OGAE INTERNATIONAL POLL: Ανακοινώθηκε και η βαθμολογία του OGAE Ελβετίας!

Ο OGAE Switzerland αποτελεί το ενδέκατο Σωματείο θαυμαστών της Eurovision που ανακοινώνει τη βαθμολογία του για τις φετινές συμμετοχές, στα πλαίσια του poll που διοργανώνει το διεθνές δίκτυο OGAE International. Έτσι, οι Ελβετοί fans άκουσαν και αξιολόγησαν και τα 42 τραγούδια που συμμετέχουν στην Eurovision 2012, δίνοντας τις ψήφους στα πιο αγαπημένα τους. Μέσα από την ψηφοφορία αυτή διαμορφώθηκε και η τελική δεκάδα του εν λόγω club, την οποία βλέπουμε ευθύς αμέσως.

12 βαθμοί για τη Σουηδία

10 βαθμοί για την Ιταλία

8 βαθμοί για την Ισλανδία

7 βαθμοί για τη Νορβηγία

6 βαθμοί για την Εσθονία

5 βαθμοί για τη Γαλλία

4 βαθμοί για την Ισπανία

3 βαθμοί για τη Σερβία

2 βαθμοί για τη Ρουμανία

1 βαθμός για την Ολλανδία

Η παραπάνω βαθμολογία δεν φαίνεται να επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τη γενική κατάταξη των χωρών, καθώς οι ψήφοι δίδονται σε συμμετοχές που ήδη καταλαμβάνουν κάποια θέση στη δεκάδα. Η Σουηδία παραμένει ως τώρα η απόλυτη κυρίαρχος στις προτιμήσεις των fans, ενώ Σερβία και Ιταλία αναπτύσσουν τις τελευταίες μέρες μια έντονη δυναμική, η οποία φαίνεται να αρχίζει να “απειλεί” την 2η θέση της Ισλανδίας. Τέλος, 17 από τις 42 χώρες που συμμετέχουν στο φετινό διαγωνισμό δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ακόμα κάποιον βαθμό.

Έχοντας λοιπόν τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία των 11 εκ των 41 Σωματείων-μελών του δικτύου, η συγκεντρωτική κατάταξη των χωρών διαμορφώνεται ως εξής:

1.Σουηδία125
2.Ισλανδία66
3.Σερβία61
4.Ιταλία57
5.Νορβηγία46
6.Κύπρος45
7.Ισπανία42
8.Εσθονία29
9.Ρωσία22
10.Γαλλία21
11.Ολλανδία20
12.Ρουμανία19
13.Ελλάδα15
14.Γερμανία13
Ην. Βασίλειο13
16.Ελβετία10
17.Δανία9
18.Βοσνία Ερζεγοβίνη5
19.Σλοβακία4
Σλοβενία4
21.Π.Γ.Δ.Μ.3
Αγιος Μαρίνος3
Λετονία3
24.Αλβανία2
25.Ιρλανδία1

 

Θανάσης Νάκος

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Λοριν μολις αποφασισε τη βραδυα του ημιτελικου και του τελικου να ερμηνευσει το κομματι της σε απευθειας link απ’τον καναπε της,αβαφτη και φορωντας πυτζαμες γιατι λυπηθηκε τους υπολοιπους υποψηφιους! 😛

  2. Laurinda kai eki na paei na ermineusei t tragoudi pali avafti kai me tis pintzames tis tha paei…..lol…. pedia t tragoudi tis soudias einai to kalitero gia fetos alla den tha kerdisi…. exei alli xwra sira gia fetos!

    • Ναι μωρε,και που το συζηταμε δηλαδη το χρονο μας χανουμε! 😛 Η Σουηδια φετος θα σπασει και το ρεκορ του Rybak…Θα τσεπωσει τουλαχιστον 25 δωδεκαρια,mark my words(ειτε μ’αρεσει ειτε οχι!)

  3. toulaxhston 8a kataponthsh sthn deuterh 8esh ton axoneuto …… polh 8a ei8ela na einai ekei o norbigos kai thn ora pou spah to rekor tou na dhksoun thn katebasmenh mourh tou axaxaxaxa 8eeiko :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Πιο πολύ μ’αρέσει της Ισλανδίας παρά της Σουηδίας.. αλλά θα νικήσει η Σουηδία (όχι ότι δεν το αξίζει)-.-

  5. ενταξει ρε παιδια για φανταστειτε ομως υπαρχει περιπτωση να δωσει το ην. βασιλειο και η ελβετια και ολες οι κατω χωρες 12 στην σουηδια????ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ

  6. Den isxuei zeta moy giati to UK dinei ka8e xrono se diaforetiki xwra ta 12 kai ii elvetia nomizw to kanei ayto dld apo aytes ts xwres na perimeneis ekpli3eis sti va8mologia opws 8a deis kai ekpli3eis stoys imitelikoys otan perasoyn kai xwres poy den einai favori!!!

  7. να ξερετε πως φετος η ελλαδα θα παρει 12 10 8 απο ολα τα βαλκανια ( εκτος απο βοσνια, κροατια, σλοβενια) καθως επισης απο βελγιο , γερμανια, ην.βασιλειο , σιγουρα κυπρο , πορτογαλια ισος , το ιδιο και η τουρκια , και το ιδιο η γεωργια αφου λειπει η αρμενια . Τελος απο τις υπολοιπες χωρες μπορει να παρουμε 2 ,3,4 η και ακομα και 1 .Σκεφτειτε επισης πως δεν εχουμε δει τις παρουσιες της ελλαδας και των υπολειπων χωρων. !!! οκ!

  8. επισης να ξερετε πως οι ελληνες του εξωτερικου ψιφιζουν τις ημερες της γιουροβιζιον για αυτο μην εκπλαγειτε αν δουμε να περνουμε μεγαλους βαθμους απο τις βορειες χωρες.!!!

  9. Παίζει τόσο ρόλο οι βαθμολογίες των ogae πιστεύετε;; Πόσοι απ’αυτούς που ψήφισαν θα σηκώσουν το τηλέφωνο ή θα στείλουν μήνυμα για να ψηφίσουν ξέροντας ότι θα χρεωθούν;; Όλα θα κριθούν από την παρουσία στην σκηνή πρώτα μια ιδέα στους ημιτελικούς και μετά στον τελικό. Γιατί μην ξεχνάτε ότι πολλοί δεν βλέπουν τους ημιτελικούς, βλέπουν μόνο τον τελικό και τότε ίσως να ψηφίσουν!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ