Τελικός: Ποιά από τις 6 χώρες θα πάει καλύτερα;

Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Αζερμπαϊτζάν, Ισπανία και Γερμανία είναι οι έξι χώρες που μετέχουν απευθείας στον τελικό της Eurovision στις 26 Μαίου.

Ακούστε τα 6 τραγούδια και προβλέψτε εκείνο που πιστεύετε ότι θα καταλάβει καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη.

Πληροφορίες για τα τραγούδια μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική σελίδα του site μας.

            Ηνωμένο Βασίλειο                               Γαλλία                                           Ιταλία

 

                Αζερμπαϊτζάν                                 Ισπανία                                        Γερμανία

Λουκάς Βλαβιανός

66 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το τραγουδι της ισπανιας ειναι στην 3η θεση για μενα μετα απο σερβια και σουηδια η σουηδια σερβια..το αζερμπαιτζαν μου αρεσει παρα πολυ..ειναι στις 3 καλυτερες μπαλαντες φετος νομιζω και θα τα παει κλασικα πολυ καλα στη δεκαδα..η ιταλια ειναι απ τις αγαπημενες μου συμμετοχες..
    πιστευω αυτες οι 3 ειναι πολυ πιθανο να βρεθουν στην 10αδα..
    τα υπολοιπα 3 πιστευω ειναι σχεδον απιθανο να μπουν 10αδα..

  2. Θα ήθελα να πάνε καλά Γερμανία και Ισπανία, κατά σειρά προτίμησης. Δυστυχώς, θα φάμε στη μάπα την Ιταλία πάλι, πολύ φοβάμαι.
    Η.Β. λίγο αδιάφορο, δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει, αλλά αν πάει ψηλά δε θα χαλαστώ.

  3. Η Ιταλία πάει για βραβείο, η Ισπανία και το ΗΒ θα είναι στο top-10 των επιτροπών όχι όμως και του κοινού. Το Αζερμπιτζάν πάλι το ακριβώς αντίθετο. Για την Γαλλία δεν είμαι σίγουρος, παίζει και η κορυφή αλλά και ο πάτος. Η Γερμανία πάλι θα επιστρέψει στις θέσεις πρό-Λένας, εκτός top-20 δηλαδή.

  4. H Ισπανία είναι υπερτιμημένη! Σίγουρα,θα την εκτιμήσουν οι επιτροπές λόγω φωνής αλλά πόσο καλά να πάει.Δεκάδα το πολύ…

  5. Εγω πιστευω πολυ στη Γερμανια και μ ‘αρεσει παρα παρα πολυ ηδη το εχω βαλει στο ipod μου
    Οπως επισης ειμαι σιγουρη οτι θα παει πολυ καλα οχι ομως πρωτη θεση η Ιταλια.Το τραγουδι τους στα ιταλικα ηταν πολυ πιο ομορφο.
    Αζερμπαισταν θα παει καλα γιατι ως διοργανωτρια χωρα ολοι θα τις δωσουν καποια ψηφο.
    Γαλλια ισως μπει δεκαδα.
    Αγγλια ,Ισπανια δεν ξερω αν και μ’αρεσουν αλλα μαλλον δεν μπαινουν 10αδα.

  6. apo ta 6 m aresoun perissotero Italy , Azerbaijan … nomizw pws sto teliko me seira kaluteris thesis Italy (2i-3i tin vlepw) , Azerbaijan (4i-6i) Spain (8i-12i) Uk (8i-12i) France (13i-16i) kai Germany (18-22) …

  7. Πρωτη φορα που μου αρεσουν ολα τα τραγουδια των Big 5 και του νικητη που περναει κατευθειαν!Εννοειται πως η Ιταλια θα παει πιο ψηλα απ’ολα γιατι θα ψηφιστει και απο κοινο και απο επιτροπες,νομιζω θα το δουμε μεχρι και τριαδα.Η Γερμανια ισως το πιο αδιαφορο,αλλα και παλι δε με χαλαει…το βλεπω εκτος δεκαδας,οπως και τη Γαλλια.Το Αζερμπαιτζαν για ακομη μια φορα στελνει ενα καλο τραγουδι με μια υπεροχη φωνη και θα παει καπου στις 2 τελευταιες θεσεις του top 10.Οσο για το Ηνωμενο Βασιλειο μπορει να κανει την εκπληξη και να το δουμε σε πολυ καλη θεση!

  8. Στην δεκάδα πιστεύω θα είναι:
    ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ & ΙΣΩΣ ΙΣΠΑΝΙΑ.
    ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ & ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΕΚΑΔΑΣ.

    Πιστεύω πως η Γερμανία θα πάει δεκάδα γιατί έχει ένα στυλ τραγουδιού που ακούγεται πολύ σήμερα και ο Roman Lob θα αρέσει στα κοριτσάκια με το στυλάκι του. Τώρα η Ισπανία πολύς ντόρος έχει γίνει για το τίποτα νομίζω. Δηλαδή έλεος. Οκ, μια καλή μπαλάντα αλλά ως εκεί. Δεν νομίζω πως είναι απ τις πολύ δυνατές. Ας πούμε Σερβία, Ισλανδία έχουν πιο ωραίες.
    Το ΗΒ σίγουρα θα πατώσει, η Ιταλία ίσως μπει στις τελευταίες θέσεις της δεκάδας, ίσως, και η Γαλλία δεν νομίζω να τα καταφέρει για δεκάδα…

  9. Μου αρεσουν ολα τα τραγουδια εκτος Αζερμπαιζαν(το οποιο ομως θα παει καλα οπως παντα…).
    Η Ιταλια θα μπορουσε και να κερδισει με την μπαλαντα τωρα με αυτο το τραγουδι γυρω στο τοπ6(ειναι η χαιδεμενη των επιτροπων).
    Δυστυχως αν και μου αρεσει πολυ η Ισπανια μετα Γαλλια και Αγγλια δεν τα βλεπω τοπ10!

  10. Tha simfonisw me ton ConP!Mou aresoun oi Big 5 kai den mou aresei to Azerbaijan….
    Distixws omws to Azerbaijan tha einai top10…thewrw pws kai i Italia tha einai top 10!Twra oi ipoloipes paizodai an kai egw tha ithela na tis dw oles……

  11. Το τραγούδι της Γερμανίας είναι τέλειο!!!Και της Ιταλίας με του Αζερμπαιτζάν…..

  12. Γερμανία:15ος
    Ισπανία:12η
    Γαλλία:17η
    Ηνωμένο Βασίλειο:9ο
    Ιταλία:3η
    Αζερμπαϊτζαν:7ο

  13. 1.ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ..(Θεός!Το ωραιότερο τραγούδι που στείλανε οι Άγγλοι απο 2000 και δώθε!Νομίζω μετά τη Γερμανία,το επόμενο μπιγκ 5 που πάει για πρωτιά!Στις επιτροπές,τουλάχιστον!)
    2.ΙΣΠΑΝΙΑ..(Επιτέλους η Ισπανία κατάλαβε οτι πρέπει κάποια στιγμή να θυμηθεί και τη δεκάδα!)3.ΙΤΑΛΙΑ..(Εξαιρετική παρουσία!)
    4.ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ..(Όμορφη γυναίκα και καλή φωνή,αλλά για δεύτερο συνεχόμενο…πολύ δύσκολα!!!)
    5.ΓΑΛΛΙΑ..(Ευτυχώς που περνάει κατευθείαν τελικό!Δε μου αφήνει τίποτα,όσες φορές και να το ακούσω!)
    6.ΓΕΡΜΑΝΙΑ..(Εκνευριστικά συνηθισμένο!Δε νομίζω να επαναληφθούν οι δόξες της μεγάλης Λένας! 😉

  14. Κανενα δεν μου αρεσει ως σηνυθως οι “Big 5”στελνουν ασυναρτησιες,απο το αγαπημενο Αζερμπαιτζαν δεν το περιμενα αυτο!!Πιστευω πως θα μπει και παλι στην 10αδα επειδη του εχω μια συμπαθεια στην Eurovision!Tα υπολυπα θα πανε καπως ετσι Ιταλια (10-12),Ισπανια(15-17),Γερμανια(15-17),Γαλλία (19-22)
    ε και Αγγλια (23-25)(ως συνηθως)

  15. 1.spain(10ada sygoura)2.italy(10ada-15ada)3.azerbaijan(gyrw sto 13)4.france(18)5.germany(16)6.uk(20-25)<—my top 6 and my predictions for the final 😀

  16. Κατά σειράν:
    – Ιταλία
    – Ισπανία
    – Ηνωμένο Βασίλειο
    – Γερμανία
    – Αζερμπαϊτζάν
    – Γαλλία

  17. 1.ΙΣΠΑΝΙΑ
    2.ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ(ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ)
    3.ΑΓΓΛΙΑ
    4.ΙΤΑΛΙΑ
    5.ΓΑΛΛΙΑ(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ
    6.ΓΕΡΜΑΝΙΑ

  18. Θα τα σχολιάσω όλα! (απειλή για όσους δεν το κατάλαβαν)
    Βρετανία: η μόνη περίπτωση ο γεροπαραλυμένος να κάνει το κοινό να τον προσέξει από την θέση εμφάνισης που του ‘λαχε είναι να του ξεκολλήσει η μασέλα και να καρφωθεί στο μικρόφωνο! Αυτό μάλιστα θα έμενε αξέχαστο στο κοινό!
    Αζέρι: Σοράγια η θλιμένη πριγκήπισσα, τόση κλαψομ@@νιά δεν την αντέχει κανείς, ευρωπαϊκή κατάθλιψη με δόσεις ανατολίτικης μιζέριας. Τόσο βαρετό που καταντά ανύπόφορο!
    Γαλλία: πολύ κακό για το τίποτα, το απόλυτο χορευτικό-μοντέρνο-δηθεν ξεσηκωτικό ΤΙΠΟΤΑ! Κρίμα τα σούρτα φέρτα ανά την Ευρώπη καλή μου! Την επόμενη φορά να επιλέγεις πιο προσεκτικά το τραγούδι και λιγότερο προσεκτικά τα μοντέλα στο video clip! Ατύχησες….
    Ισπανία: Μαζί με την Ιταλίδα οι καλύτερες ερμηνεύτριες (όχι τραγουδιάρες του σωρού που δείχνουν τα μπούτια τους και τα μούσκουλα των χορευτών που τις συνοδεύουν) ΑΛΛΑ που πας ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ που σου έδοσαν να ερμηνεύσεις;;;;; Πουθενά προφανώς, απλά λόγω φωνής κατακτάς μια αξιοπρεπή θέση, εκτός αν οι ισπανοί στυλίστες σου “σκάψουν το λάκκο” με τις πρωτοποριακές ιδέες τους, οπότε κλάφτα Παστόρα μου…..
    Γερμανία: καλός ερμηνευτής, ευπαρουσίαστος με μια σύγχρονη σύνθεση. Γενικά η γερμαινκή συμμετοχή έχει μια συμμετοχή που δεν σε συναρπάζει αλλά την ακούς ευχάριστα. Του χρόνου εύχομαι κάτι καλύτερο.
    Ιταλία: ένα έχω να πω! Οι εκπρόσωποι της RAI να ανάβουν λαμπάδες να μακροημερεύσει η Loreen και ο συνθέτης της ο πολύ G:son

    • Δηλαδη αν τυχει και πας Μπακου οι τραγουδιστες να εχουν μαζι τους καποιον να ρουφηξει το δηλητηριο μπας και τους δαγκωσεις? 😛

      • Δεν είμαι κακιασμένος και πικρόχολος Laurinda μου, οι συνθέσεις των big 5 + Host είναι ελεεινές! Τί να κάνω να πω ψέμματα ότι μου αρέσουν; Τη Γερμανία και την Ιταλία δεν τις έκραξα! Οι υπόλοιπες ας πρόσεχαν να διάλεγαν τραγούδια της προκοπής.

  19. Ιταλία: ένα έχω να πω! Οι εκπρόσωποι της RAI να ανάβουν λαμπάδες να μακροημερεύσει η Loreen και ο συνθέτης της ο πολύς G:son, γιατί από σπόντα το γλυτώσανε φέτος το βραβείο! Για να σιγουρέψουν όμως ότι δεν θα συμβεί το μοιραίο και κερδίσουν το διαγωνισμό (χτύπα ξύλο) έχω να κάνω μερικές καίριες προτάσεις. Η Νίνα να εμφανιστεί με κρεατοελιές γεμάτες τρίχες στη μούρη, με δόντια σπασμένα και γεμάτα τερηδόνα, το ένα στήθος υπερδιπλάσιο του άλλου, να βγάλει καμπούρα και να κουτσαίνει! Επίσης κατά την ερμηνεία του τραγουδιού να ψευδίζει, να τραυλίζει και να κάνει απρεπείς χειρονομίες στις κάμερες και στο τέλος να σκλυλοβρίσει το κοινό της αίθουσας που θα την παρακολουθεί αποσβολωμένο. Μόνο έτσι ίσως απομακρυνθεί από την πρωτιά και ηρεμήσουν οι υεπύθυνοι της ιταλικής τηλεόρασης από το μεγάλο κακό που φοβούνται ότι θα τους βρει (διοργάνωση Eurovision 2013, μακριά από τη RAI Θεούλη μου!).

  20. Πιστεύω ότι οι περισσότερες θα πάνε αρκετά καλά.
    Προσωπικά ξεχωρίζω την Ιταλία όσο κι αν με ξενέρωσε η επιλογή της αγγλικής γλώσσας. Με μια εμφάνιση στυλιστική όπως στο Σαν Ρέμο θα εξαφανίσει από σκηνής τις υπόλοιπες.
    Δεν θα με έβλαπτε καθόλου να δω να παίρνει και τη πρωτιά, αυτό που με τρομάζει είναι η πιθανή διοργάνωση του διαγωνισμού από τη RAI (οι φαν του διαγωνισμού θα θυμώνται τα παρατράγουδα πριν 2 δεκαετίες)

  21. Ισπανία και Ιταλία…….. τα υπολοιπα απλά Αδιάφορα!!!!! Ελπίζω βέβαια οι Ιταλοί να βάλουν μυαλό και να το ερμηνευτεί το τραγούδι εις την Ιταλική και οχι Εγγλεζική!!!!! χεχ εχε Viva Espania e Italia!!!!!!

  22. Νομίζω ότι καλύτερο από τα έξι είναι της Ισπανίας και χειρότερο του Αζερμπαϊτζάν. Η μεταξύ τους κατάταξη βέβαια θα είναι στο τέλος αντιστρόφως ανάλογη..

  23. SORRY………….παιδια…….το 12αρι μου φετος………………………ΣΕΡΒΙΑ = δαγκωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

  24. Εγώ πιστεύω πως η σειρά είναι η εξής

    1 Γερμανία

    2 Γαλλία

    3 Ισπανία

    4 Ιταλία

    5 Αζρμπαιτζάν

    6 Ηνωμένο Βασίλειο

  25. Εγώ πάντως συμφωνώ με την Ράνια. Φέτος η Σερβία το έχει. Εκτός και αν το πάρει η Σουηδία.

  26. Το τραγούδι της Σερβίας είναι μαγευτικό. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι και γαμώ τα τραγούδι. Το τραγούδι θα αρέσει σε αυτούς που ξέρουν από μουσική. Σε όσουν δεν αρέσει το τραγούδι τότε σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. Τσεκάρετε το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  27. Νομιζω πως το Αζερμπαιτζαν, και ι Γερμανια ειναι τα πιο επυτιχιμενα τραγουδια!!ολα τα υπολιπα ειναι για υπνο…ετσι νομιζω εγω..δεν θελω να προσβαλω κανεναν για την επιλογι του!!! ενταξει??

  28. παιδια οντως!!το τραγουδι τις Σερβιας εχει κατι το ωραιο!!! συμφωνω με εσενα Greek Lover!!!

  29. Σίγουρα θα τα πάει καλά η Σερβία φέτος. Έτσι και αλλιώς θα την ψηφήσουν όλες οι βαλκανικές χώρες.

  30. ΘΕΛΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑ*****
    ΓΑΛΛΙΑ*****
    ΙΤΑΛΙΑ***
    ΑΓΓΛΙΑ***

    ΙΣΠΑΝΙΑ*

    ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ(ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ!!!)

  31. ΣΤΟΥς ΒΙG FOYR ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΩς!!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.Η ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΛΗ ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΑΤΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ VERSION(ME ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ)
    -ΕΛΛΑΔΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ(ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ).

  32. Άλλαξα γνώμη! Αυτά είμαι τα καινούρια μου στοιχήματα!!!

    1 – Ισλανδία

    2 – Σουηδία

    3 – Σερβία

    4 – Νορβηγία

    5 – Ελλάδα

    6 – Τουρκία

    7 – Ελβετία

    8 – Αυστρία

    9 – Ιταλία

    10 – Λευκορωσία

    11 – Μάλτα

    12 – Δανία

    13 – Γερμανία

    14 – Σλοβακία

    15 – Κύπρος

    16 – Βέλγιο

    17 – Σλοβενία

    18 – Ισπανία

    19 – Γεωργία

    20 – Ρουμανία

    21 – Λιθουανία

    22 – Ουγγαρία

    23 – Αλβανία

    24 – Γαλλία

    25 – Ηνωμένο Βασίλειο

    26 – Αζερμπαιτζάν

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ