EΛΛΑΔΑ: Η Ελευθερία Ελευθερίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο!

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής της στην Τουρκία για τις ανάγκες του promo tour του “Aphrodisiac”, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2012, Ελευθερία Ελευθερίου επισκέφθηκε και το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε δεκτή από τον ίδιο τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Ακολουθώντας μια παράδοση χρόνων που θέλει τους εκπροσώπους μας στον εκάστοτε διαγωνισμό να λαμβάνουν τις ευλογίες από τους ανώτερους Κληρικούς της Ορθοδοξίας, η Ελευθερία επισκέφθηκε το Φανάρι μέσα σε κλίμα ευφορίας και κατάνοιξης, όπου και συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, με τον οποίο συνομίλησε για αρκετή ώρα. Ο πρωκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας υποδέχτηκε με χαρά τη νεαρή ερμηνεύτρια, δίνοντάς της τις ευχές και τις ευλογίες του εν όψει του επικείμενου διαγωνισμού.

Παράλληλα, η Ελευθερία δέχτηκε κι ένα συμβολικό δώρο, ως δείγμα εύνοιας και ευλογίας, το οποίο παρέλαβε με ιδιαίτερη συγκίνηση.

Έτσι ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της φετινής εκπροσώπου μας στη γείτονα χώρα, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Επόμενοι σταθμοί για την προώθηση της συμμετοχής της χώρας μας στον προσεχή διαγωνισμό είναι το Βέλγιο και η Ολλανδία.

Θανάσης Νάκος

Φωτογραφίες: Eleftheria Eleftheriou Official Facebook Page

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ ξέρω και στην Κύπρο Μητροπολίτες που είναι φαν της Eurovision και παρακολουθουν ανελλειπώς και τους διαγωνισμούς και τις επιλογές και κάνουν και προβλέψεις. Κακό είναι? Μπράβο τους πάντως που έχουν και τέτοιου είδους ενδιαφέροντα. Καλά κάνει και ο Πατριάρχης που συμμετέχει με αυτό τον τρόπο. Εγώ είμαι σίγουρη ότι και αυτός κάθεται και ξενυχτάει την νύκτα του διαγωνισμού και ας έχει το πρωί λειτουργία. Δεν νομίζω πάντως να βλέπει ο Βαρθολομαίος την TRT με τα σχόλια της Meltem Ersan Yazgan. ΕRT SAT θα βλέπει δορυφορικά. Άλλο τίποτα? Αχ βιάζομαι, πρέπει να βάψω τα νύχια μου γιατί σε λίγο θα βγώ με την παρέα μου. Μην τολμησει κανείς να σχολιάσει τα όσα γράφω γιατί τον έφαγα. Φιλάκια σπουργιτάκια μου!!!

  2. Παναγια μου ειναι και Μ.Εβδομαδα πειτε μου τωρα οτι ο Πατριαρχης γνωριζει και τους στιχους και το νοημα του aphrodisiac.

  3. Δεν υπαρχει Ελληνας που να βρεθει στην Πολη και να μην κανει επισκεψη στο Πατριαρχειο. Το Πατριαρχειο ειναι ο λωρος που μας ενωνει με το ενδοξο παρελθον του Ελληνισμου περα απο το Αιγαιο. Κανω λαθος?

    • Εχετε απολυτο δικιο.Καθε Ελληνας χριστιανος ορθοδοξος οταν βρεθει στην Κων/πολη νιωθει την αναγκη να επισκεφθει το Πατριαρχειο.Το εχω κανει 2 φορες και τα συναισθηματα που ενοιωσα δεν περιγραφονται.Και φυσικα ειναι ωραιο για τους εκπροσωπους μας που διατηρουν την παραδοση των τελευταιων χρονων.

  4. mi lete malakies…einai polu wraio auto pou ginetai kathe xrono…an einai na paei ellinas kallitexnis(kai oxi mono) stin Kwnstantinoupoli gia episkepsi kai den paei gia na parei euxi sto patriarxeio pou tha paei?mpravo stis apostoles pou diatiroun to ethimo kai auto deixnei oti den exoume xasei akoma kapoies aksies…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ