Η Βικτώρια Χαλκίτη στο Μπακού για τα φωνητικά του “Aphrodisiac”!

Ενώ βρισκόμαστε σχεδόν σαράντα ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, οι προετοιμασίες της αποστολής της Ελλάδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με το “παζλ” των συντελεστών που θα πλαισιώσουν την Ελευθερία Ελευθερίου να ολοκληρώνεται σταδιακά.

Έτσι, μετά τον Κωνσταντίνο Ρήγο ο οποίος θα επιμεληθεί την χορογραφία και τη σκηνοθεσία του “Aphrodisiac”, ακόμα ένα όνομα που θα συνοδεύσει επί σκηνής τη φετινή μας εκπρόσωπο γίνεται γνωστό. Πρόκειται για τη Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία και θα βρίσκεται στα φωνητικά της συμμετοχής μας στην Eurovision 2012. Η Βικτώρια ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι από την παιδική της ηλικία και στο ενεργητικό της έχει συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής. Για την ίδια, η σκηνή της Eurovision είναι κάτι περισσότερο από γνώριμη, αφού έχει ήδη συμμετάσχει στα φωνητικά τεσσάρων συμμετοχών, σε προηγούμενους διαγωνισμούς: το 1993 συνοδεύοντας την Καίτη Γαρμπή στο “Ελλάδα Χώρα του Φωτός”, το 1994 ως backround vocalist του Κώστα Μπίγαλη στο “Τρεχαντήρι”, το 2005 κάνοντας φωνητικά για λογαριασμό της συμμετοχής της Λευκορωσίας με την Angelica Agurbash και το “Love Me Tonight” και φυσικά το 2008, στη dream team που βρισκόταν στη σκηνή του Βελιγραδίου στο πλάι της Καλομοίρας, με το “Secret Combination”.

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών, λοιπόν, η ομάδα της ελληνικής αποστολής, με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στη σκηνή του επικείμενου διαγωνισμού. Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη σύνθεση της αποστολής αυτής θα γίνονται γνωστές. Μείνετε συντονισμένοι!

Θανάσης Νάκος

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. .Οπως παλια το ονομα Δαφνη Μποκοτα ηταν αμεσα συνδεδεμενο με το διαγωνισμο ετσι και τωρα ακουγοντας Β.Χαλκιτη το πρωτο πραγμα που θα σκεφτεις ειναι ο διαγωνισμος.Προσωπικα νομιζα πως οι συμμετοχες της ηταν περισσοτερες απο 4.

    • Θα βγει οσονούπω στη σύνταξη, μιας και στην ελληνική μουσική σκηνή προωθούνται κάτι ξεκωλίδια σαν την Ελευθερίου.

  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ,ΚΑΙ Ο ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ

  3. Πολύ συμπαθητική κοπέλα!Μάλλον γι’αυτό χάθηκε επειδή φαίνεται να έχει καλό χαρακτήρα.Άμα δεν είσαι και λίγο μαλακο δε γίνεται δουλειά..Ο νοών νοειτο….

  4. μια χαρα ειναι η βικτωρια..ειναι επαγγελματιας στα φωτητικα αφου δεν καταφερε να κανει μια επιτυχημενη σολο καριερα..εχει μεγαλη εμπειρια και οχι δεν βγηκε στη συνταξη αφου ειναι μονο 39 χρονων για να μη λετε οτι μαλακια σας κατεβει στο κεφαλι..
    πολυ καλη επιλογη..η ελληνικη αποστολη το ψαχνει πολυ καλα και απ οτι φαινεται θα το δουλεψει πολυ..ελπιζω σαυτη τη δυσκολη χρονια να διακριθει και παλι η ελλαδα.

  5. teleia epilogi . ti latrevw sti douleia tis . einai i apoluti pop fwni . kai kanei polu kali douleia panta. epagelmatias . siga siga arxizei na maresei i omada pisw apto aphrodisiac . rigos katsaiti xalkiti . de nomizw omws oti i katsaiti itan stylistria kai tis kalomoiras .

  6. Πολυ καλη επιλογη τωρα ειμαι σιγουρος οτι δουλευουν σωστα για ενα καλο αποτελεσμα…!
    Την Καλομοιρα την εσωσε το 2008…!
    Γιατι να βγει στην συνταξη η κοπελα…ΚΑΚΙΕΣ μερικων οταν δεν εχουν κατι ουσιωδες να πουν…!

  7. θα την γραψω την κακία… : ) Σοφή επιλογή, καθως χρειάζεται και κάποια να τραγουδήσει… 🙂 GO GO ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

    • Παντως η χειροτερη για κύριο ερμηνευτή εμφανιση τα τελευται χρονια οσο αφορα την φωνη… ηταν αυτη της Χαντισε… που ακουγες να τραγουδανε μονο τα φωνητικα!

  8. ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙΤΗΣ, ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ
    “Ήταν πολύ ωραίο κομμάτι αλλά τα χάλασε λιγο ο στίχος με το “πέρα βρέχει” και “το τσιφτετέλι που δεν είναι ελληνικό και ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης” είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους. Πιστεύω αυτά μας χαντάκωσαν.
    vilkat1978 πριν από 2 εβδομάδες”

    ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Nαι, αλλά όλα μαζί έχουν συνοχή. Και γω χτες μόλις πρόσεξα τι λέει στο σύνολό του το τραγούδι. Τα παιδιά των αρχαίων Ελλήνων χαραμίζονται με ροκ και τσιφτετέλια και χάνονται στο “πέρα βρέχει” και γι’ αυτό μας ήρθαν όντως δύσκολοι καιροί! Είναι πολύ σοβαρό στην ουσία και δυστυχώς προφητικό.
    cinemonter σε απάντηση προς vilkat1978 Πριν από 1 εβδομάδα 3

    • Ότι δηλαδή ήρθε οικονομική κρίση στην Ελλάδα γιατί οι νέοι άκουγαν Led Zeppelin? Kαι ότι ο Δημοσθένης Στριγκλής είχε κληρονομικό χάρισμα και είχε προβλέψει την κρίση από το ’93; Ok…

      • Το ότι το τραγούδι ήθελε και καλά να περάσει ένα μήνυμα στους νεοέλληνες, και έπρεπε να το ακούσει και όλη η Ευρώπη, που ποσώς την ενδιέφερε, δεν το κατάλαβα ποτέ. Τι νόημα έχει να στέλνεις ένα στίχο καθαρά εσωτερικής κατανάλωσης σε ένα διεθνή διαγωνισμό;

      • δεν χρειαζεται και περισσοτερη αναλυση για το τι σκεφτονταν ο Δημοσθενης οταν το εγραφε, απλα μου αρεσε το σχολιο που ειδα στο youtube και το παρεθεσα! Απλα οι στιχοι του αυτο λενε! Μπορει να ειναι λιγο παιδικοι οι στιχοι…”κατσε σκεψου λογικεψου” αλλα σε γενικες γραμμες αυτο δηλωνουν, την παρακμη της χωρας σε συγκριση παντα με το ενδοξο παρελθον… που αν δεις μονο γιαυτο λεμε… για το προσφατο παρελθον… τιποτα… εχουμε εμφυλιο, σπαταλες, διαφθορα, μια ψευτικη ευμαρια (που υπηρχε) και παρακμη

  9. Πολύ καλή επιλογή. Εγώ την θυμάμαι από το teleia που είχε πει το ’05 ή ’06 δεν θυμάμαι…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ