?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ξεκινά η πώληση εισιτηρίων για το Eurovision in Concert 2020!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ, το μεγαλύτερο pre-eurovision event της Ολλανδίας, το Εurovision in Concert, θα γίνει στις 4 Απριλίου 2020 στο AFAS live! ‘Ετσι, στη χώρα που θα διοργανώσει τη Eurovision 2020 τον προσεχή Μάιο, θα γίνει ένα διπλό Eurovision πάρτυ! Ένα στο Ρότερνταμ, που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός και ένα στο Άμστερνταμ, που θα γίνει το Eurovision in Concert!

Από το 2009 και κάθε χρόνο, το μεγάλο αυτό πάρτι στο Άμστερνταμ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών φίλων της Eurovision, καθώς δίνεται η δυνατότητα τόσο στο κοινό να δει σε ζωντανή εμφάνιση τις αγαπημένες του συμμετοχές όσο και στους καλλιτέχνες να κάνουν περισσότερο γνωστές τις συμμετοχές τους.

Το Eurovision in Concert, λοιπόν, πέρσι έκλεισε αισίως 11 χρόνια ζωής! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο AFAS LIVE, μια αίθουσα συναυλιών, χωρητικότητας 5.500 θεατών, όπου πραγματοποιήθηκε η Junior Eurovision το 2012 (τότε Heineken Music Hall). Η ακουστική της αίθουσας είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, μιας και είναι σχεδιασμένη ειδικά για ποπ μουσική.

Ο OGAE Greece και πέρσι ήταν εκεί και κάλυψε ζωντανά το event μέσα από τη σελίδα μας! Οι συντάκτες μας, επίσης, συνάντησαν τους περισσότερους καλλιτέχνες από τους οποίους εξασφάλισαν live αφιερώσεις σε όλους εσάς, τα μέλη και τους φίλους του σωματείου! Μπορείτε να θυμηθείτε μερικές στιγμές του Eurovision in Concert 2019 όπως τις αποτύπωσε ο OGAE Greece ΕΔΩ  αλλά και την πρώτη live ερμηνεία της  Katerine Duska μέσα από το AFAS Live!

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η πώληση των εισιτηρίων για το Eurovision in Concert 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, ξεκινά την προσεχή Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 11 ώρα Ελλάδος (10.00 CET). Ειδικά για τα μέλη του OGAE όλων των χωρών της Ευρώπης θα υπάρξει μια ειδική προσφορά! Τα μέλη του OGAE θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μια ημέρα νωρίτερα, στις 10 Οκτωβρίου και με μια έκπτωση 2.50 ευρώ.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα online ΕΔΩ και το όριο είναι μέχρι 10 εισιτήρια ανά άτομο.

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ Amsterdam Calling!

Τα τελευταία χρόνια, μια ημέρα πριν το Eurovision in Concert, o OGAE Netherlands πραγματοποιεί ένα Eurovision πάρτυ, με μεγάλα ονόματα της Eurovision, τόσο από την Ολλανδία όσο και από άλλες χώρες. Φέτος, το πάρτυ αυτό του Ολλανδικού σωματείου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου και, μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε θα είναι σε μεγαλύτερη αίθουσα του χώρου εκδηλώσεων Melkweg. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν και τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν αργότερα.

Μια γεύση για το τι έγινε στο περσινό Amsterdam Calling σας μετέφερε σε live video ο OGAE Greece με τους συντάκτες του που ήταν εκεί και μπορείτε να θυμηθείτε εδώ.

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα για το διαγωνισμό της Eurovision και για τα pre-eurovision parties!

[Πηγή – Φωτογραφίες: Eurovision in Concert]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ