Η Ελευθερία Ελευθερίου συναντά τον OGAE Τουρκίας!

Στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στην Τουρκία για την προώθηση του “Aphrodisiac”, η εκρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2012, Ελευθερία Ελευθερίου, συναντήθηκε πριν από λίγο με τα μέλη του OGAE Turkey, του επίσημου σωματείου θαμυμαστών της Eurovision στη γείτονα χώρα και μέλους του διεθνούς δικτύου OGAE INTERNATIONAL.

Οι Τούρκοι fans διοργάνωσαν προς τιμήν της εκπροσώπου μας μια ειδική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθη σύσσωμο το ανθρώπινο δυναμικό του σωματείου. Εκεί, η Ελευθερία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, να φωτογραφηθεί και να ενημερωθεί για την άποψή τους αναφορικά με την συμμετοχή μας στον επερχόμενο διαγωνισμό. Παράλληλα, μοιράστηκαν στα μέλη του club και τα φετινά promo singles του “Aphrodisiac”, τα οποία με μεγάλη χαρά υπέγραψε προσωπικά στον καθένα η νεαρή ερμηνεύτρια.

Ο OGAE Turkey ανήκει στο διεθνές δίκτυο του OGAE INTERNATIONAL, μέλος του οποίου είναι φυσικά και ο δικός μας OGAE Greece. Τα μέλη των σωματείων του δικτύου αυτού αποτελούν τους πλέον αφοσιωμένους fans ανά τον κόσμο και συμβάλλουν σημαντικά στη διεξαγωγή και την προώθηση της εκάστοτε διοργάνωσης, αποτελώντας τον πυρήνα των ανθρώπων που “στέκονται” δίπλα στον θεσμό αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η συνεισφορά του δικτύου αυτού στον διαγωνισμό έχει αναγνωριστεί επίσημα από την ίδια την EBU, η οποία και φροντίζει τα μέλη των σωματείων που το απαρτίζουν να απολαβάνουν ειδικών προνομίων, στηρίζοντας την αμέριστη αγάπη των ανθρώπων που κάθε χρόνο καταφθάνουν από όλες τις γωνιές του κόσμου για να απολαύσουν το αγαπημένο τους show.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή τους με την Ελευθερία Ελευθερίου, τα μέλη του OGAE της γείτονος αποχαιρέτησαν την ερμηνεύτρια του “Aphrodisiac” κατακλύζοντάς την με ευχές για καλή επιτυχία και μια εξαιρετική παρουσία στον διαγωνισμό του Μπακού.

Θανάσης Νάκος

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το μισό άρθρο αφορά στη συνάντηση και το άλλο μισό σε γενικόλογες πληροφορίες, προκειμένου το άρθρο να φαίνεται μεγαλύτερο!

  2. Αυτό που όλοι οι anonymous έχουν άποψη (πάντα αρνητική, δε) επί παντός επιστητού, με στέλνει στο Δρομοκαϊτειο κατευθείαν!!!
    Κατά τα άλλα, δε μπορούσαν να στείλουν καλύτερη φωτό? Με polaroid την τράβηξαν και είναι τα μάτια όλων σκέτο θρίλλερ?

  3. Μ’αρεσει πολυ να βλεπω Ελληνες,Κυπριους και Τουρκους να ειναι ετσι αγαπημενοι!Παντως αυτο που λεγαμε για τα αγγλικα της,σαν καλυτερα να ρεει ο λογος της σ’αυτο το βιντεο!

  4. paidia pistevw pws ektos tou oti einai mia omorfi kai glykia kopela, nomizw pws i Eleutheria se kerdizei me to pou arxisei na mila.. einai apli, akomplexaristi , paixnidiara kai xairomai polu pou tis aresei auto pou kanei.. nomizw oti ta pragmata einai aisodoksa gia to Baku… Go Greece!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ