?? ΜΑΛΤΑ: Ο νικητής του X Factor θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision 2020- Στις 8 Φεβρουαρίου η ανακοίνωσή του!!

Το νησί των Ιπποτών ετοιμάζει βαλίτσες για το Ρότερνταμ και τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision και όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας  της χώρας, TVM, η ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας θα γίνει όπως και πέρσι μέσω του ιδιαίτερα επιτυχημένου μουσικού τηλεοπτικού διαγωνισμού X Factor. Το σόου θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, όποτε και θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του όπου και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Ο τρόπος αυτός ανάδειξης του εκπροσώπου της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision, αντικατέστησε τον εθνικό τελικό που λάμβανε χώρα μέχρι και πέρσι. Στον πρώτο κύκλο του X Factor Malta, νικήτρια αναδείχτηκε η Michela Pace, η οποία  και εκπροσώπησε την χώρα της στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι της Chameleon (14η θέση – 107 βαθμοί).

Η κριτική επιτροπή του X Factor Malta είναι ίδια με την περσινή και αποτελείται από το μουσικό παραγωγό Howard Keith Debono, το θρύλο της ροκ Ray Mercieca, την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Alexandra Alden και τη γνωστή σε όλους τους eurofans και όχι μόνο Ira Losco.

Τα πρώτο επεισόδιο έχει ήδη προβληθεί με αρκετές συμμετοχές να ξεχωρίζουν τόσο για τη φωνή όσο και για την πρωτοτυπία τους. Η Lisa Marie Tabone, συμμετέχουσα πέρσι σαν μέλος του ντουέτου Clelis το οποίο έφτασε μέχρι το chair challenge, επιστρέφει φέτος σε σόλο εμφάνιση.

Η Justine Shorfid έγινε γνωστή στο κοινό όταν προσπάθησε το 2016 να εκπροσωπήσει τη χώρα της στο διαγωνισμό της Junior Eurovision 2016. Φέτος δοκιμάζει τις δυνατότητες της στο X Factor και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες.

Ένας ακόμη τραγουδιστής που ξεχώρισε στην πρώτη φάση των οντισιόν είναι ο Giovanni ” ο τύπος με μια κιθάρα No.61″, ο οποίος ερμηνεύοντας το πρωτότυπο τραγούδι “Better the Devil You Know”, κέρδισε με ευκολία μια θέση στην επόμενη φάση του Bootcamp.

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια του X Factor Malta, σε ένα από τα οποία θα ανακαλύψουμε τον επόμενο εκπρόσωπο της χώρας στη Eurovision 2020.

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Μάλτας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή/Φωτογραφία: TVM]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μου άρεσε πολύ πέρσι η Michella & το chameleon (όλο το καλοκαίρι το “ψιλοέλιωσα”)…νομίζω πως το x factor μπορεί να δώσε το κατιτίς καλύτερο σε χώρες μεγέθους Μάλτας (σε σχέση με έναν εθνικό τελικό)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ