OGAE INTERNATIONAL POLL: Έτσι ψήφισε ο OGAE Βουλγαρίας!

Η καθιερωμένη ψηφοφορία των Σωματείων-Μελών του Δικτύου OGAE INTERNATIONAL βρίσκεται όπως κάθε χρόνο σε πλήρη εξέλιξη και τα κατά τόπους παραρτήματα έχουν ήδη ξεκινήσει να κοινοποιούν την τελική τους δεκάδα, βάσει της εσωτερικής βαθμολογίας που επέδωσαν τα μέλη από κάθε club, επί μέρους.

Την αρχή για φέτος πραγματοποιεί ο OGAE Bulgaria, τα μέλη του οποίου ψήφισαν και σχημάτισαν την δεκάδα με τις αγαπημένες τους συμμετοχές στην Eurovision 2012. Κατ’ όπιν της ψηφοφορίας αυτής, τα πρώτα αποτελέσματα για την φετινή χρονιά διαμορφώνονται ως εξής:

12 βαθμοί στη Σουηδία

10 βαθμοί στη Σερβία

8 βαθμοί στην Κύπρο

7 βαθμοί στην Δανία

6 βαθμοί στην Ελβετία

5 βαθμοί στη Ρουμανία

4 βαθμοί στην Ελλάδα

3 βαθμοί στην Γαλλία

2 βαθμοί στη Νορβηγία

1 βαθμός στην Εσθονία

 

Θανάσης Νάκος

 

 

 

 

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν η Βουλγαρια που παραδοσιακα μας δινει μεγαλη βαθμολογια φετος δινει 4 δεν νομιζω να ειναι πολυ ενθαρρυντικο για εμας.Ας ελπισουμε οι τηλεθεατες της Βουλγαριας να μην συμφωνουν με τις προτιμησεις του OGAE τους.Ξερει κανεις αν προηγουμενες χρονιες υπηρχε ταυτιση μεταξυ ψηφοφοριας Ogae και κοσμου ;

    • Νομίζω η ψηφοφορία αυτή δεν έχει καμιά σχέση ε την τελική. στο τέλος μπαίνουν και επιτροπές και σαφώς εχει την δυνατότητα εκατομμύρια της χώρας να ψηφίσουν, εδώ ψηφίζουν μόνο τα μέλη του OGAE

    • Den simfono mazi sou Marika! Outos i allos 10-20 atoma den apofasizoun tis psifous oloklirou laou! Gia paradeigma persi o OGAE Greece edose 2 i 3 vathmous stin Kipro. Den simenei oti afti tha itan kai i teliki vathmologia!

  2. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,ΠΕΡΣΙ ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΤΩΣΑΝ

  3. Για να δουμε λοιπον φετος τι θα γινει.Η Γαλλια ηταν και για μενα περσι η καλυτερη συμμετοχη ομως την βραδια του τελικου ο τραγουδιστης δεν ερμηνευσε το κομματι καθολου καλα.

  4. OGAE Bulgaria board had the annual meeting some days ago and voted for the OGAE 2011 Poll. Sweden gets the 12 points from Bulgaria while Autria gets their first 10 points.
    Following the series of OGAE votes announcements in order to conclude to a final result showing the preferences of OGAE clubs around Europe, OGAE Bulgaria shared their results which are the following:

    Sweden 12
    Austria 10
    Hungary 8
    Azerbaijan 7
    Estonia 6
    Bosnia & Herzegovina 5
    United Kingdom 4
    Serbia 3
    France 2
    Russia 1

  5. EPREPE NA DOSEI 12 I 10 STIN KIPROO!!! ELEOSS!! paidia den xero gt bgazoune oloi proti tin souidia,,, den einai kati spoudeo olo fonazei exei kati to endiaferon alla den mou kanei to “klik” na tin psifisoo,,,, pistevo einai kaliteri i eladda kai i kipros 🙁

    • Το να συγκρίνουμε τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου με της Σουηδίας είναι τουλάχιστον ατυχές..

  6. εγω δεν πιστευω τιποτα,θα δουμε στον μεγαλο τελικο αλλα ας ελπισουμε ακουγοντας το τραγουδι μας να τους αρεσει παραπανω

  7. (ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ EUROFAN,GR ΕΞΑΛΟΥ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ )

  8. “eprepe na dosei 12 sti kypro. eleos” … ti diabazw o anthrwpos… nai re, to xrwstane k prepei na to dwsoun… tragic eiste, pou tha lege k i tasoula…

  9. Oι ψηφοφορία του ΟGAE προέβλεψε τον νικητή το 2007 και το 2009. To 2008 έβγαλαν πρώτη τη Σουηδία, το 2010 τη Δανία και το 2011 την Ουγγαρία.

  10. Λοιπον σας γραφω ποιες ηταν οι τελικες τρεις πρωτες θεσεις του συνολικου Ogae Voting κατα ετος και που κατεληξαν σε παρενθεση οι χωρες—-

    2007: Serbia (1), Switzerland (did not qualify), Belarus (6)

    2008: Sweden (18), Switzerland (did not qualify), Serbia (6)

    2009: Norway (1), France (8), Sweden (21)

    2010: Denmark (4), Israel (14), Germany (1)

    2011 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟΠ10

    Hungary 198, France 186, UK 182, Sweden 171, Estonia 123, Bosnia & Herzegovina 94, Azerbaijan 81, Denmark 43, Poland 33, Germany 32

    ΠΑΝΤΩΣ ειναι γνωστο οτι η Σουηδια κυριως ειναι παντα υπερεκτιμενη οχι μονο στην γιουροβιζιον αλλα και στον διαγωνισμο “second chance” απο τα μελη των OGAE.
    Γνωμη μου ειναι οτι αν ενα ποπ τραγουδι δεν παει καλα στο OGAE δεν θα παει καλα και στον διαγωνισμο(συνηθως ειμαστε μεσα στο τοπ10 εκτος απο περσυ που ηταν ιδιαιτερο τραγουδι).

  11. CONP Το 2007 ηταν ισως η μεγαλυετρη αδικια στην eurovision με την Ελβετία να μην περνά τελικο!

    • Δεν ηταν αδικα γιατι ο DJBOBO/Vampires are alive ενω στον Ελληνικο τελικο εκαναν μια ωραια παρουσια με 8 χορευτες και με το σιντι και οχι το λαιβ μας προετοιμασαν για κατι φοβερο και τι βλεπουμε στον ημιτελιο….αφωνο τραγουδιστη και κουκλες ψευτικες επι σκηνης…TRAGIC(καλο τραγουδακι ομως).Νομιζω οτι φετος η Ελβετια ειναι φοβερηηηηηηη και μου αρεσαν και οι Lovebugs/2009/The highest heights.

  12. Παιδιά ας μην ασχολούμαστε με τη ψηφοφορία των μελων του ogae αφου πολυ σπανια καταφερνουν να βρουν το νικιτη. Ακομα και η Ελληνικη ψηφοφορια που θα βγει δε θα εχει καμια σημασια γιατι ειναι πραγματικα ελαχιστοι αυτοι που ψηφιζουν με αυτους που θα ψηφησουν τη βραδια του τελικου. Επιπλεον μπενουν στο παιχνιδι και οι επιτροπες που ενας θεός ξερει τι θα ψηφησουν. Εξαλου φαινεται οτι τα μελη του ogae εχουν μια μεγαλυτερη συμπαθεια σε καποιες χωρες οπως Σουηδια, Δανια κα.

  13. 1. Τι έχουν πάθει όλοι με το υπερεκτιμημένο τραγούδι της Σουηδίας;;; 5o-6o επιεικώς…
    2. Επίσης υπερεκτιμημένο είναι και το τραγούδι της Σερβίας. Επειδή το παιδί είναι γνωστό στην Ευρώπη σημαίνει πώς θα πάρει καλή θέση; Θα πάθει ότι έπαθε η Κιάρα το 2009, γνωστή-γνωστή αλλά πάτωσε.
    3. Λυπάμαι που δεν βλέπω στους ψήφους τους την Ισπανία και Ισλανδία που έχουν τραγουδάρες και βλέπω την Γαλλία με την κατά τ’ άλλα συμπαθητική Anggun και την Ρουμανία που θα την προτιμούσα στην 14η – 15η θέση.
    4. Χαίρομαι που βλέπω την Κύπρο και την Ελλάδα να σκοράρουν τόσο ψηλά από την αρχή γιατί το αξίζουν.
    5. Ευτυχώς αναγνωρίζονται τα τραγούδια της Ελβετίας και της Εσθονίας. Αξίζουν πολλά παραπάνω από τις 2 χώρες που προπορεύονται στο συγκεκριμένο πίνακα.
    Ευχαριστώ

    • Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου και θα προσθέσω ότι ο Σέρβος τραγουδιστής θα πάθει ότι πάθανε πολλοί καλλιτέχνες που τα πήγαν μία φορά καλά στην Eurovision και ξαναπροσπάθησαν ανεπιτυχώς, βλ. Charlotte Perelli, Selma, Sakis Rouvas, Chiara, Dana International, Lena. O κόσμος την βραδιά του τελικού, βλέπει και αποφασίζει τραγούδι άσχετα από όνομα ερμηνευτή ή συνθέτη. Άσε που πολλοί από τους τηλεθεατές αγνοούν τον Joksimovic και τον κάθε Joksimovic.

      • Θα ήθελα φίλε Κώστα να μάθω την γνώμη σου για τα 5 σημεία που ανέφερα πιο πάνω. Από αυτά που λες φαίνεσαι άνθρωπος μετρημένος, συνετός και πως ξέρεις πολλά. Παρακαλώ απάντησέ μου!

  14. Μενέλαε, δεν μου επιτρέπει να απαντήσω πάνω στο σχόλιο σου. Πάμε λοιπόν εδώ:
    1. Στην προσωπική μου κατάταξη το Euphoria είναι στη θέση 14.
    2. Γνωστός στους eurofan από τις συμμετοχές του (2004, 2006, 2008) και ίσως στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Αμφιβάλλω αν τον ξέρει ο μέσος Ισλανδός ή ο μέσος Πορτογάλος. Ούτε καν ο μέσος Έλληνας.
    3. Η Ισπανία μου αρέσει πολύ σε αντίθεση με την Ρουμανία. Και η Γαλλία μου αρέσει. Η Ισλανδία θεωρώ πως είναι υπερεκτιμημένη και το αποτέλεσμα θα απογοητεύσει τους φαν, στους οποίους αρέσει τόσο.
    4. Μη δίνεις σημασία στις ψήφους του ogae.
    5. Προσωπικά γούστα είναι αυτά, αλλά δεν μου λένε τίποτα ούτε η Ελβετία, ούτε η Εσθονία.
    σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    • Χαίρομαι που βρήκα κάποιο να αναγνωρίζει το τι αξίζει η Σουηδία.. Ευχαριστώ για την απαντησή σου!! Καλή επιτυχία!

      • Δε νομίζω ότι είμαι ο μόνος. Ελπίζω να βγω προφητικός, όπως βγήκα και πέρυσι όταν η Γαλλία παιζόταν πρώτη, ενώ εγώ επέμενα ότι θα πατώσει! kostas.ch@hotmail.com

  15. παλικαρια πιο πανω..μην τρελαινεστε..γουστα ειναι αυτα..μην απορρειται γιατι αρεσει το τραγουδι της σουηδια..απλα αρεσει..εδω νικησε απο full televoting το σκουπιδι της εσθονιας το 2001 και μειναμε με το στομα ανοιχτο..σεβαστο να μη σας αρεσει αλλα μην εχετε απορια πως ειναι δυνατον να αρεσει..ειναι δεδομενο πως αν το euphoria ηταν η δικη μας συμμετοχη η της κυπρου θα παθαινατε αμοκ οτι παμε για πρωτια γιατι εχουμε ενα αριστουργημα..
    αλλα μη συγκρινετε τον γαλλο περσυ με το euphoria..εκεινο ηταν καθαρα οπερα και πολυ λογικο παει οπως πηγε..
    απο κει και περα η καθε ψηφοφορια των ogae δεν λεει απολυτως τιποτα..ειτε πεφτει μεσα ειτε οχι..ποσο περισσοτερο τωρα που ψηφιζουν και επιτροπες..
    θα φανει αν το απολυτο φαβορι η σουηδια θα επαναλαβει οτι και η νορβηγια το 2009 η θα ειναι αλλο ενα φαβορι που στην τελικη βραδια δεν κερδιζει το κοινο..
    σιγουρο δεν ειναι τιποτα σιγουρο..
    οσο για τον Ζελικο που τις 3 προηγουμενες φορες μπηκε στην τελικη 6αδα πιστευω οτι θα το επαναλαβει και φετος σαυτη την 4η συμμετοχη του γιατι ξανα στελνει ενα εξαιρετικο κομματι..και ειναι τιμη που αυτος ο δημιουργος συμμετεχει ξανα..

    • Παλικάρι σε βρίσκω υπερβολικό. Άκου εκεί τιμή που ξανασυμμετέχει ο Joksimovic? Τιμή για ποιόν? Ποιός είναι στο κάτω – κάτω? Ηρέμησε λίγο! Όσο για το Euphoria, αν θα επαναλάβει, ότι η Νορβηγία του 2009, θα το δείξει ο χρόνος. Και προσωπικά αν κάτι δεν μου αρέσει, δεν μου αρέσει και ας ήταν και δική μας συμμετοχή. Άλλωστε δεν ξέρεις την γνώμη μου ούτε για τη συμμετοχή της Ελλάδος, ούτε της Κύπρου!

      • μα αυτο ειπα..ειτε θα επαναλαβει οτι και ο Rybak το 2009 η θα ειναι αλλο ενα φαβορι που αποτυγχανει..δεν θα ναι και το πρωτο..οσο για τον Ζελικο εγω ειπα τον θεωρω μεγαλο καλλιτεχνη και εχει γραψει 4 αριστουργηματα για την eurovision..ενοχληθηκες που θαυμαζω τον Joksimovic?

  16. Νομιζα οτι εμεις που βρισκομαι το κομματι της Σουηδιας απλα ενα καλο κομματι ημασταν μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου ,αλλα οπως φαινεται ειμαστε αρκετοι.Αποκτα ενδιαφερον λοιπον η βραδια του διαγωνισμου.Για να δουμε τι θα δουμε.Εγω την Λορεεν της δινω 12 σε μια κατηγορια μονο : στη γνωση Πολεμικων Τεχνων.Τελικα ειμαι Κακιστρω….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ