?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Edsilia Rombley και Cornald Maas οι παρουσιαστές του Eurovision in Concert 2020!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ, ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το μεγαλύτερο pre-eurovision event της Ολλανδίας, το Εurovision in Concert  ‘Ετσι, στη χώρα που θα διοργανώσει τη Eurovision 2020 τον προσεχή Μάιο, θα γίνει ένα διπλό Eurovision πάρτυ! Ένα στο Ρότερνταμ, που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός και ένα στο Άμστερνταμ, που θα γίνει το Eurovision in Concert στις 4 Απριλίου 2020 στο AFAS live!!

Από το 2009 και κάθε χρόνο, το μεγάλο αυτό γεγονός στο Άμστερνταμ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών φίλων της Eurovision, καθώς δίνεται η δυνατότητα τόσο στο κοινό (και τους bookmakers!) να δουν σε ζωντανή εμφάνιση τις αγαπημένες του συμμετοχές, όσο και στους καλλιτέχνες να κάνουν περισσότερο γνωστές τις συμμετοχές τους.

Μόλις χθες ανακοινώθηκαν και δύο μεγάλα ονόματα της Ολλανδικής showbiz και της Eurovision ως παρουσιαστές του Eurovision In Concert 2020! Πρόκειται για την πασίγνωστη στους eurofans Edsilia Rombley και τον Mr. Eurovision της Ολλανδίας Cornald Maas.

H Edsilia Rombley εκπροσώπησε δύο φορές την Ολλανδία στο διαγωνισμό της Eurovision. Η πρώτη φορά ήταν το 1998 με το τραγούδι “Hemel en aarde” που κατέκτησε την υψηλή 4η θέση, ενώ η δεύτερη φορά ήταν το 2007 με το τραγούδι “On top of the world” που, παρ’ότι αγαπήθηκε από τους eurofans, περιορίστηκε στην 21η θέση στο μεγαλύτερο στην ιστορία ημιτελικό της Eurovision, και αποκλείστηκε από τον τελικό. H Edsilia έχει εμφανισθεί αρκετές φορές στο Eurovision in concert στηρίζοντας έμπρακτα αυτό το μεγάλο pre-eurovision event της χώρας της.

Ο Cornald Mass αποτελεί όνομα συνυφασμένο με την Eurovision εδώ και πολλά χρόνια στην Ολλανδία. Δεν είναι τυχαίο που οι διοργανωτές της Eurovision του Ρότερνταμ του ανέθεσαν ρόλο συμβούλου στη δημιουργική ομάδα του διαγωνισμού. Και αυτό γιατί γνωρίζει πολύ καλά την Eurovision ως τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς υπήρξε πολλές φορές σχολιαστής της Ολλανδικής τηλεόρασης στο διαγωνισμό, ενώ συμμετείχε και ως μέλος σε επιτροπή επιλογής συμμετοχής. Επίσης, έχει υπάρξει παρουσιαστής του Eurovision in concert σε αρκετές-κατά σειρά-χρονιές.

Το Eurovision in Concert, λοιπόν, πέρσι έκλεισε αισίως 11 χρόνια ζωής! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο AFAS LIVE, μια αίθουσα συναυλιών, χωρητικότητας 5.500 θεατών, όπου πραγματοποιήθηκε η Junior Eurovision το 2012 (τότε Heineken Music Hall). Η ακουστική της αίθουσας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, μιας και είναι σχεδιασμένη ειδικά για ποπ μουσική.

Ο OGAE Greece και πέρσι ήταν εκεί και κάλυψε ζωντανά το event μέσα από τη σελίδα μας! Οι συντάκτες μας, επίσης, συνάντησαν τους περισσότερους καλλιτέχνες από τους οποίους εξασφάλισαν live αφιερώσεις σε όλους εσάς, τα μέλη και τους φίλους του σωματείου! Μπορείτε να θυμηθείτε μερικές στιγμές του Eurovision in Concert 2019 όπως τις αποτύπωσε ο OGAE Greece ΕΔΩ  αλλά και την πρώτη live ερμηνεία της  Katerine Duska μέσα από το AFAS Live!

Τα εισιτήρια για το Εurovision in concert 2020 θα είναι διαθέσιμα online ΕΔΩ και το όριο είναι μέχρι 10 εισιτήρια ανά άτομο.

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα για το διαγωνισμό της Eurovision και για τα pre-eurovision parties!

[Πηγή – Φωτογραφίες: Eurovision in Concert]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ