Οι Cassiopeia με το Killer bee στον Ogae 2nd Chance 2012!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μετά από τον ελληνικό τελικό τα μέλη του Ogae Greece ψήφισαν για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον Ogae 2nd Chance. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που ξεκίνησε το 1987, όπου λαμβάνουν μέρος τα μέλη του Ogae International εκπροσωπώντας τη χώρα τους με ένα τραγούδι από τον εθνικό τους τελικό που δεν κατάφερε να κερδίσει. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία (2nd Chance) σε συμμετοχές που θεωρούνται αξιόλογες. Φέτος λοιπόν, τα μέλη του Ogae Greece, αμέσως μετά τον τελικό της Ελλάδας, ψηφίσαν μεταξύ των 3 υπόλοιπων τραγουδιών (πέραν του νικητήριου Aphrodisiac) και ανέδειξαν αυτό που θα στείλουμε στο Ogae 2nd Chance 2012. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Cassiopeia – Killer bee 306 βαθμοί
Velvet Fire – No Parking 270 βαθμοί
Dora – Baby I’ m yours 252 βαθμοί

Τη διοργάνωση του φετινού διαγωνισμού έχει αναλάβει ο Ogae Rest of the World, που πέρυσι νίκησε το διαγωνισμό με το τραγούδι Nott από τη Yohanna (ο Ogae Rest of the World διαλέγει τραγούδι από χώρες που έχουνε εθνικό τελικό αλλά δεν υπάρχει αντίστοιχος Ogae)

[youtube id=”MSoei-MhW40″ width=”600″ height=”350″]

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορουμε να δουμε πουθενα τ αποτελεσματα απο τις προηγουμενες διεξαγωγες του 2 chance?Ποιο τραγουδι στειλαμε εμεις και ποιο ηταν το νικητηριο τραγουδι του διαγωνισμου;

    • Ogae Second Chance Contest λέγεται ο διαγωνισμός. Για να μπορέσεις να ψηφίσεις πρέπει να είσαι μέλος σε κάποιο από τα επίσημα εθνικά παραρτήματα του Ogae International, για την Ελλάδα ας πούμε να είσαι μέλος του Ogae Greece. Βέβαια χωρίς να είσαι μέλος τις συμμετοχές μπορείς να τις δεις (χωρίς να μπορείς να ψηφίσεις) στην ιστοσελίδα του Ogae Second Chance Contest που είναι: http://www.sechuk.com.
      Ελπίζω να έλυσα τις απορίες σου.

  2. εγω πιστευω οτι ειναι μια χαρα η επιλογη που κανουμε για second chance αυτο που εχω να πω ειναι καλη επιτυχια αντε και μια καλη θεση

  3. Καλύτερα να πήγαινε το no parking αλλά και το killer bee είναι μια χαρά, ευτυχώς που δεν έστειλαν το baby i’m yours

  4. Σε αυτό τον διαγωνισμό από ότι είδα βγήκαμε 8οι. Γιατί τα αποτελέσματα δεν έχουν αναρτηθεί εδώ?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ