Η Eurovision 2012 στο προφίλ σας στο Facebook!

Μια πρωτότυπη ιδέα επινόησε η EBU για να προωθήσει τον φετινό 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και τις 42 συμμετοχές σ’ αυτόν, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook.

Δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του Timeline του Facebook να “ντύσουν” το προφίλ τους δωρεάν, με το λογότυπο και το σλόγκαν του φετινού διαγωνισμού, αλλά και με τις φωτογραφίες καθενός από τους καλλιτέχνες των 42 διαγωνιζόμενων χωρών.

Επισκεπτόμενοι τη σχετική σελίδα του επίσημου site του διαγωνισμού eurovision.tv μπορείτε να κατεβάσετε την Cover Photo της επιλογής σας και να “ανάψετε τη φωτιά σας” διαδικτυακά.

Βασίλης Τερζόπουλος

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχα,μ’εχουν που μ’εχουν στη μπουκα οι φιλοι μου που ειμαι πορωμενη με τη Eurovision,αμα βαλω και αυτο θα με λιθοβολησουν! 😛

  2. χαχα ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΛΑΟΥΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ EUROVISION (και μου σπαει τα νευρα αυτο)

  3. Pantws egw exw akousei ta xeirotera sxolia epi tou 8ematos apo tous filous mou…
    Afiste pou ola e3artwntai apo thn prow8ish tou laou:
    ean htan h Eurovision san to podosfairo, tote na sou pw posoi 8a htan eurofans!!!!

  4. Χαχα,γονεις ε?Εμενα να δειτε,που φετος ειναι το 2nd chance μου στις πανελλαδικες και μου λενε ‘φετος δεν θα δεις eurovision ε?’ Τρεις μερες γελαγα! 😛

  5. Αγαπημένοι φίλοι/φίλες και συν-γιουροβιζιονιστές, εγώ είμαι 30 και, χωρίς υπερβολή, παρακολουθώ το διαγωνισμό όλη μου τη ζωή, γιατί στη δική μου οικογένεια αποτελεί “παράδοση”. Ωστόσο, έχω κι εγώ ακούσει πολλά από φίλους γι’αυτό το θέμα, γι’αυτό επιτρέψτε μου μία “συμβουλή” με πολύ αγάπη: Δε χρωστάτε εξηγήσεις σε κανέναν για κάτι που σας γεμίζει χαρά χωρίς να προκαλεί κακό σε εσάς ή σε άλλον άνθρωπο. Όπως όλοι εμείς δεν αναγκάζουμε κανέναν να βλέπει με το ζόρι, έτσι δε θα μας αναγκάσουν και οι άλλοι να μη βλέπουμε.
    Laurinda μου, όταν έδινα πανελλαδικές, μου έτυχε ακριβώς το ίδιο. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσω την πρώτη μου επιλογή για 200 μόρια και να πάω τελικά στη δεύτερη, πράγμα το οποίο μελλοντικά αποδείχτηκε πολύ καλύτερο για μένα προσωπικά. Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλή επιτυχία, να σκίσεις και να μην ανησυχείς γιατί κανένας κόπος δεν πηγαίνει χαμένος τελικά! 🙂

    • Σ’ευχαριστω ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ για τις ευχες σου Σταυρουλα μου!Θα σου ακουστει τρελο,αλλα ξεσκιστηκα ολο το χρονο για να κατσω χαλαρα αυτες τις τρεις μερες να δω το διαγωνισμο! 😛 Δεν σωζουν κανεναν 2-3 ωρες διαβασματος την τελευταια στιγμη ετσι και αλλιως!Και πραγματικα δεν πρεπει κανεις να μας γεμιζει ενοχες για τον αγαπημενο μας διαγωνισμο,προβλημα των αλλων αν δεν μπορουν να καταλαβουν τη μαγεια της μουσικης και το ποσο μπορει να φερει κοντα ολους αυτους τους διαφορετικους λαους!

  6. ee file einai oti exei dei sthn eurovision tragoudhstes pou einai gay kai tou exei perash oti me sthn eurovision einai ena megalo pososto gay an kai den to pollupistevw emena mou aresh h moushskh kai gi auto mou aresh kai h eurovision an kai tou patera mou tou aresh h moushkh egw auto pou kserw einai oti oute gay eimai oute exw kai tpt me tous gay

  7. Πολύ καλή ιδέα για τους Γιουροβιζιονόπληκτους. Εμείς, οικογενειακώς και οι 5, ευτυχώς η δυστυχώς το υιοθετούμε όλοι ο ένας μετά τον άλλο. Η κόρη μου που πάει δευτέρα λυκείου το ξεσήκωσε πρώτη και έχει βάλει την φωτογραφία της Ήβης. Ο μικρότερος γιός που είναι στο πρώτο έτος στο πολυτεχνείο έβαλε την Loreen. O μεγαλύτερος γιος παρά τα διαβάσματα για το πτυχίο της νομικής έβαλε τη Μολδαβία. Η γυναίκα μου που είναι ο αρχηγός μας στη Γιουροβίζον έβαλε την Ελλάδα και εγώ πάω μάλλον για την Ιταλία. Ένα όμορφο μπουκέτο για όλη την οικογένεια. Αυτό είναι, να παίρνεις τις απλές χαρές της ζωής που είναι γύρω σου και να νοιώθεις όμορφα με αυτό που αγαπάς χωρίς να ντρέπεσαι. Επι τη ευκαιρία θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον pro leme για τις επιθέσεις που του έκανα πρόσφατα σχετικά με την ορθογραφία του. Μου έβαλαν χοντρό χέρι τα παιδιά ειδικά η κόρη μου που γράφει συχνά εδώ μέσα και δεν σταμάτησαν από τότε να μου το αναφέρουν. Τις ίδιες παρατηρήσεις έκανα και αυτούς, γι’αυτό και πήγαν καλά μέχρι τώρα στα σχολεία τους. Αγαπητέ pro leme, δεν ήξερα ότι είχα να κάνω με ένα παιδί γι αυτό και ήμουν καυστικός (κακώς). Ένοιωσα αμηχανία όταν μου απάντησες ότι οι βαθμοί σου είναι πολύ καλοί και τότε κατάλαβα ότι είσαι ένα παιδί σαν τα δικά μου παιδιά. Δεν θα ξαναγίνει. Μακάρι να μπορούσαν και άλλοι οι οποίοι παρεκτρέπονται κατά καιρούς εδώ μέσα να μπορούσαν να ζητήσουν συγνώμη. Δεν είναι καθόλου μειωτικό. Δείχνει ανωτερότητα γιατί αντιληφτήκαμε κάποιο λάθος μας. Αλάνθαστος δεν είναι κανένας μας. Καλή διασκέδαση σε όλους σας, μικρούς και μεγάλους, με τα αγαπημένα σας τραγούδια.

    • Αγαπητε Γιωργο καταρχην συγχαρητηρια για το θαρρος σου να πεις δημοσια συγγνωμη και πραγματικα μακαρι μερικοι να κανανε το ιδιο οταν καταλαβαιναν τα λαθη τους! 🙂 Απο κει και περα εχω να πω οτι ζηλευω τα παιδια σου γιατι ο δικος μου πατερας tη μονη στιγμη που ασχολειται με τη Eurovision ειναι οταν περναει για λιγα δευτερολεπτα και γκαντεμιαζει την αγαπημενη μου συμμετοχη! 😛

  8. Σταυρούλα, τους χαιρετισμούς μου. Παρασύθηκα απο τα γεγραμμένα σου, γι’ αυτό επεκτάθηκα και στα οικογενειακά, αλλά πάντα σχετικά με την Γιουροβίζιον.

    • 🙂 Γεια σου, Γιώργο!
      Νομίζω ότι είναι πολύ σπουδαίο να μπορεί κανείς να αναγνωρίζει το λάθος του και να ζητάει συγνώμη με τέτοια γενναιότητα, μπράβο σου!Επίσης, προσυπογράφω τη θέση “να παίρνεις τις απλές χαρές της ζωής που είναι γύρω σου και να νοιώθεις όμορφα με αυτό που αγαπάς χωρίς να ντρέπεσαι”, όχι μόνο σε σχέση με το διαγωνισμό, αλλά ως γενικότερη στάση ζωής!
      Εύχομαι να είστε πάντα όλοι καλά στην οικογένεια σου και να χαίρεστε το διαγωνισμό όλοι μαζί!

    • Ομοιοπαθης ε?Αντε βρε,καλη μας επιτυχια!Να μπεις στην πρωτη σου επιλογη ευχομαι! 😀 Δεν ξερω για σενα,αλλα εγω θα δω κανονικοτατα ημιτελικους και τελικο και μολις τελειωσουν θα το ξημερωσω πανω απ’το βιβλιο! 😛 (ρε τι τραβαμε!)

  9. Μια και μιλαμε για τα υπερ της Γιουροβιζιον θα σας πω κι εγω την δικη μου ιστορια.Οι στιγμες που εχουν εντυπωθει στη μνημη μου ειναι οταν ερχοταν η Εθνικη Ελλαδος να δωσει φιλικα παιχνιδια στη Γερμανια και ολοι οι μεταναστες τρεχαμε οικογενειακως να τους θαυμασουμε μικροι -μεγαλοι διναμε το παρων και η αλλη στιγμη ειναι η βραδια της Γιουροβιζιον.Μαζευομασταν ολοι σ ενα φιλικο σπιτι και γινοταν γλεντι τρικουβερτο.Οταν ερχοταν η στιγμη της ελληνικης συμμετοχης κιχ δεν ακουγες.Τ ακουγες ολα μετα.Ειδικα ο Κλοουν της Φρυδα αφησε ιστοριαΧα,χα.Φυσικα για ενα 7χρονο σαν κι εμενα τοτε ηταν αγαπημενο κομματι.Πως μπορω λοιπον να μην ασχολουμαι με την Γιουροβ. ειναι σαν ν απαρνιεμαι ενα μερος της ζωης μου.Ουτε Πανελλαδικες, ουτε τα πρωτα ραντεβου,ουτε τα χιλιαδες μιλια μακρια της Αμερικης εχουν καταφερει να με κανουν να δηλωσω απων τη βραδια αυτη.Αυτα,και συγνωμη που επιασα τοσο χωρο.Σε ολα τα παιδια που δινουν Πανελλαδικες ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ