EUROVISION 2012: Τι θα δούμε στα opening και τα interval acts!

Παλιούς νικητές του διαγωνισμού και γνωστούς καλλιτέχνες της χώρας τους επιστρατεύουν οι Αζέροι διοργανωτές του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision προκειμένου να εμφανιστούν στα opening και interval acts των δύο ημιτελικών και του τελικού, με πολύ… άρωμα Αζερμπαϊτζάν.

Παρ’ ότι δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ορισμένα ονόματα έχουν ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα βρεθούν στη σκηνή του Baku Crystal Hall. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Alim Gasimov, καλλιτέχνη της παραδοσιακής μουσικής του Αζερμπαϊτζάν mugham, τον Emin, γνωστό Aζέρο συνθέτη και ερμηνευτή, χορευτές του Εθνικού μπαλέτου της χώρας, DJs, χορευτές από το εξωτερικό, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και μια ομάδα αγαπημένων Eurostars που θα “επιστρέψουν” στον διαγωνισμό. Ήδη ο νικητής του διαγωνισμού του 2008, Dima Bilan επιβεβαίωσε την εμφάνισή του στον 2ο ημιτελικό, όπου θα ερμηνεύσει ένα νέο τραγούδι σε ντουέτο με την περσινή νικήτρια Nikki.

Οι πρόβες των opening και interval acts έχουν ήδη ξεκινήσει σε διάφορους συναυλιακούς χώρους του Baku, όπως το Buta Palace και το Heydar Aliyev Sport and Concert Complex.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη του Emin, ενός από τους καλλιτέχνες που θα δούμε στα shows των Αζέρων διοργανωτών του φετινού διαγωνισμού.

[youtube id=”vk61VYdmxms” width=”600″ height=”350″]

Βασίλης Τερζόπουλος

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Καλντερα το κανανε το βιντεο? Τι αερας ειναι αυτος! 😛 O Dima δεν εχει πει ηδη οτι θα ειναι interval act?

  2. ΑΚΥΡΟ:πραγματικα οι Αζεροι ποοοσο οτι να ναι παιζει να ειναι? ειναι δυνατον να ειναι 4 Μαιου και να μην εχουν ολοκληρωσει το σταδιο (σκηνη) για την eurovision? ΕΛΕΟΣ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ