ΚΥΠΡΟΣ: Τέλος στο θρίλερ με τη φετινή συμμετοχή, το “La La Love” ταξιδεύει στο Μπακού!

Οριστική λύση δόθηκε πριν από λίγο στο ζήτημα που είχε προκύψει με τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2012, καθώς το Κοινοβούλιο της χώρας υπερψήφισε τον σχετικό πρϋπολογισμό του 2012, εκαταμιέυοντας έτσι τα αντίστοιχα κονδύλια που θα δαπανηθούν για τη λειτουργία της κρατικής τηλεόρασης, ΡΙΚ.

Το όλο θέμα είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες, όταν στελέχη του κρατικού καναλιού είχαν κοινοποιήσει τις ανησυχίες και τους φόβους τους εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή, από την οποία θα κρινόταν και η έγκριση ή μη των απαιτούμενων κονδυλίων για τη συμμετοχή της αποστολής τους στο Μπακού. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο μας, πατώντας εδώ. Τελικά η ψηφοφορία αυτή διεξήχθη με θετικά αποτελέσματα, καθώς το απαιτούμενο budget έλαβε την ψήφο της πλειοψηφίας των Βουλευτών, δίνοντας τέλος στα σενάρια και την φημολογία που ακολουθούσε καθ’ ‘ολο το προηγούμενο διάστημα τη συμμετοχή της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου, Ήβη Αδάμου, δεν παρέλειπε να εκφράζει την αισιοδοξία της για την θετική έκβαση της υπόθεσης, ενώ η δισκογραφική εταιρεία της εν λόγω ερμηνεύτριας έσπευσε χθες να καθησυχάσει τα πνεύματα, ανακοινώνοντας πως επρόκειτο να καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της αποστολής, σε περίπτωση που η δημόσια τηλεόραση της χώρας αδυνατούσε να ανταποκριθεί σε αυτά.

Τέλος καλό, όλα καλά για το “La La Love”, το οποίο θα δούμε να διαγωνίζεται κανονικά στη σκηνή της Eurovision 2012, με πρώτο σταθμό τον Α’ Ημιτελικό, στις 22 Μαίου.

Θανάσης Νάκος

Βίντεο, Φωτογραφία: eurovision.tv

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε μπραβο,με το καλο!Αχ βρε παιδια ομως,μην τρεφουμε ψαιδευσθησεις!Δεν θα νικησει η Ηβη!Δυστυχως ξερουμε απο τωρα ποιος θα νικησει(και αυτο ειναι πολυ εκνευριστικο!Χανεται ολη η μαγεια!)

  2. Δεν νομιζω να πιστευε κανεις οτι δεν θα ταξιδεψει η Αδαμου.@Laurinda γεια σου.απο την αρχη ειπα οτι δεν τρελλαινομαι για την Σουηδια οποτε για μενα η μαγεια υπαρχει.Εξαλλου φαντασου τη ΜΑΓΙΚΗ στιγμη με τον Νορβηγο στη σκηνη.Και δεν μιλω απο αποψη τραγουδιου.

    • Γεια σου Μαρικα! Κοιτα εγω βρισκω το Euphoria εξαιρετικο,αλλα και γω εχω πει εξαρχης οτι η Νορβηγια φετος ειναι το αγαπημενο μου(απ’ολες τις αποψεις)!Αν μπορουσα θα εδινα στη Νορβηγια την 4η νικη της!Αλλα γενικα ολα δειχνουν οτι η Σουηδια θα νικησει…κραταω βεβαια και καποιες επιφυλαξεις γιατι οι televoters μπορει να εχουν αλλη γνωμη 🙂

  3. Αυτος που γυρισε αυτο το βιντεο προφανως εχει δει ολα τα εργα του Λυκοφωτος και τα εχει ξεπατικωσει .Εβαλε και λιγο απο Χιονατη ετσι για να μην ξεχναμε και τα παιδικα χρονια της αθωοτητας μας και εμπρος ολοταχως για Μπακου!Το τραγουδι μου αρεσει πιο πολυ απο το βιντεο .

  4. Παντως εμείς σταθερα 12αρι στην Ελλαδα και η Ελλαδα 12αρι στην Κυπρο και απο 10 και κατω βλεπουμε για Σουηδια και Νορβηγια.!

  5. Φέτος η Κύπρος μας με αυτή την κουκλίτσα με τη γλυκιά φωνή και το τέλειο τραγουδάκι της, αξίζει 100 όχι μόνο 12 βαθμούς!!!

    • Αχ,πεσ’τα!Οτι και καλα επρεπε να το συζητησουν πολυ,δεν ξερανε οτι το προστιμο θα κοστισει περισσοτερο απ’την ιδια τη συμμετοχη!Οχι οτι σκοτιστηκε κανενας εκτος Ελλαδας και Κυπρου,αλλα λεμε τωρα…

      • δεν συζητήθηκε έξω επείδη πολύ απλά δεν μαθέυτηκε!
        Και επειδή στην Κύπρο όλα λύνονται -όχι όπως στην ελλάδα- δεν έγινε θέμα!!

    • Ναι, τι να σου πω… διαφημιστικό κολπάκι!
      ….Αν ήτανε διαφημιστικό κολπάκι δεν θα έβρισκαν αυτή τη δικαιολογία που θα έφερνε σε δύσκολη θέση την οικονομία της τηλεόρασης της Κύπρου!
      και πιστεύω πως οι περισσότεροι ζηλεύεται επειδή φέτος η Κύπρος είναι απ’ τις καλύτερες! Μην δείτε κάποιον καλύτερο από σας…Τι σκατά λαός! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

  6. Και μενα δεν μου αρεσει ουτε το ελληνικο ουτε το κυπριακο τραγουδι! 😛 Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις…Εξω μαθευτηκε αλλα δεν τους νοιαζει αν θα παει η Κυπρος ή οχι!Οπως αν γινοταν κατι παρομοιο με τη συμμετοχη της Αυστριας,μονο Γερμανοι και Αυστριακοι θα νοιαζονταν!Υπηρχε εστω και ενας εδω μεσα που να πιστευε οτι πραγματικα κινδυνευε η κυπριακη συμμετοχη? Ολοι ξεραμε οτι στο τελος θα πηγαινε,μην κρυβομαστε πισω απ’το δαχτυλο μας!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ