OGAE INTERNATIONAL POLL: Αυτή είναι η βαθμολογία του OGAE Κροατίας!

Το ένα μετα το άλλο τα Σωματεία που απαρτίζουν το διεθνές δίκτυο του OGAE International κοινοποιούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των μελών τους για τις αγαπημένες τους συμμετοχές στην Eurovision 2012. Έτσι, το ένατο κατά σειρά club που δημοσιεύει την τελική του δεκάδα είναι αυτό της Κροατίας, με τους fans να διαμορφώνουν το ΤΟΡ 10 με τα αγαπημένα τους τραγούδια για φέτος. Τα μέλη του OGAE Croatia, λοιπόν, ψήφισαν και κατανέμουν τους βαθμούς τους ως κάτωθι:

12 βαθμοί για τη Σουηδία

10 βαθμοί για τη Νορβηγία

8 βαθμοί για τη Σερβία

7 βαθμοί για την Ιταλία

6 βαθμοί για την Ισλανδία

5 βαθμοί για τη Βοσνία Ερζεγοβίνη

4 βαθμοί για τη Σλοβενία

3 βαθμοί για την Ισπανία

2 βαθμοί για την Κύπρο

1 βαθμός για τη Ρουμανία

Τους πρώτους τους βαθμούς για φέτος αποσπούν από τη συγκεκριμένη ψηφοφορία η Βοσνία και η Σλοβενία, την ώρα που η Σουηδία εξακολουθεί να αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί, λαμβάνοντας ακόμη ένα 12αρι. Κύπρος και Ιταλία ισοβαθμούν πλέον στην 5η θέση, ενώ εντυπωσιακή είναι η άνοδος -στην γενική κατάταξη- της Νορβηγίας.

Αναλυτικότερα, ο πίνακας με τη συγκεντρωτική βαθμολογία των χωρών από τις μέχρι τώρα ψήφους διαμορφώνεται ως εξής (έχουν ψηφίσει 9 από τα 41 σωματεία):

1.Σουηδία101
2.Ισλανδία58
3.Σερβία51
4.Νορβηγία38
5.Κύπρος37
Ιταλία37
7.Ισπανία35
8.Εσθονία23
9.Ολλανδία19
10.Ρωσία18
11.Ρουμανία17
12.Γαλλία14
13.Γερμανία13
14.Ελβετία10
15.Δανία9
Ελλάδα9
17.Ην. Βασίλειο8
18.Σλοβακία4
19.Π.Γ.Δ.Μ.3
Άγιος Μαρίνος3
Λετονία3
22.Αλβανία2
23.Ιρλανδία1

 

Θανάσης Νάκος

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολλανδια και Εσθονια μου κανουν εντυπωση που ειναι τοσο ψηλα και Ιρλανδια,Αλβανια και ΠΓΔΜ ειναι πολυ κατω(στο συνολο των μεχρι τωρα αποτελεσματων)!Καλα η Σουηδια…no comment!Οσο για την Ελλαδα μη σκατε,μονο απο τους televoters θα εχει στηριξη αλλα και απο εκει μην φανταστειτε τιποτα τρομερο!

  2. Exw kourastei hdh…………..oso gia mas edw den psifistikame persi pou ypotithetai eixame steilei ena pio “poiotiko tragoudi”….fetos tha mas psifizan??Gia mena padws den ebistevomai kai toso ta apotelesmata tou ogae….

  3. Στο ιδιο επιπεδο θα ειναι και οι υπολοιπες ψηφοφοριες των OGAE .Για την αντιμετωπιση που εχει το δικο μας τραγουδι δεν χρειαζεται ν απορουμε καθολου.Ξερουμε απο μονοι μας τα κατα του τραγουδιου.Εννοειται οτι κανεις δεν κριτικαρει την τραγουδιστρια(εκτος απο τ αγγλικα της…..LOL).Κανει οτι μπορει με το κομματι που εχει.

  4. Με εξαίρεση το 5 στη Βοσνία(και με το 10αρι στη Νορβηγία δεν τρελαίνομαι είναι η αληθεια) οι υπόλοιποι points μ αρέσουν!

  5. auto einai ena sxolio tou allkindsofeverything, to opoio gia osous de to kseroune einai enai to irlandiko site tis eurovision kai i alitheia einai oti se genikes grames pote den einai enthousiodes me ta ellinika komatia, toulaxiston o web master ,diabaste ti leei
    Eleftheria Eleftheriou is a very friendly girl and really made a good impression with the other acts and the media, throughout the day. Her performance here was a fantastic show opener. While there were clearly a lot of backing vocals in the mix, she did a fine job on singing the song, so there should be no doubt that she can pull it off, live. At times this reminded me of Turkey’s 2009 entry “Dum Tek Tek” and there’s clearly a market for this kind of Europop. With the promised choreography to add to the performance, there should be no question that Greece will qualify in Baku and should continue their run of Top 10 results

  6. pedia koularete 9 exoun psifeisei olo ki olo kai psifeisan mexri tora oi xores oi opies pote dn mas psifeizoun kai eidi exoume 9 pontous kala yha pame eiremeiste siga min mas perasei kai i kypros !

  7. Σκίζει η Κύπρος;)
    Την Σουηδία την έχω βαρεθεί.. στην αρχή ήταν το αγαπημένο μου αλλά τώρα δεν μ’αρέσει. Προτιμώ Ισλανδία και Σερβία.

  8. δεν με νοιαζει τοσο τι λενε παντα αυτο γινεται βασικα και….ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΕΝΑΙΤΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ

  9. Μπορεί να μην πετυχαίνουν τον νικητή, αλλά όσον αφορά τις υπόλοιπες χώρες (τοπ10, τελικός κλπ κλπ) το πετυχαίνουν? Αν μπορείτε πείτε μου! 🙂

  10. Λόγω κόστους, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε πως η Ελευθερία Ελευθερίου και το τραγούδι της, “Aphrodisiac”, θα μας εκπροσωπίσουν στην Eurovision χωρίς τη στήριξη της ομάδας της κρατικής τηλεόρασης.
    Μόνο η αρχηγός της αποστολής, Σύνια Κούσουλα, θα συνοδεύσει την Ελευθερία στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για το διαγωνισμό. Η Μαρία Κοζάκου, που θα παρουσίαζε τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό, θα σχολιάζει όχι από το στάδιο των εκδηλώσεων στο Μπακού, αλλά από το στούντιο στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ό, τι βλέπουμε εμείς στις τηλεοράσεις μας, το ίδιο θα βλέπει και εκείνη.Το υπόλοιπο team, το οποίο θα αναλάμβανε τις δημόσιες σχέσεις και την προώθηση του τραγουδιού, θα μείνει και αυτό στην Ελλάδα. Η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί πλήγμα για την συμμετοχή μας στο διαγωνισμό, αφού το τραγούδι δεν θα έχει την προβολή που θα του εξασφάλιζαν η παρουσία και οι ενέργειες της ομάδας της κρατικής τηλεόρασης.

  11. ΑΧΙΛΕΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΣ ΗΛΙΘΙΑ ΕΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ?ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΧΙΛΕΑΣ ΑΝΤΕ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ