EUROVISION 2012: Οι παρουσιαστές!

Ανακοινώθηκαν σήμερα Δευτέρα τα ονόματα των παρουσιαστών που θα υποδεχθούν ολόκληρη την Ευρώπη στη ‘χώρα της φωτιάς’ τον επόμενο Μάιο, σ’ ένα μεγάλο μουσικό πάρτι: τον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Όπως έχουμε δει ξανά σε διοργανώσεις του παρελθόντος οι παρουσιαστές θα είναι τρεις, δύο γυναίκες και ένας άντρας: Ο Eldar, η Nargiz και η Leyla.

O Eldar Gasimov μας είναι γνωστός από τον περσινό διαγωνισμό καθώς σ’ εκείνον οφείλεται κατά το ήμισυ η φετινή μας παρουσία στο Baku. Μαζί με την Nikki εκπροσώπησε πέρσι τη χώρα του με το πολυτραγουδημένο ‘Running Scared’. Με σπουδές στη μουσική και το τραγούδι, ο Eldar δοκιμάζει επίσης τον εαυτό του στη δραματική τέχνη, ως ηθοποιός του κινηματογράφου.

 

Τις δύο κυρίες της παρέας τις γνωρίσαμε κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης της σειράς εμφάνισης των διαγωνιζόμενων τραγουδιών, τον περασμένο μήνα. Η Nargiz Berk-Petersen εμφανίζεται στην τηλεόραση από την ηλικία των 16 ετών. Σπούδασε Νομική στις Η.Π.Α. όπου και εργάστηκε και ως μοντέλο παράλληλα με τις σπουδές της.

 

Η Leyla Alieva είναι τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης του Αζερμπαϊτζάν από το 2005, αλλά και αυτοδίδακτη μουσικός. Είναι επίσης συντάκτρια μόδας σε περιοδικό και ασχολείται με τη διοργάνωση κοινωνικών και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων.

Οι τρεις νεαρής ηλικίας Αζέροι θα μας κρατήσουν συντροφιά κατά τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών φάσεων και του μεγάλου τελικού της 57ης Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στις 22, 24 και 26 Μαΐου, στο Baku του Αζερμπαϊτζάν.

 

[youtube id=”2VnnVP7ToeY” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”3Vk4HYUatv8″ width=”600″ height=”350″]

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H Leyla καμια σχεση με τη Safura.Μια χαρα μου φαινονται οι παρουσιαστες,αν και στην απευθειας συνδεση για την κληρωση σειρας εμφανισης στους ημιτελικους η Nargiz εκανε καποια λαθακια,αλλα φανταζομαι πως θα τα προσεξουν ολα τον Μαιο!Ρε παιδια στο wikipedia λεει πως η Leyla ειναι κορη του Προεδρου του Αζερμπαιτζαν!

  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΝΤΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ KAI NA EXEI KAI EΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ STEFAN RAAB,ΤΟ 2009 ΤΗΝ ALSOU,ΤΟ 2008 ΤΟΝ ZELJIKO,

  3. Οι καλύτεροι παρουσιαστές για εμένα ηταν το 1985,1986,όλοι οι παρουσιαστές-παρουσιάστρια όταν η φιλοξενούσα χώρα ηταν η Αγγλία, το 2008,2011( μόνο η ανκε) και το 2010 για εμένα οι καλύτερες παρουσιάστρια ηταν η ανκε και αυτή που ηταν στην ψηφοφορία στο Οσλο!

  4. Οι καλύτεροι παρουσιαστές για εμένα ηταν το 1985,1986,όλοι οι παρουσιαστές-παρουσιάστρια όταν η φιλοξενούσα χώρα ηταν η Αγγλία, το 2008,2011( μόνο η ανκε) και το 2010 για εμένα οι καλύτερες παρουσιάστρια ηταν η ανκε και αυτή που ηταν στην ψηφοφορία στο Οσλο! Οι χειρότεροι ηταν το 2001-2002,1999 αλλα οι κακιστοι το 1991 τότε στην Ρώμη! Ηταν η χειρότερη διοργάνωση ever!!

  5. Χριστε και Παναγια πια!Ας ειναι οτι θελει ρε παιδια,τι μας νοιαζει εμας?Ας ειναι gay,ας ειναι straight,στον 21ο αιωνα ειμαστε νομιζω!Στο κρεβατι σας ερχεται και τα κανει?

  6. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Η NIKKI

  7. Οκ, μια χαρα μου φαινονται .Παντως για μενα πολυ καλοι παρουσιαστες ηταν της Φινλανδιας το 2007 ειδικα η Jaana Pelkonen φοβερη!!!!!!!

  8. Εχω μια επιφύλαξη γιατί είναι μικροί σε ηλικία..αλλά το live θα κρίνει αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στη παρουσίαση του μεγαλύτερου και σημαντικότερου μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης..

  9. Απο τις καλύτερες παρουσιάσεις ήταν εκείνες του 1965[(εξαιρετική και ιδιαίτερα προσεγμένη η Ρενάτα Μάουρο(R.I.P. 2009)],1976(αν και λίγο πιο σοβαρή απο το δέον)1986(εξαιρετική η Κλίβλαντ!),1988,1990(Χέλγκα Βλάχοβιτς R.I.P. 2012),1992(Πολύ ωραία γυναίκα!),1994(Γκέρυ Ραιαν R.I.P 2010),1996(φοβερή η Μπρυν!),2000(αν κερδίσει η Λορίν αυτούς να ξαναβάλουν!),2010(Η Νάντια ειδικά!)και του 2011(Θεά η Άνκε!).
    Ο αχταρμάς του 1991 φυσικά είναι ο χειρότερος που έχει γίνει ποτέ στο διαγωνισμό!Ακολουθεί η Μαρλεν το 1983 που έκανε το διαγωνισμό Ναζιστικό μαρτύριο 3ών ωρών και βάλε με τα ”λαθάκια” της!Για μία και μοναδική βραδιά στην ιστορία της Γεωγραφίας το Νόβι Σαντ της τότε Γιουγκοσλαβίας πήγε για πατσά στην Κύπρο!!!Του 2006 επίσης πολύ μέτριοι και βαρετοί.(Βουβός κινηματογράφος!Ειδικά ο Σάκης!Βαριότανε που ζούσε.Ένα χελόου και ένα Αρ γιουαβ φάν έτσι για να ξυπνάει ο θεατής της πρώτης κερκίδος-Πλήηηηρωνε έρτ ο Euro-Ελληνάρας!!),το 2007 ο wanna be Sakis,Mikko Milko πώς τον έλεγαν δε θυμάμαι,και Η κρίσσε όνομα και πράγμα έδωσαν ρέστα.Το 2009 στους ημιτελικούς ο Μαλάχοβ μας ξεκούφαινε κάθε φορά που άνοιγε ο φάκελος λες και πούλαγε πατάτες στην κόκκινη πλατεία σε τιμή ευκαιρίας και χωρίς μεσάζοντες!Αμ,τα χαριτωμένα ”ναζάκια” με την συμπαρουσιάστρια για το ποιός θα πατήσει το κουμπί;Αξέχαστα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ