?? ΡΩΣΙΑ: Ο Dima Bilan θέλει να συμμετάσχει ξανά!

© popkult.org

Ένας παλιός γνώριμος ξαναχτυπά την πόρτα της Eurovision. Ο νικητής του διαγωνισμού το 2008, Dima Bilan, εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να εκπροσωπήσει για 3η φορά τη Ρωσία!

Μιλώντας στο «Alena, blin», ο Dima Bilan δήλωσε ότι, εφόσον διεξαχθεί εθνικός τελικός επιλογής, θα ήθελε να εκπροσωπήσει και πάλι τη Ρωσία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ο Dima Bilan, ως γνωστόν, κέρδισε το 1ο βραβείο το 2008 στο Βελιγράδι με τη μπαλάντα «Believe» και το 2006 στην Αθήνα κατετάγη 2ος με το τραγούδι «Never let you go».

Παρά το γεγονός ότι το κανάλι Channel One προσανατολίζεται κατά πάσα πιθανότητα σε εσωτερική επιλογή, ο Dima Bilan είναι υποστηρικτής της επιλογής μέσω τηλεοπτικού κοινού. Σε περίπτωση που εκπροσωπήσει την πατρίδα του για 3η φορά, θα είναι ο πρώτος Ρώσος καλλιτέχνης που θα το καταφέρει.

▶️ Θα θέλατε να ξαναδείτε τον Dima Bilan στη Eurovision;

πηγή: eurovoix.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H συμμετοχή του το ’06 ήταν εξαιρετική!
    Το ’08 είχε ένα όμορφο τραγούδι για 5αδα αλλά κάπως υπερεκτιμημένη η νίκη. Η Ουκρανία,η Αρμενία και η Καλομοίρα μας το άξιζαν περισσότερο…
    Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι στον πρώτο ημιτελικό η Ρωσία προκρίθηκε 3η μετά την Ελλάδα και την Αρμενία…
    Δε νομίζω να θέλω να το ξαναδώ να εκπροσωπεί την Ρωσία… Ούτε οι ίδιοι οι Ρώσοι το θέλησαν το 2012…

  2. Περσινά ξινά σταφύλια…καλό είναι όλες οι χώρες να κοιτάνε μπροστά! Η Ρωσία πιστεύω έχει τεράστιο καλλιτεχνικό υλικό και δεν είναι ωραίο να βλέπεις αυτή την απέραντη χώρα να ανακυκλώνει τους ίδιους και τους ίδιους

    • Ο,τι πιο σωστό θα μπορούσα να ακούσω! Μια απέραντη χώρα με τόσους καλλιτέχνες είναι κρίμα να στέλνει τους ίδιους και τους ίδιους.. Και προσωπικά είμαι υπέρ μιας εθνικής επιλογής για την Ρωσία.. Έχουν να το κάνουν από το 2012 και θα ήθελα να το δω να επιστρέφει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ