Η επίσκεψη της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Βέλγιο!

Με την επίσκεψή της στην καρδιά της Ευρώπης, στο Βέλγιο, η εκρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2012, Ελευθερία Ελευθερίου, ολοκλήρωσε το promo tour για την προώθηση του “Aphrodisiac”. Η νεαρή ερμηνεύτρια βρέθηκε για λίγες μέρες στις Βρυξέλλες, όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί σε λίγες ημέρες στη σκηνή του Μπακού, αλλά και να δώσει συνεντεύξεις σε τοπικά και διεθνή έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, η Ελευθερία συναντήθηκε με την εκπρόσωπο του Βελγίου στον φετινό διαγωνισμό, Iris, με την οποία συνομίλησαν επί μακρόν, μοιραζόμενες τον κοινό ενθουσιασμό, αλλά και τις αγωνίες τους, εν όψει της διεξαγωγής της επερχόμενης διοργάνωσης. Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη συνάντηση αυτή αποτελεί η ερμηνεία του “Aphrodisiac” από την Ελευθερία, με την Iris να την συνοδεύει τραγουδώντας την ελληνική συμμετοχή (δείτε το βίντεο παρακάτω).

Από το ταξίδι αυτό δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ο απόδημος Ελληνισμός, ο οποίος στέκεται επί σειρά ετών στο πλευρό των εκάστοτε εκπροσώπων μας στο διαγωνισμό, δίνοντας το δικό του στίγμα. Έτσι, η Ελληνική κοινότητα των Βρυξελλών συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της. Εκεί, οι Έλληνες κάτοικοι του “πυρήνα” της Ευρωπαϊκής Κοινότητας υποδέχτηκαν μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού την τραγουδίστρια, αγκαλιάζοντας με θέρμη και αισιοδοξία τη συμμετοχή της, γεμίζοντας με ευχές και θετική ενέργεια τις αποσκευές όλης της αποστολής. Η Ελευθερία τους αφιέρωσε με πολλή αγάπη το “Aphrodisiac”, μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα. Ολόκληρο το φωτογραφικό και οπτικό υλικό από τις συναντήσεις αυτές, αλλά και από όλη τη δραστηριότητα της Ελευθερίας και της υπόλοιπης ομάδας, μπορείτε να βρείτε μέσα από το Official Page της στο Facebook, πατώντας εδώ.

Με την επίσκεψη αυτή ολοκληρώνεται ο κύκλος της προώθησης της συμμετοχής της χώρας μας στην φετινή Eurovision, καθώς πλέον εισερχόμαστε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Απομένουν ελάχιστες μέρες μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου, οπότε και η αποστολή της Ελλάδας θα αναχωρήσει για το μακρυνό Μπακού, προκειμένου να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της εκπροσώπησης της χώρας μας.

Θανάσης Νάκος

Φωτογραφίες: Oikotimes.com

 

 

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την αντιπαθουσα πολυ στην αρχη την Ελευθερια,αλλα τωρα τη βρισκω αρκετα γλυκια θα ελεγα!Και η Iris πολυ συμπαθητικη…

    • Νομιζω οτι τραγουδαει πανω στο πλειμπακ…δεν ειναι καθαρο λαιβ…!
      Τα ρουχα επιεικως χαλια(και παλι..κακο σημαδι για την συνεχεια….).
      Αυτο που δεν ηξερα ηταν οτι ειναι παρα πολυ κοντη….μαξιμιουμ 1.65 και πολλα λεω…καποιος που ξερει ας μας πει και δεν ειναι ευκολο αυτο με τα ρουχα…γιαυτο βαζουν μια μινι φουστα και ασυμετρα διαφανα υφασματα να κανει μπουγιο…!

  2. Κουκλάρα και πολύ καλή όπως πάντα!!
    Στο ζωντανό επίσης πολύ καλή όπως πάντα..
    Αλλά τα ρούχα της είναι επιεικώς χάλια!!!!Τι μάυρο φόρεμα είναι αυτό???Τι παπούτσια είναι αυτά???Χάλιααα!!!! Γιώργο Σεγρεδάκη δούλεψε,δούλεψε,δούλεψε και βγάλε την κουκλάρα μας θεά όπως είναι και όχι καρνάβαλο pleaseeee!!!!!

  3. poli kali sto live, den tin fovame katholou . to sakaki to ida sto website ton natargeorgiou ke to ixa vali sto mati., TELIO. i fousta i to forema, den fenete kathara , mou aresi ke avtes i assimetries tis dinoun ontos ipsos!!! GREAT JOB GUYS

  4. ti ine avta ta papoutsia????/ den mou aresoun KATHOULOU. ta rouxa tis pane poli, oti exi forisi mexri tora . genika vlepo ena provlima me ta papoutsia. o segredakis fenete na min tous dini idieteri simasia , elpizo ston teliko na teriaksoun perissotero.!!!

  5. γιατι βρε παιδακι μου πατοοοοοοοοο????????ελεος.δειξτε λιγο ενδιαφερον και ας μη σας αρεσει ΑΜΑΝ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ (Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΧΙΛΕΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΟ.ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ)

  6. Ρε παιδιά αυτό το κορίτσι ποιος το ντύνει;; Δεν έχει καθόλου γούστο… καθόλου όμως!!!

  7. EVTIXOS POU TO ANALAVANE OI NATARGEOGIOU TO ENDIMATOLOGIKO… OSO PERISSOTERO KITAZO TA ROUXA TOUS STO SITE TOUS KE AVTA POU FORAI I ELEFTHERIA PERISSOTERO MOU ARESOUN. TELIAAAAA

  8. Πρωτομαγιά
    τα λούλουδα γιορτάζουν
    και τα πουλιά
    τα ταίρια τους φωνάζουν
    τραγουδούν τον Μάη Μάη
    πάνω στα κλαδιά !

    Ο Μάιος μας έφτασε
    εμπρός βήμα ταχύ
    να τον προϋπαντήσουμε
    παιδιά στην εξοχή.
    Φέρνει τραγούδια και χαρές
    λουλούδια και δροσιά
    και μυρωδάτη φόρεσε
    ωραία φορεσιά.
    Πάμε και μεις να πάρουμε
    μη χάνουμε καιρό.
    Μας φτάνει ένα τριαντάφυλλο
    κι ένα κλαδί χλωρό.

    Καλο μήνα σε ολους !!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ