Δείτε την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Τουρκική τηλεόραση!

Πρώτη ημέρα της επίσκεψης της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Τουρκία για τις ανάγκες του promo tour του “Aphrodisiac” και η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2012 φιλοξενήθηκε στα studio της κρατικής τηλεόρασης της χώρας.

Συγκεκριμένα, η νεαρή ερμηνεύτρια βρέθηκε στην δημοφιλή μουσική εκπομπή της Sevval Sam στο TRT Muzik, όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη συμμετοχή της, αλλά και να δώσει μια σύντομη συνέντευξη, μιλώντας για τα συναισθήματα και τις προσδοκίες της εν όψει του διαγωνισμού. Στο πλατώ της εκπομπής την υποδέχτηκε -εκτός από την παρουσιάστρια- και ο φετινός εκρόσωπος της Τουρκίας στον διαγωνισμό, Can Bonomo, με τον οποίο μοιράστηκαν τις αγωνίες και την προσμονή τους για την επερχόμενη διοργάνωση, ανταλλάσσοντας φυσικά και ευχές για καλή επιτυχία. Κλείνοντας την εμφάνιση αυτή, η Ελευθερία Ελευθερίου ερμήνευσε ζωντανά τα γνωστά τραγούδια “Πίστα από φώσφορο” και “Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία”, αποσπώντας το θερμότατο χειροκρότημα του κοινού.

Θανάσης Νάκος

 

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο αγγλικα σχιζουμε(χα,χα ηδη φανταζουμε τα σχολια των Βρεττανων σχολιαστων ).κατα τ αλλα νομιζω αλλες χρονιες τα πηγαιναμε στη γειτονα χωρα καλυτερα χωρις αυτο να σημαινει οτι ημασταν τραγικοι φετος.Προσωπικα,μου αρεσε η ερμηνεια των τραγουδιων απο την Ελευθερια.

  2. Πωπω ρε παιδια πρεπει να βελτιωσει λιγο τα αγγλικα της…δεν ειπα να παει να δουλεψει και στο BBC αλλα λιγο την προφορα…εν τω μεταξυ ο Can μαλλον δεν την συμπαθησε καθολου! 😛

  3. Εντάξει ρε παιδιά η ελευθερία δεν είναι και η καλύτερη στα αγγλικά αλλά οκ, χαλαρώστε λίγο..Δεν θα κριθεί για αυτό,ήμαρτον!Και όσον αφορά το ότι θα μας κράξουν οι Βρετανοί για τα αγγλικά της,ας έρθουν εκείνοι να μας μιλήσουν καλύτερα Ελληνικά για να δούμε..Εδώ εμείς και δεν ξέρουμε να μιλάμε καλά Ελληνικά (το ρήμα είναι “φαντάζομαι” όχι “φαντάζουμε”), τα αγγλικά της Ελευθερίας μας πειράξανε..

    • Αν είναι δυνατόν, τα αγγλικά είναι κύρια γλώσσα για όλες τις χώρα και φυσικά οι Βρετανοί κάτι θα σχολίασαν.. Τα ελληνικά δεν είναι κύρια γλώσσα για να ξέρουν όλοι να μιλάνε! Να μην λέμε και βλακείες!
      Τα αγγλικά είναι σημαντική γλώσσα και πρέπει να ξέρουμε να τη μιλάμε και γενικά να τη μιλάμε!

    • Alex ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλα σου λογια .Μολις τωρα προσεξα το σχολιο σου που απευθυνεται καθαρα σε μενα.μπορει και να μην γνωριζω καλα ελληνικα οπως εσυ η μπορει παλι λογω βιασυνης να εγραψα φανταζουμε και οχι φανταζομαι,-πως απο ενα λαθος καταλαβες το επιπεδο των ελληνικων μου και εβγαλες κατευθειαν το πορισμα αυτο μονο εσυ το γνωριζεις-,ομως καλο θα ηταν να το παρεις το θεμα λιγο πιο χαλαρα.Ειμαστε εδω για να σχολιασουμε ΟΛΕΣ τις συμμετοχες.Ο καθενας μας εχει τις δικες του προτιμησεις και αποψεις,ολες ειναι δεκτες αρκει να διατυπωνονται σε επιτρεπτα ορια χωρις να προσβαλλουν κανενα.Εγω σιγουρα δεν σου την ειπα.Εσυ παλι μου την παραειπες.

  4. poso tragiko einai na miloun gia profora oi elladites oson afora ta agglika , simfwnw den gnwrizei kala agglika i eleutheria alla auto einai entelws diaforetiko apo tin profora …….

  5. Βρε παιδια,συμφωνω,δεν θα κριθει γι’αυτο,για το τραγουδι της και τη σκηνικη της παρουσια θα κριθει,αλλα παει σε εναν πανευρωπαικο διαγωνισμο.Εννοειται πως δεν θα την εκτελεσουμε επειδη δεν μιλαει απταιστα αγγλικα!Και η Safura με διερμηνεα ειχε παει Οσλο,και η Svetlana επισης στη Μοσχα κτλ. Απλα θα ηταν καλυτερα να εκανε ισως περισσοτερη εξασκηση για να ρεει ο λογος της.Εμενα ως πρωην Ελληνιδα της διασπορας μου ακουγεται ‘καπως’,φανταστειτε κραξιμο που θα φαει απ’τους υπερανω Βρετανους για παραδειγμα,κριμα ειναι…

  6. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΑΦΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΦΡΟΝΤΙΣΙΑΚ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  7. Μια χαρά η κοπέλα που τη φάγανε με το βρακί και ότι δεν ξέρει να τραγουδάει.Κουκλίτσα,γλυκύτατη και πάνω από όλα φωνάρα!Όχι σαν τον άλλο τον καθυστερημένο τον Τούρκο!Τον ψάχναμε καιρό οι Τούρκοι?Παναγιά μου και το τραγούδι του χάλια!Παιδιά φέτος πρωτιά πάει προς Σουηδία μεριά.Εμείς πεντάδα σίγουρα!!

    • ναι τον ψαξανε αρκετα γιατι ειναι αληθινος μουσικος και το τραγουδι του το εγραψε μονος του,δεν εβαλε σουηδους

  8. σιγουρα κι εγω ενοιωσα αβολα με τη δυσκολια της ελευθεριας να μιλισει ανετ και φανηκε και αυτη οτι δυσκολευτηκε..καλυτερα να μιλουσε ελληνικα και να ειχε διερμηνεα εναν απ την ομαδα της..οσο για το αν απ το bbc θα ειρωνευτουν ε δεν νομιζω οτι περιμεναν τα αγγλικα της ελευθεριου για να ειρωνευτουν.αυτοι κοροιδευουν το καθετι ετσι κι αλλιως..
    απο κει και περα η ελευθεριου ηταν υπεροχη στα 2 ελληνικα τραγουδια που ειπε..εχει πολυ ομορφη φωνη και πολυ καλη ερμηνεια.νομιζω σαυτο το κομματι ηταν κερδισμενη σαν συνολικη εμφανιση στην εκπομπη.

  9. Παιδια δεν ειπαμε οτι θα το παρουμε προσωπικα για οτι μας ..σουρουν οι Βρεττανοι.Αναφερομαστε σ αυτους γιατι ειναι γνωστοι για το κρυο- για μερικους-χιουμορ τoυς.Και δεν ειναι κακο να γελαμε κι εμεις με τ αδυνατα σημεια μας.Η Ελευθερια δεν ειχε τ αγγλικα για αγαπημενο μαθημα στα μαθητικα της χρονια. Την προφορα της ουτε καν την σχολιαζω.Αναφερομαι στα επιφωνηματα ,τα good luck και τα αμηχανα γελακια που προσπαθουν να καλυψουν τα κενα της γραμματικης που υπαρχουν.Οπως θα σχολιασω την οποιαδηποτε εκπροσωπο αλλης χωρας με αυτο το επιπεδο αγγλικων θα σχολιασω και την δικη μας.Η κοπελα εχει ομορφη φωνη , ομως πρεπει να μαθει να επικοινωνει καλυτερα με το κοινο -και οχι να κυττα μονιμως την Τουρκαλα παρουσιαστρια-η ψηφος του κοινου ειναι που μας ενδιαφερει.Ο Τουρκος τελικα μ αρεσει μονο οταν τραγουδα.δεν μου φανηκε και δειγμα ευγενειας στο λιγο που ειδα.Την κοινη τους συνεντευξη δεν την ειδα ακομα.Πρεπει ν αγορασω πρωτα ενα λεξικο αγγλικων για να καταλαβω τι λεει η Ελευθεριτσα μας…..ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ I ‘m just kidding guys..

  10. Παντως καλη υποδοχη…αφιερωμα σε Ελληνικα τραγουδια γνωστα εκει μαλλον το κομπλεξ το εχουμε εμεις…!
    Οσο για την Ελευθερια με αφησε αφωνο γιατι τραγουδησε πολυ ωραια ναι δεν μπορουσε να συνενοηθει καλα στα αγγλικα αλλα δεν παει να διαγωνιστει σε αυτο(εχουν περασει αλλοι που δεν ηξεραν λεξη…)εγω το μονο προβλημα το ειδα ενδυματολογικα…δεν εχει βρει το στυλ της.
    Παντως μου αρεσε αυτη η εκπομπη!

  11. Καλα τα αγγλικα της δεν ειναι καλα, ΑΛΛΑ καλυτερα να ομιλει ελληνικα και να εχει εναν μεταφραστη, δεν λεω οπου παει, αλλα στην eurovision ας την προστατεψουν, καλυτερα να μιλαει ελληνικα και να τα μεταφραζει καποιος, δεν ειναι ντροπη!! εξαλλου γιατι να την κατηγορησει καποιος, οτι δεν ξερει αγγλικα, γιατι η Ρουσλανα ηξερε? Δεν ειναι διαγωνισμος αγγλικων! Σημασια εχει στην εμεηνεια του τραγουδιου να ειναι καλη! Οι συεντευξεις μπορουν να δοθουν και με βοηθεια!!

  12. Δεν έπρεπε να θίξεις τα αγγλικά της Ελευθερίας κα Λαουρίνδα. Μιλάς εκ του ασφαλούς. Τα δικά σου τα αγγλικά δεν τα ακούσαμε για να σε βαθμολογήσουμε. Την επόμενη φορά να γράψεις στα αγγλικά. Το προφορικό σου όμως, το επόμενο εξάμηνο στο ΜΠΛΕ. Την ελληνική συμμετοχή την υποστηρίζουμε πάντα και δεν κολλάμε σε ανούσια πράγματα. Και μένα κάτι μπορεί να μην μου έρεσε αλλά δεν το θίγω. Η Ελευθερία ήταν άψογη καί αξιοπρεπέστατη στην Τουρκία. Μπράβο της!

  13. Παιδια ενα βιντεο που βρηκα οπου ο Καν και η Ελευθερια μια χαρα αγκιαλιαζοντε….που το ειδατε οτι την σνομπαρε η κατι τετοιο…ΕΛΕΟΣ ΜΕΡΙΚΟΙ….!
    http://youtu.be/fB7eCNzZkN8

    • Χαχα,ελα μωρε απλα στο παραπανω βιντεο φαινοταν λιγο…βαρεμενος!Δεν ψαξαμε αλλες πηγες ‘μερικοι’! Τζαν προφερεται btw 🙂

  14. ego tora tha kano to pikroxolo mou sxolio, ti krima gi auti tin kopela me tin toso oraia foni, na tragoudia mia tetoia paparia opos to afrodisiac, giati re paidia stin ellada soni kai kala prepei na ginoune oles oi tragoudistries Paparizou kai Kalomoira HMARTON

    • Υπαρχουν σημαντικοτερες φωνες απο της μικρης που δεν εχουν καλο υλικο να τραγουδησουν…εχει χαθει η εμπνευση δεν ξερω τι γινεται αλλα το προβλημα που αναφερεις ειναι γενικοτερο…δεν γραφοντε καθε μερα τραγουδια που μενουν στην ιστορια.
      Παντως για χιτακι καλοκαιριου μια χαρα ειναι…!

  15. Για τα αγγλικά που λέτε είναι αλήθεια οτι δεν είναι πολύ άνετη αλλά ούτε όταν μιλάει ελληνικά το χει…Γενικά ίσως να μην έχει ευφράδεια.Αλλά και πέρυσι ο Λούκας δεν το είχε με τα αγγλικά.Να σε κάτι που χρησίμευε και ο Stereo Mike…:D

  16. to tragudaki exei allaksei san na exei katevei ena tono i emena m fenete..pio kalo einai etsi pados..edaxei apo aggalika dn kserei kai telia..alla gi auto iparxun kai oi metrafrastes..diladi oi rossoi kai oi ukranoi kai oi lipoi autoi p dn kserun gri ti pathane?tha mathei to koritsi!!!

  17. πόσο όμορφη η στιγμή που τραγούδησαν το “μια πίστα από φώσφορο”;; απλά μαγικό… μπράβο Ελευθερία!

  18. Μπραβο ελευθερια να δω βασικα πως θα τραγουδησει live (και ελεος πιο πριν ειδα φαγατε ποσο χωρο για τα αγγλικα ενταξει δεν εχει πλουσιο λεξιλογιο αλλα δεν θα κριθει και γιαυτο)

  19. dimmm ,δεν καταλαβα τωρα δεν σου αρεσει το afrodisiak?????? ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΙΣΕΣ?ΑΣ’ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΥ ΑΛΚΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ