EUROVISION 2012: Πώς διαμορφώνονται τα στοιχήματα μέχρι τώρα!

Μία προσφιλής ενασχόληση με την οποία καταπιάνονται κάθε άνοιξη οι απανταχού bookmakers είναι φυσικά και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της Ηπείρου μας, με τα εκατομμύρια τηλεθεατών από όλο τον κόσμο. Με τα συνολικά 42 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στην Eurovision 2012 να έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, τα στοιχήματα έχουν “πάρει φωτιά”, διαμορφώνοντας μια πρώτη εικόνα του τι πρόκειται να επακολουθήσει, αλλά και την γενικότερη τάση που θα επικρατήσει ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές.

Τα στοιχήματα αυτά χωρίζονται σε διάφορες επί μέρους κατηγορίες, με διαφορετικές αποδόσεις και σύστημα ψηφοφορίας σε καθεμιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στις κυριότερες από αυτές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον μέσο όρο των αποδόσεων από είκοσι διαφορετικές εταιρείες.

Σε ότι αφορά τις προβλέψεις για τις χώρες που διεκδικούν τη νίκη στον φετινό διαγωνισμό (ποια χώρα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει), τα δεδομένα διαμορφώνονται ως εξής:

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη της φετινής διοργάνωσης παραμένει η Σουηδία, με τις αποδόσεις για τη συμμετοχή της να μειώνονται καθημερινά, αγγίζοντας σε ορισμένες εταιρείες και τα επίπεδα του 1.6 προς 1, με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη χώρα. Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν (με σειρά απόδοσης) οι: Ρωσία, Δανία, Ιταλία, Σερβία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Ισλανδία και Ιρλανδία. Στην γενική αυτή κατάταξη η Ελλάδα βρίσκεται στην 12η θέση, ενώ η Κύπρος στην 15η. Στις δύο τελευταίες θέσεις συναντάμε το Μαυροβούνιο και τη Μάλτα.

Στην κατηγορία πρόβλεψης της τελικής δεκάδας του φετινού βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή των χωρών που θα τερματίσουν στις δέκα πρώτες θέσεις του τελικού, η σειρά απόδοσης παρουσιάζεται ως εξής:

1. Σουηδία, 2. Ρωσία, 3. Σερβία, 4. Δανία, 5. Ελλάδα, 6. Ιταλία, 7. Νορβηγία, 8. Τουρκία, 9. Αζερμπαϊτζάν και 10. Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κύπρος συναντάται στην 18η θέση αυτού του πίνακα, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκουμε την Πορτογαλία.

Αναφορικά με τον Α’ Ημιτελικό, ο κατάλογος με τις χώρες που προηγούνται στις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό περιλαμβάνει τις (με σειρά απόδοσης):

1. Δανία, 2. Ισλανδία, 3. Ρωσία, 4. Ρουμανία, 5. Ελλάδα, 6. Ιρλανδία, 7. Ισραήλ, 8. Κύπρος, 9. Αλβανία και 10. Μολδαβία. Στην τελευταία θέση του ημιτελικού αυτού πλασάρεται η συμμετοχή του Άγιου Μαρίνου.

Η αντίστοιχη κατάταξη για τον Β’ Ημιτελικό (ποιες δέκα χώρες έχουν πιθανότητες πρόκρισης) είναι η εξής:

1. Σουηδία, 2. Σερβία, 3. Νορβηγία, 4. Τουρκία, 5. Βοσνία Ερζεγοβίνη, 6. Σλοβενία, 7. Ουκρανία, 8. Εσθονία, 9. Λευκορωσία και 10. Σλοβακία. Η χώρα με την χαμηλότερη πρόβλεψη (τελευταία θέση) για τον ημιτελικό αυτό είναι η ΠΓΔΜ.

Τα δεδομένα αυτά διαφοροποιούνται καθημερινά και οι ανακατατάξεις στους πίνακες πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενες, μέχρι και την έναρξη του διαγωνιστικού τμήματος της 57ης Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο. Σε κάθε περίπτωση, οι εν λόγω αποδόσεις αποτελούν αντικείμενο ενδιαφέροντος για τους fans του διαγωνισμού, αλλά και πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών.

Θανάσης Νάκος

 


114 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πιο εξώφθαλμα γελοία πρόβλεψη είναι η τελευταία θέση του ΦΥΡΟΜ στον Β’ ημιτελικό, ΕΛΕΟΣ δηλαδή…!

    • Συμφωνώ κι εγώ! Αρχικά δεν μου άρεσε, αλλά τελικά είναι καλό τραγουδάκι κι η Καλλιόπη έχει ωραία φωνή… Βέβαια τα στοιχήματα είναι έτσι γιατί τα Σκόπια έχουν χρόνια να μπουν στον τελικό (αν αντιθέσει πιο παλιά που περνούσαν αέρα τους ημιτελικούς!)

  2. H Δανία θα μπει στην 10αδα,,είναι πολύ προχειρα αυτα,απο τα πρακτορια στα διαδυχτια τα Original θα βγουν στα πρακτορια αρχες Μαιού…

  3. Pos gnorizoume oti den pane p.x oloi oi rossoi kai psifizoun tin xora tous??
    Gia paradeigma, i kypros apokliete na ine stin 18 thesi tou telikou! Prota apola einai favori, exei ta perissotera views sto youtube kai to tragoudi ine teleio! Egw nomizw tin vazoun etsi hamila epd ta teleftea xronia den pire poli kales theseis ELEOS PIA ME TA STOIXIMATA!
    ALLA LENE, ALLA DIXNOUN, ALLA PSIFIZOUN KAI ALLA GINONTAI!
    PSIFIZW KYPRO, ELLADA KAI SOUDIA RE PAIDIA!<33

    • Μα οι Ρώσοι ψηφίζουν την πατρίδα τους! Σε όλες τις χώρες της τέως ΕΣΣΔ υπάρχουν συμπαγείς ρώσικοι πληθυσμοί… Γνωρίζω ρωσίδα (παντρεμένη με έλληνα) που γεννήθηκε στην Ουκρανία και αγνοεί τα ουκρανικά! Γι’ αυτό και οι χώρες τις Βαλτικής, οι οποίες απεχθάντονται τους ρώσους, από το δικό τους ρωσικό πληθυσμό δίνουν τα 12 στη Ρωσία…

  4. Καλά η Σουηδία φέτος στέλνει την απόλυτη τραγουδαρα..και θυμηθείτε με θα γίνει όπως και με τον Ριμπακ το 2009…όσο για τη 5η θέση που μας δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων είναι παρά μα παρά πολύ καλή και μακάρι να βγουν αληθινα…!!

  5. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ 22-24-26/5/12 ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  6. Ετσι έδειχναν οι αποδόσεις και πέρυσι, με την Νορβηγία και την Εσθονία στις πρώτες θέσεις…. Η μεν πρώτη αποκλέισθηκε του τελικου, η δε δεύτερη τερμάτισε κάπου στην 20η θέση. Μη πούμε και για το απόλυτο φαβορί την Γαλλία….. 16η..17η θέση και καταϊδρωμένη !!!!!!!

    • Τι μου θύμισες τώρα! Ο Βασιλάκης της Γαλλίας ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι, αλλά ζωντανά ήταν μια απογοήτευση, οπότε και σωστά δεν πήγε καλά! Εμείς πήγαμε καλά γιατί όλο το πακέτο ήταν σωστό και επιπλέον ο Λούκας έδωσε τη ψυχή του στην ερμηνεία του και αυτό εκτιμήθηκε πανευρωπαϊκά!!!

  7. Δεν νομίζω ότι έχετε καταλάβει τι δείχνουν τα στοιχήματα. Δείχνουν μόνο τις πιθανότητες ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
    Όταν λένε π.χ. ότι η Ελλάδα είναι 12η στο “ποιός θα κερδίσει το διαγωνισμό” δεν σημαίνει ότι τα στοιχήματα προβλέπουν ότι θα βγει 12η, αλλά ότι έχει τις δωδέκατες καλύτερες πιθανότητες ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. Δηλάδή θεωρούν ότι υπάρχουν 11 άλλες χώρες με μεγαλύτερες πιθανότητες ΝΙΚΗΣ. Δεν δείχνει όμως αυτή η απόδοση αν η Ελλάδα θα βγει 2η ή 19η.
    Ομοίως όταν λένε ότι η Κύπρος είναι 18η στο “ποιός θα μπει στην πρώτη δεκάδα” δεν σημαίνει ότι προβλέπουν ότι η Κύπρος θα βρει 18η, αλλά ότι 17 άλλες χώρες είναι πιο πιθανό να βγούν από 1ες έως 10ες (είναι τόσο παράλογο αν σκεφτούμε πόσες χώρες που έχουν συμμαχίες είναι πιθανό να μπουν στην δεκάδα, έστω και στη 10η θέση;)

    • pesta re Marie na mi ta leo ego kathe xrono ta idia….kai apla ego na se simpliroso kai na po oti ean tora oloi emeis mazi arxizoume maniodos na pontaroume sti niki tis Kyprou (gia paradeigma) oi apodoseis tis Kyprou tha pesoune, auto diladi pou dixnei mia apodosi 20/1 tyxaio paradeixma tha arxisei na katebainei sto 15/1 meta sto 10/1 ktl ktl, akribos diladi auto pou egine persi me to azermpaitzan kai ego ta elega se kapoion pou ypotithetai oti douleue se ena praktoreio stoiximaton kapou sti dania kai xtypiotane oti tha kerdisei i Estonia persi( fusika ego meta ti eurovision ton sustisa na allaksei epaggelma) auta……kai ksana mana sugnomi gia to greekenglish mou

    • Εχεις ενα δικαιο σε συτο που λες, αλλα εν τελει το ιδιο ειναι. Οταν προβλεπεις οτι 17 χωρες ειναι πιο πιθανον να βγουν πρωτες απο οτι η Κυπρος ειναι σαν να θεωρεις οτι αυτες θα παρουν ψηλοτερη βαθμολογια. Οι προβλεψεις λαμβανουν υποψιν και παραγοντες που δεν ειναι τοσο σημαντικοι, οπως η καταταξη των τελευταιων ετων. Στη Σουηδια ας πουμε πιστευω θα πεσουν μεσα αλλα στην Κυπρο θα πεσουν εξω. Μη θυμισω τι ελεγαν περυσι για την Ελλαδα, που ενω ειχε περασει πρωτη απο τον ημιτελικο, τα πρακτορια την εδιναν στις τελευταιες θεσεις του τελικου!

  8. Έλεος … η ΠΓΔΜ τελευταία ??? Πώς γίνεται αυτό ?? Άνετα χτυπάει τελικό !! Και είμαι χαρούμενος για το Αζερμπαϊτζάν,που είναι το καλύτερο για μένα !! Η Σουηδία έχει καταντήσει βαρετή πια,έλεος,όλο γι αυτήν μιλάμε !!
    Η Σλοβακία/Μολδαβία πως μπορούν να περάσουν στον τελικό ?? ΈΛΕΟΣ !! Πανάθλια τραγούδια

  9. ego ena exo na po oti tragoudi kai na exoume ine i ekprosopisi tis eladas kai prepi na to stirizoume ite mas aresi ite oxi (KALI EPITIXIA ELLADA KAI KYPROS

  10. Ε,όχι κοι δε θα περάσει η Μολδαβία! Έλεος, κούνα το κεφάλι σου!!!

    • Είναι η άποψή μου…και σε παρακαλώ μίλα μου καλύτερα,ΈΛΕΟΣ πια ούτε μια γνώμη δεν μπορούμε να πούμε !!

  11. Καλα να ρωτησω κατι,που μπορει να πω και βλακεια γιατι δεν το χω καθολου με τα στοιχηματα και μπορει να μην καταλαβα καλα: ειναι δυνατον να νομιζει καποιος οτι εχει πιθανοτητες νικης η Γερμανια ή η Ισπανια?Δεν λεω οτι τα τραγουδια ειναι χαλια,αλλα οπωσδηποτε δεν χτυπανε πρωτια!Και η Ισλανδια πχ πρωτη θα εβγαινε μονο αν ψηφιζανε μονο οι επιτροπες και οι eurofans

  12. αυτο με τη σερβια παλι,λυσσα να νικησει κ να βγει πρωτη στον ημιτελικο!ΘΕΟΣ ο Željko,δεν το συζηταμε,αλλα το τραγουδι δε λεει κ πολλα!δηλαδη αν πηγαινε η μαντονα με ενα τραγουδι που δεν ακουγοταν θα επαιρνε πρωτια λογω ονοματος? (αποψη μ παντα ετσι!?)

    • pes ta, na agiasi to stoma sou pedaki mou… ti lissa ki auti na tin vgaloun prwti epidi ine firma… ma den einai kalo to tragoudi… 8a ginei oti egine me tn Chiara apo tin malta otan pige 3i fora… tn edixnan 2i k irthe teleftea… ELEOS
      bravo sou.. kala ta eipes

  13. Φανη θα ξεκινήσουν Μια εβδομαδα πριν απο τον 1ο Ημητελικο Δηλαδη στις 14 Μαίου..!Καλη Επυτηχία Κυπρος-Ελλαδα

  14. ‘Ολα αυτά είναι ενδεικτικά του τι μπορεί να γίνει και πολύ πιο αξιόπιστα από τα fan polls.Υπάρχουν βέβαια κάποια τραγούδια που κάθε φορά υπερεκτιμούνται και κάποια άλλα που υποεκτιμούνται.Τα στοιχήματα γίνονται πιο αξιόπιστα όταν αρχίζουν οι πρόβες.Πέρυσι πχ το Αζερμπαϊτζάν ήταν δεύτερο στα στοιχήματα το τελευταίο δεκαήμερο.

  15. pisteuw hmiteliko 8a perasoume 3me5 kai teliko,nomizw 8a eimaste 10ada(6ews10)kai h kupros hmiteliko7-8 enw teliko gyrw sto 15…alla den perimena na eimaste 5sta prwgnostika gia t teliko!!!!!!bravo elle!!!!kalh mas epityxia <3 AAAA!!!kai ta skopia(fyrom)fetos a3izoun teliko (gyrw sto 20)oi pio akyres einai:mayrovounio,san marino,israhl,lettonia,irlandia,georgia,lithouania,slovakia,finlandia,malta kai ligo h boulgaria…..
    (gnwmh m) kalh mas tyxh…. <3

  16. Συμφωνω με την Σουηδια οντως ειναι πολυ ωραιο τραγουδι και αξιζει να νικησει αλλα θα προτειμουσα της Ισλανδιας γιατι η Σουηδια το εχει παρει αρκετες φορες ενω η Ισλανδια καμια και της αξιζει φετος.Επισης ε οχι και πρωτη η Δανια στον ημιτελικο ουτε οι γιαγιαδες τριτες ουτε καν στον τελικο δευτερες ελεος ειπαμε.Αλλα και η Δανια στον τελικο τουλαχιστον 6 θεση μην πω και πιο κατω γιατι το δικο μας απο της Δανιας οσο και να το κανεις ειναι καλυτερο(αν και μ’αρεσει και της Δανιας).Τωρα η Κυπρος για τον τελικο μεγαλη αδικια οχι και 18 οπως και στον ημιτελικο αλλα τουλαχιστον την εχουν οτι θα περασει.Παντως φετος το αξιζει να περασει τελικο η Κυπρος

  17. Υπενθυμιζω οτι στις 24/3/11 ο ogaegreece ειχε δημοσιοποιησει ενα άρθρο σχετικο με τα γραφεια στοιχηματων και τοτε πρωτη ηταν η Γαλλια με αποδοση 7!Σουηδια 2013.

  18. kala re paidia ta sxoleia ton allon de ta diabezetai pote? edo o Marios kai meta ego sas eksigisame sa para polu apla ellinika ti simainoune ta praktoreia stoixeimaton kai eseis(merikoi) sunexizetai na lete ares mares koukounares, imarton diladi

      • Το θεμα ειναι οτι μονο κακιες ξερουμε να λεμε μεταξυ μας εδω μεσα αντι να λεμε απλα τα σχολια μας για το καθε αρθρο!Μην τυχον και δουμε κατι που δε μας αρεσει,αμεσως να αρχισουμε!Και νομιζω οτι στα σχολια στα οποια αναφερεσε απλα δεν καταλαβες ποιο ειναι το point τους 🙂

      • Den uparxei kanena point se ena sxoleio to opoio epanalambanetai ta teleutaia ….na po 5 xronia isos,otan i sizitisei strefetai gyro apo ta praktoria stoiximaton, kai kathe xrono kapoios sou leei ti pragmatikotita alla esu(oxi esu sugkekrimena de to leo gia esena)sunexizeis na les to diko sou to opoio sou exoune pei oti den einai sosti i apopsi sou to pragma douleuei me auti ti morfi pou einai mpla mpla mpla, opote nai tha tsatisto kai tha gino kai kakos dioti auto to atomo den exei egkefalo kai apla kanei ena sxoleio gia na to kanei katalabes?

      • Καλα εκανες και το διευκρινησες!Παντα γινεται αυτη η παρεξηγηση με τα στοιχηματα!Και αυτο που ειπα με τις κακιες δεν το ειπα αποκλειστικα για σενα,γενικα μιλαγα…:P

  19. Τώρα μάλλον θα χαλάσω το κλίμα και συγχωρέστε με, αλλά η γνώμη μου είναι ότι όλος αυτός ο τζόγος που παίζεται πάνω στην πλάτη του διαγωνισμού, τα τελευταία χρόνια, μόνο καλό δεν του έχει κάνει… Αφότου ξεκίνησε αυτό το φαινόμενο, έχω ακούσει πολλούς να σχολιάζουν πολύ αρνητικά τα αποτελέσματα (όχι των στοιχημάτων, αλλά του διαγωνισμού, συνδέοντας τα με τα στοιχήματα). Επίσης, εμένα προσωπικά, με ενοχλεί πολύ να βλέπω τον αγαπημένο μου μουσικό διαγωνισμό να μετατρέπεται σε ένα είδος ιπποδρόμου και τους συμμετέχοντες σε αυτόν να αντιμετωπίζονται λίγο-πολύ ως “άλογα κούρσας”… Να υπογραμμίσω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι αυτό το σχόλιο δεν αφορά ούτε το post, ούτε τα σχόλια που έχουν προηγηθεί, αλλά τα στοιχήματα καθαυτά.

    • Πιο κλιμα να χαλασεις,το ηδη χαλασμενο? 😛 Δικιο εχεις,αλλα δυστυχως η Eurovision απο μονη της ειναι μια μηχανη κερδους απ’τους διοργανωτες,την EBU και παει λεγοντας…ασχετα αν εμεις αγαπαμε το διαγωνισμο

      • Laurinda, μέχρι ένα σημείο μπορώ να κατανοήσω κάποια πράγματα, π.χ. μία χώρα που βάζει χρήματα για να διοργανώσει, να θέλει να τα πάρει πίσω και να έχει κέρδη από τουρισμό, χορηγίες κλπ. Ή, εφόσον η Eurovision αποτελεί αντικειμενικά, και τηλεοπτικό προϊόν, να υπάρχουν κέρδη από τις διαφημίσεις για τα τηλεοπτικά κανάλια που τη μεταδίδουν. Αλλά αυτό το θέμα με τα στοιχήματα δε μπορώ να το χωνέψω με τίποτα…

      • Μια ακομα εμπορευματοποιηση του διαγωνισμου…δικιο εχεις,ειναι ασχημο αυτο…αλλα δε βαριεσαι,αφου εμεις οι πραγματικοι φιλοι του διαγωνισμου χαιρομαστε τη Eurovision σαν μουσικο θεσμο,μια χαρα!

    • Σταυρούλα και Laurinda τα στοιχήματα απευθύνονται σε δύο κατηγορίες ανθρώπων 1)τους εξαρτημένους του τζόγου, οι οποίοι είναι ικανοί να στοιχηματίσουν για πολύ πιο αρρωστημένα πράγματα όπως για το αν θα πεθάνουν κάποιοι συνταξιούχοι πριν φθάσουν τα 90!!!! και 2) τους φανατικούς οπαδούς του διαγωνισμού που αποκτούν χαρακτηριστικά euro-χούλιγκαν και αντιμετωπίζουν το καλλιτεχνικό γεγονός σαν αγώνα! Επαίσχυντη συμπεριφορά και καταδικαστέα. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τα στοιχήματα /κερδοσκοπία όσον αφορά στο διαγωνισμό αλλά μόνο με τα καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά (ποιότητα τραγουδιών/υψηλή αισθητική στην παρουσίαση κλπ) εμείς που δεν θέλουμε να είμαστε θερμοκέφαλοι οπαδοί εθνικών ομάδων και φυσικά δεν είμαστε τζογαδόροι!

      • Ακριβως ετσι ειναι!Και το χειροτερο ειναι οτι εχω δει και ατομα που δεν εχουν ΙΔΕΑ απο Eurovision να πηγαινουν να στοιχηματιζουν!

  20. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

  21. Εγώ θα έλεγα πως τα στοιχιματα κανουν κάπως πιο ενδιαφέρον τον διαγωνισμό της Eurovision και έπισης θα έλεγα οτι η Κυπρος αποκλιεται να ερθει 18η!Αφου σε ολες της δημοσκοπησεις ειναι στα Τοπ 5,και στο Youtube στα Τοπ 42,φετος ποτέ δεν την εβαλε καποιος πιο χαμηλα απο την 10η θεση!Εγω θεωρω οτι στον Ημητελικο της θα βγει (1-4) και στον Τελικο (3-6)!Καλή Τύχη!

  22. ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΡΗΓΟΣ

  23. συγνωμη για αυτο που θα πω αλλα εχω βαρεθει την κυπρο γιατι την ακουω στο ραδιο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,στην τηλεοραση ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ολο λενε πως θα κερδισει.γιατι δεν υποστηριζουν την ελλαδα????????ενταξει αγαπαμε κυπρο μα τοσα χρονια στελνει ωραια τραγουδια και ποτε δε νικαει,δεν το καταλαβενετε??

    • περιμενεις απ την ελληνικη τηλεοραση να ακουσεις καλο λογο για την ελληνικη συμμετοχη?αστο ρε ζετα..δεν υπαρχει περιπτωση..αφου βγηκαν ολες οι αδερφες και μη στα καναλια και υποστηριζουν την κυπρο ας το κανουν..τα εβαλαν με την ελευθεριου οι αχρηστοι αυτη ειναι η αξια τους..ας αφησουν την κοπελα ησυχη..οταν θα παρει καλη θεση και καλυτερη απ την κυπρο απλα θα το βουλωσουν..
      και οσο για την κυπρο συμφωνω..το τραγουδι βγηκε απ τις 6 ιανουαριου και το εχουμε σκυλοβαρεθει πλεον..ακομα και αριστουργημα να ηταν θα μας ειχε κουρασει..

  24. Να δείτε που θα κερδίσει η Σουηδία και να μου το θυμηθείτε. Είναι πολύ εκνευριστικό που από τώρα ξέρουμε το νικητή.

  25. H Κύπρος top-5? Δύσκολο το βλέπω αλλά ποιος ξέρει; Εγώ πιστεύω οτι η πρόκριση στον τελικό και μετά μέσα στο top-15 θα είναι επιτυχία για την Ήβη.Επίσης ΜΑΡΙΝΟ,πόσες φορές πρέπει να ειπωθεί για να το καταλάβεις;18η στα στοιχήματα δεν σημαίνει οτι η Κύπρος προβλέπεται να κατακτήσει την 18η θέση αλλά ότι έρχεται 18η στις ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ να κερδίσει.

  26. re paidia,ola 8a alaksoun…persi tn loukas kanena praktorio dn tn h8ele teliko,alla k bhke k 7os vghke 😉 ayta einai kakoh8ies…k persi ta apoluta favori estoni-galia…patwsan,mn ta polupisteyete…;) (gnwmh m)

  27. Καλά καλά!!!Δανία πρώτη στον πρώτο ημιτελικό;Σιγά πια!Ένα συνηθισμένο τραγουδάκι είναι!Όσο για την Ρουμανία που την έχει και πιο πάνω απο Ελλάδα ,Κύπρο,Αλβανία και Μολδαβία,καλύτερα να μη μιλήσω!Να δω το Ζαλελελελε να περνάει τελικό και να αποκλειόμαστε εμείς και ας μην ξαναδώ γιουροβίζιον ποτέ!!!
    Όσο για τον τελικό…Θα γίνει του Sognu και θα γελάω………

      • Άσε!!!Το τί γέλιο έριξα πέρυσι,δε λέγεται!Ειδικά για Αρμενία και Τουρκία που το παιζαν και φαβορί με τα κλουβιά και τα ρινγκ!Τί να πω…

        Μπορεί να γίνει και του Fairytale τελικά!Ποιός ξέρει!!!!Όλα γίνονται στη γιουροβίζιον!

  28. Δεν μ’αρέσει το τραγούδι της Δανίας,αλλά το να κερδίσει τον Α’ ημιτελικό δεν το θεωρώ και απίθανο..η κοπέλα έχει πολύ καλή φωνή στο live και στον βουλγάρικο τελικό που είχε πάει για promo πήρε το μεγαλύτερο χειροκρότημα..

  29. Διαβάζωντας τα σχόλεια ωρισμαίνων λοίγον, δεν εχο παρά να φονάκσω : Ζίτο η ελλινηκί γλόσσα !!!

  30. APHRODISIAC, Κανείς λάθος!Ο Λούκας πέρυσι στην ερώτηση “ποιες χώρες θα περάσουν στον τελικό”,ήταν γύρω στην πέμπτη θέση.

  31. Πολύ φοβάμαι για μας κ κύπρο φέτος..πάρα πολύ..
    Η Σουηδία θα είναι πολύ ατυχη αν χάσει φέτος. Δε συγκρίνεται η περίπτωση της Loreen με τον Γάλλο πέρυσι. Μάλλον προς Rybak κάνει..Το Euphoria είναι ένα τραγούδι που θα στηριχθεί και από τις επιτροπές αλλά και από το κοινό, όπως το sattelite πχ και το fairy tale.
    Μην κάνετε όνειρα ιταλοfans..

  32. Μπορεί όποιος ξέρει να μου απαντήσει σε μια απορία που εχω?? Το ότι είμαστε στην 5η θέση στο top 10 σημαίνει ότι θα βγουμε σε αυτή τη θέση..ή ότι είμαστε η 5η χώρα με τις περισσότερες πιθανότητες να μπούμε στη δεκάδα..?? Ή τίποτα από τα 2..??

    • Οχι δεν σημαινει οτι θα βγουμε στην 5η θεση.Σημαινει αυτο που ειπες,οτι θεωρειται η 5η καλυτερη χωρα που εχει πιθανοτητες νικης 🙂

  33. Eleos ii Loreen den exei kai to pio gamato tragoydi mallon 8a poylaei to gegonos pws einai skino8etimeno panw se a8lima omws kai pali eleos as eimaste 8etiki kai perisi vgazane prwto to gallo kai kerdeisan oi azeroi tespa oso anafora toy imitelikoys to perimena wstoso sta 3ena sites alla grafoyn

  34. ellas-eurovision διαφωνω νομιζω βασικα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η Ρουμανία θα περασει τελικό και θα τα παέι καλα,οσο για την Lorren πιστευω πως θα μπει τριαδα αλλα υπαρχουν πολυ πιο αξιολογα τραγουδια π.χ. Ισλανδια,Κυπρος,Δανία (για ‘μενα),μην ξεχναμε πως περσι Favorite ηταν η Γαλλια που τερματισε 15,και 2η στα στοιχηματα η Εσθονια που βγεικε 24,και θυμαμαι στα ΤΟΡ 10 ΜΕ τις περισσοτερες πιθανονητες ηταν και η Νορβηγια που δεν περασε,αλλα και η Τουρκια που επίσης αποκλιστεικε,η Ιταλία(αχουρι) περσι ηταν 14-16 ενω βγηκε 2η!!!

  35. Ρε παιδια οι Αζεροι περυσι σε ποια θεση ηταν στα στοιχηματα,θυμαται κανεις? Αυτα δεν εχουν σημασια γενικα,και οι Τουρκοι το 2010 πρωτοι ηταν και σε στοιχηματα κ σε polls αλλα βγηκαν 2οι!

    • Το 2010 λίγες ώρες πριν τον τελικό πρώτο ήτανε το Αζερμπαιτζάν και δεύτερη η Γερμανία!

  36. ιρλανδια!!!!!!!!!!<3333333θεοι ειναι και η σουηδια μαπα οπως και της ρωσιας που ειναι μ*****α και επιτελους την εχουμε βαρεθει την κυπρο ολη την ωρα αντε και παει τελικο ποιος θα την ψηφισει εε?? αφου ολοι την εχουν χεσμενη καθε χρονο οτι κι αν βαλει

    • Min milas etsi gia tin kypro!
      Nomizeis pos i ellada ine kalyteri???
      An den ixame geitonikes xores tha imastan ston pato etsi opos katantisame!
      I LOVE CYPRUS!

  37. To Αζερμπαϊτζάν περυσι στα στοιχήματα έπαιζε 5η με 6η θέση και την τελευταία βδομάδα 2η αλλά δεν λέει και κάτι αυτό.Πέρυσι που ηταν μετριότατη χρονιά δεν υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί.Το 2008,2009 και 2010,τα φαβορί είχαν ξεχωρίσει απο νωρίς,όπως και τώρα.

  38. ρε παιδια συγνωμη τωρα αλλα νομιζετε πως θα νικησει η σουηδια?γιατι?ειναι ωραιο τραγουδι?εχει ωραια σκηνικη παρουσια ?ειναι ωραια η δηθεν loreen?ετσι θα νικησει?ναι καλα φιλη μου juliet δε προκειται σιγουρα θα βρεθει καποιο αλλο φαβορι ακομα ειμαστε εν πορεια

    • Καλα το κομματι ειναι τελειο,γουστα βεβαια,δεν το συζητω,αλλα τα ειπαμε αυτα,δεν ειναι ‘ευπεπτο’ για το ευρυ κοινο,μην λεμε οτι θελουμε!Εγω τα λεω κ ας μην με καουει κανεις,θα την φανε οι γιαγιαδες τη Λοριν και εκει που ειχαμε κλεισει για Στοκχολμη θα τρεχουμε Μοσχα!

      • Να το δω και να μην το πιστέψω! Οι Ρώσοι έκαναν τη διαφορά! Περίπου 4 αιώνες (σύνολο ηλικίας) επί σκηνής! Το ωραίο είναι ότι δεν είναι άσχημο! Εδώ κατατρόπωσαν κοτζάμ Dima!

  39. Και φυσικά έχει ΟΛΑ τα φόντα η Loreen για να κερδίσει!Οι γιαγιάδες?Πλάκα έχουν αλλά όχι και να νικήσουν.Θα είναι ντροπή και πισωγύρισμα για τον διαγωνισμό.

  40. Συμφωνώ απόλυτα με το Δημήτρη..δε λέω γούστα είναι αυτα..αλλά και εγώ πιστεύω ότι και το τραγούδι και η σκηνική παρουσία αλλά και η ίδια η loreen είναι αριστουργηματικά…και αν μη τι άλλο η φετινή σουηδική συμμετοχή αξιζει τη νίκη..!!

  41. Αν η Σουηδια περασει τελικο -που λογικα
    θα γινει το χει παρει.
    Θα επαναληφθει οτι και με τη Σερβια το 2007.
    Το τραγουδι θα αφησει ιστορια οπως
    το Nocturne και το Voice.
    Δε λεω οτι ειναι ομοια ομως και μονο
    που ολοι το συζητουν δειχνει και την ταση.
    Οσο για περυσι το Αζερμπαιτζαν
    ηταν μεσα στα φαβορι και μαλιστα ειχε τελευταια μερα ανεβει πολυ.
    Η Γαλλια απ οτι θυμαμαι δεν παιζονταν
    ως ακλονητο φαβορι απλα σαν ενα απο τα φαβορι .Ψηλα επαιζε και η Ουγγαρια.
    Οταν ανοιξουν οι γραμμες τα votes θα πεσουν μαζικα στη Σουηδια που ηδη
    εχει εκατομμυρια views στο youtube.
    To πραγμα κραζει νικη απο μακρια.
    Παντως εγω θα παιξω Ελλαδα στην πενταδα κ οτι γινει…

  42. nana oi azeroi perisi itan trith sta stoiximata kai i niki pasarwtan meta3y toy galloy kai sade toy soyidoy kai emeis imastan kapoy 19 20 alla eides pws peigan ta apotelesmata, Wstoso ligo prin tin mera toy telikoy oi azeri 3afnika anevikan kai antala3an fesi me to gallo pi8anotata giati eixan tn skiniki ts paroysia pleon

  43. dimitri ayta poy les den isxioyn megale mono to 2009 me tn ryback ta stoiximata epesan mesa ii lena pontarotan 4ii tote poy kerdeiseto 2010 kai o bilan to 2008 pontarwtan 3os elegan pws ii elada 8a kerdisei ekeini tn xronia an 8ymame kala!!! eimoyn poly mesa pistepse me 3erw wstoso an kerdisi ii Loreen fetos den me xalaei apla kati den paei kala to tragoydi den einai ”oyaoy” kai sta 3ena sites pontaroyn poly toys islandoys ayto poy to pas…

  44. Μην λες πραγματα για τα οποια δεν εισαι σιγουρος,τη Λενα το 2010 την εδιναν 2η,και 1ο ηταν το Αζερμαιτζαν,και το 2008 τα προγνωστικα εδιναν παλι πρωτο τον Billa και 3η την Καλομοιρα.

  45. ego an den do prota tin skiniki parousia den tha katalavo.mporei ena tragoudi na einai shetika kalo alla na stithei toso akura pou ekei na hasei! i souidia ehei megales pantos pithanotites giati hronia to prospathoune para polu! ase pou pisteuo oti to azerbaijan perisu kerdise giati eihe as to poume sinenoithei me tin souidia oti tou hronou tha dosei se autous tin niki! kai i servia mporei na kerdisei giati fetos olos tuhaiois arhise i entaksi tis stin europi! me liga logia pisteuo oti eina kai politiko kai oikonomiko to thema! i rossia apokleietai na kerdisei giati proton oi epitropes den tha to psifisoun kai deuteron giati pisteuo oti i rossia den paei fetos gia na kerdisei giati polu apla den to theloun,tha kerdisoun sto melon oi rossoi alla ohi fetos oi rossoi otan to pairnoun sovara stelnoun panta sumetohi me anathsesi kai ohi me autous tous sahlous diagonismous me tritotetarta onomata tragoudiston pou tragoudoun sta klamp kai pou den uparhoun kan ston harti!

  46. Παντως γενικα ρε παιδια ολα κρινονται απ’την παρουσια στη σκηνη!Γιατι κ περυσι ο Eric θεος ηταν στο Melodifestivalen,για το τραγουδι δεν το συζητω,αλλα βγηκε στο Ντιζελντορφ με την pokeball για φοντο!!!Και δεν εσπασε κ τα γυαλια!Στο Globen πως τα μαζεψαν δηλαδη για την επομενη συμμετοχη? 😛 Και επισης και για την Κυπρο φοβαμαι μην την καταστρεψει η σκηνικη παρουσια…παντα η Κυπρος διαλυει κυριολεκτικα τα τραγουδια της επι σκηνης με τραπεζια,πολυελαιους κουτια με νεον κτλ…δυστυχως στη Eurovision δεν παιζει παντα ρολο το τραγουδι αλλα το θεαμα,οπως το 2006,μην μου πειτε οτι γουσταρε η Ευρωπη χαρντροκια!

  47. Oso kalo ke na ine kapio tragoudi ke oti thesi ke na exi sta stoiximata ola tha e3artithoun stin skiniki parousia ton Maio. Pola tragoudia itan telia persi ke meta pano stin pista ixan asximi skiniki parousia. Eno ala tragoudia pou itan asxima ixan telia skiniki parousia. Opote as ta doume prota pano stin skini ton Maio ke meta na valoume ta stoiximata mas.

  48. Ρε παιδια δεν νομιζω η Κυπρος να μην προκρισει!Στο Youtube εχει 3460 likes στο ημητελικο της ενω οι υπολιπες χωρες στον 1ο Ημητελικο εχουν κατω απο 1500..και στις δημοσκοπησεις ειναι στα ΤΟΡ 5!

  49. ρε παιδια η κυπρος αρεσει φετος επειδη κανει κατι διαφορετικο σε σχεση με την ιδια της τη χωρα δε συγκρινετε με καμια αλλη χωρα στο διαγωνισμο

  50. marine etsi elegan kai gia tn eyridiki perimene mexri na doyme aa kai oso anfora parapanw mallon esy den 3ereis 2008 aytes itan dimoskopiseis mia mera prin to teliko kai to 2010 me tin lena sts arxes isxian ayta poy grafw parapanw mexri to maio exoyme kairo kai etsi enimerwtika ii kypros dystyxos peftei kai kerdeizoyn edafos akyres xwres opws san marino kai moldavia

  51. Ναι εγω για το Μαίο ενωώ ειπα και πιο πανω πως ”πιστευω” πως αυτα που βγαινουν απο τωρα για ‘μενα δεν μετρανε,και δεν νομιζώ η Μολδαβία να περασει την Κυπρο ουτε ο Αγίος Μαρίνος διοτι ουτε καν θα προκριθει,επείδη πιος θα τον ψηφισει??

  52. Επίσης ξέχασα να πω οτι το 2010 στα στοιχηματα η Σλοβακία ηταν 9η-10η και δεν προκριθηκε ενω για μενα ειχε ενα πολυ καλο τραγούδι και άξηζε!

  53. Διαφωνω με την τελευταία θεση της ΠΓΔΜ στον Ημητελικο της,σιγουρα θα προκριθει.

  54. Παιδία?Ξερει κανεις πως μπορείς να ανεβάσεις ενα βιντεο στο Youtube με τα ΤΟΡ 10 τηs Eurovision 2012????Αν ξερει καποιος πως να μου πει! 🙂

  55. Ρε παιδια ελατε που πιστευεται τα στοιχηματα περσυ ας πουμε 1 μερα πριν την Γιουροβιζιον βγαζανε για φαβορι τους Jedward (8 θεση) και το UK (11 θεση) επισης Γαλλια το απολυτο φαβορι ελεοςςςς(15η θεση) εγω πιστεω στα polls:http://www.eurovisionstar.com/eurovision-2011-videos/eurovision-videos-2010/2-uncategorised/94-whi-will-win-2012-eurovision-vote-now , http://wiwibloggs.com/2012/03/25/who-will-win-eurovision-2012-vote-now/15619/

  56. δε ξερω για σας αλλα εγω βλεπω στο youtube βιντεο που με τοπς και η κυπρος ειναι πολυ ψηλα,οσο λοιπον γινεται αυτο εγω πειθω τον εαυτο μου να μη ψηφισει κυπρο(το ξερω ειμαι πολυ εγωιστρια δε θελω σχολια )

  57. oi epitropes apokletai na psifisoun sohdia pote den psifisan tetioou eidous tragoudi… islandia 8a psifisoun apo oti pisteuw… thn norbhgia pali 8a thn psifisei o kosmos opws ton persino eric saade me to popular… giati o tooji me to tragoudi stay exei polu energeia kai kseshkwnei… egw pantws 8a psifisw norbhgia :)))

  58. Η Ουγγαρία 200τόσες ψήφους μόνο…? Ε παιδιά συγνώμη αλλά τότε δεν ξέρουμε να ακούμε…Το κομμάτι απλά χτυπάει κόκκινο…..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ