?? ΙΣΠΑΝΙΑ: Οι ημερομηνίες του Eurovision Spain Pre-Party 2020!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το ισπανόφωνο webisite “Eurovision Spain” προχωρά στη διοργάνωση του “Eurovision Spain Pre-Party”, μιας εκδήλωσης με κεντρικό θέμα τον διαγωνισμό της Eurovision, η οποία μαζί με τα αντίστοιχα “Eurovision in Concert” της Ολλανδίας, “London Eurovision Party” του Ηνωμένου Βασιλείου και “Moscow Eurovision Party” της Ρωσίας αποτελούν το επίκεντρο των eurofans για τη περίοδο που προηγείται του ίδιου του διαγωνισμού της Eurovision!

Μετά τα επιτυχημένα “Pre-Party 2017”, “Pre-Party 2018” και “Pre-Party 2019” λοιπόν, σειρά έχει το “Pre-Party 2020” το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις βραδιές Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Απριλίου 2020, στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στο φιλόξενο “La Riviera”. Τις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες (1. “Welcome Pre-Party ES” και 2. “Pre-Party ES”). Τα αρχικά εισιτήρια θα έχουν ειδικές τιμές κυρίως για τα μέλη του Eurovision Spain Club και τα μέλη των σωματείων OGAE. 

To “Eurovision Spain Pre-Party 2019” είχαν τιμήσει με τη παρουσία τους μεταξύ άλλων και η Jonida Maliqi (Α-Aλβανία), οι S!sters (Γερμανία), ο Eliot (Βέλγιο), ο Roko (Κροατία), η Anna Odobescu (Μολδαβία), ο Kobi Marimi (Ισραήλ), ο Jurij Veklenko (Λιθουανία), οι D Mol (Μαυροβούνιο), οι KEiiNO (Νορβηγία), οι Tulia (Πολωνία), ο Serhat (Άγιος Μαρίνος), ο Michael Rice (Ην. Βασίλειο), φυσικά ο εκπρόσωπος της Ισπανίας Miki Núñez κ.α. ενώ μια καταπληκτική εμφάνιση είχε πραγματοποιήσει και η εκπρόσωπος της χώρας μας Katerine Duska.

https://www.youtube.com/watch?v=kIR5BoVxcr8

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το “Eurovision Spain Pre Party 2020”! 

Πηγή: Eurovision Spain

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ