ΒΕΛΓΙΟ: “Would you” win, Iris, in Baku?

Η προτελευταία συμμετοχή που ακούμε για φέτος είναι αυτή του Βελγίου, το οποίο απόψε διοργάνωσε εθνικό τελικό για να επιλεγεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Iris στο Μπακού. Δύο μπαλάντες κλήθηκε να ερμηνεύσει ζωντανά η νεαρή τραγουδίστρια η οποία είχε επιλεγεί με απευθείας ανάθεση από το Φλαμανδικό κανάλι.

Με ποσοστό 53% επιλέχθηκε από το τηλεοπτικό κοινό το τραγούδι “Would You?” έναντι 47% που συγκέντρωσε το τραγούδι “Safety Net”. Έτσι, η 17χρονη Iris θα ερμηνεύσει τη μπαλάντα “Would you?” στον Δεύτερο Ημιτελικό της 24ης Μαϊου, διεκδικώντας μια πρόκριση στον μεγάλο τελικό, που μέχρι στιγμής κατάφερε μόνο ο Tom Dice το 2010, από τότε που ξεκίνησε η διαδικασία των Ημιτελικών.

[youtube id=”wTMLb_mIwjw” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γι’αυτο περιμεναμε τοσο καιρο? Τα τραγουδια που θα παρουσιαστουν μετα απο ολες αυτες τις μπαλαντες θα ειναι πολυ ευνοημενα!Αληθεια ποτε γινεται η κληρωση για τη σειρα παρουσιασης στους ημιτελικους?

  2. To Βέλγιο έχει ένα μοναδικό ταλέντο να διαλέγει το λάθος τραγούδι, ακόμα και όταν έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο. Έτσι και εχθές προτίμησαν αυτό το αδιάφορο πράγμα από το πολύ καλύτερο Safety Net, προφανώς γιατί το είχε γράψει ένας 18χρονος βέλγος, ενώ το άλλο νορβηγός συνθέτης. Εν τω μεταξύ και από την αντίδραση της φάνηκε ότι δεν ήταν ικανοποιημένη με την επιλογή του κόσμου.
    Εδώ Safety net http://www.youtube.com/watch?v=_HUcsJtLdf4

  3. Αδύναμη μπαλάντα για το Βέλγιο, συμπαθητική η Iris, και παρότι βρίσκεται στον πρώτο ημιτελικό αποφεύγοντας τον σκόπελο των Βαλκανίων, η Αλβανία, η Ισλανδία κ γιατί όχι κ η Φινλανδία θεωρούνται πολύ καλύτερες συμμετοχές ..

  4. ο ορισμος της γλυκαναλατης και αχρωμης μπαλαντας..τοσο αδιαφορο δεν το περιμενα..ειναι απιθανο να περασει στον τελικο η κατα τ’αλλα γλυκητατη Iris..

  5. Όσο για το Βέλγιο νομίζω οτι πρέπει να φτιάξει λίγο τη σκηνική παρουσία!Δεν είναι και χειρότερο απο τον Νταις το 2010 που πέρασε και πρώτος!!Και 2ος τελικό στις επιτροπές!!Τί να πώ;;

  6. Καλή μπαλάντα τώρα για το αν θα περάσει δεν ξέρω.Έχει και λίγο παιδικά στοιχεία πιστεύω.
    Υ.Γ.Δε θα έπρεπε να έχει πιο κλειστά τα πόδια της στη σκηνή?

  7. Εντελώς αδιάφορο τραγούδι!Αδιάφορη και η τραγουδίστρια!Ελπίζω να μείνει στον ημιτελικό!Μπορούσαν να είχαν επιλέξει το ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο τραγούδι απο τα 2 το “Safety net” και να έλπιζαν για τελικό…Μην εκπλαγείτε βέβαια αν οι ανεκδιήγητες επιτροπές το ψηφίσουν ψηλά πάνω από Φινλανδία, Αλβανία κτλ…

  8. Αδιάφορο, καλύτερο όμως από το τραγούδι των Αζέρων (καθώς και κάποια άλλα τραγούδια) αλλά για τελικό δεν βλέπω φως!

  9. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει καλά από Eurovision γιατί χώρες όπως το Βέλγιο ή η Ολλανδία στέλνουν σχεδόν πάντα τόσο αδιάφορα τραγούδια;;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ