?? ΒΕΛΓΙΟ: Το τραγούδι των Hooverphonic είναι ήδη έτοιμο!

Το Βέλγιο έγινε χθες η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Το διάσημο συγκρότημα Hooverphonic έλαβε το χρίσμα και θα προσπαθήσει να φέρει τη δεύτερη νίκη στη χώρα. Πρόκειται αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που στέλνει το Βέλγιο στο διαγωνισμό.

Στη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή “Vandaag” είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα μέλη του συγκροτήματος να μιλούν για αυτό το βήμα στην καριέρα τους. Ο Alex Callier συγκεκριμένα, δήλωσε: 

Το τραγούδι μας είναι ήδη έτοιμο. Βρίσκεται σε κατάσταση demo και εκκρεμούν να γίνουν οι τελικές ηχογραφήσεις. Περιέχει αρκετά έγχορδα όργανα και ο ήχος του είναι χαρακτηριστικός μας. Είναι κρίμα που έχουν καταργηθεί οι ζωντανές ορχήστρες από το διαγωνισμό, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να αποδοθεί όσο καλύτερα γίνεται ζωντανά.

Σε συνέντευξη του στο vrt.nws, ο frontman των Hooverphonic, έδωσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή του συγκροτήματος: 

Θα ανακοινώσουμε το τραγούδι μας το Φεβρουάριο. Ο ήχος του είναι “παγκόσμιος” και τραβάει αμέσως το ενδιαφέρον. Σκοπός μας είναι να ελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Είναι σίγουρα μια πρόκληση, αλλά έχουμε αποδείξει ότι τα τραγούδια μας γίνονται μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Όσον αφορά την αποδοχή της συμμετοχής στο διαγωνισμό ανέφερε:

Είναι η τέταρτη φορά που μας γίνεται πρόταση να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό.Τι μας έπεισε αυτή τη φορά; Αρχικά, έγραψα ένα τραγούδι και ο Raymond (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος είπε ότι είναι ένα πολύ καλό τραγούδι. Δεύτερον, η ποιοτική αναβάθμιση του θεσμού με πολύ καλές συμμετοχές όπως του Salvador Sobral και του Duncan Laurence. Πλέον υπάρχει χώρος για κάτι καλό. Πάντα θα υπάρχουν οι κωμικές συμμετοχές, αλλά υπάρχουν και διαμάντια.

Είναι αντιληπτό πως οι Hooverphonc βρίσκονται πλέον στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους. Η νέα τραγουδίστρια, Luka Cruysbergh, έχει φέρει νέο αέρα και το συγκρότημα έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της παγκόσμιας περιοδείας του στην οποία περιλαμβάνονται δύο στάσεις στη χώρα μας, στη Θεσσαλονίκη 13 Δεκεμβρίου και Αθήνα 14 Δεκεμβρίου.  

Πως σας φαίνεται η αισιοδοξία των Hooverphonic; Ανυπομονείτε να ακούσετε τη συμμετοχή τους για τη Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Βελγίου στη Eurovision 2020! 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αν είναι καλό το τραγούδι, που θα είναι. Τότε θα κερδίσουν…είναι και δίπλα στην Ολλανδία, ότι πρέπει για τους διοργανωτές να κερδίσει το Βέλγιο.

  1. Πιστεύω θα είναι τύπου Φινλανδία 2019, που ήταν κάπως γνωστός, αλλά δεν πέρασε καν…

  2. Συνήθως τραγουδιστές και συγκροτήματα που είναι ευρέως γνωστά δεν πάνε και πολύ καλά στον διαγωνισμό αυτόν. Για να δούμε…
    Καλή τους επιτυχία!

  3. Σιγά ρε παιδιά, δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί το πρώτο όνομα τους βγάλαμε και νικητές. Εξάλλου η ιστορία έχει δείξει ότι τα γνωστά ονόματα δεν πάνε και τόσο καλά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ