Αυτή είναι η επί σκηνής ομάδα του “Aphrodisiac”!

Ελάχιστες μέρες απομένουν πλέον μέχρι τη διεξαγωγή της Eurovision 2012 και η αποστολή της Ελλάδας στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού βρίσκεται επί ποδός, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι τεχνικές παράμετροι για την παρουσία της στο Μπακού. Έτσι, οι πρόβες για το στήσιμο και τη χορογραφία του “Aphrodisiac” στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού είναι σε πλήρη εξέλιξη, με την Ελευθερία Ελευθερίου και την δημιουργική ομάδα της συμμετοχής να δουλεύουν ακατάπαυστα.

Ποιοί θα είναι όμως οι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν επί σκηνής την ερμηνεύτρια της φετινής μας συμμετοχής; Όπως είναι γνωστό, οι κανόνες της Eurovision αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι για κάθε συμμετοχή ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορεί να βρίσκονται πάνω στη σκηνή δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι. Κατά συνέπεια, εκτός από την ίδια την Ελευθερία, αλλά και τη Βικτώρια Χαλκίτη που θα βρίσκεται στα φωνητικά, τέσσερις νέοι και ταλαντούχοι χορευτές θα συνοδεύσουν την τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή του Baku Crystal Hall, σε μια χορογραφία δια χειρός Κωνσταντίνου Ρήγου. Πρόκειται για γνωστούς και ήδη καταξιωμένους στον χώρο τους καλλιτέχνες, οι οποίοι καλούνται να αποδώσουν σκηνικά την φετινή συμμετοχή της χώρας μας. Η Σίσσυ Βαξεβανάκη, ο Ευγένιος Μπούλι, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Sofia Micy είναι λοιπόν οι άνθρωποι που θα βρεθούν στο πλευρό της Ελευθερίας Ελευθερίου, διεκδικώντας με αξιώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συμμετοχή μας στην φετινή Eurovision.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε ότι το promo tour του “Aphrodisiac” συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με την συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου στο “Eurovision In Concert 2012”, το οποίο διεξάγεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Περισσότερες πληροφορίες και υλικό σχετικά με τα νέα και της Ελευθερίας μπορείτε να βρείτε στο επίσημο Page της στο Facebook, πατώντας εδώ.

Θανάσης Νάκος

Φωτογραφία: Eleftheria Eleftheriou Official Facebook Page

 

 

 

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δε μου αρέσει που θα είναι και γυναίκες στη χορογραφία..βέβαια περιμένω να δω το τελικό αποτέλεσμα..Επίσης ανησυχώ για το αν θα καταφέρει η Ελευθερία να τραγουδήσει καλά..όταν θα έχει ένα μόνο άτομο στα φωνητικά..Εύχομαι πάντως..να έχουμε μια πολύ καλή και δυνατή χορογραφία..!!

  2. μεγαλη βλακεια που εβαλαν γυναικες…..το 2005 κ 2008 η ελενα και η καλομοιρα που ειχαν μονο αντρες χορευτες ηταν τελειο το αποτελεσμα….οι 2 γυναικες το χαλανε….:/ τελος παντων ελπιζω να βγει ωραιο ….καλη επιτυχια παιδια!

  3. Εγω κρινοντας μονο απο την εικονα μουρχεται εμετος…..!!!
    Χαλια ομαδα εμφανησιακα τουλαχιστον στην φωτογραφια….μου θυμιζει κατι ψιλοχαλια που ειχε ο Ρουβας το 2009.
    Ουτε φτιαγμενοι να ηταν….πω πω απογοητευτηκα…η ομαδα του ελληνικου τελικου ηταν πολυ ποιο γλυκια….αν εχετε προβλημα να βαλετε κουκλες χορευτριες για να μην χαθει η τραγουδιστρια βαλτε μονο αντρες……ΚΡΙΜΑ!

      • Ειπε κανεις τιποτα για τα ρουχα….??
        Τις μουρες τις βρισκεις νορμαλ ….τα δυο κοριτσια παραειναι ανδροφατσες….ασεξουαλ!

  4. Καλε ο Χριστος και οι Δωδεκα Αποστολοι!Τι φωτο ειναι αυτη!?? Οντως ρε παιδια,με τιτλο ‘Aphrodisiac’ φανταζεται κανεις συνειρμικα πως η Ελευθερια ειναι ‘το αντικειμενο του ποθου’ και την περιτριγυριζουν αντρες (δεν εννοω να βγει κατι χυδαιο φυσικα!) Τις γυναικες χορευτριες λοιπον τι της ηθελαν? Θα βγει μαλλον κατι πολυ ‘ακυρο’ σαν το This is our Night…ειπε και ο Ρηγος οτι θα εχει πολυ ελληνικο στοιχειο με ηλιο και θαλασσα…ο Θεος και η ψυχη μας!Κιτς μυριζομαι και μακαρι να βγω ψευτρα

  5. Στο facebook ολο κοπλιμεντα για την ομορφη ομαδα με το που εγραψα οτι δεν μου αρεσει η ομαδα απο την φωτο τουλαχιστον…μου το εσβησαν…!!!!
    Μαλλον θα την πατησει….θυμηθειτε το….!!!

    • Σοβαρα μιλας? Στη σελιδα της Ελευθεριας? Η χωρα της Δημοκρατιας παει να δειξει και στο Μπακου την πραματεια της!

      • Δεν νομιζω καν οτι διαχειριζεται την σελιδα της αλλοι αποφασιζουν…!
        Φανηκε απο την αρχη οτι δεν μπορει να εχει λογο…οτι αποφασισουν οι αλλοι αυτο θα κανει…θα βλεπει τον Ρηγο και θαναι σουζα και θα ευγνωμονει οτι τον εχει(ελα ομως που και οι καλυτεροι χορογραφοι κανουν κατι απαισιες χορογραφιες….ρουβας2009 – ελληνικος τελικος 2010 και Λουκας και η Ποντε…!).
        Στον Ελληνικο τελικο ειχαμε σοκαριστει με το θεαμα του Λουκας(καλα η Ποντε ηταν λες και εξαιπιτιδες εκαναν μια χορογραφια και ενδυμασια μονο για να την θαψουν….καποιους τους πληρωσε να δουλεψουν εναντιων της δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα..χαχα).

      • PS: Πως ειναι δυνατον να ξεχασω την Ταμτα και τον κυριο που ειχε αναλαβει την σκηνικη της παρουσια(ηλικιωμενος πρωην δημιουργος βιντεοκλιπ) και εβγαινε στα καναλια κα;ι περηφανευοταν και ειρωνευοταν τον Σαρμπελ με αποτελεσμα να γελανε ολοι με το δημιουργημα του(νομιζω κανεις δεν τον ξαναπηρε)και ο Σαρμπελ κερδισε…υπαρχει θεος!

  6. Αυτό δεν είναι φωτογραφία για dream team αλλά για συντριμ’ team!
    Γιατί είναι έτσι διαλυμένοι?Μετά από ξενύχτι την έβγαλαν την φωτογραφία?

  7. plaka mas kanoun etci thn katsame thn varka eidhka oi duo ghnaikes pou einai sta plagia fenonte 35 kai anw!!!eleos kata thn gnwmh mou eprepe na eixe 4 antres xoreutes alliws mia ghnaika h enan antra sta fwnhtika!!!!

  8. Πάνω πάνω στη σελίδα υπάρχουν πέντε πτώματα έτοιμα για αναγνώριση. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας πάρει τηλέφωνο. Ελπίζω μόνο να μην πάρουν μυρωδιά την φώτο οι ξένοι και μας ρίξουν κοροϊδία… Με το δίκιο τους!

  9. πολλες φορες πιστευω οτι περιμενετε το παραμικρο για να σχολιασετε ασχημα…
    η φωτογραφια ναι ειναι αθλια πραγματικα…
    αλλα απο τη φωτογραφια προδικαζετε οτι η χορογραφια και η σκηνοθεσια θα ειναι χαλια?
    οσο για το κλασικο στησιμο 1 γκομενα και 4 μαντραχαλαδες που πρεπει να ακολουθει καθε ποπ τραγουδι δεν το καταλαβαινω..
    καλα εκανε και εβαλε 2 κοπελες..γιατι οχι..
    τι θα αλλαζε δηλαδη το 2009 αν ο ρουβας ειχε 4 κοπελες?
    να μη θυμισω τι θαψιμο εφαγαν ο αλκαιος και ο λουκας πριν καν δουμε το οτιδηποτε.μαλιστα περσυ με το που ειδαν τους κιονες απ τις προβες ακουστηκαν τα χειροτερα..για κιτς αποτελεσμα και χαλια και ρεζιλια…
    και τελικα παρουσιασαν κατι πολυ επαγγελματικο και εντυπωσιακο..ειδικα στην περιπτωση του αλκαιου εσωσε το μετριο τραγουδι η σκηνικη παρουσια..
    εγω εχω εμπιστοσυνη και πιστευω και φετος θα δουμε κατι πολυ καλο..

    • exeis dikio sto oti den kseroume an to xoreutiko tha einai kalo h oxi emeis leme gia to ufos ton xoreuton allo auto kai allo to teliko apotelesma.Ephshs oi perissoteroi lene thn gnwmh tous kai twra pou diavasa to sxolio sou kai me 2 koritsa kai 2 agoria den einai kakh idea alla kata thn gnwmh mou ta koritsa eprepe na einai ligo poio omorfa

      • giati sou eipe kanenas oti prokeitai gia kalistia omorfias?… Hmarton re paidia, emena to tragoudi de mou arese eksarxis kai oxi oti einai asximo apla einai mia apo ta idia kai eimai tis apopsis oti auti i kopela aksizei kalutera komatia, alla apo ekei kai epita na bgazetai ta sumperasmata sas apo mia fotografia to theoro aparadekto

    • Ο Αλκαιος ηταν πολυ μαγκας και αψογος!
      Εγω εκανα κριτικη στην φωτο την οποια ΗΔΗ κοροιδευουν σε ξενα φορουμ(και οχι αδικα).
      Ταυτοχρονα θυμηθηκα αποτυχημενες εμφανισεις(δηλαδη ο Ρηγος εκανε καλη χορογραφια στον Λουκας στον Ελληνικο τελικο γιατι θα τρελλαθω…ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΑ…στην γιουροβιζιον ηταν αψογη και βοηθησε πολυ την ολη συμμετοχη να κερδισει ποντους….μηπως το κραξιμο τον βοηθησε?Οσο για το θαψιμο στην εμφανιση στην γιουροβιζιον τα αρνητικα σχολια ηταν 10%…μην συγκρινεις ανομοια πραγματα γιατι η εμφανιση στον ελληνικο τελικο ειχε 90% αρνητικα σχολια).
      Ο Ρουβας ειχε απαισια χορογραφια με ισως 1 καλη στιγμη(απο χορογραφο που εχει κανει αριστουργηματα στην γιουροβιζιον…).
      Η Φωτογραφια παντως προδιαθετει αρνητικα δεν ειναι ο ενας χαλια ειναι ολη η ομαδα ΧΑΛΙΑ μπορει να φταιει η φωτογραφια…αυτο εκρινα.
      Μπορει να θελουν ολη η προσοχη να πεσει ΜΟΝΟ στην τραγουδιστρια και οι αλλοι καν να μην φωτιστουν δεν ξερω τι ιδεες εχουν!

  10. Χα,χα!Ειδικά η αριστερά είναι λες και της σκότωσαν την μάνα και ήρθε να πάρει το αίμα της πίσω.Που πας με το ύφος του Ανέστη Βλάχου καλή μου?Και εγώ θα προτιμούσα 4 άνδρες στα φωνητικά αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι ετοίμασε ο Ρήγος…Ελπίζω κάτι πολύ μοντέρνο και συνάμα εντυπωσιακό,να σου μένει το μυαλό.Όχι σαν αυτά τα ακαταλαβίστικα που βάζει στα videos που σκηνοθετεί και εκεί που τραγουδάει η κοπελιά,μπαίνει ο άντρας-μοντέλο με το εσώρουχο,με ποδιά και με την ηλεκτρική στο χέρι να πάρει τα χοντρά…:P

  11. Παντως η Νορβηγια ειχε στον εθνικο τελικο ωραια χορογραφια και ο τραγουδιστης ειχε 2 ανδρες και δυο γυναικες αλλα οταν μετα ειδα τον εναν χορευτη(που εδωσε συνεντευξη) ηταν σαν τα καναρινια με το περμαναν τριχωμα αλλα δεν φανηκε στην χορογραφια…να πεις ηταν θεοσκοτεινα αλλα καλη χορογραφια και ωραιο ποπ εθνικ τραγουδι αν μπορεσει να το τραγουδησει λαιβ θα παει καλα!

  12. μα συμφωνω οτι η φωτογραφια ειναι ελεινη και γελοια..οι χορευτες πολυ ασχημοι και οι χορευτριες μουντρουχες και η ελευθερια δηθεν μοιραια..ναι ειναι απαισια..δεν παει να ειναι ομως απλα μια φωτο…
    και δεν αναφερθηκα σε ελληνικους τελικους που το αποτελεσμα μπορει οντως να ειναι πολυ κακο..
    εγω βλεπω το τελικο που ειναι στην βραδια των ημιτελικων και τελικων..αυτο εχει σημασια..
    και μεχρι τωρα δεν μας εχει απογοητευσει η ελλαδα..αντιθετα η σκηνικη παρουσια ειναι αυτη που παιζει πολυ μεγαλο ρολο για τα καλα πλασαρισμα τοσα χρονια..φτιαχνουμε δηλαδη ιδανικη εικονα..ξερουμε καλα τι ειναι eurovision..
    κανεις δεν μπορει να ξερει τι εχει ο ριγος στο μυαλο του..υπομονη μεχρι τις προβες..

  13. Η μαστουρα, της μαστουρας, τη μαστουρα, ω μαστουρα. Γρηγορα να επαιμβει το χαμογελο του παιδιου για τη σωτηρια των παιδιων αυτων και για μας οι γιατροι χωρις συνορα.

  14. Οντως η Eλευθερια μοιαζει να ειναι στα πολυ “high “της.Η συγκεκριμενη φωτο σε παραπεμπει σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο αφροδισιακες καταστασεις.Ας περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν στη σκηνη.Παντα η σκηνικη μας παρουσια μας περνουσε στον τελικο και στην δεκαδα γιατι τα τραγουδια μας ηταν απο μετρια ως αδιαφορα τα τελευταια χρονια.Εξαλλου καποιες φορες η ασχημη καταληξη μιας προχειρης οργανωσης σε βοηθα να ξυπνησεις απο το ληθαργο και να δεις οτι μια του κλεφτη δυο του κλεφτη καποτε θα υποστεις τ αποτελεσματα του’ κανω κατι στα γρηγορα και πεταχτα “ισα ισα για να λεω οτι προσπαθησα.Η φετεινη συμμετοχη -γνωμη μου-ειναι η χειροτερη των τελευταιων χρονων και ειναι προχειροφτιαγμενη απο την αρχη ας μην κολλαμε μονο στη παραπανω φωτο και στην εμφανιση των χορευτων.Φυσικα θελω να παμε καλα, ομως με οτι ειδα ως τωρα δεν το αξιζουμε.

  15. 4ris ginekes xoreutes blepo gw xD sory kiolas alla ta paidakia petane oloklira edometa3i pos einai etsi autes oi dio? pww KOYKLARA MOY ELEYTHERIA MONO ESY AXIZIS <3

  16. Ρε παιδιά,οκ μην προδικάζουμε από τώρα το αποτέλεσμα της χορογραφίας..
    Μπορεί η φωτό να τραβήχτηκε μετά απο πρόβες.
    Δεν θα βγούν και άβαφτες….
    Ας δούμε πρώτα πως θα εμφανιστούν και κρίνουμε μετά….
    Και δεν μπορούμε κάθε φορά που στέλνουμε ενα τραγούδι να πλαισιώνεται ο τραγουδιστής μόνο από αντρες ή γυναίκες χορευτές αντίστοιχα…
    Κοντός ψαλμός αλληλούια…
    Σε λιγότερο από ενα μήνα θα δούμε τις πρόβες και θα έχουμε να λέμε πολλά…
    Καλημέρες!

  17. Γκρίνια,γκρίνια,γκρίνια.. Φυσικά δεν περίμενα και κάτι άλλο αλλά οκ! Ούτε εμένα με τρελαίνει η φωτογραφία αλλά φένεται ότι είναι μετά από πρόβες..έχουνε ύφος δυναμικό ότι ερχόμαστε και είμαστε δυνατοί και όχι ύφος μοιραίο και aphrodisiac-αφροδισιακό..Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα..Τώρα που έχει γυναίκες η χορογραφία γκρινιάζετε..Αν είχε μόνο το κλασσικό κλισέ με 4 άντρες πάλι θα γκρινιάζατε και θα λέγατε ότι είναι ίδιο με την Καλομοιρα και την Έλενα..Τι να πω.. Οι μέρες κοντεύουν και όλα θα τα σχολιάσουμε εκτενέστερα σε λίγο καιρό..Η Ελευθερία πάντως για άλλη μια φορά κουκλάρα..!!!
    Και όσον αφορά έναν φίλο πιο πάνω για την διαγραφή σχολίου του από τη σελίδα της Ελευθερίας και την χούντα που επικρατει, έχω να του πω ότι κι εγώ πολλές φορές έχω γράψει αρνητικά και μάλιστα της έστειλα και μήνυμα εκεί και μου απάντησε και ποτέ δεν μου τα έσβησαν..Αλλά έχω δει κι άλλα αρνητικά αναρτημένα εκεί..Βέβαια είναι όλα με ωραίο τρόπο κι ευγενικά..Τώρα αν υποθέσουμε ότι όντως έσβησαν το δικό σου που δεν το πολυπιστεύω, ίσως ο τρόπος σου δεν ήταν και τόσο ευγενικός..
    ΥΓ. giannimits Έχω καιρό να μπω και να γράψω, αλλά από οτι βλέπω ακόμα συμφωνούμε..χαχαχα.. 🙂

  18. πολυ ανοητο να βαλουν 2 γυναικες και το βασικοτερο οτι δεν θα μπορουν να κανουν αυτο με τα σκαλοπατια,δεν θα φαινεται ωραιο εκει που πεφτει η ελεφθερια και χορευει και γενικα δεν τρελαινει τοσο οσο πριν(πριν το λαιβ ας φτιαξουν λιγο τις κοπελες ουτε γκοθικ να ηταν)

    • Aπο την χορογραφια του τελικου μας αυτη ηταν η αγαπημενη μ στιγμη!Τα εσπαγε αυτο το σημειο!Και κραξανε τον μαρινο που το αντεγραψε απο την λοπεζ(?) ή μπιγιονσε (?) λες και το τραγουδι δεν ειναι ολοιδιο με τα προηγουμενα που εχουμε στειλει.Αυτο τους ενοχλησε,η χορογραφια που ητνα copy paste!

  19. mhpws etoimazontai na paiksoun se epeisodio tou “The Walikng Dead” ?? xaxaxaxaxa! ela , min gkriniazoume! ola kala tha pame.. i foto den einai epituximeni alla never mind! provanws oi xoreutries mpikan gia na min lene oti antigrafei paparizou kai kalomoira! sigoura, mono me xoreutes tha pigaine perissotero alla den eimai sto mualo tou Rigou.. pantws auto pou exei graftei einai oti i xorografia tha exei r’n’b stoixeia..

  20. Entometaxi o Eygenios boyli paei ka8e xrono ii moy fenete emena einai o typas me tn mployza toy aka ma ka8e xrono omws apo tote poy pige ii kalomira

  21. Δεν μπορω να ξεχασω τι ωραια χορογραφια(εκτος απο την ιδεα με το γαντι)ειχε η Αρμενια περσυ αλλα το τραγουδι ηταν τοσο τραγικο που δεν καταφερε να περασει στον τελικο.
    Ισως με αυστηρα κριτηρια η χειροτερη Ελληνικη χορογραφια τα τελευταια χρονια ηταν του Σαρμπελ και τα ρουχα επιεικως ΑΠΑΙΣΙΑ…απο τον ΛΑΚ που μετα γελαγε η κουραδα..!!!

  22. εγω θεωρω απιστευτα γελοιο σημειο στη χορογραφια του ρουβα to 2009 τη ”γεφυρα” που πιανοντουσαν σαν να χορευουν συρτακι..ποσο ακυρο..γελαω ακομα..
    αλλα γενικα ηταν καλο το στησιμο και η σκηνοθεσια αλλωστε δεν μπορεις να κανεις και θαυματα σε ενα τοσο μετριο τραγουδι..τι να σου κανει και ο φωκας..

    γεια σου φιλε Pano T 🙂

  23. Πλακα μας κανουν??? Ρε, αυτες στα πλαγια, σαν κολογριες ειναι!!! Ωχ… Ευχομαι να ειναι αστειο!

  24. Πες μας εσυ πως εφτασες σε αυτο το επιπεδο ευτυχιας και ηρεμιας που δεν βγαζεις κακιες και κυριως ποιες ειναι αυτες οι ασχολιες που σε εχουν ανεβασει σε ενα αλλο επιπεδο…γιογκα?

    • nai einai mia lysh…anoigei to pneuma sou… k epitelous exw varethei ton complexismo twn ellhnwn ola auta ta xronia.to na vgazeis symperasma apo mia fwto k na krazeis to team tis xoreutries th xorografia k ola telospantwn einai epeiikws aparadekto k nai fainetai to epipedo mas.bravo mas.

  25. Γέρνει η βάρκα λίγο,αλλά περιμένω να έρθει η 13η Μαίου 2012,πότε είναι η πρώτη πρόβα τελοσπάντων,για να δω το τελικό!

  26. Θα εκανε παταγο αν στην χορογραφια ηταν ο Βαγγέλας και ο Αντωνακης!! Λοιπον ας περιμενουμε και θα δουμε… παντως 2004,2005,2007,2008… η αντιθεση δηλαδη οι χορευτες να ειναι του αντιθετου φυλου απο τον ερμηνευτη απεδωσε… ας περιμενουμε… το 2009 δεν μου αρεσε…

  27. Συμφωνώ με όλα τα αρνητικά σχόλια των παιδιών, όσον αφορά την παραπάνω αναρτημένη φωτογραφία, και μόνο για την φωτογραφία. Τι κακομοιριά υπάρχει στα πρόσωπα! Πόσο δεν είναι όμορφες, ούτε καν υποφερτές οι δύο χορεύτριες! Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ευγενικός γίνεται γιατί την συμμετοχή μας την υποστηρίζω και με το παραπάνω. Εύχομαι ο κος Ρήγος να μην κάνει άλλα λάθη. Πάντως θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος, λαμβάνοντας υπόψη και το θετικότατο αποτέλεσμα που έφερε στην περσινή μας συμμετοχή. Να παραδεχτούμε όλοι ότι η καλή θέση που πήρε το Watch My Dance και η ακόμα καλύτερη θέση που τελικά δεν πήρε, οφείλεται κατά το ήμισυ στον κο Ρήγο. Μακάρι να είναι απλώς μια κακή φωτογραφία και να μην είναι κάτι άλλο!!!

  28. Βρίσκω απαράδεκτη την Mairoula να μας αποκαλεί ΖΩΑ γιατί απλά δεν συμφωνεί με την άποψη μας. Κα Mairoula, εγώ δεν διάβασα κανένα σχόλιο των παιδιών που να μην υποστηρίζει την ελληνική συμμετοχή, γατί έτσι εσύ γράφεις. Ίσα – ίσα όλοι είναι ένθερμοι υποστηρικτές της και προσπαθούν να βρουν λάθη και ψεγάδια, να τα αναφέρουν μπας και διορθωθούν. Στο κάτω-κάτω δικαίωμα του καθενός μας είναι να λέει την άποψη του, να συμφωνεί η να διαφωνεί. Γι’ αυτό και υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού από τους αναγνώστες του κάθε θέματος. Το βρίσιμο όμως, σαν μέσο υποστήριξης μιας άποψης, δεν είναι δικαίωμα του κάθε ενός. Ούτε και στην άμυνα επιτρέπεται, που δεν συντρέχει εδώ τέτοια περίπτωση. Το βρίσιμο ειδικά το πρωτογενές δηλώνει αγένεια και άτομο με κατωτάτου επιπέδου προέλευση. Δηλαδή έτσι, με αυτό τον τρόπο εσύ υποστηρίζεις την άποψη σου μέσα στα οικογενειακά πλαίσια? Και στο φιλικό σου περιβάλλον τα ίδια? Το να με αποκαλεί ΖΩΟ η κάθε Mairoula δεν το δέχομαι. Με θίγει σαν άτομο. Δεν μπήκα σε κανένα site αμφιβόλου ηθικής site ούτε σε chat γνωριμιών μπήκα. Μπήκα στο site του OGAE GREECE που έχει σαν αντικείμενο ότι πιο ευγενές. Την Eurovision και την μουσική. Καλώ τους επιβλέποντες και υπευθύνους του site όπως επιληφθούν των συγκεκριμένων δημοσιεύσεων, ακόμα και κάθε μελλοντικής δημοσίευσης, θετικής η αποθετικής από το συγκεκριμένο IP. Ευχαριστώ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ