OGAE VIDEO CONTEST 2019: Ο σίφουνας “Φουρέιρα” ξαναχτυπά!

Η νίκη του video clip “Me gusta” του Mikolas Josef χάρισε στον OGAE Czech Republic όχι μόνο μία θέση ανάμεσα στη λίστα με τους νικητές του OGAE Video Contest αλλά και την ευκαιρία της διοργάνωσης του αντίστοιχου διαγωνισμού για τη φετινή χρονιά.

Οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει με τα περισσότερα σωματεία να στέλνουν ήδη τις συμμετοχές τους, ωστόσο η διεξαγωγή του OGAE Video Contest 2019 θα πραγματοποιηθεί – σύμφωνα με το πρόγραμμα – αρχές Νοεμβρίου, αφού ολοκληρωθεί πρώτα ο OGAE Song Contest.

Για τις ανάγκες της εύρεσης της ελληνικής συμμετοχής, το Διοικητικό Συμβούλιο του OGAE Greece έδωσε στα μέλη του σωματείου μία λίστα με 10 υποψηφιότητες προσκαλώντας τους να ψηφίσουν για το video clip που οι ίδιοι πιστεύουν πως θα μας φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον διαγωνισμό.

Για ακόμη μία φορά, οι Έλληνες fans έδειξαν την εμπιστοσύνη τους για το έργο αυτό στην Ελένη Φουρέιρα και συγκεκριμένα στο video clip “Tómame” το οποίο κυκλοφόρησε λίγο μετά τη θριαμβευτική συμμετοχή της ίδιας στη Eurovision! Συγκεκριμένα, το video clip του “Tómame” κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 374 βαθμούς, αφήνοντας στη 2η θέση, με ακριβώς 20 βαθμούς διαφορά, το video clip “Τι να το κάνω;” (Κωνσταντίνος Αργυρός).

Αναλυτικά, οι δέκα υποψηφιότητες και τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

O OGAE Video Contest ξεκίνησε το 2003 ύστερα από πρόταση του OGAE Turkey. Είναι ο πιο πρόσφατος διαγωνισμός του δικτύου του OGAE International και όπως προδίδει η ονομασία του, ο σκοπός του είναι να αναδεικνύονται κάθε χρόνο τα καλύτερα video clips από κάθε Ευρωπαϊκή χώρα. Ο OGAE Greece συμμετέχει στον εν λόγω διαγωνισμό ανελλιπώς, από το 2003 με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η υψηλότερη θέση που έχουμε λάβει ποτέ ως χώρα μέχρι στιγμής είναι η 3η το 2014 χάρη στο video clip του τραγουδιού “Άνεμος Αγάπης” με την Ελένη Φουρέιρα. Αξίζει να αναφερθεί βέβαια ότι τη προηγούμενη χρονιά απ’ αυτή (2013) η Ελένη Φουρέιρα επιλέχθηκε από τα μέλη του OGAE Greece για πρώτη φορά να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον OGAE Video Contest με το άκρως εντυπωσιακό video clip της επιτυχίας της “Πιο έρωτας πεθαίνεις” (5η θέση). Συνεπώς, αυτή είναι η 3η φορά που η Ελένη Φουρέιρα μας εκπροσωπεί στον OGAE Video Contest ενώ είναι η 4η φορά συνολικά που ο OGAE Greece την εμπιστεύεται σε διαγωνισμό του δικτύου, αν υπολογίσει κανείς και την περσινή της συμμετοχή στον OGAE Song Contest με το κομμάτι της “Βασίλισσα” (2η θέση).

To 2018 η χώρα μας εκπροσωπήθηκε στον OGAE Video Contest από το video clip του τραγουδιού “Θηρίο” της Μελίνας Μακρή καταλαμβάνοντας την 7η θέση ανάμεσα σε 24 συμμετοχές έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 90 βαθμούς!

Εμείς, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τόσο στην Ελένη Φουρέιρα όσο και στον σκηνοθέτη του video clip “Tómame” Γιάννη Δημολίτσα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να μας φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! 

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον OGAE Video Contest 2019, μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • συμφωνώ απολύτως, επίσης το βιντεο του Αργυρού το θεωρώ απείρως καλύτερο από το Τομαμε:

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ