EUROVISION 2012: Ξεκίνησε η κατασκευή της σκηνής!

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του Baku Crystal Hall, του σταδίου που θα φιλοξενήσει τον φετινό 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η υπεύθυνη ομάδα παραγωγής βρίσκεται ήδη στον χώρο προκειμένου να κατασκευάσει τη σκηνή του φετινού διαγωνισμού, εκεί όπου οι διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους.

Καμία σχετική πληροφορία ή μακέτα της φετινής σκηνής δεν έχει αποκαλυφθεί, παρά μόνο η υπόσχεση των Αζέρων διοργανωτών πως θα είναι πολύ διαφορετική απ’ ότι έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια σ’ αυτόν τον διαγωνισμό.

Μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τις εργασίες κατασκευής της σκηνής, που δημοσίευσε το eurovision.tv πατώντας εδώ.

Βασίλης Τερζόπουλος

28 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αν ειναι ετσι τοτε θα ναι τελεια η σκηνη! Αλλα που θα την βαλουν,θα πιασει ολο το σταδιο γιατι πολυ μικρο μου φανηκε…

  1. η περσινη ηταν μια αψογη διοργανωση με ενα καταπληκτικο σταδιο και ενα επιβλητικο stage (οπως και το 2009)..
    νομιζω θα ειναι υποδεεστερο φετος και θα απογοητευθουμε..
    τουλαχιστον να ειναι μετριο οπως το 2010.

  2. Οι καλυτερες σκηνες ηταν της Ελλαδας (και δεν το λεω επειδη ειμαι Ελληνιδα για την εποχη της ηταν υπεροχη),της Σερβιας (αν και μικρη) της Ρωσιας μια απο τις καλυτερες σκηνες της eurovision και της Γερμανιας (αν και κατι με χαλαγε αλλα ηταν πολυ εντυπωσιακη).Επισης καλες ηταν και της Λετονιας και της Φινλανδιας (λιγο πιο μεγαλη να ηταν και να μην υπηρχε αυτο το κερατο που ειχε απο πανω).Της Νορβηγιας παρα πολυ παλιακη για την εποχη της και παρα πολυ απλη (σαν της Ουκρανιας ηταν).Ας ελπισουμε οτι και φετος φτιαχνεται μια καλη σκηνη και κυριως (για μενα) ασυνηθιστη!!!!!!!

  3. @Helen tha syphonisw apolita mazi sou tis ellados itan poli wrea h skini ..tis servias htan gia mena h kaliterh pou exoume dei oso gia tis rossias apla tromaktiki…ti na to kanw otan tin misi eurovision tin edeixne geniko plano kai katapine tous tragoudistes…….

  4. popoo vlakiaaa… :(…tis rwssias,ths germanias k ts a8inas htan oi kalyteres skines…oi pio a8lia htan ts norvigias eleoos..oute kan effe dn eixe….

    • Ειναι σαν να βλέπω την σκηνή του 1988 και είναι έτοιμη η Celine Dion να βγεί να τραγουδήσει. Απαίσια! Φέτος που έχουμε καλά τραγούδια να αχρηστευτούν λόγω της σκηνής! ΕΛΕΟΣ!

      • Χαχαχαχαχα,ακριβως!!!!Μη σου πω περιμενω και καμια Lys Assia να πεταχτει απο πουθενα!Σ’ενα λινκ πιο πανω ενα σχεδιο που ειδα φαινοταν πολυ εντυπωσιακο και πρωτοτυπο,αλλα εδω…τι να πω ρε παιδια,εχω αρχισει να φοβαμαι!

    • Φαινεται σαν να εχει κατι σαν γιγαντοοθονη απο πισω,που θα εχει γραφικα,αλλα ποιος ξερει…

    • Σύμφωνα με μια εικόνα της κάτοψης της σκηνής, κόσμος θα κάθεται και πίσω απο τη σκηνή. Δηλαδή σκεφτείτε την Ήβη Αδάμου να λέει La La Love και απο πίσω οι Αζέροι με το τουρμπάνι να κόβουν τα νύχια τους! Tragic! Και για φωτισμό θα χαμογελούν να έχουμε διάφορες αποχρώσεις, κυρίως του κιτρίνου! Χαχαχα

  5. Η μονη σκηνη που δεν μου αρεσε ηταν της γερμανιας ηταν μικρη.τωρα μας υποσχονται κατι ξεχωριστο ΝΑΙ ΚΑΛΑ

  6. Της Γερμανίας ήταν κακή αντιγραφή του Όσλο 2010!Απορώ που κάποιο τη βρήκαν εντυπωσιακή!Ίδιες ήταν!Απο πίσω το green room,όλα ίδια!!

  7. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΕΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΟΟΟ βασικα αν δεν ηξερα ποια σκηνη ειναι θα ελεγα οτι ειναι οντως της γερμανιας

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ