OGAE INTERNATIONAL POLL: Ποια είναι τα δέκα αγαπημένα τραγούδια του OGAE Αρμενίας;

Μπορεί κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στον επερχόμενο τελικό της Eurovision 2012 να μην ακούσουμε το καθιερωμένο… “Good evening Europe, this is Armenia calling”, καθώς η χώρα αποσύρθηκε πρόσφατα από τη φετινή διοργάνωση, ωστόσο ο OGAE Armenia παραμένει ενεργό μέλος του δικτύου OGAE International και σχημάτισε ήδη την δεκάδα με τις αγαπημένες συμμετοχές των μελών του για φέτος. Έτσι, η Αρμενία αν και απούσα από το διαγωνιστικό τμήμα, δίνει το δικό της στίγμα στον επικείμενο διαγωνισμό.

Αναλυτικότερα, η δεκάδα των Αρμένιων fans έχει ως εξής:

12 βαθμοί στη Σουηδία

10 βαθμοί στην Ιταλία

8 βαθμοί στην Κύπρο

7 βαθμοί στη Σερβία

6 βαθμοί στην Ελλάδα

5 βαθμοί στο Ην. Βασίλειο

4 βαθμοί στη Ρωσία

3 βαθμοί στην Ισπανία

2 βαθμοί στη Γαλλία

1 βαθμός στη Νορβηγία

Κατά συνέπεια, διαπιστώνεται η άνοδος της Ιταλίας στην γενική κατάταξη, με τις πέντε πρώτες χώρες να αρχίζουν σταδιακά να παγιώνονται στις θέσεις αυτές. Σερβία και Ισλανδία ισοβαθμούν στη 2η θέση, ενώ η Κύπρος βρίσκεται στην . Η Ελλάδα έλαβε 6 βαθμούς από το Αρμενικό Σωματείο, οι οποίοι την “ανεβάζουν” στη 13η θέση του πίνακα. Η συγκεντρωτική βαθμολογία των χωρών, με τις ψήφους 10 εκ των 41 clubs του δικτύου, διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

1.Σουηδία113
2.Ισλανδία58
Σερβία58
4.Ιταλία47
5.Κύπρος45
6.Νορβηγία39
7.Ισπανία38
8.Εσθονία23
9.Ολλανδία19
10.Ρωσία18
11.Ρουμανία17
12.Γαλλία16
13.Ελλάδα15
14.Γερμανία13
Ην. Βασίλειο13
16.Ελβετία10
17.Δανία9
18.Βοσνία Ερζεγοβίνη5
19.Σλοβακία4
Σλοβενία4
21.Π.Γ.Δ.Μ.3
Αγιος Μαρίνος3
Λετονία3
24.Αλβανία2
25.Ιρλανδία1

 

Θανάσης Νάκος

Φωτογραφία: OGAE Armenia Official Website

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οριστε βρε που λυσσαξατε!Ειδατε πως ανεβηκε η Ελλαδα μας?Καλα η Σουηδια μιλαμε θα μας βλεπει εμας τους υπολοιπους και θα γελαει!Ποιος ο λογος να γινει ο διαγωνισμος και να ταλαιπωρουμε και την Σουηδεζα? 😛

  2. isos aparethth prohpo8esh gia na dosoun megalo ba8mo sthn ellada se auto to poll einai na mhn shmetexei se auth thn diorganosh h xora pou pshfhzh……… re paidia 8hmh8hte toso kero to leme eimaste olloi ellhnes ante na blepo ego ba8mous gia thn ellada mas 🙂 !!!!!!!!!!!

  3. Αχχχχχχχ αυτοι οι Αρμενιοι πιστοι παντα στην Ελλαδα+Κυπρο….λυπαμαι που δεν θα ειναι φετος στο Μπακου(θα μας λειψουν και οι βαθμοι που παντα μας δινει).Ευχομαι συντομα να κερδισουν τον διαγωνισμο.We love Armenia!!

  4. να σας πω ποιες απο αυτες βρισκονται ψηλα ΤΩΡΑ αλλα δεν θα τα πανε καλα………..ιταλια,εσθονια,κυπρος,ρουμανια,ρωσσια,ολλανδια

  5. Που φτασαμε……. Η Σερβία 3η και η Ισπανία 7η;;;
    Το αντίθετο έπρεπε να είναι και πιστεύω πως τελικά αυτό θα γίνει (όχι στην ψηφοφορία των Ogae, στον τελικό εννοώ)!!!

    • Συμφωνω θεα η Παστορα…φωναραααααααα και το τραγουδι καλουτσικο…της αξιζε κατι καλυτερο αλλα μην συγκρινεις Ισπανια με Σερβια…το ενα εχει πολλα μουσικα οργανα….φοβερη ενορχηστρωση(Σερβια) δεν νομιζω οτι οι επιτροπες μπορουν να αγνοησουν ολα αυτα…!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ