ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: “Love will set you free” από τον Engelbert Humperdinck!

Αναρτήθηκε στον επίσημο ιστοτόπο του BBC πριν από λίγη ώρα το βίντεο της φετινής συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου στον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που φέτος εκπροσωπείται από τον Engelbert Humperdinck.

Τίτλος του τραγουδιού “Love will set you free” (Η αγάπη θα σε απελευθερώσει) και συντελεστές του ο βραβευμένος με Grammy Martin Terefe και ο βραβευμένος με ‘Ivor Novello’ Sacha Skarbek.

Το Ηνωμένο Βασίλειο ως μέλος των Big 5 διαγωνίζεται απευθείας στον τελικό της 26ης Μαΐου.

Βασίλης Τερζόπουλος

 

[youtube id=”01SQXjlhTuE” width=”600″ height=”350″]

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα ειναι τελειο! Να πω την αληθεια δεν περιμενα κατι τοσο καλο! Μακαρι να το δουμε στη δεκαδα!

  2. Αξιοπρεπής, αλλά τυπική παλιομοδίτικη μπαλάντα. Να δούμε αν θα βγάλει live την τελευταία νότα.

  3. συμφωνω..ενα αξιοπρεπες καλο τραγουδι..ομως δεν ξερω αν ο βετερανος καταφερει να επιβιωσει αναμεσα στους καρχαριες του τελικου…………

  4. δεν το περιμενα….ειναι απλα τελειο..σε ταξιδευει κ μακαρι να τ παει καλα…το αξιζει…μπραβο!!!!

  5. Σιγουρα για το Ηνωμενο Βασιλειο ειναι κατι πολυ καλο. Αν συμμετειχε στο διαγωνισμο 30 χρονια πριν ισως να ηταν απο τα μεγαλητερα φαβορι τωρα ομως κανεις δε ξερει. Α επιπλεον μπορειτε να μπειτε σε αυτο το site και να ψηφησετε τη χωρα που επιθυμητε να κερδησει!!!!!!!!!!! http://www.eurovisionstar.com/eurovision-2011-videos/eurovision-videos-2010/2-uncategorised/94-whi-will-win-2012-eurovision-vote-now

  6. Πολύ όμορφο τραγούδι, το οποίο νομίζω ότι θα απογειώσει στο live ο κύριος Humperdinck! Καλή του επιτυχία!

  7. Προσπαθώ να αποφύγω να ειρωνευθώ τις επιλογές των άλλων χωρών στα ξένα sites/blogs/chat-rooms κλπ, αλλά το Διαλυμένο Βασίλειο προκαλεί ανεπανόρθωτα τη μοίρα του! Διαβάστε τι του έσουρα στο Esctoday:
    Obviously a smashing dance hit! Thanks God that Britain hasn’t sent something outdated and boring but a modern and catchy melody that all clubbers would love to listen all night long! A pure energetic choreography would better show off the great potentials of this masterpiece! BBC you have got talent in choosing your entries most of the time (2003, 2008, 2010 etc). Well done, Congratulations!!!!
    Περί ορέξεωσ κολοκυθόπιτα θα μου πείτε αλλά ΞΕΡΝΑΩ ΚΟΥΒΑΔΕΣ με τέτοιες ρετρίκλες της κακιάς ώρας. Χειρότερο και από τις αποτυχημένες σάτιρες Γεωργίας, Μαυροβουνιού & Σια! ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!!!!!!!!

  8. ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ

  9. Πολυ καλη επιλογη chris για την ιστοσελιδα που μας ειπες αλλα εκει βλεπεις καθε μερα πως πανε οι χωρες και μπορεις να ψηφιζεις καθε μερα. Εδω μπορεις να ψηφηζεις και τα αποτελεσματα θα τα μαθεις τον Απριλιο. Ετσι ειναι πιο δικαι και πιο σιγουρο!!!!!!!
    http://polldaddy.com/poll/6024804/

  10. arketa kalo an kai me toses mpalantes pistevw pws toso oi epitropes oso kai to koino den tha kseroun poia mpalanta na prwtopsifisoun – tha eunoithoun ta rythmika tragoudia etsi..

  11. πολύ flat…αυτό ήταν το αποτέλεσμα τελικά “γυρισμού” τριών πόλεων για την τελική του ενορχήστρωση..?πτωχό..

  12. Τα καλύτερο που στέλνει η χώρα μετά το 1997 και το αμίμητο(των 227 ψήφων και των 10 δωδεκαριών σε 25 χώρες συμμετοχής) LOVE SHINE A LIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν δεν κάνει το θαύμα της η Σκανδιναβία και τα μπλοκ της θα μπορούμε να μιλάμε για την πρώτη σοβαρή κίνηση για βραβείο απο το ΗΒ!!!!!!!!!Καλή τύχη!!!

  13. Flat! αλλα δεν περιμενα κατι διαφορετικο… βεβαια ισως μια καλυτερη μπαλαντα αλλα φετος ολες οι μπαλαντες δεν ειναι καλες… ακομη και του Zeliko δεν ειναι ωραια!

  14. Nαι η Σκανδιναβία και τα μπλοκ της θα φταινε αν η Αγγλία δεν πάρει βραβείο, τι να πω.

    • Απλά δε συμφωνούμε!Μην τρομάζεις!Δε χρειάζονται ειρωνίες,φίλε μου!Σαν κάτι λυκόσκυλα που φυλάνε την έπαυλη και μόλις πλησιάσει κανας το πορτόνι πετάγονται και προγγάνε κάνετε μερικοί όταν σας υπονοήσουμε κάτι για τη Σουηδία!Συγκριτικά με τη Λορίν(που είναι μεγάλο φαβορί και θα έχει ρεύμα τρελό φέτος απο τους γείτονες)έχει προίκα 100 ψήφους απο τώρα!Για θυμήσου το 2006!Η Νορβηγία και η Σουηδία έδωσαν για πρώτη φορά 12 στη Φινλανδία μετά απο 45 χρόνια συμμετοχών της!Σου λέει φαβορί έχουμε,δώστε και σώστε!Φυσικά,λοιπόν,και έχει προβάδισμα σε σχέση με το ΗΒ!(Σύμφωνα πάντα με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ παράδειγμα τοπ-2!!-ΔΕ ΜΙΛΩ ΓΕΝΙΚΑ!).Που ζεις;Της τρελής γίνεται απο τις συμμαχίες χρόνια τώρα!’Η μήπως ήρθαν οι επιτροπές και κοπήκανε αυτά;Δε βλέπεις την ψηφοφορία στη γιουροβίζιον;Μόνο τα τραγούδια;Χώρες ψηφίζονται,όχι τραγούδια!Για δες νικητές απο το 2000 έως σήμερα;Όλοι μέσα σε μπλοκ είναι…Δανία,Ουκρανία,Ρωσία,Αζερμπαιτζάν…

      • Κοίτα,η Γερμανία κάτι πήρε και απο Δανία,Βέλγιο,Ολλανδία,Νορβηγία,Φινλανδία.Απο κει κοντά,γενικώς.Ήτανε φαβορί,και μπιγκ-4 οπότε,εδώ είμαστε σου λέει!Μια χαρά ρεύμα είχε και το Λενάκι,πλάκα,πλάκα απο τα γειτόνια!Και δεν της το’χα!

  15. δηλαδη τι περιμενατε απ τον 75χρονο καλλιτεχνη?dance χορευτικο η καμια μπαλαντα με ουρλιαχτα?μια χαρα ειναι το τραγουδακι..
    φετος υπαρχουν πολλες μπαλαντες και αναμεσα αρκετες εξαιρετικες μπαλαντες..πολυ καλυτερες απο αλλες χρονιες..
    και η σερβια για μενα εχει την καλυτερη..αλλα υπεροχα τραγουδια εχουν και η ισλανδια,ισπανια,σλοβενια,αλβανια,δανια(γιατι ειναι μπαλαντα),αζερμπαιτζαν,βοσνια..
    μη λεμε λοιπον οτι δεν υπαρχουν καλες μπαλαντες φετος..αν και γουστα ειναι αυτα..
    και το οπτικο μερος που θα δουμε live παιζει πολυ μεγαλο ρολο..
    διοτι αν δεν ειχε το ονειρικο σκηνικο η ισλανδια το 2009 δεν νομιζω να εβγαινε 2η ουτε να λεγαμε οτι προκειται για μπαλαντα αριστουργημα..
    οποτε ολα θα κριθουν τον μαιο..

  16. Μου αρέσει πολύ μέχρι τα 2:20 που βάλανε το περίφημο key change και με ξενερώνει!Καλό είναι πάντως.

  17. ο mr Engelbert Humperdinck ειναι μια ιστορια απο μονος του,ειναι σαν να λαμβανε μερος στον διαγωνισμο ο frank sinatra η ο tom jones.RESPECT λοιπον σε εναν πολυ μεγαλο καλλιτεχνη.

  18. Ellas Eurovision φυσικα και υπαρχουν συμμαχιες και από Σκανδιναβία το χουμε διαπιστωσει πολλες φορες αλλα αν πρεπει να φοβαται η Αγγλια που στελνει εννα αξιοπρεπεστατο τραγουδι απο μια μεγαλη φωνη (αν και προσωπικα δεν το εχω για πρωτο αλλα μια θεση στην 5αδα πολυ πιθανον) αυτό θα είναι το ανατολικό μπλοκ που προφανως ειναι πολυ ισχυροτερο απο το σκανδιναβικο το οποιο σαφως και υπαρχει.Αλλα γιατί μιλαμε συνεχεια για σκανδιναβικα μπλοκ ενω για τις χωρες της πρωην Σοβιετικης Ενωσης που αρκετες φορες διαμορφωνουν αποτελεσματα κανουμε την πάπια;Και δεν εχω κανενα λογο να υποστηριζω με τοσο παθος τη Σουηδια και της Loreen, απλώς θελω να πω οτι συμμαχιες δυστυχως υπαρχουν παντου αλλα τη μεγαλυτερη ζημια την κανουν οι Ανατολικες χωρες και φυσικα μετα οι Σκανδιναβικες

    • Συμφωνώ μαζί σου!Απλά απο το σχόλιό σου κατάλαβα οτι τα πήρες που ανέφερα Σκανδιναβία ειδικά(υπάρχει γενικά μία τρέλα για τη Σουηδία απο πολλούς και μου την έχουν πει πολλές φορές εδώ!).Όχι,άδικο δεν έχεις!

      • Εllas Eurovision και γω να πω την αληθεια χω μια τρελα με το τραγουδι της Σουηδιας αλλα ενταξει δεν θα το υποστηριζα τοσο με παθος με το να μην δεχομαι μια αντιθετη αποψηΑλλωστε καλή η Loreen αλλά είμαι fan της Παπαρίζου, αυτη θα υποστήριζα τρελά χα χα

  19. το ακουσα και με επιασε μια νοσταλγια και εγω δεν ξερω γιατι.αυτος ειναι ο σκοπος του οποιοδηποτε τραγουδιου,να μπορει να σου περασει οτι θελει. το μονο που δεν μου καθεται καλα οταν βλεπω το clip ειναι κατι με το κεφαλι του κυριου.Τωρα ειναι το περοκινι,η φαβοριτα (λυσσα πια οι Αγγλοι με τις φαβοριτες) το βαμμενο μαλλι,η μπορει ολα μαζι να με πειραζουν.Ασχετο με το τραγουδι αλλα ξερει κανεις αν ισχυουν κανονισμοι ψηφοφοριας στους ημιτελικους οπως ισχυαν περσι για να δουμε οι Ανατολικες χωρες τη ζημια μπορουν να μας κανουν;

  20. αυτο το τραγουδι εκπροσωπησε το Ηνωμενο Βασιλειο το 1979 ή το 1985?ωχ…τωρα το ειδα…ειναι η φετινη τους συμμετοχη…χαχαχα…ασχολιαστο εν ετη 2012 τι στελνουν….

  21. Γιατι λυσσαξατε ολοι με το ποσο ντεμοντε ειναι το τραγουδι? Ειναι 75χρονος και παει με αυτο το τραγουδι!Τι περιμενατε? Να τραγουδησει το τελευταιο χιτ του David Guetta ή να αρχισει τα ακροβατικα??

  22. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Roger Pontare , που είναι και ζωντανός ο άνθρωπος. Το Som Av Is (Melodifestivalen 1999) στο πιο μπαλάντα.

  23. Ε,οχι και Frank Sinatra!Τι υπερβολές είναι αυτές! Είχατε ακούσει και πριν την eurovision για τον Engelbert Humperdinck?

  24. Τρυφερό, νοσταλγικό, πολύ όμορφα ερμηνευμένο, και μιά θέση μεταξύ 7-10 είναι πολύ πιθανή (δηλαδή 3ο στις επιτροπές, 13ο στην τηλεψηφορία)! Αξιόλογο κομμάτι…

    • Ελπίζω να μπει πεντάδα,όπως το 2009(Αν και το φετινό είναι πολύ πιο άξιο για πεντάδα!)…Και γιατί όχι?Και στο ψηλότερο σκαλί της!!!!(Φρούδες ελπίδες,τελοσπάντων!)

  25. Είναι ντεμοντέ μεν, αλλά σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Πιστεύω ότι είναι μία αξιοπρεπής συμμετοχή απο το ΗΒ. Δεν πάει για βραβείο βέβαια, αλλά μπορεί να πάρει ψήφους συμπάθειας (κυριώς απο τις επιτροπές)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ