EUROVISION 2012: Ολοκληρώνεται η κατασκευή του Baku Crystal Hall!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι εργασίες κατασκευής του Baku Crystal Hall που τείνει να πάρει την τελική του μορφή, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι εργασίες για την διαμόρφωση του εσωτερικού του χώρου και την κατασκευή της σκηνής της 57ης Eurovision.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα videos που δημοσιεύουν οι ιστοσελίδες eurovision.az και esctoday.com εντατικά προχωρούν και οι εργασίες για την κατασκευή του Κέντρου Τύπου του φετινού διαγωνισμού, που θα απέχει 1χλμ. από το Baku Crystal Hall.

Έως τις 13 Μαΐου, οπότε και οι πρώτες εθνικές αποστολές θα φτάσουν στο Baku και θα ξεκινήσουν οι τεχνικές πρόβες του φετινού διαγωνισμού, πρέπει όλα να είναι έτοιμα στην εντέλεια.

Οι Αζέροι διοργανωτές έχουν βάλει το στοίχημα μιας καθ’ όλα άρτιας διοργάνωσης που θα ξεπεράσει κατά πολύ ότι έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν και μας καλούν να “ανάψουμε τη φλόγα μας”.

[youtube id=”Ta0WKhWCZno” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”Vb-JTMFsLCY” width=”600″ height=”350″]

Εξωτερική άποψη του Κέντρου Τύπου

Το εσωτερικό του Baku Crystal Hall πριν από λίγες ημέρες, χωρίς να μας αποκαλυφθεί ωστόσο η ‘μαγική’ κρυστάλλινη πλευρά του.

Βασίλης Τερζόπουλος

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. MA POTE THA PROLAVOUN? OS TIS 13 MAIOU PREPEI NA NAI OLA ETOIMA, ALLA EDO DEN EINAI KAN TO STADIO ETOIMO! POS THA FTIAXOUN MIA TOSO ENTIPOSIAKI SKINI SE TOSO LIGO XRONO? DEN NOMIZO OTI THA PROLAVOUN…..

  2. Οντως τι θα πρωτοπρολαβουν μεχρι τις 13 Μαιου ενας Θεος το ξερει.Περιμενα ομως κατι παραπανω φετος.

  3. Εγω απ’τη στιγμη που και περυσι απογοητευτηκα απ’τη σκηνη των Γερμανων ετσι και αλλιως δεν εχω πολλες απαιτησεις απ’τους Αζερους…μπορει και να βγει κατι καλο τελικα,που ξερεις…το να μην προλαβουν και να το πανε πιο μετα καλο θα ειναι γιατι μερικοι μερικοι εχουμε και πανελληνιες! 😛 Ρε παιδια δεν ειναι λιγο μικρο μεσα? Ή μου φαινεται?

  4. ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΣΚΗΝΗ,ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ

    • Ελπίζω οι εκπλήξεις να μην περιλαμβάνουν κάτι σαν και αυτό:

      http://www.youtube.com/watch?v=f_tVDH2ZNWo

      Ένα μήνα πριν τον διαγωνισμό η διοργανώτρια χώρα να είναι ακόμα με το μυστρί στο χέρι, δεν μου εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

    • Συμφωνω απολυτα!Φωτισμος,σκηνοθεσια,σκηνη,ο χωρος…πιο μοντερνο απ’τα συνηθισμενα της Μοσχας για παραδειγμα!Και οι Γερμανοι τη σκηνη του Οσλο προσπαθησαν να αντιγραψουν…

  5. ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ……….ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ…….ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ………….ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ε οχι και η διοργανωση του 2010 ηταν η καλυτερη..σαν σκηνη,εφε και γραφικα ηταν τα πιο απλα.ειδικα ενα χρονο πριν με την υπερπαραγωγη των ρωσων η νορβηγια του 2010 φανηκε πολυ φτωχικη..
    η καλυτερη διοργανωση ολων των εποχων αντικειμενικα ηταν η ρωσια το 2009..

  7. kale ti lete??? i norvigia eixe tin kaliteri diorganosi? se mia tromaktika aprosopi skini me fotakia anti gia othoni? gia mena tis serbias itan i kaliteri! kai idika sti skini!

  8. Για μένα η σκηνή της Γερμανίας ήταν η καλύτερη. Αυτήν της Νορβηγίας ήταν τρομακτικά βαρετή και μονότονη, ενώ της Ρωσίας ήταν η υπερβολή προσωποποιημένη. Οι Ρώσοι κατάφεραν να “εξαφανίσουν” τους καλλιτέχνες από τη σκηνή- γήπεδο με αποτέλεσμα να απολαύσουμε την πιο κρύα Eurovision των τελευταίων ετών. Όσο για τους Αζέρους, αν καταφέρουν να χτίσουν μία κανονική high tech σκηνή, να είμαστε ευχαριστημένοι.

    • να εξαφανισουν η να αναδειξουν τα τραγουδια?γιατι νομιζω η ισλανδια δεν θα εβγαινε δευτερη χωρις εκεινο το ονειρικο και εκπληκτικο backround που ειχαν..και δεν εμειναν απλα να δειχνουν απο μακρια τα τελεια γραφικα που ειχαν.υπηρχε αψογη σκηνοθεσια και του δικου μας μετριου τραγουδιου που σαν εικονα ηταν πολυ αρτιο..
      παντως και της γερμανιας περσυ μου αρεσε παρα πολυ..

  9. Εμένα η καλύτερη σκηνή όλων των εποχών μου φάνηκε της Κωνσταντινούπολης το 2004!Μεγάλη αλλά όχι αντιτηλεοπτική,φωτεινή αλλά όχι κιτσαριό με χώρους,σκάλες για φωνητικά….Εκπληκτική η διοργάνωση των Τούρκων.Παρέδωσαν μάθημα!Πολύ καλύτερη απο άλλες ”Ευρωπαϊκές” χώρες που ούτε μικρόφωνα δεν είχαν!
    Η σκηνή του Ελσίνκι(2007-Ναι αυτή με το κέρατο απο πάνω!) ήταν όμως απο τις χειρότερες μαζί με του 2001(αηδία,χάος,έχανε η μάνα το παιδί με ένα μακρινό πλάνο)του 1991(Στη Γιουγκοσλαβία του χάους καλύτερα θα διοργανωνόταν!),του 1990(Νομιζες οτι τραγουδάει και ο καμεραμάν αφού φαινότανε μέχρι και που ξυνόταν!),του 1984(Η γέφυρα του Πηνειού με κάτι αηδιούλες που στριφογύριζαν!) και του 1983(Καβούρια στις τσέπες πάλι τα παιδιά!!!Τετραγωνάκια κρεμασμένα απο σιδεριές,που λεγες ”Τώρα θα πέσει πάνω στην Όφρα και θα τη λιώσει!”).
    Τα χωσα πάλι!

    • Οι Τουρκοι ειναι μανουλες στα τηλεοπτικα!Εγω πιστευω πως τωρα πια μονο απο Τουρκους και Σουηδους μπορουμε να δουμε μεγαλο show στη Eurovision γιατι ειναι απο τις λιγες χωρες που εχουν χρημα να ριξουν,υπερσυχρονα και μεγαλα σταδια και ειναι ειδημονες σε shows,κινηματογραφο κτλ…Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ σκηνη ever ηταν φυσικα αυτη της Ελλαδας,μικροσκοπικη και με κατι σκαλες που ουτε που καταλαβα που χρησιμευαν!Περυσι η γιγαντοοθονη και τα εκνευριστικα μακρινα πλανα εκαναν τραγουδιστες και χορευτες να χαθουν.Ελπιζω η σκηνη φετος να μην ειναι εξισου μικρη γιατι και ο χωρος δεν μου φανηκε ιδιαιτερα μεγαλος…

    • Μάλλον θες να πεις ότι δεν υπήρχε καν σκηνή εκείνη την χρονιά. Για μένα η Εσθονία θα έπρεπε να φάει πρόστιμο για προσβολή της αισθητικής των τηλεθεατών. Ακόμα θυμάμαι τον γκρι τοίχο που πήγαινε πέρα- δώθε και τον αντίλαλο που ακουγόταν από τα μικρόφωνα…

      • Χαχα,γενικα οι οργανωσεις πριν του 2003 ειναι απλα κακες αναμνησεις αν τις κοιταξεις με τα σημερινα δεδομενα της τεχνολογιας,των σταδιων κτλ. Μην συγκρινουμε δηλαδη για παραδειγμα σκηνη και διοργανωση του 1990 με του 2012!

  10. απο 2001 και μετα η χειροτερη ολων θα συμφωνησω οτι ηταν του 2002..πραγματικα απαραδεκτη..μας πηγε χρονια πισω μη πω στην δεκαετια του ’80…
    η τουρκια πραγματικα εκανε αρτια διοργανωση..μια απ τις καλυτερες μαζι με επιπεδο τραγουδιων..2004,2008,2009 για μενα οι καλυτερες διοργανωσεις απο αποψη ποιοτητας τραγουδιων και 2004,2009 οι καλυτερες απο αποψη και συνολικης διοργανωσης,σκηνοθεσιας σκηνης και γραφικων..
    μετα την απαραδεκτη του 2002 θα πω κι εγω πως ειχαμε την πιο μετρια eurovision..πολυ κακη σκηνη με τις αχαρες σκαλες και ενα πολυ μετριο επιπεδο τραγουδιων..
    δεν ξερω τι θα δουμε στο αζερμπαιτζαν αλλα θελω να πιστευω οτι θα δουμε ενα καλο επιπεδο..η χωρα εχει ”φαγωθει” να δειξει στον κοσμο οτι ειναι στην ευρωπη (που δεν ειναι) και οτι εχει μια τεραστια αναπτυξη και εξελιξη..
    θα δουμε….

  11. to 2009 ego den xarika to show itan mia terastia sxini pou xanosouna eki mesa emena to 2006 2011 2005 2008 mou aresan olo den jero pio palia giati to 1997 gini8ika

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ