?? ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Σε αναζήτηση τραγουδιού για τη Eurovision 2020!

Ο RTÉ, ο τηλεοπτικός φορέας της Ιρλανδίας, μετά την αποτυχία της χώρας να προκριθεί στον τελικό του 64ου διαγωνισμού της Eurovision και την κατάληψη της τελευταίας θέσης στον ημιτελικό- η χειρότερη στην ιστορία της χώρας για η βασίλισσα της Eurovision, αποφάσισε να στείλει ανοιχτό κάλεσμα σε τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, να υποβάλουν το τραγούδι τους, για την εκπροσώπηση της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ.

Όλα τα τραγούδια που θα υποβληθούν στο RTÉ θα εξεταστούν από μια επιτροπή ειδικών στον τομέα της μουσικής βιομηχανίας. Ο ιρλανδέζικος τηλεοπτικός φορέας αναζητά επίσης τραγούδια καταξιωμένων καλλιτεχνών, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να διαλέξει κάποιο τραγούδι εκτός αυτής της διαδικασίας.

Παρόλο που θέλουμε να ενθαρρύνουμε και να ξεχωρίσουμε υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες με μέλλον, απαιτούμε από αυτούς να έχουν προηγούμενη εμπειρία από την παρουσία τους μπροστά σε μεγάλο κοινό. Η αυτοπεποίθηση και η διάθεση είναι αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα.

Όλα τα τραγούδια πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, ενώ πρέπει να είναι σύννομα με τους κανόνες της EBU. Θυμίζουμε πως τα τραγούδια που είχαν υποβληθεί στην προεπιλογή της Ιρλανδίας το 2019 άγγιξαν τα 440.

Πιστεύετε πως η Ιρλανδία κινείται φέτος προς τη σωστή κατεύθυνση;

[Πηγή/Φωτογραφία: eurovision.tv]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η βασίλισσα του διαγωνισμού (7 νίκες) έχει χάσει πλέον την λάμψη της.Νομίζω ότι η αποχώρηση είναι ότι καλύτερο για εκείνην.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ