ΤΟΥΡΚΙΑ: Ακύρωση συνάντησης με τον Can Bonomo!

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του OGAE Greece θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνάντηση που είχαμε οργανώσει για σήμερα στις 4 το απόγευμα με τον εκπρόσωπο της Τουρκίας στη Eurovision 2012 Can Bonomo ακυρώνεται.

Ο Τούρκος καλλιτέχνης και η ομάδα του αποφάσισαν την τελευταία στιγμή χτες το βράδυ να ακυρώσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα.

Λυπόμαστε πολύ για την εξέλιξη αυτή για την οποία ο OGAE Greece  δε φέρει καμία ευθύνη.

Λουκάς Βλαβιανός

26 ΣΧΟΛΙΑ

      • Χωράει άλλον το κλαμπ των ”Ποτέ του μην έρθει!!!” ;Πραγματικά ρε παιδιά σιγά τον πρέσβη που δε μας έκανε τη χάρη!Ντάξει!Εμείς πήγαμε,να ναι καλά για τη φιλοξενία,οκ.

  1. shngklonhsthko….. den 8a khmh8o to bradh ………. ahdies ……….. o logos einai oti den mas shmpa8h to tourkalakh kotsaman gkomena tou sthlame kai ephdh htan ellhnhda thn strabokhtaze o kshnos ……..

  2. Ναι δεν μας συμπαθουν οι Τουρκοι!Η Hadise και οι maNga ας πουμε πως ηρθαν?Δεν ξερω γιατι δεν ηρθε τελικα και επρεπε να ειχε ενημερωσει νωριτερα,αλλα αυτο δεν σημαινει ουτε οτι ειναι κομπλεξικος ουτε οτι ειναι ρατσιστης!Δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω επισκεφτει την Τουρκια και οχι μονο δεν με στραβοκοιταξαν,αλλα κοντεψαν να με τρελανουν με τα συρτακια και τα οπα!Οταν προκειται για προωθηση του κομματιου σου στην Eurovision δεν κανεις διακρισεις για ανοητους λογους,ψηφοι παιζονται! 🙂

  3. γιατί τόση κακία βρε παιδιά?να μην ενημερώσει δηλαδή ο ogae ότι δεν θα έρθει?ανοιχτή συνάντηση ήταν!

  4. Και να ήταν να πάρει κάτι από την Ελλάδα, αν βέβαια περάσει στον τελικό, τώρα, το απόλυτο μηδέν. Δεν πιστεύω και η χώρα του να δώσει κανένα βαθμό στην Ελευθερία, που θα περάσει στον τελικό, ούτε βέβαια και στην Ήβη, που επίσης θα περάσει στον τελικό!

  5. Μήπως δεν υπήρχε ενδιαφέρον απο κάποια εκπομπή να εμφανιστεί οπότε είπαν να μην μπουν στον κόπο?

  6. Ότι δηλαδή είσασταν όλοι έτοιμοι να τον ψηφίσατε και ξενερώσατε σήμερα? Χωρίς να ξέρουμε τον λόγο της ακύρωσης (συμφωνώ στο ότι θα έπρεπε να ενημερώσει νωρίτερα )δεν είναι λιγάκι βιαστικό να βγάζουμε συμπεράσματα μόνο και μόνο επειδή είναι Τούρκος?

  7. Καλα τι βλακειες γραφετε μερικοι…..!!!
    Μαλλον θα ηθελε η εταιρεια του να διαφημιστει και απο την ελληνικη τηλεοραση(βασικο σε ενα προμο τουρ)αλλα θα εμαθαν οτι στην Ελλαδα πλεον δεν υπαρχει λαιβ το σαββατοκυριακο αλλα οτι γενικα η Ελλαδα εχει θαμμενη την γιουροβιζιον οποτε αδικος ο κοπος….εμενα απο την αρχη μου φανηκε παραξενο οτι θα ερθει γιατι νομιζα οτι ειχαν ενημερωθει οτι η Ελλαδα δεν ασχολειται με την γιουροβιζιον και το μονο που μπορει να κανει ειναι να εμφανιστει σε καμια Μελετη στους τιτλους τελος της εκπομπης…!!!

    • Η Ελλάδα δεν ασχολείται με την Eurovision; :O
      Είμαστε από τις χώρες που ασχολούνται περισσότερο με την Eurovision, αν και φέτος η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκαν πολύ -μέχρι στιγμής-. Σε λίγο καιρό μόνο για την eurovision θα μιλάνε:P

  8. Νομιζα οτι ανθρωποι που αγαπουν το διαγωνισμο της Eurovision ειναι ανοιχτομυαλοι και δεν περιοριζονται σε εκφρασεις που χρησιμοποιουν ακραιες πολιτικες ομαδες…πραγματικα σοκαρομαι γιατι η Eurovision ειναι ενας διαγωνισμος που μεσω της μουσικης ενωνει τους λαους,μια γιορτη,που μαλλον μερικοι δεν εχουν πιασει το νοημα της…λυπαμαι!Ειδαμε μια Τουρκια να αγκαλιαζει την Ελευθερια μας,να τραγουδανε μαζι της ελληνικα τραγουδια στην τηλεοραση,αλλα προφανως ο Τζαν αν ερχοταν εδω θα ερχοταν αντιμετωπος με περιεργες καταστασεις και οποτε να ενας πιθανος λογος για τον οποιο δεν ηρθε!

  9. Η κινηση τους τελειως αντιεπαγγελματικη.Πιστευα(ως αθεραπευτα ρομαντικη ισως) οτι οι OGAE μεταξυ τους εχουν ενα πιο χαλαρο ,φιλικο κλιμα ουτως ωστε να μην υπαρχουν τετοιες κινησεις την τελευταια στιγμη.Ειμαι λαθος;Αν μη τι αλλο ειναι κριμα για τους φιλους του διαγωνισμου.Το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν οι Τουρκοι ειναι ν ‘αιτιολογουσαν την αποφαση τους και να ζητουσαν συγνωμη απο τους φαν.Δεν διαβασα κατι τετοιο στο παραπανω κειμενο.Επειδη δεν ξερουμε τι εγινε δεν μπορουμε να πουμε τιποτα με ακριβεια .Δεν ξερουμε τι εγινε,δεν θα μαθουμε μαλλον, οποτε το αφηνουμε εκει.@Laurinda κι εγω εχω παει Τουρκια 2 φορες και η συμπεριφορα τους τις περισσοτερες φορες ηταν φιλικη.συναντησα ομως και Εχθρικη αντιμετωπιση.Θερμοκεφαλοι υπαρχουν σε ολα τα μηκη και πλατη του κοσμου.

    • Καλα αυτο εννοειται!Απλα εγω και τις 3 φορες που πηγα δεν ετυχε να συναντησω καποια εχθρικη αντιδραση,και για να πω την αληθεια τρομαξα με το ποσο φιλικοι ειναι απεναντι στους Ελληνες…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ