?? ΓΕΩΡΓΙΑ: Με τον νικητή του “Ranima” στη Junior Eurovision 2019!

O νικητής του παιδικού talent show “Ranina” Giorgi Rostiashvili, επιλέχθηκε από τον κρατικό φορέα της Γεωργίας GPB για την εκπροσώπηση της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για παιδιά, που θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου 2019 στη Πολωνία.

Ο Giorgi Rostiashvili γεννήθηκε στη Τιφλίδα της Γεωργίας, στις 18 Αυγούστου 2006. Στην ηλικία των οχτώ ετών κέρδισε τη πρώτη θέση στον εθνικό διαγωνισμό “Children’s and Youth Choral Collections”. Εκτός από το τραγούδι, ο Giorgi ασχολείται και με το πιάνο. Τον Μάρτιο του 2019 έλαβε μέρος στο παιδικό talent show “Ranina”. Στις 26 Μαΐου 2019, στον μεγάλο τελικό του show o νεαρός Giorgi ανακηρύχθηκε νικητής!

Το κομμάτι με το οποίο η Γεωργία θα συμμετάσχει στη Junior Eurovision 2019 τιτλοφορείται “We want to love” και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. 

Η Γεωργία ξεκίνησε να συμμετέχει στη Junior Eurovision το 2007. Είναι η… βασίλισσα χώρα της Junior Eurovision καθώς είναι η μόνη χώρα η οποία μετρά στο ενεργητικό της τρεις νίκες! Η πρώτη ήρθε ένα μόλις χρόνο μετά το ντεμπούτο της, το 2008, η δεύτερη το 2011 και η τρίτη το 2016. To 2017, η Τιφλίδα φιλοξένησε τον διαγωνισμό της Junior Eurovision στο Olympic Palace με παρουσιαστές τους Helen Kalandadze και Lizi Japaridze. Στον περσινό διαγωνισμό, εκπρόσωπος της χώρας ήταν η Tamar Edilashvili η οποία χάρη στο “Your voice” τερμάτισε στην 8η θέση με 144 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Junior Eurovision 2019!

Πηγή: junioreurovision.tv | Πηγή Φωτογραφίας: GPB

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ