Rona Nishliu: Είμαι περήφανη για όλους τους εκπροσώπους της Αλβανίας στη Eurovision!

Η εκπρόσωπος της Αλβανίας στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision Rona Nishliu παραχώρησε στον OGAE Greece αποκλειστική συνέντευξη.

Την ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε ότι καλύτερο στο Baku και στη μελλοντική της πορεία.

  1. Πώς ένιωσες όταν ανακοινώθηκε ότι είσαι η νικήτρια του Festivali I Kenges;

Ένιωσα πολλά διαφορετικά και υπέροχα συναισθήματα. Χαρά. Ευτυχία, ενθουσιασμό…

  1. Πως αισθάνεσαι αναφορικά με τη συμμετοχή σου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision;

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία για κάθε καλλιτέχνη να παρουσιάσει τη δουλειά του σε αυτό το σπουδαίο φεστιβάλ. Είμαι περήφανη που θα εκπροσωπήσω την Αλβανία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στην καριέρα μου μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενη.

  1. Έχεις κάποια αγαπημένη Αλβανική συμμετοχή και καλλιτέχνη στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision;

Είμαι περήφανη για όλους τους τραγουδιστές που έχουν εκπροσωπήσει την Αλβανία μέχρι σήμερα.

  1. Τι περιμένεις να αποκομίσεις από τη συμμετοχή σου στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision όσον αφορά την καριέρα σου;

Απέραντη χαρά.

  1. Θα τραγουδήσεις το “Suus” στα Αλβανικά ή τα Αγγλικά;

Το “Suus” θα το ερμηνεύσω στα Αλβανικά.

  1. Μπορείς να περιγράψεις το “Suus” ως ένα τυπικό τραγούδι της Rona;

Εγώ και το “Suus” ταιριάζουμε απόλυτα.

  1. Έχεις σκεφτεί πως θα παρουσιάσεις το τραγούδι στο Baku;

Εγώ και η ομάδα μου εργαζόμαστε πολύ εντατικά στο κομμάτι της σκηνικής  εμφάνισης. Όλα θα αποκαλυφθούν στη σωστή στιγμή

  1. Σχεδιάζεις κάποια ταξίδια για την προώθηση του τραγουδιού;

Στη σελίδα μου στο facebook υπάρχει αναλυτικό πρόγραμμα των εμφανίσεών μου και του τρόπου με τον οποίο σκοπεύουμε να προωθήσουμε τη συμμετοχή μας.

  1. Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο σου album και τι τραγούδια θα περιλαμβάνει;

Εργάζομαι αρκετό καιρό πάνω στο album μου. Ελπίζω να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία για να κυκλοφορήσω και να παρουσιάσω στους θαυμαστές μου τη δουλειά μου.

  1. Ποια ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκες μπροστά σε κοινό και πως ένιωσες;

Η πρώτη μου εμφάνιση ήταν σε talent show στα Τίρανα και ήμουν 17 χρονών. Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση μπροστά σε πολυπληθές κοινό ως σόλο καλλιτέχνης και φυσικά ήμουν ενθουσιασμένη.

  1. Τι κέρδισες από τη συμμετοχή σου στο talent show;

Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω την καριέρα μου.

  1. Ποια είναι η μουσική που προτιμάς να ακούς και να ερμηνεύεις;

Ακούω πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής και οι επιρροές μου ποικίλλουν από την κλασσική έως την εναλλακτική ηλεκτρονική μουσική. Είναι μια μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών, καλλιτεχνών, τραγουδιστών, συγκροτημάτων, συνθετών, που με έχουν επηρεάσει ως καλλιτέχνη. Αλλά όχι μόνο η μουσική και οι μουσικοί!

  1. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες;

Υπάρχουν πάρα πολλοί και δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να αναφερθώ σε όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους που με εμπνέουν.

  1. Πως βλέπεις το μέλλον της Rona;

Σαφώς, μπορώ να δω ένα λαμπερό μέλλον.

  1. Ποιο είναι το μήνυμά σου στους Έλληνες funs του στο Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision;

Σας ευχαριστώ όλους για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά μου. Σας ευχαριστώ όλους που αφιερώσατε μερικά λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας για να ακούσετε το τραγούδι μου. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και σας αγαπώ πολύ.

Λουκάς Βλαβιανός

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. apo tin Ellada -anamenomeno- erxetai ena megalo 10 ston imiteliko gia tin Alvania- elpizw kai oi geitones na kanoun to xreos tous kai na mas dwsoun toulaxiston to 10ari tous ston imiteliko-opws kai ston teliko me to kalo-

  2. Αν και δε λέει τίποτα σπουδαίο στη συνέντευξη, εντούτοις πρόκειται για σπουδαία καλλιτέχνιδα! Καλή επιτυχία στην καλύτερη αλβανική συμμετοχή!!!

  3. Θα είναι η πλήρης γελιοποίηση του Διαγωνισμού αν περάσουν φέτος Ιρλανδία κ Αυστρία από τον πρώτο ημιτελικό κ δεν περάσουν Ισλανδία κ Αλβανία. Δικαιολογούν απόλυτα τις έννοιες ”τραγούδι”, κ ”φωνή”, αφήνοντας την αξιολόγηση σε δεύτερη μοίρα.
    Οσο για τα περί βαθμολογίας, με ένα 10αρι από Ελλάδα, ψήφους από Ρουμανία κ Μαυροβούνιο, αλλά κ απο Σαν Μαρίνο κ Ελβετία η οποία μετά από την Ελλάδα κ τα Σκόπια ψηφίζει περισσότερο την Αλβανία, δεν μοιάζει κ τόσο ΄δύσκολη η πρόκριση. Άλλωστε έχει αποφύγει τον ημιτελικό της μπαλάντας .. Καλή επιτυχία όπως κ να χει στην γείτονα χώρα …

  4. Σπουδαια φωνη και φοβερη ερμηνεια βλεπω αν οχι να κερδιζει την πρωτια στις επιτροπες τουλαχιστον τοπ3….δεν μπορουν ειδικοι επιτροπων να αγνοησουν τετοια φωνη και να ψηφισουν “φωνουλες” με μπολικη βοηθεια….!
    Ευχομαι να τα καταφερει!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ