OGAE INTERNATIONAL POLL: Οι ψήφοι Ισπανίας, Ην. Βασιλείου και Φινλανδίας!

Τρία νέα παραρτήματα του δικτύου OGAE International δημοσίευσαν σήμερα τις βαθμολογίες των μελών τους για την δεκάδα της Eurovision 2012, εκτινάσσοντας το ενδιαφέρον για την εξέλιξη της ψηφοφορίας. Συγκεκριμένα, οι fans από τα Σωματεία της Ισπανίας, του Ην. Βασιλείου και της Φινλανδίας διαμόρφωσαν τις τελικές τους δεκάδες, οι οποίες με τη σειρά τους φέρνουν εκ νέου αλλαγές στον πίνακα της γενικής κατάταξης των φετινών συμμετοχών. Ας δούμε αναλυτικότερα πως ψήφισαν τα τρία αυτά clubs.

Από τον OGAE Ισπανίας έχουμε τα εξής:

12 βαθμοί στη Σουηδία

10 βαθμοί στην Ιταλία

8 βαθμοί στη Σερβία

7 βαθμοί στη Νορβηγία

6 βαθμοί στη Γερμανία

5 βαθμοί στην Κύπρο

4 βαθμοί στην Ρουμανία

3 βαθμοί στην Ισλανδία

2 βαθμοί στη Δανία

1 βαθμός στην Εσθονία

 

Αντίστοιχα, η τελική δεκάδα του OGAE Ην. Βασιλείου διαμορφώνεται ως εξής:

12 βαθμοί στη Σουηδία

10 βαθμοί στην Ολλανδία

8 βαθμοί στην Ιταλία

7 βαθμοί στην Ισπανία

6 βαθμοί στη Νορβηγία

5 βαθμοί στην Εσθονία

4 βαθμοί στη Γερμανία

3 βαθμοί στη Γαλλία

2 βαθμοί στην Κύπρο

1 βαθμός στην Ισλανδία

 

Η τριάδα των σημερινών ψηφοφοριών ολοκληρώνεται με τον OGAE Φινλανδίας, τα μέλη του οποίου ψήφισαν ως εξής:

12 βαθμοί στη Σουηδία

10 βαθμοί στην Ισλανδία

8 βαθμοί στη Σερβία

7 βαθμοί στην Εσθονία

6 βαθμοί στη Ρωσία

5 βαθμοί στη Νορβηγία

4 βαθμοί στην Ιταλία

3 βαθμοί στη Γερμανία

2 βαθμοί στη Γαλλία

1 βαθμός στο Ην. Βασίλειο

Μετά και τους βαθμούς από τα τρία προαναφερθέντα μέλη του Δικτύου του OGAE International, ο πίνακας της γενικής βαθμολογικής κατάταξης των χωρών τροποποιείται ως εξής (έχουν ψηφίσει 8 από τα 41 Σωματεία):

1.Σουηδία89
2.Ισλανδία52
3.Σερβία43
4.Κύπρος35
5.Ισπανία32
6.Ιταλία30
7.Νορβηγία28
8.Εσθονία23
9.Ολλανδία19
10.Ρωσία18
11.Ρουμανία16
12.Γαλλία14
13.Γερμανία13
14.Ελβετία10
15.Δανία9
Ελλάδα9
17.Ην. Βασίλειο8
18.Σλοβακία4
19.Π.Γ.Δ.Μ.3
Άγιος Μαρίνος3
Λετονία3
22.Αλβανία2
23.Ιρλανδία1

 

Θανάσης Νάκος

 

 

 

 

54 ΣΧΟΛΙΑ

    • hahahaha!! theiko sxolio
      egw eksarxis den mou poliekane es8isi to tragoudi tis souidias mprosta se alla tragoudia tou fetinou diagwnismou… en toutois varethika auti tin katastasi… ELEOS pleon
      an parei alli thesi ektos tis prwtis tha tin misisoun oi souidoi perissotero apo kathe allon kallitexni pou exoun stilei kai einai krima

      • Χαχα,εγω εχω βαρεθει να τα λεω για τη Σουηδια…μπουχτισα…τουλαχιστον με τη νικη της θα ξαναδουμε μετα απο 2 χρονια εναν αληθινο τραγουδιστη να νικαει(το νιαουρισμα της Λενας και η ομιλια των Αζερων δεν μετρανε για τραγουδι οσο χαριτωμενα τραγουδακια και αν ηταν!) και οι Σουηδοι ως ειδημονες θα μας ετοιμασουν μια φαντασμαγορικη Eurovision!Για ακομα μια χρονια τα προσωπικα μου αγαπημενα θα φτασουν στην πηγη αλλα δεν θα πιουν νερο…

      • Α εν τω μεταξυ μπορω να μαθω τι τους ψεκαζουν εκει στο Λονδινο και δωσαν 10 στην Ολλανδια και 1 στην Ισλανδια? 😛

    • Καλύτερα!Και η Ουγγαρία βγήκε πρώτη σε αυτή την ψηφοφορία και τελικά;;;Μόνο το 2007 και το 2009 έπεσαν μέσα οι ogae members!Το 2008 ψήφισαν τη Σουηδία(ω ναι.μάρτυς μου η βικιπαίδεια!),το 2010 τη Δανία(εκείνη την αηδία που μπήκε μα το Δία ΠΕΝΤΑΔΑ!!!!) και πέρυσι,2011 η Ουγγαρία(Η οποία με το ζόρι είδε τελικό και στον τελικό 22η…..)Οπότε καμία σχέση!!!
      Εκτός αν υπάρχει απο τη Λορίν ένα καλό στήσιμο και στη σκηνή!Τότε μάλλον θα πέσουν για 3η χρονιά μέσα αυτές οι ψηφοφορίες!
      ΓΙΟΥΦΟΡΙΑΑΑΑΑ!!!

  1. Εγω φέτος προτιμώ Κύπρος και Ήβη από την Ελλάδα.Δεν τραβάει το Aphrodisiac όσο και να χτυπιέται!!!Αυτή είναι η γνώμη μου.Πάντως εύχομαι καλή επιτυχία όπως και να έχει..

  2. Kalispera! Exw mia aporia!
    Aftoi oi vathmoi edw poy psifizei o kathe ogae tis kathe xoras tha ginoun 50-50 me to televoting ekeinis tis vradias?? ή den pezoun kamia apolytos simmasia??? Den exw katalavei! Mporei na me voithisei kapios?? ;))

    • Γεια σου Χριστινα! Οχι,καμια σχεση,στη Eurovision θα ειναι 50 50 televoting και επιτροπες,οι OGAE απλα ψηφιζουν και μονο 2 φορες μεχρι στιγμης εχουν πεσει μεσα στον νικητη,δεν εχει καμια σημασια με το αποτελεσμα εκεινης της βραδυας! 🙂

    • Δεν εχει καμια σημασια..απλα αυτο το κανουν ετσι για να ψηφισζουν τα μελοι του ogae καθε χωρας.Στον τελικο ειναι 50% televoting και 50% η κριτικη επιτροπη…ΑΜΑ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΟΛΟΙ.ΧΑΧΑ 😛

  3. Καλα ενταξει ηδη ειναι εμφανες ποια θα κερδησει στην ψηφοφορια των ogae καθε χωρας. Παρολα αυτα εγω πιστευω πως το αληθινο αποτελεσμα δε θα εχει καμια σχεση με αυτο. Πρωτα απο ολα επειδη μπαινουν στο παιχνιδι οι επιτροπες και δευτερον επειδη ολοι γνωριζουν οτι τα μελη του ogae και οι νφανατικοι της eurovision εχουν αδιναμιες σε καποιες χωρες. Η Ελλαδα για παραδειγμα και το πιο τελειο τραγουδι να στειλει, παλι θα ψαξουν να βρουν μια αλλη χωρα για να υποστιριξουν. Τελος ειναι τρελο ακομα και το γεγονος οτι χωρες τελειος ασχετες εχουν παει βαθμους οπως το Σαν Μαρινο, η Λετονια, η Ρωσια και η Ολλανδια και η Εσθονια ειναι στη 10δα και αλλες χωρες που ειναι σχεδων σιγουρο οτι περναν στον τελικο δεν εχουν παρει τιποτα οπως η Τουρκια και η Ιρλανδια

  4. 26 May 2012;
    Θα ζήσουμε είτε τη μεγαλύτερη μπλόφα στην ιστορια της γιουροβιζιον είτε θα έχουμε νεο ρεκορ!

    Έχω συγκρίνει τα πάντα σε σχέση με φαβορί που πάτωσαν προηγουμενες χρονιες και τον rybak το 2009.Η loreen διαφέρει σε καποια σημεια με τις φουσκες (παρα τις σημαντικες ομοιοτητες) και συμφωνεί σε όλα με τον fisherman.

    σουηδια 2008: 1η σε πολλ και ογκαε,οχι ομως 1η στα στοιχηματα.

    σουηδια 2009: μεγαλη νικη στον εθνικό τελικό (αλλα μικροτερη σε σχεση με της loreen) και οι φαν ηθελαν το λα βουα 2ο!

    σουηδια 2011: ο eric φαβορι σε πολλ για να εκπροσωπησει τη χωρα του (ποσοστο 38%) και κερδιζει στηριζόμενος απο επιτροπη και κοινό με ενα σκορ μικροτερο απο Σουηδια 2009.Για την ακριβεια πρεπει να πηρε 185-195 βαθμους.

    σουηδία 2012: 1η σε πολλ για εκπροσωπηση η Loreen με ποσοστο 68% περίπου και κερδίζει με ρεκορ βαθμων (268) και με διαφορα 70 πόντων απο τον Ντανυ!!!Ο eric με το περσινο του σκορ θα εβαγινε 3ος!Ουτε καν 2ος και βγηκε 3ος στη Γερμανία!Ενώ στα στοιχηματα δεν ηταν καν πρώτος οπως η loreen και ο περσινος νικητης δεν ειχε τοσες χαμηλες αποδοσεις τετοια εποχη (ουτε καν στο τοπ3 δεν ηταν).

    νορβηγια 09 πρωτη παντου και απο νωρις!+χαμηλες αποδοσεις στα στοιχηματα!

    ΣΟυηδια 12 κ Νορβηγια 09: βρειτε τις διαφορες!καμία!!

    Το σπαστικο δεν ειναι που ξερουμε που θα παει το βραβειο,αλλα που ξερουμε οτι στις 3 πρωτες χωρες θα μας εχει φυγει αγωνία και απλά θα βλέπουμε τη Σουηδία να σαρώνει.Βασικά όχι τόσο σπαστικό για εμενα γιατί φέτος μετά από 7 χρόνια θα κερδίσει μια απο τις αγαπημενες μου συμμετοχες στη γιουροβιζιον! 😀

    • Αναλυτικοτατος! 🙂 Παιζουν ρολο και οι χρονιες ομως…τα ποσοστα που ανεφερες δηλαδη διαφερουν αναλογα με το ποσο ‘δυνατη’ ειναι η χρονια,ας πουμε στο Melodifestivalen φετος οι συμμετοχες ηταν ολες παρ’τη μια και χτυπα την αλλη(εκτος απ’την Λοριν) Εγω το χω ξαναπει,την ανατροπη μπορει να κανουν οι televoters,και επισης υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα στις επιτροπες να ειναι πιο ψηλα η Ισλανδια απο τη Σουηδια,αλλα θα δειξει…πωπω,πραγματικα ρε παιδι μου δεν ξερεις τι να σκεφτεις!Οπως το πες,ή θα εχουμε μια σαρωτικη και ανεπαναληπτη νικη ή θα δουμε το μεγαλυτερο φιασκο στην ιστορια του διαγωνισμου

  5. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τις ψηφοφορίες του OGAE είναι ότι όποτε η πρόβλεψη τους συνέπεσε να είναι και το πρώτο τραγούδι στα στοιχήματα, ήταν σωστοί (2007,2009).

  6. Μάθατε μία ωραία είδηση; Η ΕΡΤ “λόγω κόστους” δεν στέλνει στο Μπακού δικά της άτομα (εκτός από ένα). Συνεπώς, ο φετινός σχολιασμός από τη Μ. Κοζάκου θα γίνει από τα στούντιο της ΕΡΤ(!!!) και η αποστολή της universal θα μείνει χωρίς δημόσιες σχέσεις και promo στο Αζερμπαϊτζάν. Περιμένω το άρθρο του OGAE για να κάνω περισσότερα σχόλια.

    • Εγω πιστευω πως η Κοζακου θα παει εστω και με δικα της εξοδα!Ειναι επαγγελματιας και δεν θα ανεχτει κατι τετοιο,ακομα και στον ελληνικο τελικο που τις τα ‘χωνανε’ για το ντυσιμο ειχε πει ‘μακαρι να μπορουσα να ειχα φροντισει εγω για την εμφανιση μου’!

      • Δεν νομίζω ότι υπάρχει δημόσιος υπάλληλος που θα βάλει από την τσέπη του τόσα χρήματα (μιλάμε για χιλιάδες ευρώ συνολικά) για δουλειά της υπηρεσίας, και καλά θα κάνει αν θές τη γνώμη μου.

      • egw akousa oti tha steiloun mia marion michelidaki alla den kserw an aleithevh!!!pantos sumfonw me thn laurinda oti h kozakou tha pah estw kai me dika ths eksoda!!!

      • Δεν ξερω,τι αλλο πρεπει να καλυφθει για την ιδια εκτος απο αεροπορικα και διαμονη? Νομιζω οτι αυτα θα χρειαστει να καλυψει,δεν ξερω,υποθετω,γι’αυτο ρωταω…

    • Γιατί μωρέ, η Κοζάκου θα έκανε δημόσιες σχέσεις; Αφενός θα πάει υπάλληλος από τις δημόσιες σχέσεις ως αρχηγός της αποστολής και αφετέρου ας στείλει και η Universal αν θέλει.

  7. Μπορεί να είμαι αιθεροβάμων, αλλά δε θα πάψω μέχρι και την τελευταία στιγμή να πιστεύω ότι τελικά η αγαπημένη μου Ισλανδία θα τα καταφέρει…

      • Ναι!Θα γούσταρα απίστευτα αν κέρδιζε η Ισπανία.Πάντως,Σταυρούλα συμφωνώ για την Ισλανδία!Πολύ καλύτερη απο τη Λορίν!Είναι τραγούδι!Έχει μουσική,φωνή οι ερμηνευτές και δεν το χει πάρει ποτέ!Τουλάχιστον η Σουηδία έχει 4 βραβεία!Δε θα τη χαλάσει και ιδιαίτερα!Εγώ Ισλανδία απο την αρχή στηρίζω!Σόρυ Loreenlovers!!!

  8. OGAE Croatia voted:

    12 Sweden
    10 Norway
    8 Serbia
    7 Italy
    6 Iceland
    5 Bosnia & Herzegovina
    4 Slovenia
    3 Spain
    2 Cyprus
    1 Romania……

    1. Sweden 101
    2. Iceland 58
    3. Serbia 51
    4. Norway 38
    5. Cyprus 37
    -. Italy 37
    7. Spain 35
    8. Estonia 23
    9. The Netherlands 19
    10. Russia 18

    (9 απο 41 OGAE ψηφισαν)

  9. Χαιρομαι που αρεσει η Κυπρος μακαρι να ειναι ανταξια των προσδοκιων των φανς εμαθα οτι στην Σουηδια ειναι αναμεσα στα 10 πρωτα τραγουδια που παιζοντε…!!!
    Οτι το Ελληνικο δεν παει καλα ειναι κακο σημαδι γιατι ειναι ακριβως γραμμενο στα μετρα της γιουροβιζιον(δεν ειναι σαν το περσυνο που δεν ψηφιστκε απο τους φανς διοτι δεν ηταν του γουστου τους …. δεν ηταν στα μετρα τους)
    Βλεπω οτι ακομα και Ρουμανια αρεσει ποιο πολυ απο Ελλαδα(μιαλμε για ποπ τραγουδια…).

  10. Αχ το 1999 κέρδισε η Σουηδία και η Ισλανδία ήρθε δεύτερη το 2009 η Νορβηγία κέρδισε (άξια το πιο αγαπημένο μου τραγούδι ακόμα το ακούω) και η Ισλανδία πάλι δεύτερη. Ε όχι τρίτη φορά θα είναι άδικο. Δεδομένου μάλιστα ότι η Σουηδία έχει κερδίσει 4 φορές, η Νορβηγία 3, και η Δανία 2. Αμαν ρε Σκανδιναβοι λυσσαρηδες στηρίξτε Ισλανδία κι ας έρθει 2η η Λωρίν και ας πάει πάλι του χρόνου να το πάρει. .Δεν λέω ωραίο τραγούδι ψυχεδελικό σκοτεινό κι ωραία ερμηνεία αλλά την ευφορία δεν βλέπουμε πουθενά.Άσχετο το τελευταίο είπα να κάνω μια παρατήρηση.
    Μακάρι να κερδίσει η Ισλανδία το αγαπώ αυτό το τραγούδι και το σιγοτραγουδάω όπως το fairytale το 2009.

      • Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ..ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΑΔΟΥΔΙ ΜΑΣ! Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 10ΑΔΑ:/

      • Ηρεμήστε!οι ξενοι σκεφτονται το εξης:στελνουμε οτι εχουμε στειλει και αλλες 50 φορες και απο αντιδραση δεν μας ψηφιζουν!αυτο το πραγμα το βλεπω παντου και προφανως για αυτο δεν προσφερονται να μας δωσουν τιποτα!Μην ανησυχειτε την βραδια του τελικου ψηφιζουν 10 εκ. οι γιουροφαν ειμαστε ενα τιποτα μπροστα σε αυτον τον αριθμό+ τιποτα:2 λογω επιτροπης! 😉 εγω την επιτροπη φοβαμαι!!παντως πιστευω οτι τον α ημιτελικο θα τον κερδισουμε.ισλανδια,δανια,ρωσια θα μας βλεπουν λιγες θεσεις πιο κατω.

  11. more tha mas krazoun kai tha ginoume rompes. akous ekei na min paei sxoliastis sto baku! mou fainetai oti i ert kanei tis aparaitites kiniseis i gia na min perasei i eleutheria i gia na patosei kai na apoxorisoume gia ligo ap ton diagonismo. nai akougetai ipervoliko alla ekei stin ert den exoun mialo na katalavoun ti noumera kai ti exoda mporei na ferei i eurovision! den mporoun as poume na dosoun liga leuta gia to programma me ta megalitera noumera, alla dinoun se ekpompes 1-2%. Stin teliki an den mporoun gt den tin dinoun se ena idiotiko kanali? to star lisaei gia na parei tin eurovision. AN DEN MPOROUN NA KANOUN TIN DOULEIA TOUS SOSTA DEN PREPEI NA EPIREASEI AUTO KAI TIN PAROUSIA TIS ELLADAS STON DIAGONISMO.

    • Η ΕΡΤ δεν εχει να πληρωσει για την Eurovision ουτε τα βασικα,αλλα εχει να πληρωσει τα επωνυμα σακακια των 1000+ ευρω της Ελλης Σταη,που τα αλλαζει σε καθε δελτιο! 😛 Να δειτε την Ελευθερια με τσουβαλι θα την ντυσουν! 😛

  12. Na thimisw pws t 2009 xalasan 1.500.000 g t rouva k hrthame 7h…h paparisou 2005 xalase mono 500.000 k hrtje 1h…apla t anaferw n deite thn a3eia merikon…

  13. Kαλά, μην υπερβάλουμε. Και το Βέλγιο το 2010 δεν είχε στείλει σχολιαστή στη Όσλο. Και άλλες χώρες το κάνουν κατά καιρούς.

  14. εγω θα σχολιασω για την ελληνικη συμμετοχη…
    και περσυ το τραγουδι μας πηγε πολυ χαλια στις ψηφοφοριες των ogae (αν θυμαται καποιος τελικα τι θεση βγηκαμε ας μας πει) ομως συμφωνω με τον ConP οτι ειναι λογικο γιατι ηταν ενα τραγουδι βαρυ και εξω απο καλουπια της eurovision..
    σε αντιθεση με το φετινο που ειναι μια συνταγη και μια απ τα ιδια για την ελλαδα..
    οποτε λογικο και περσυ και φετος να μην αρεσουν τα τραγουδια μας στους φαν..
    θεωρω δυσκολα τα πραγματα για την ελλαδα και η πολυ καλη σκηνικη παρουσια και ερμηνεια μονο μπορει να μας σωσει γιατι το τραγουδακι δεν τραβαει..
    αν περασουμε τελικο γιατι εκει ειναι το δυσκολο πιστευω και παλι θα τα παμε καλα..
    επισης πλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η κυπρος θα εχει μια πολυ καλη πορεια στο διαγωνισμο..φαινεται οτι το τραγουδι αρεσει σταθερα απ την πρωτη μερα που βγηκε και εφοσον παρουσιαστει ομορφα θα τα παει πολυ καλα.

    • οτι θα περασουμε θα περασουμε..γιατι ποια αλλη χωρα ειναι καλη απο τον 1ο ημιτελικο? 1.Δανια 2.Ρωσσια 3.Κυπρος 4.Ρουμανια 5.Iσλανδια 6.Ιρλανδια 7.Ελβετια 8.Αλβανια 9,Αυστρια ε και 10.Ελλαδα

  15. paidia ektos apo tin Ellada kai i Kupros kai i Italia den tha steiloun commentators! to mono arntiko einai pws den tha mporesei kata tin diarkeia twn shows na mas metadwsei ton palmo kai to neuro tou diagwnismou!!! o,ti vlepoume emeis , tha vlepei kai i Kozakou!!! oso gia tin psifoforia twn Ogae – to kseroume edw kai kairo pws i Souidia tha parei to vraveio kai bravo giati to aksizei epitelous!!!! oso gia mas min apogoiteuomaste! den eimaste toso xalia alla vlepw pws to klima – genika – einai stravo apo tin prwti stigmi!! makari na eimaste apo tis ekplikseis!!!

  16. to persino Top 10 twn Ogae itan auto:

    1 Hungary 257
    2 France 252
    3 United Kingdom 224
    4 Sweden 217
    5 Estonia 172
    6 Bosnia & Herzegovina 115
    7 Azerbaijan 106
    8 Germany 50
    9 Denmark 47
    10 Norway 43

    i Ellada itan 18i me 17 pts kai opws vlepete mono 5 apo tis 10 parapanw xwres kataferan na mpoun stin teliki 10ada! min dinete kai polu simasia loipon kai an i emfanisi mas einai kali kai aksizei na ta paei kala tha ta paei! Go Eleutheria! Go Elladara!

  17. THN SERBIA ……..DEN THN ANAFEREI KANEIS………….. GIATI ????????// O ZELJKO EFERE & FERNEI MIA POIOTHTA STON DIAGWNISMO!!!!!!!!!!! MESA STHN 5da THA EINAI SIGOYRA…………… TOY XRONOY PAIDIA ………H…….. STOKXOLMH THA PAME …H ……MADRITH………..,,,,,,,OSOSN AFORA THN ERT……… TI NA PW?????? NTOPH TOUS……….. ALLOY & ALLOY 3EROUN NA TA TRWNE………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AISXOS!!!!!!!!!!!!!!

  18. Το ότι ψηφίζουν OGAEδες δεν σημαίνει ότι ξέρουν και τα πάντα ή καλύτερα από εμάς για την ESC που δεν ανήκουμε σε κανένα σωματείο…Δεν φοβόμαστε τίποτα!Είμαστε η Ελλαδάρα, η Ελευθερία είμαι σίγουρος ότι θα το πάρει όλο πάνω της και θα κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση όπως μας εξέπληξε και στον ελληνικό τελικό!Θα περάσουμε τελικό,θα μπούμε δεκάδα και θα σπάσουμε το ρεκόρ μας!!Δεν κολάμε πουθενά!!
    Go Eleftheria!!Go Greece!!Go Aphrodisiac!!!!!!! 🙂

    • Παιδια μην βασιζεστε στις ψηφοφοριες των OGAE,ξερουμε οτι η πρωτη θεση θα ειναι η ιδια,αλλα απο κει και περα πολλα θα αλλαξουν,θα εχουμε ανατροπες,υπαρχουν και οι επιτροπες και φυσικα οι televoters.Οι OGAE αποτελουνται απο eurofans,εχουν αλλες προτιμησεις.Δηλαδη η Ιρλανδια θα τα παει τοσο χαλια? Οχι,εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι δεκαδα,εχουν πολυ κοινο σε ολη την Ευρωπη!Και επισης υπαρχουν ακομα πολλα σωματεια OGAE που θα ψηφισουν,αλλα αν παλι δεν μπουμε δεκαδα τελικα μην απογοητευτειτε,η συνταγη μας καποια στιγμη θα μας προδωσει 🙂

  19. ενταξει εγω δε θελω καθολου να νικησει η σουηδια αλλα δεν πειραζει καθε χρονο περιμενω για το καλυτερο και παντα καποιοι μου τα χαλανε ολα διοτι λενε {αυτη θα κερδισει κλπ}ας περιμενουμε μεχρι τελικο και μετα ας μιλησουμε τωρα….το μονο που εχω να πω ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με μια καλυτερη ελλαδα

  20. Παιδιά σε εμένα προσωπικά αρέσει η συμμετοχή της Ελλάδας,είναι ενα κομμάτι αρκετά ανεβαστικο!

  21. Λοιπον 1) δεν παιζει να μην περασουμε στο τελικο τα μονα τραγουδια που αξιζουν ειναι Ισλανδια Δανια Κυπρος και Ελλαδα. Η Ρωσσια κατα τη γνωμη μου θα χαντακοθει απο επιτροπες και οριακα θα περασει αν περασει. 2) Φετος θα το παρει ή η Ισλανδια ή η Σερβια ή η Σουηδια (χωρις ομως τοσο ανετη νικη οσο λεν ολοι) ή ακομα και η Ιταλια. Μη το γελατε γιατι την αγαπαν πραγματικα την Ιταλια η Ευρωπαιοι. Περυσι με το πιο μαπα τραγουδι την ειχαν 11η, Φανταστειτε φετος με το εκπληκτικο τραγουδι που εχουν που θα αγαπηθει για αλλη μια φορα απο τις επιτροπες

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ