OGAE INTERNATIONAL NETWORK: Η παρθενική ψηφοφορία του OGAE Ισλανδίας!

Ο νεοσύστατος OGAE Iceland αποτελεί το 16ο Σωματείο-μέλος του δικτύου OGAE International που κοινοποιεί τη βαθμολογία του για την Eurovision 2012. Ο OGAE Ισλανδίας μετρά μονάχα λίγους μήνες ζωής και οι Ισλανδοί fans του διαγωνισμού ψήφισαν με ενθουσιασμό στην πρώτη αυτή συμμετοχή τους σε αντίστοιχο poll, αναδεικνύοντας τη δεκάδα με τα αγαπημένα τους τραγούδια από τη φετινή διοργάνωση.

Ας δούμε, λοιπόν, πως κυμάνθηκε η ψηφοφορία αυτή:

12 βαθμοί για τη Σουηδία

10 βαθμοί για τη Σερβία

8 βαθμοί για την Κύπρο

7 βαθμοί για τη Νορβηγία

6 βαθμοί για το Ην. Βασίλειο

5 βαθμοί για τη Δανία

4 βαθμοί για την Ιταλία

3 βαθμοί για την Ισπανία

2 βαθμοί για τη Γαλλία

1 βαθμός για τη Γερμανία

Η κατάταξη των δέκα πρώτων χωρών στο γενικό βαθμολογικό πίνακα παραμένει ανεπηρέαστη από τη ψηφοφορία αυτή, ενώ ουσιαστικά η μόνη διαφοροποίηση έγκειται στην άνοδο της Δανίας και του Ην. Βασιλείου. Σημειώνεται πως 14 από τις 42 συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού δεν έχουν ακόμα ψηφιστεί.

Ως εκ τούτου, η συγκεντρωτική βαθμολογία των χωρών, με τις ψήφους 16 εκ των 41 Σωματείων, διαμορφώνεται ως εξής:

1.Σουηδία185
2.Ισλανδία96
3.Σερβία91
4.Ιταλία83
5.Νορβηγία75
6.Ισπανία65
7.Κύπρος61
8.Εσθονία32
9.Γαλλία30
10.Γερμανία26
11.Δανία24
12.Ρωσία22
Ρουμανία22
14.Ολλανδία20
Ην. Βασίλειο20
16.Ελλάδα19
17.Ελβετία11
18.Σλοβενία10
19.Π.Γ.Δ.Μ.8
20.Αζερμπαϊτζάν6
21.Βοσνία Ερζεγοβίνη5
22.Σλοβακία4
23.Άγιος Μαρίνος3
Λετονία3
Φινλανδία3
26.Αλβανία2
27.Ιρλανδία1
Ισραήλ1

 

Θανάσης Νάκος

 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πφφφ μας τα χουν πρίξει με την Σουηδία … μου αρέσει το κομάτι αλλά έλεος πια,δεν είναι και το καλύτερο κομάτι !! Της ΠΓΔΜ (που είναι και το 1ο μου) άξιζε πιο πάνω για μένα …

  2. Αυτο το πραγμα με τη Σερβια ρε παιδι μου,να ειναι τοσο ψηλα!Θεος ο Ζελικο,αλλα τα χουμε ξαναπει,δεν ειναι και τιποτα το τρομερο το τραγουδι!Κατα τ’αλλα μια χαρα ψηφισαν οι Ισλανδοι…Με γεια το σωματειο τους! 🙂

    • sumfonw eleos poia to tragoudh den einai katholou wraio kata thn gnwmh mou h serbia tha pah pshla logo tou zeliko kai oxi tou tragoudiou!!!

    • η δικη μου γνωμη παλι,ειναι πως ο Ζελικο και παλι ερμηνευει ενα αριστουργημα και δικαιουται για ακομα μια φορα να ειναι πολυ ψηλα..

  3. as kanei kai kapoio somatio tn diafora kai as dosei kapou allo tous 12 varethika olo ta idia kai ta idia… mpravo stn kypro kai pali ta pige perifima <3

  4. είναι τελείως λάθος που πέφτει τόση διαφήμιση για την Σουηδία γιατί στο τέλος δεν θα την ψηφίσει κανένας τηλεθεατής γιατί θα λέει γιατί να την ψηφίσω;; για να νικήσει;;!

  5. Εγώ τώρα από τη μια χαίρομαι που βλέπω διαφημίσεις στο site ΄’εστω και με ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ (Μάνος, Ραγκούσης και άλλα βούρλα) και από την άλλη μου έρχεται ο εμετός! Ευτυχώς που χαίρομαι με τα χαϊλίκια της Λωρήν και ξεχνιέμαι κάπως. Καλό βόλι στην ψηφοφορία της Κυριακής!

  6. sygxerw tous souidous pou mas edwsan 8 vathmous, exoun poli gousto telika… kai kata ti gnwmi mou fetos tha pesoun polla 8aria apo tis skandinavikes xwres stin kipro ektos tis souidias pou tha dwsei 12ari giati i IVI stin souidia kanei thrafsi… anevike stin evdomi thesi sta itunes kai sta radiofona

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ