?? ΙΣΠΑΝΙΑ: Ο Blas Cantó ζητά τη βοήθεια των θαυμαστών του!

Τη βοήθεια των θαυμαστών του ζητά ο Blas Cantó ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Eurovision 2020, προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι για τον διαγωνισμό! 

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τραγουδιστής, ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του με τη συνοδευτική λεζάντα “Για ποιο θέμα θα θέλατε να μιλάνε οι στίχοι του τραγουδιού μου για τη Eurovision; Γράψτε στα σχόλια!”

Περισσότεροι από 1.500 θαυμαστές του έσπευσαν να αφήσουν τις απόψεις τους σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, με τον Cantó να απαντά προσωπικά στα περισσότερα από αυτά. Αρκετά από τα σχόλια είχαν χιουμοριστική διάθεση και ο ίδιος ο καλλιτέχνης έδειχνε μέσω των απαντήσεών του να το απολαμβάνει ιδιαίτερα και να διασκεδάζει, ενώ άλλα είχαν σαν απάντηση τα προφανή θέματα της αγάπης και του έρωτα. Οι απαντήσεις όμως που ξεχώρισαν ήταν αυτές που εύχονταν στον ίδιο καλή επιτυχία στον διαγωνισμό με την πρόταση το τραγούδι να αρέσει πάνω απ’ όλα στον εαυτό του και να είναι κάποιο που να τον εκφράζει. 

https://www.instagram.com/p/B3WYXSRiRU9/

Υπενθυμίζουμε ότι ο Blas Cantó επιλέχθηκε εσωτερικά από το TVE για την εκπροσώπηση της Ισπανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020. Η επίσημη ανακοίνωση του ονόματός του έγινε στις 5 Οκτωβρίου 2019 μέσα από την ιστοσελίδα της κρατικής Ισπανικής τηλεόρασης. Τη περίοδο αυτή, ο ίδιος ο καλλιτέχνης μαζί με την προσωπική του ομάδα από την δισκογραφική του εταιρία αλλά και με την ομάδα του RTVE βρίσκονται στο στάδιο εύρεσης του τραγουδιού με το οποίο η Ισπανία θα διαγωνιστεί στον 65o κατά σειρά διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ως μέλος των BIG5 χωρών, η Ισπανία δεν χρειάζεται να διαγωνισθεί αρχικά στις Ημιτελικές φάσεις καθώς έχει δικαίωμα να διαγωνισθεί απευθείας στον γύρο του Τελικού.

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2020 μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ