κανένα 8άρι! Κι από κει που η Κύπρος ήταν σε πολύ χαμηλότερες θέσεις και η Ελλάδα ήταν πάντα πιο πάνω απ’ αυτή, τώρα το εντελώς ανάποδο! για να δούμε!

    • Οι ψηφοφορίες των OGAE δεν σημαίνουν και πολλά. Και η Βουλγαρία μας έδωσε 4 ενώ στον τελικό μας δίνει πάντα 10 με 12. Ψηφίζει μια ομάδα ατόμων για αυτό.

  3. αυτή τη Ρουμανία που πάει και ψηλά ποτέ δεν θα το καταλάβω… έλεος πια!

  4. re paidiaaa….. Den sinfwnw kai polu….. mono 2 bathmous se emas? Emeis tous exoume psila! Elaios! Kai gt sas aresei toso to tragoudi ths ivis? Einai ena aplo xoreutiko tragoudi…. Tipota parapanw………opws ola ta allaa … (Ane3arthta an exoume pi3ei apo mpalantes…)

  5. Βρε παιδια,μην ανησυχειτε,στους τελικους παντα μας δινουν πιο πολλους βαθμους!

  6. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι παραπάνω από την Αλβανία. Ούτε εγώ καταλαβαίνω πως πάει ψηλά η Ρουμανία όπως και η Εσθονία αλλά τέλος πάντων…ας ελπίσουμε πως η Αλβανία θα μας δώσει καλό βαθμό στο Baku…και χάρηκα πολύ για Ιταλία και Κύπρο!!!

  7. re paidia giati iste toso pikroi?
    Ti exei dld to tragoudi ths Roumanias?
    Ipervalete parapoly mhn nomizete oti to tragoudi mas einai to kalitero apo ola.
    Kai xerome pou merikes xwres opws i Albania psifizoun SWSTA kai oxi tous geitones tous epidi exoun kales sxeseis, to TRAGOUDI metra s’auton ton diagonismo auto prepei na to katalabete OLOI

    • Χαχαχα. Δεν ψηφίζει τους γείτονες της; Και το 12 στην Ιταλία; Και πέρσι στον τελικό το 12 στην Ιταλία το έδωσε!

  8. στον τελικο θα δωσουν 12 στην ιταλια 1000%….
    αν περασουν στον τελικο ελλαδα και κυπρος λογικα θα παρουν τις υπολοιπες ψηλες βαθμολογιες..

  9. αντε η ιταλια να παρει τη θεση αυτης της καταραμμενης σουηδιας που εχω μισησει πια…προτιμω ιταλια αν και το αγαπημενο μου φετος ειναι η ισπανια

  10. Γιατι μας κακοφαινεται που το τραγουδι μας δεν αρεσει;Κι εγω περιμενω την Κυπρο να παει ψηλοτερα φετος απο εμας γιατι εχει σε σχεση με το δικο μας καλυτερο κομματι.

  11. Den einai vathmologies autes kanonikes opws den einai kai sth dexia selida mpainei opoios na nai ap thn Malta px kai pataei ths Souhdias tetoies axiokraties… stin vradia twn telikwn vasizontai ta kanonika ,,,

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ