ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Απόψε η νέα συμμετοχή!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του SMTV, το μικροσκοπικό κρατίδιο του Αγίου Μαρίνου θα ανακοινώσει τη συμμετοχή του στην 57η Eurovision, απόψε Πέμπτη 22 Μαρτίου, Αρχικά, είχε επιλεγεί το τραγούδι Facebook, του οποίου όμως οι στίχοι κρίθηκαν ασύμβατοι με τους κανονισμούς της Eurovision 2012 (διαφήμιζε τη γνωστή ιστοσελίδα Facebook) και έτσι ακυρώθηκε. Η EBU έδωσε διορία έως τις 23 Μαρτίου στον Άγιο Μαρίνο να επιλέξει νέα συμμετοχή ή να αλλάξει τους στίχους στο υπάρχον τραγούδι. Το SMTV δεν διευκρίνισε στην ανακοίνωσή του εάν θα κρατήσει την ίδια σύνθεση ή θα παρουσιάσει μία τελείως καινούρια. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί σε ένα ειδικό τηλεοπτικό σόου σήμερα το βράδυ (Πέμπτη 22 Μαρτίου) στις 22:40 ώρα Ελλάδας.

Διαδικτυακά το σόου θα μεταδοθεί εδώ.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

sourcesctoday

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ ελπίζω να κρατήσουν το ίδιο με ακόμη πιο γελοίους στίχους!Θα έχει πολύ γέλιο!

  2. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΛΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ

  3. Αν δεν στείλει κάτι εξίσου ή και περισσότερο γελοίο τραγούδι με το facebook, το Μαυροβούνιο θα παίζει χωρίς αντίπαλο για την τελευταία θέση στον ημιτελικό μας.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ